|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
28.3.2009 22:28:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Lepa obleka.user posted image

ane?
pri nas pomojem izposoja za dva dni trikrat več stane... user posted image

Plus vsi stroški.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
28.3.2009 22:30:40   
slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času user posted image ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam.

Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam user posted image user posted image user posted image

A tako na brzino da se da?Super nouser posted image

vse se da, če se hoče user posted image user posted image user posted image user posted image

Mhm. Tisto leto ni bilo nič drugega tako ekstra v planu, pa sva se poročila user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 327
28.3.2009 22:33:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času user posted image ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam.

Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam user posted image user posted image user posted image

A tako na brzino da se da?Super nouser posted image

vse se da, če se hoče user posted image user posted image user posted image user posted image

Mhm. Tisto leto ni bilo nič drugega tako ekstra v planu, pa sva se poročila user posted image user posted image user posted image

A kar tako, bajagi? user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
28.3.2009 22:34:07   
l.daisy
user posted image user posted image user posted image user posted image

vsa čast, slovenka...

evo, če se katera namerava poceni poročit (varianta sreda), se ne rabi odpovedat luksuzni obleki, je cenejša izbira ebay kitajska, kot pa kavbojke... user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
28.3.2009 22:34:51   
Anonimen

vsa čast, slovenka...

evo, če se katera namerava poceni poročit (varianta sreda), se ne rabi odpovedat luksuzni obleki, je cenejša izbira ebay kitajska, kot pa kavbojke... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
28.3.2009 22:35:42   
Anonimen

evo, recimo tako...

in to custom size, custom colour....

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SEXY-BRIDAL-FITTED-WEDDING-GOWN-Wedding-Dress_W0QQitemZ260381267873QQcmdZViewItemQQptZUK_Wedding_Clothing?hash=item260381267873&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1685|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Vaaav kaksna obleka...samo zame bi morala bit bela v zeleni in bi bila popolna.

Slovenka,kaksne stresasuser posted image user posted image .

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
28.3.2009 22:37:43   
slovenka

jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? user posted image user posted image user posted image

Midva sva naročila biljard, plačala 1100 eur, ko so nama ga pripeljali, pa je šofer rekel, da na Kitajskem taki stanejo 150 eur. Kaj pa toooooo? user posted image user posted image user posted image

Ojoj no.user posted image

Mislim, ne vem, kaj nama je moral to povedati, a ne? Samo kaj si naj jaz grem na Kitajsko po biljard? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 332
28.3.2009 22:39:10   
RMRM
I.daisy, ful luštna oblekica. A se bosta poročila, sori, če preveč sprašujemuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
28.3.2009 22:40:16   
Anonimen

jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? user posted image user posted image user posted image

Midva sva naročila biljard, plačala 1100 eur, ko so nama ga pripeljali, pa je šofer rekel, da na Kitajskem taki stanejo 150 eur. Kaj pa toooooo? user posted image user posted image user posted image

Ojoj no.user posted image

Mislim, ne vem, kaj nama je moral to povedati, a ne? Samo kaj si naj jaz grem na Kitajsko po biljard? user posted image

Te potni stroški pa carina še več pridejo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se spomnim kolega, ko je naročil eno ful fensi mizo iz Amerike. Pa je bla ful draga. Pol pa pogleda ko prispe domov pod mizo, gor pa etiketa iz enga S.P., ki jih dela par km stran od nas,user posted image user posted image user posted image user posted image matr se je nasankal. Sam ta ki ima S.P dela sam za tujino.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
28.3.2009 22:40:54   
l.daisy
RMRM, ne... midva sva zamudila ta vlak... user posted image
sem pa res iskala kakšno oblekco za poroko, ampak od kolegice, ki se poroči julija....

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 335
28.3.2009 22:42:16   
RMRM

sem pa res iskala kakšno oblekco za poroko, ampak od kolegice, ki se poroči julija....

zakaj zamudilauser posted image  

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 336
28.3.2009 22:42:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ja, res, zakaj?user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 337
28.3.2009 22:45:11   
Anonimen

ja, res, zakaj?user posted image

cist zares,zakajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
28.3.2009 22:46:26   
l.daisy

ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 339
28.3.2009 22:47:45   
slovenka

Slovenka, a te je tvoj dragi nesel po vseh stopnicah na otoku?user posted image

Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivouser posted image user posted image user posted image user posted image

Do vrha! Sva imela fotografa iz Radovljice, ki nama je povedal za običaj. Pa sva rekla, da me bo nesel par stopnic za sliko, ampak me je potem čist na vrh. Sem hotela sliko naložiti, pa je prevelika za shrani.si user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 340
28.3.2009 22:48:16   
Anonimen

ne vem.... sva že 10 let skupaj... se mi to ne zdi več fora... user posted image

Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,.user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
28.3.2009 22:49:00   
slovenka

vsa čast, slovenka...

Jaz sem imela sposojeno obleko, za 250 eur - znanka pa si jo je kupila direkt iz Pariza, za enih 6000 eur, pa se je čez 11 mesecev ločila. Sicer ne zaradi obleke, no... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.3.2009 22:49:30   
RMRM

Moj je lahko srečen,da sem bla takrat ful suha, ker dons bi blo pa ful težko izvedljivouser posted image user posted image user posted image user posted image

Do vrha! Sva imela fotografa iz Radovljice, ki nama je povedal za običaj. Pa sva rekla, da me bo nesel par stopnic za sliko, ampak me je potem čist na vrh. Sem hotela sliko naložiti, pa je prevelika za shrani.si user posted image

Ja, to je res običaj. Ko sva mi2 prišla na vrh, je blo gor polno angleških turistov. Za njih je bla pa to atrakcija, so naju kar slikali in slikali. Je blo res luštno.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.3.2009 22:50:25   
Anonimen

Ja, to je res običaj. Ko sva mi2 prišla na vrh, je blo gor polno angleških turistov. Za njih je bla pa to atrakcija, so naju kar slikali in slikali. Je blo res luštno.

Eh ti turisti. user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
28.3.2009 22:50:53   
Anonimen

vsa čast, slovenka...

Jaz sem imela sposojeno obleko, za 250 eur - znanka pa si jo je kupila direkt iz Pariza, za enih 6000 eur, pa se je čez 11 mesecev ločila. Sicer ne zaradi obleke, no... user posted image

Ja no, se zgodi.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
28.3.2009 22:51:07   
Anonimen

vsa čast, slovenka...

Nikol se ne ve...men je to sumljivouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
28.3.2009 22:51:20   
Tina 28
o čveke...nisem uhtrala še linkov pogledat, da vas ne zamudim...rajš pa ne..ker ne smem zapravljatuser posted image .

Ni mi mamo pa pestro situacijo...Nejc danes boljše...je bil že poskočen, čeprav se je vročina gibala okrog 38.00 pa mal dol. Prejle je v postelji spet zašvical in to je dober znak. Brez zdravil za zbijanje...samo sirup za kašelj mu dajem.

In ker hudič na kup serje...zbolela Anja. Popoldan je bla fuuul tečna in ker ma čist napete dlesni sem mislila, da jo zobki. Pa ji zmerim vročino, in jo je mela že 37.7. Pol smo šloi v toplo kopel z materino dušico...se je v celem dnevu mal sprostila in spar. Kmal pa jok in je bla že čist zakuhana. Je kar šibal gor. Svečka je zbila s 39.1 na 38.8 ...pol pa spet gor na 39.5...in sem dala pol voltarena (12,5g), ki smo ga imel še iz bolnice. No prej se je pa sšivala in zaspala. Pestro.

RMRM....vidim, da jo je tebi tud Lukas zagodel. No veš, kaj je smešno. Da danes pri nas ponovijpo predstsve...tašča ful hvalila...baje so še stali. In mi da številko od organizatorke naj si za danes karto zrihtam. Japajade...je Anja vskočila, da ja mami ne bo kam šla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.3.2009 22:51:25   
Anonimen
Pa nehejte tam čvekat že enkrat.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
28.3.2009 22:52:09   
RMRM

Sej midva sva tud, pa razmišljava da bi vseeno skočila v zakonski jarem. Na tak način kot Slovenka,.user posted image

Jaz sem pa staromodna, sem ZA porokouser posted image user posted image .

Sva se pa mi2 civilno tko na izi poročila. Še priči nista bili isti kot pol en mesec kasneje v cerkvi. Pa mi je danes žal, da nisva tud civilne poroke bol orng nardila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
28.3.2009 22:52:12   
slovenka

Je bilo res romantično, tako da kar user posted image user posted image user posted image Teta od mojega je rekla, ko je vidla kočije zunaj pred uradom, ja, glej jih no, kam se ti postavijo - je mislila, da so se prišli ponujat, ni vedla, da smo zmenjeni, potem je bila pa navdušena, pa tako lepo vreme smo imeli. Res ful lepi spomini. Sploh ni šlo za papirje, ampak naju je res povezala ta poroka. Vse je štimalo, nič skrbi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......