Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Lepa obleka. ane? pri nas pomojem izposoja za dva dni trikrat več stane... Plus vsi stroški.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:30:40
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam. Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam A tako na brzino da se da?Super no vse se da, če se hoče Mhm. Tisto leto ni bilo nič drugega tako ekstra v planu, pa sva se poročila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam. Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam A tako na brzino da se da?Super no vse se da, če se hoče Mhm. Tisto leto ni bilo nič drugega tako ekstra v planu, pa sva se poročila A kar tako, bajagi?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:34:07
|
|
|
|
l.daisy
|
vsa čast, slovenka... evo, če se katera namerava poceni poročit (varianta sreda), se ne rabi odpovedat luksuzni obleki, je cenejša izbira ebay kitajska, kot pa kavbojke...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy vsa čast, slovenka... evo, če se katera namerava poceni poročit (varianta sreda), se ne rabi odpovedat luksuzni obleki, je cenejša izbira ebay kitajska, kot pa kavbojke...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:37:43
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? Midva sva naročila biljard, plačala 1100 eur, ko so nama ga pripeljali, pa je šofer rekel, da na Kitajskem taki stanejo 150 eur. Kaj pa toooooo? Ojoj no. Mislim, ne vem, kaj nama je moral to povedati, a ne? Samo kaj si naj jaz grem na Kitajsko po biljard?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:39:10
|
|
|
|
RMRM
|
I.daisy, ful luštna oblekica. A se bosta poročila, sori, če preveč sprašujem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? Midva sva naročila biljard, plačala 1100 eur, ko so nama ga pripeljali, pa je šofer rekel, da na Kitajskem taki stanejo 150 eur. Kaj pa toooooo? Ojoj no. Mislim, ne vem, kaj nama je moral to povedati, a ne? Samo kaj si naj jaz grem na Kitajsko po biljard? Te potni stroški pa carina še več pridejo. Se spomnim kolega, ko je naročil eno ful fensi mizo iz Amerike. Pa je bla ful draga. Pol pa pogleda ko prispe domov pod mizo, gor pa etiketa iz enga S.P., ki jih dela par km stran od nas, matr se je nasankal. Sam ta ki ima S.P dela sam za tujino.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:40:54
|
|
|
|
l.daisy
|
RMRM, ne... midva sva zamudila ta vlak... sem pa res iskala kakšno oblekco za poroko, ampak od kolegice, ki se poroči julija....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:42:16
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy RMRM, ne... midva sva zamudila ta vlak... sem pa res iskala kakšno oblekco za poroko, ampak od kolegice, ki se poroči julija.... zakaj zamudila
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:42:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy RMRM, ne... midva sva zamudila ta vlak... sem pa res iskala kakšno oblekco za poroko, ampak od kolegice, ki se poroči julija.... zakaj zamudila ja, res, zakaj?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:45:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy RMRM, ne... midva sva zamudila ta vlak... sem pa res iskala kakšno oblekco za poroko, ampak od kolegice, ki se poroči julija.... zakaj zamudila ja, res, zakaj? cist zares,zakaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:46:26
|
|
|
|
l.daisy
|
ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:47:45
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, a te je tvoj dragi nesel po vseh stopnicah na otoku? Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivo Do vrha! Sva imela fotografa iz Radovljice, ki nama je povedal za običaj. Pa sva rekla, da me bo nesel par stopnic za sliko, ampak me je potem čist na vrh. Sem hotela sliko naložiti, pa je prevelika za shrani.si
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:49:00
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy vsa čast, slovenka... evo, če se katera namerava poceni poročit (varianta sreda), se ne rabi odpovedat luksuzni obleki, je cenejša izbira ebay kitajska, kot pa kavbojke... Jaz sem imela sposojeno obleko, za 250 eur - znanka pa si jo je kupila direkt iz Pariza, za enih 6000 eur, pa se je čez 11 mesecev ločila. Sicer ne zaradi obleke, no...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:49:30
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, a te je tvoj dragi nesel po vseh stopnicah na otoku? Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivo Do vrha! Sva imela fotografa iz Radovljice, ki nama je povedal za običaj. Pa sva rekla, da me bo nesel par stopnic za sliko, ampak me je potem čist na vrh. Sem hotela sliko naložiti, pa je prevelika za shrani.si Ja, to je res običaj. Ko sva mi2 prišla na vrh, je blo gor polno angleških turistov. Za njih je bla pa to atrakcija, so naju kar slikali in slikali. Je blo res luštno.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, a te je tvoj dragi nesel po vseh stopnicah na otoku? Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivo Do vrha! Sva imela fotografa iz Radovljice, ki nama je povedal za običaj. Pa sva rekla, da me bo nesel par stopnic za sliko, ampak me je potem čist na vrh. Sem hotela sliko naložiti, pa je prevelika za shrani.si Ja, to je res običaj. Ko sva mi2 prišla na vrh, je blo gor polno angleških turistov. Za njih je bla pa to atrakcija, so naju kar slikali in slikali. Je blo res luštno. Eh ti turisti.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy vsa čast, slovenka... evo, če se katera namerava poceni poročit (varianta sreda), se ne rabi odpovedat luksuzni obleki, je cenejša izbira ebay kitajska, kot pa kavbojke... Jaz sem imela sposojeno obleko, za 250 eur - znanka pa si jo je kupila direkt iz Pariza, za enih 6000 eur, pa se je čez 11 mesecev ločila. Sicer ne zaradi obleke, no... Ja no, se zgodi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:51:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy vsa čast, slovenka... evo, če se katera namerava poceni poročit (varianta sreda), se ne rabi odpovedat luksuzni obleki, je cenejša izbira ebay kitajska, kot pa kavbojke... Jaz sem imela sposojeno obleko, za 250 eur - znanka pa si jo je kupila direkt iz Pariza, za enih 6000 eur, pa se je čez 11 mesecev ločila. Sicer ne zaradi obleke, no... Nikol se ne ve...men je to sumljivo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:51:20
|
|
|
|
Tina 28
|
o čveke...nisem uhtrala še linkov pogledat, da vas ne zamudim...rajš pa ne..ker ne smem zapravljat . Ni mi mamo pa pestro situacijo...Nejc danes boljše...je bil že poskočen, čeprav se je vročina gibala okrog 38.00 pa mal dol. Prejle je v postelji spet zašvical in to je dober znak. Brez zdravil za zbijanje...samo sirup za kašelj mu dajem. In ker hudič na kup serje...zbolela Anja. Popoldan je bla fuuul tečna in ker ma čist napete dlesni sem mislila, da jo zobki. Pa ji zmerim vročino, in jo je mela že 37.7. Pol smo šloi v toplo kopel z materino dušico...se je v celem dnevu mal sprostila in spar. Kmal pa jok in je bla že čist zakuhana. Je kar šibal gor. Svečka je zbila s 39.1 na 38.8 ...pol pa spet gor na 39.5...in sem dala pol voltarena (12,5g), ki smo ga imel še iz bolnice. No prej se je pa sšivala in zaspala. Pestro. RMRM....vidim, da jo je tebi tud Lukas zagodel. No veš, kaj je smešno. Da danes pri nas ponovijpo predstsve...tašča ful hvalila...baje so še stali. In mi da številko od organizatorke naj si za danes karto zrihtam. Japajade...je Anja vskočila, da ja mami ne bo kam šla.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:51:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa nehejte tam čvekat že enkrat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:52:09
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,. Jaz sem pa staromodna, sem ZA poroko . Sva se pa mi2 civilno tko na izi poročila. Še priči nista bili isti kot pol en mesec kasneje v cerkvi. Pa mi je danes žal, da nisva tud civilne poroke bol orng nardila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 28.3.2009 22:52:12
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,. Je bilo res romantično, tako da kar Teta od mojega je rekla, ko je vidla kočije zunaj pred uradom, ja, glej jih no, kam se ti postavijo - je mislila, da so se prišli ponujat, ni vedla, da smo zmenjeni, potem je bila pa navdušena, pa tako lepo vreme smo imeli. Res ful lepi spomini. Sploh ni šlo za papirje, ampak naju je res povezala ta poroka. Vse je štimalo, nič skrbi...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......