Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sem ga dobila. Matr kok je hitro zapru FB zdej pa kot mucka prede na kavču tuki:)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:58:22
|
|
|
|
l.daisy
|
kleo, berem da si bla v slo.... mi je prav žal, da sem te zamudila...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:58:48
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, mene Ikea na soboto ne vidi več. Že tko ne maram po trgovinah hodit, če je pa gužva, pa sploh ne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:59:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy RMRM nov zobek na pohodu? hej helou nya, slovenka... ste vi zdravi? I.daisy - imamo to 6. infekcijsko... Ravno nekaj berem o tem. Je sestra , pa menda ne bi smela priti v stik s tamalo. Čeprav sta se ravno dva dni nazaj cartale, ko je še imela vročino. Pa sem mislila, da je to od zobkov...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:59:14
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - za 5 zvezdico Nya, saj ne vem, a je to za čestitat ali ne - da si čveka čvekasta Izhajam iz pregovora - molk je zlato
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:59:21
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM A Sofija se pa boji konkurence? Slovenka, sem se zadnjič prav na tvojo škratinjo spomnila. Je imel Mark ortodonta, pa je ta naša dr. tako zelo prijazna in se je kar pogovarjala. Pol pa vpraša, kako je dojenčku ime in povem, pa vsa vesela pove, da ima ona tud vnučka, ki mu je ime Lukas in ima sestrico Sofijo, živijo pa v Argentini. RMRM - jaz sem pa včeraj brala v Lady - o režiserju filmov Boter - ima tudi hčero Sofio in je kao ful ponosen nanjo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:59:28
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya naj varčujejo na osvetljavi cerkva, pa bomk tud jaz za to eno uro pogasnila vse Za kaj gre? A je akcija? Nisem nič zasledila... Smo imeli sončka danes in smo bili zunaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:59:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa trkam, da ne... sem te pogrešala - pa moje cote tudi ( si želijo spoznat likalnik ) U, madonca, jaz imam tudi ful za likat. Poln stol v garderobi... Pa same težke zadeve - hlače od mojega in tako
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Marjetica,skoda ja.Bi lahko mal mim prisli,je blo parkrat super vreme.Pa me prav zanima kako bi najini trije skupaj prisli . Drugic pa res.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:59:41
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy aaaaaaaaaaaaaaa, sej reeeeeeeeees... o madonca... 10 mesecev... ne morem verjet... k da bi se včeraj zvijala od bolečin v porodni... hvala, hvala... Jaz se še tako spomnim, ko smo bili nekje pri 4 tednih v nakupovalnem centru in je bila mamica s 3 mesečnim - pa sem bila kar fauš, kako velikega že ima, kdaj bo še naša tako... Potem sem pa kar nehala šteti.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 21:59:46
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ah, ti deci Moj je šel sam do gasilnega doma kamijon nekej popravt, pa ga dobim na FB matr je prskakal domov po hitrem postopku:))) Joj, to pa je fora
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:00:18
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, mene Ikea na soboto ne vidi več. Že tko ne maram po trgovinah hodit, če je pa gužva, pa sploh ne Samo to je pa res - v Ikeji je grozno v soboto.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:00:50
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, sem ga dobila. Matr kok je hitro zapru FB zdej pa kot mucka prede na kavču tuki:) Po mojem zdaj ne bo upal nikam, ko ga imaš povsod na očeh
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM, tud jest ne maram gužve Slovenka, upam, da ne bo nič narobe s sestro. Moja sestrična je noseča, pa je tamal zadnjič dobil 6-to pri 12 mesecih. Sam se ga je sam mal izogibala, čeprav mama to ne more glih najbolje izpeljat a ne.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, mene Ikea na soboto ne vidi več. Že tko ne maram po trgovinah hodit, če je pa gužva, pa sploh ne Jaz sovrazim zivilske trgovine.Za Ikeo pa...moz dela,le ob sobotah je vec casa,zato smo sli.Pol pa doma,pa en kup stvari gor prinest,otrok posran,polulan 1l,lacen,zaspan,Tali lavna,dec lacen,mami lacna,...vse razpakirat,pospravit,it na cik ....za znoret.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh, ne zdej mislt, da ga mam pod kontrolo no. Sam mi je blo ful smešno, ko sem se glih s Samso pogovarjala na FB, pol pa pogledam kdo je kej gor pa zagledam mojga na FB
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:03:59
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam. Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ..vse razpakirat,pospravit,it na cik ....za znoret. eh, bodo že počakal a ne. če so do zdej, bodo pa še en čik mamici prvoščli.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam Ja,uradna čveka si, a ne? Zdej si lahko upaš več.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:08:18
|
|
|
|
l.daisy
|
jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:08:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam. Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam A tako na brzino da se da?Super no
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? Verjamem ja,pra......i . Kje si pa ogledujes,daj kak link
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? OMG
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:10:17
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam. Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam A tako na brzino da se da?Super no vse se da, če se hoče
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......