Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:11:07
|
|
|
|
RMRM
|
Kleo, kaj si pa kaj lepega kupila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:11:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj se ura premakne in kako?Sem moza sprasevala,ce danes pa ne ve
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam. Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam A tako na brzino da se da?Super no vse se da, če se hoče To pa res.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:11:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam Ja,uradna čveka si, a ne? Zdej si lahko upaš več. Ja, še grešim lahko, ne? Ker madonca je kvazi kletvica, a ne?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:11:39
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? Midva sva naročila biljard, plačala 1100 eur, ko so nama ga pripeljali, pa je šofer rekel, da na Kitajskem taki stanejo 150 eur. Kaj pa toooooo?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:11:56
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kdaj se ura premakne in kako?Sem moza sprasevala,ce danes pa ne ve danes ob 2.00 zjutraj, za eno uro naprej., se pravi, če zdej vse premakneš, je ura 23.11
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:12:30
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kdaj se ura premakne in kako?Sem moza sprasevala,ce danes pa ne ve Ja. Povej možu, da naj kar meni verjame
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:12:49
|
|
|
|
slovenka
|
No, meni in RMRM
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? Midva sva naročila biljard, plačala 1100 eur, ko so nama ga pripeljali, pa je šofer rekel, da na Kitajskem taki stanejo 150 eur. Kaj pa toooooo? Ojoj no.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:13:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Kdaj se ura premakne in kako?Sem moza sprasevala,ce danes pa ne ve danes ob 2.00 zjutraj, za eno uro naprej., se pravi, če zdej vse premakneš, je ura 23.11 Mi smo že vsi naštelani poletno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:15:58
|
|
|
|
RMRM
|
Slovenka, a te je tvoj dragi nesel po vseh stopnicah na otoku? Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivo
< Sporočilo je popravil RMRM -- 28.3.2009 22:16:36 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo, kaj si pa kaj lepega kupila Mah en kup drobnarij.Sli smo po police za steno,za tamali2...nazadnje jih nismo kupil,ampak vse drugo...noze,preproge,blazine,eno ful spasno igraco za meri,sem pri P vidla,je leseno-zelezna,zelezje malo zavito,gor figure,ktere pol otrok premikam sem in tja,mislim da ima nekaj takega ena od vas...,no pa kozarce,pa eno gusarsko skrinjo iz kartona za merine igrace...take stvari. So mi ble pa tko ene sedezne vsec,pa sedezni stol za v dnevno...cvetlicni vzorci,bolj starinski in pisani...mi je tak stil najboljsi,mozu pa samo una moderna ja..a.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Važno, da je Meri dobila svoje Ampak res no, jaz sploh nisem razočarana več, če ne dobim kaj zase, ker ko gledam otroka pozabim nase
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, a te je tvoj dragi nesel po vseh stopnicah na otoku? Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivo No no, sej nis debela. Veš, imet 3 otroke pa bit preklasto suha ne vem no, sej to je sam v Holivudu možno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:19:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Babe, jest crkujem od smeha danes: http://www.ringaraja.net/forum/nujno-rabim-pomoc/m_3999136/mpage_1/tm.htm#3999154 sej niso resni no Še razkril se je. Ej, klikni na njegov nick, kaj mu piše OMG. Reci da se delajo norca, prosim Bojim se, da NE.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:20:37
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Važno, da je Meri dobila svoje Ampak res no, jaz sploh nisem razočarana več, če ne dobim kaj zase, ker ko gledam otroka pozabim nase Enako. Dobr da gre moj vedno z mano v nabavo, ker če bi sama hodila, seb ne bi nikol nič kupla, ker vedno zavijem na otroški oddelek
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:21:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajej, Slovenka ima debato BLAZNO RESNO O SEKSU.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:23:18
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, a te je tvoj dragi nesel po vseh stopnicah na otoku? Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivo No no, sej nis debela. Veš, imet 3 otroke pa bit preklasto suha ne vem no, sej to je sam v Holivudu možno Sem, samo sem čist sama kriva, ker res nič, ampak čisto nič ne nardim. Sama sebi nekaj obljubljam, pa nič. V dveh mesecih, al kolk mamo zrihtano telovadnico, sem šla samo ENKRAT telovadit. . Sploh nimam volje. Se pa slabo počutim, ker so mi tud oblačila ful na tesno, bo res treba se v roke vzet.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:25:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, a te je tvoj dragi nesel po vseh stopnicah na otoku? Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivo No no, sej nis debela. Veš, imet 3 otroke pa bit preklasto suha ne vem no, sej to je sam v Holivudu možno Sem, samo sem čist sama kriva, ker res nič, ampak čisto nič ne nardim. Sama sebi nekaj obljubljam, pa nič. V dveh mesecih, al kolk mamo zrihtano telovadnico, sem šla samo ENKRAT telovadit. . Sploh nimam volje. Se pa slabo počutim, ker so mi tud oblačila ful na tesno, bo res treba se v roke vzet. Ti sam povem, da jaz moram komplet garderobo zamenjat. Ama čisto vse, od gat naprej. No, štumfe sem si že kupila nove, 10 parov...prvi korak sem že naredila, kar tud nekej šteje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:27:44
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lepa obleka. ane? pri nas pomojem izposoja za dva dni trikrat več stane...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......