|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
28.3.2009 22:11:07   
RMRM
Kleo, kaj si pa kaj lepega kupila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 301
28.3.2009 22:11:08   
Anonimen
Kdaj se ura premakne in kako?Sem moza sprasevala,ce danes pa ne veuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
28.3.2009 22:11:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času user posted image ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam.

Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam user posted image user posted image user posted image

A tako na brzino da se da?Super nouser posted image

vse se da, če se hoče user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa res.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
28.3.2009 22:11:32   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam user posted image user posted image user posted image

Ja,uradna čveka si, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej si lahko upaš več.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, še grešim lahko, ne? Ker madonca je kvazi kletvica, a ne? user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.3.2009 22:11:39   
slovenka

jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? user posted image user posted image user posted image

Midva sva naročila biljard, plačala 1100 eur, ko so nama ga pripeljali, pa je šofer rekel, da na Kitajskem taki stanejo 150 eur. Kaj pa toooooo? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 305
28.3.2009 22:11:56   
RMRM

Kdaj se ura premakne in kako?Sem moza sprasevala,ce danes pa ne veuser posted image user posted image

danes ob 2.00 zjutraj, za eno uro naprej., se pravi, če zdej vse premakneš, je ura 23.11

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 306
28.3.2009 22:12:30   
slovenka

Ja. Povej možu, da naj kar meni verjame user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
28.3.2009 22:12:49   
slovenka
No, meni in RMRM user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.3.2009 22:12:58   
Anonimen

jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? user posted image user posted image user posted image

Midva sva naročila biljard, plačala 1100 eur, ko so nama ga pripeljali, pa je šofer rekel, da na Kitajskem taki stanejo 150 eur. Kaj pa toooooo? user posted image user posted image user posted image

Ojoj no.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
28.3.2009 22:13:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

danes ob 2.00 zjutraj, za eno uro naprej., se pravi, če zdej vse premakneš, je ura 23.11

Mi smo že vsi naštelani poletno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
28.3.2009 22:14:39   
RMRM

Babe, jest crkujem od smeha danes:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/nujno-rabim-pomoc/m_3999136/mpage_1/tm.htm#3999154

sej niso resni no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
28.3.2009 22:15:21   
Anonimen

Babe, jest crkujem od smeha danes:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/nujno-rabim-pomoc/m_3999136/mpage_1/tm.htm#3999154

sej niso resni no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še razkril se je.user posted image

Ej, klikni na njegov nick, kaj mu piše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
28.3.2009 22:15:58   
RMRM
Slovenka, a te je tvoj dragi nesel po vseh stopnicah na otoku?user posted image

Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RMRM -- 28.3.2009 22:16:36 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 313
28.3.2009 22:16:03   
Anonimen

Kleo, kaj si pa kaj lepega kupila user posted image

Mah en kup drobnarij.Sli smo po police za steno,za tamali2...nazadnje jih nismo kupil,ampak vse drugo...noze,preproge,blazine,eno ful spasno igraco za meri,sem pri P vidla,je  leseno-zelezna,zelezje malo zavito,gor figure,ktere pol otrok premikam sem in tja,mislim da ima nekaj takega ena od vas...,no pa kozarce,pa eno gusarsko skrinjo iz kartona za merine igrace...take stvari.
So mi ble pa tko ene sedezne vsec,pa sedezni stol za v dnevno...cvetlicni vzorci,bolj starinski in pisani...mi je tak stil najboljsi,mozu pa samo una moderna ja..a.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
28.3.2009 22:17:40   
Anonimen
Važno, da je Meri dobila svoje user posted image user posted image Ampak res no, jaz sploh nisem razočarana več, če ne dobim kaj zase, ker ko gledam otroka  pozabim nase user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
28.3.2009 22:18:13   
RMRM

Ej, klikni na njegov nick, kaj mu piše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG. Reci da se delajo norca, prosimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
28.3.2009 22:19:09   
Anonimen

Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivouser posted image user posted image user posted image user posted image

No no, sej nis debela. Veš, imet 3 otroke pa bit preklasto suha user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem no, sej to je sam v Holivudu možno user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
28.3.2009 22:19:59   
Anonimen

OMG. Reci da se delajo norca, prosimuser posted image

Bojim se, da NE.user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 318
28.3.2009 22:20:37   
RMRM

Važno, da je Meri dobila svoje user posted image user posted image Ampak res no, jaz sploh nisem razočarana več, če ne dobim kaj zase, ker ko gledam otroka  pozabim nase user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako. Dobr da gre moj vedno z mano v nabavo, ker če bi sama hodila, seb ne bi nikol nič kupla, ker vedno zavijem na otroški oddelekuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 319
28.3.2009 22:21:34   
Anonimen
Ajej, Slovenka ima debato BLAZNO RESNO O SEKSU.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
28.3.2009 22:21:36   
l.daisy
evo, recimo tako...

in to custom size, custom colour....

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SEXY-BRIDAL-FITTED-WEDDING-GOWN-Wedding-Dress_W0QQitemZ260381267873QQcmdZViewItemQQptZUK_Wedding_Clothing?hash=item260381267873&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1685|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
28.3.2009 22:23:18   
RMRM

No no, sej nis debela. Veš, imet 3 otroke pa bit preklasto suha user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem no, sej to je sam v Holivudu možno user posted image

Sem, samo sem čist sama kriva, ker res nič, ampak čisto nič ne nardim. Sama sebi nekaj obljubljam, pa nič. V dveh mesecih, al kolk mamo zrihtano telovadnico, sem šla samo ENKRAT telovadit. user posted image user posted image user posted image . Sploh nimam volje. Se pa slabo počutim, ker so mi tud oblačila ful na tesno, bo res treba se v roke vzet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.3.2009 22:23:20   
Anonimen

evo, recimo tako...

in to custom size, custom colour....

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SEXY-BRIDAL-FITTED-WEDDING-GOWN-Wedding-Dress_W0QQitemZ260381267873QQcmdZViewItemQQptZUK_Wedding_Clothing?hash=item260381267873&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1685|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Lepa obleka.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
28.3.2009 22:25:50   
Anonimen

Sem, samo sem čist sama kriva, ker res nič, ampak čisto nič ne nardim. Sama sebi nekaj obljubljam, pa nič. V dveh mesecih, al kolk mamo zrihtano telovadnico, sem šla samo ENKRAT telovadit. user posted image user posted image user posted image . Sploh nimam volje. Se pa slabo počutim, ker so mi tud oblačila ful na tesno, bo res treba se v roke vzet.

Ti sam povem, da jaz moram komplet garderobo zamenjat.user posted image   Ama čisto vse, od gat naprej. No, štumfe sem si že kupila nove, 10 parov...prvi korak sem že naredila, kar tud nekej šteje.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
28.3.2009 22:27:44   
l.daisy

Lepa obleka.user posted image

ane?
pri nas pomojem izposoja za dva dni trikrat več stane... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......