glugluglu
|
oj, tudi midva sva uspešno oddala vodo in kri, no skoraj uspešno, na vodo sem doma čakala skoraj eno uro, pa še to valjda v kozarček, sicer prekuhan, ampak po 1 uri najbrž ni bil več steriliziran. Če so me pa prepričali tu v Logatcu, da se vrečk ne da kupiti, smotki, populis in nanka hvala za informacijo o vrečkah, bom šla nabavit, bom ziher potrebovala, ker mislim, da današnji ulovljen urin ne bo ok. Pri nas je pa obsedeno stanje . Močno dežuje, ena cesta v centru je zaprta, ker je poplavljena, jaoo, pa še za cel teden je napovedan tak dež. Glede srečanja pa, če bo tako sranje s tem dežjem, ne bom rinla v Ljubljano, ma res, že od danes imam poln kufer, se opravičujem, ker sem sploh kaj rekla za četrtek, no zaradi mene je vseeno kdaj je srečanje, lahko komot v sredo, ne se ozirat name, ker ni nujno, da pridem v četrtek, če bo tak šit. Če močno dežuje mi je bolj zoprno vozit kot, če sneži, ne vem zakaj, potem pa še vse tiste počasnele na cesti, tako, da res se opravičujem, upam, da kakšna razume. Zdaj grem pa jest, sploh mi danes še ni uspelo zajtrkovat. Aja še to: Tian je bil pa zelo priden ko je kri dal, nič ni zajokal .
|