|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
28.3.2009 21:57:30   
Anonimen
Ja, sem ga dobila. Matr kok je hitro zapru FB user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa kot mucka prede na kavču tuki:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
28.3.2009 21:58:22   
l.daisy
kleo, berem da si bla v slo.... mi je prav žal, da sem te zamudila... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
28.3.2009 21:58:48   
RMRM
kleo, mene Ikea na soboto ne vidi več. Že tko ne maram po trgovinah hodit, če je pa gužva, pa sploh neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 278
28.3.2009 21:59:08   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

RMRM user posted image user posted image user posted image
nov zobek na pohodu?

hej helou nya, slovenka...  ste vi zdravi?

I.daisy - imamo to 6. infekcijsko... Ravno nekaj berem o tem. Je sestra user posted image , pa menda ne bi smela priti v stik s tamalo. Čeprav sta se ravno dva dni nazaj cartale, ko je še imela vročino. Pa sem mislila, da je to od zobkov... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 279
28.3.2009 21:59:14   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

slovenka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 5 zvezdico

Nya, saj ne vem, a je to za čestitat ali ne - da si čveka čvekasta user posted image user posted image user posted image Izhajam iz pregovora - molk je zlato user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
28.3.2009 21:59:21   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

A Sofija se pa boji konkurence?user posted image user posted image user posted image

Slovenka, sem se zadnjič prav na tvojo škratinjo spomnila. Je imel Mark ortodonta, pa je ta naša dr. tako zelo prijazna in se je kar pogovarjala. Pol pa vpraša, kako je dojenčku ime in povem, pa vsa vesela pove, da ima ona tud vnučka, ki mu je ime Lukas in ima sestrico Sofijo, živijo pa v Argentini.user posted image

RMRM - jaz sem pa včeraj brala v Lady - o režiserju filmov Boter - ima tudi hčero Sofio in je kao ful ponosen nanjo user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 281
28.3.2009 21:59:28   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

naj varčujejo na osvetljavi cerkva, pa bomk tud jaz za to eno uro pogasnila vse

Za kaj gre? A je akcija? Nisem nič zasledila... Smo imeli sončka danes in smo bili zunaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
28.3.2009 21:59:33   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

trkam, da ne...

sem te pogrešala - pa moje cote tudi ( si želijo spoznat likalnik ) user posted image user posted image user posted image

U, madonca, jaz imam tudi ful za likat. Poln stol v garderobi...user posted image user posted image user posted image Pa same težke zadeve - hlače od mojega in tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 283
28.3.2009 21:59:38   
Anonimen
Marjetica,skoda ja.Bi lahko mal mim prisli,je blo parkrat super vreme.Pa me prav zanima kako bi najini trije skupaj prisliuser posted image .
Drugic pa res.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
28.3.2009 21:59:41   
slovenka

aaaaaaaaaaaaaaa, sej reeeeeeeeees... o madonca... 10 mesecev...user posted image user posted image user posted image ne morem verjet... k da bi se včeraj zvijala od bolečin v porodni... user posted image user posted image user posted image

hvala, hvala...

Jaz se še tako spomnim, ko smo bili nekje pri 4 tednih v nakupovalnem centru in je bila mamica s 3 mesečnim - pa sem bila kar fauš, kako velikega user posted image že ima, kdaj bo še naša tako... Potem sem pa kar nehala šteti. user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.3.2009 21:59:46   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ah, ti deciuser posted image

Moj je šel sam do gasilnega doma kamijon nekej popravt, pa ga dobim na FBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matr je prskakal domov po hitrem postopku:)))

Joj, to pa je fora user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.3.2009 22:00:18   
slovenka

kleo, mene Ikea na soboto ne vidi več. Že tko ne maram po trgovinah hodit, če je pa gužva, pa sploh neuser posted image

Samo to je pa res - v Ikeji je grozno v soboto. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 287
28.3.2009 22:00:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja, sem ga dobila. Matr kok je hitro zapru FB user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa kot mucka prede na kavču tuki:)

Po mojem zdaj ne bo upal nikam, ko ga imaš povsod na očeh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
28.3.2009 22:01:07   
Anonimen
RMRM, tud jest ne maram gužve
Slovenka, upam, da ne bo nič narobe s sestro.user posted image Moja sestrična je noseča, pa je tamal zadnjič dobil 6-to pri 12 mesecih.user posted image Sam se ga je sam mal izogibala, čeprav mama to ne more glih najbolje izpeljat a ne.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
28.3.2009 22:02:27   
Anonimen

Jaz sovrazim zivilske trgovine.Za Ikeo pa...moz dela,le ob sobotah je vec casa,zato smo sli.Pol pa doma,pa en kup stvari gor prinest,otrok posran,polulan 1l,lacen,zaspan,Tali lavna,dec lacen,mami lacna,...vse razpakirat,pospravit,it na cikuser posted image user posted image ....za znoret.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
28.3.2009 22:03:29   
Anonimen
Eh, ne zdej mislt, da ga mam pod kontrolo no.user posted image Sam mi je blo ful smešno, ko sem se glih s Samso pogovarjala na FB, pol pa pogledam kdo je kej gor pa zagledam mojga na FB user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 291
28.3.2009 22:03:59   
slovenka
Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času user posted image ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam.

Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
28.3.2009 22:05:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

..vse razpakirat,pospravit,it na cikuser posted image user posted image ....za znoret.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    eh, bodo že počakal a ne. če so do zdej, bodo pa še en čik mamici prvoščli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
28.3.2009 22:07:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Joj, danes pa nekam dosti 'madonca' uporabljam user posted image user posted image user posted image

Ja,uradna čveka si, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej si lahko upaš več.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
28.3.2009 22:08:18   
l.daisy
jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.3.2009 22:08:32   
Anonimen

Kleo - moja poroka je bila tako, da sva si najprej rezervirala Pariz - ker sva do letos vsako leto za prvi maj kam šla - Rim, Grčija itd. in leta 2006 sem že par mesecev prej rezervirala Pariz, potem sva pa razmišljala, gleda na to da sva letalo imela zvečer z Brnika, da bi se tisti dan dopoldne poročila - na malo... In potem sva v dveh dneh vse organizirala (v službenem času user posted image ). Samo en dan sva si vzela dopust in skočila na Bled podpisat dokumente - madonca, do konca nisem vedela, kak priimek naj imam.

A tako na brzino da se da?Super nouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
28.3.2009 22:10:04   
Anonimen

jaz pa iščem na ebayu kakšno luštno oblekco že bolj poletno, pa naletim na večerne/poročne/cocktail obleke.... a verjamete, da jo kitajci nardijo za cca. 8 funtov, poštnina pride pa 80? user posted image user posted image user posted image

Verjamem ja,pra......iuser posted image .
Kje si pa ogledujes,daj kak linkuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
28.3.2009 22:10:09   
Anonimen

OMG user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
28.3.2009 22:10:17   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

A tako na brzino da se da?Super nouser posted image

vse se da, če se hoče user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.3.2009 22:11:00   
Anonimen
Babe, jest crkujem od smeha danes:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/nujno-rabim-pomoc/m_3999136/mpage_1/tm.htm#3999154

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......