|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
28.3.2009 19:09:50   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Pol ti pa ostane še drugo stopalo ...če bo slučajno plusek user posted image

a že na drugem delamo user posted image

ti pa bl slabo bereš RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
28.3.2009 19:18:01   
jolly123

Pol ti pa ostane še drugo stopalo ...če bo slučajno plusek user posted image

a že na drugem delamo user posted image

ti pa bl slabo bereš RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pri 150-tih straneh ki jih naklofate, včasih kaj spustim user posted image user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
28.3.2009 19:29:54   
Pšemek
Moja že spi, jaz bom pa po mojem tudi hitro sledila. Sem, kot sem pričakovala, precej utrujena. Mojega user posted image  pa se nekaj loteva, ga že cel dan grlo boli. Jutri sem pa več ali manj frej. Nekej malega za zlikat, to je pa tudi vse. Na kosilo nas je moja sestra povabila, vse ostalo sem pa že danes postorila, stanovanje pa že v četrtek pospravila. Torej, jutri noge v luft pa vsake toliko Nejko na jošk, pa bo... Se že vidi, kako sem zaspana, k že neumnosti pišem. Grem pod tuš, pol se pa še malo oglasim.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
28.3.2009 19:32:18   
jolly123
Moj je na fuzbal zginu, jaz pa tud ne vem kaj naj sama s sabo. Diplomske se mi ne da pisat, mailov imam samo 1635 za pogledat, pa se mi zdi rahlo preveč. Ma grem si en kakav narest. 

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
28.3.2009 19:40:45   
iraira
Zdaj me pa že malo skrbi za gogabojan, ni njej podobno da nič ne komentirauser posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
28.3.2009 19:51:51   
Pšemek
Ma grem si en kakav narest. 

Si mi take lušte naredila, da sem si ga šla tut jaz takoj narest. Ob tem sem se pa spomnila še na palačinke. Joj, kok bi jih zdele jedla!

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
28.3.2009 19:53:25   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Si mi take lušte naredila, da sem si ga šla tut jaz takoj narest. Ob tem sem se pa spomnila še na palačinke. Joj, kok bi jih zdele jedla!

Jaz bi jih tud, sam delat se mi jih ne da :D

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
28.3.2009 19:55:39   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Zdaj me pa že malo skrbi za gogabojan, ni njej podobno da nič ne komentirauser posted image user posted image user posted image

Ja, se res ni že od dopoldne oglasila user posted image  Ah, saj verjetno ni nič. So se šli vsi trije skupaj malo potepati ali pa sta si vzela čas samo zase. Boš videla, da bo najkasneje jutri že poročala, kako sta user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
28.3.2009 19:57:56   
laknerš

Jest jih pa jem!!! Ja no, moje načelo, da ne jem po šesti je šlo v maloro ampak za palačinke vse.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
28.3.2009 19:57:58   
Pšemek

Jaz bi jih tud, sam delat se mi jih ne da :D

Tut meni ne, pa še nikoli mi ne ratajo tako kot user posted image , njega pa tut ne bom obremenjevala, k se slabo počuti. Mogoče jutri, če me bo še držalo. Jih že fuuuuul dolgo nisem jedla, včasih pa obvezno vsaj enkrat na teden.

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
28.3.2009 19:58:59   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jest jih pa jem!!! Ja no, moje načelo, da ne jem po šesti je šlo v maloro ampak za palačinke vse.

Joj, sem ti fouš!!! user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
28.3.2009 20:17:50   
iraira
Mi jih jemo vsaj 1x na teden....drugače me tamal iz kože dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
28.3.2009 20:21:30   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Mi jih jemo vsaj 1x na teden....drugače me tamal iz kože dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je isto. Pa bog ne daj da ji jih obljubim pol jih pa ni. Jih naredim iz litra mleka pa jih je ponavadi premalo.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
28.3.2009 20:27:29   
jolly123
Pri nas so zaenkrat enkrat na mesec na sporedu orehove ali skutine palačinke to je pa to. 

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
28.3.2009 20:29:51   
Pšemek
Jaz bom pa ziher sanjala palačinke... Kar pomeni, da grem spat. Pa še solidarno bomo pri nas doma ugasnili vse naprave os 20:30 pa do 21:30, da varčujemo. Pa da še mi nekaj naredimo za našo Zemljo.

Lahko noč vsem skupaj in lepe sanje vam želim

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil Pšemek -- 28.3.2009 20:30:09 >

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
28.3.2009 20:48:17   
laknerš
Da ne boste pozabile da se ura prestav!!!

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
28.3.2009 20:51:32   
iraira
jaaa, jaz jo bom že kar zdaj preštimala, da ne bo potem zjutraj narobe svetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
28.3.2009 21:01:58   
Lovely
.100noga, nisem jezna k si glih ti user posted image

Jolly, jaz zamjam z menstro in sva imela sredi ovulacije nezgodo... Ampak me danes kao neki trbuh hoče bolet, nje pa od nikoder. Test pade kmalu zgleda, sem mislila da bo danes pa nič.

Jaz pa počasi prihajam do zaključka, da morava nekaj ukrenit glede najinega kužka. To, da je na persenih že veste. Tak zelo nevrotiče kokršpanjel je. Zdaj pa postaja čedalje bolj moteč. Vse ga moti, vsak šum in pol renči, laja (ni pa nasilen) in če recimo Inya bolj rahlo spi jo valda zbudi. Da ne govorim o tem kok gre meni na jetra, ko je tak... Ko pa je tisti naš Lars je pa tak cukr za pojest... težka odločitev naju čaka ampak zdaj smo trije ne več samo mi2...

Lovely

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
28.3.2009 21:33:26   
PikicaStonoga
Joj kok je pa dans težko zaspala, eno uro sem rabla, da je zaspala! Mogoče za to, ker ni dobila NIČ GH! haha zdej pa čakam, da vidim, kakšna bo noč!
Smo bli pa danes z njo 5 ur zunaj na bajti - jaz sem mal delala, mal bla z njo, tašča je bla zraven, da jo je mirkala, tko da smo bli pridni! Jutri sam da bo lepo vreme, mamo spet delouser posted image user posted image user posted image
Vas bom sproti še brala, pisat se mi pa zdej ne da, ker sem utrujena!!!!!!!!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
28.3.2009 22:29:31   
gogabojan
Čer čer.

Evo mene.

Mi smo fajn. Situacija - fajn. Smo se pogovorili. Sedaj se imamo še bolj radi. Sem pa vse povedala, kar sem imela.

Pa jutri tudi ne bom tiho. K se bodo brat in sestra dobili, zraven pa še mi.

Danes je bil pa fullllllllllll psihično in čustveno naporen dan. Pa tudi fizično.

Našla sem voziček, ki si ga bom kupila. Sam še čakam sodelavke, da pridejo na obisk in prinesejo DENAR. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo moj malček je zaspal. Je pojedu cel kozarec kašice za lahko noč. Pa ni bilo dosti, pa je še mal mami naredila in napitala svojega sončka. Pa še obe joškici je cuzal. Je bil tak zmatran, da vleči ni mogel pa sem ga dala še na drugo mal. Tak da je z obeh jedel.

Aja SEKSALA nisva, kot je bilo rečeno, seks sprave.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
28.3.2009 22:54:58   
gogabojan
KUKU.

Še katera tu????

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
28.3.2009 23:06:00   
iraira
Jaz sem zdaj še tukaj, bom šla pa tudi kmalu spatuser posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
28.3.2009 23:07:42   
iraira
A vse samo berejo, pa nobena nič ne pišeuser posted image user posted image user posted image
Zmatrane verjetno od soboteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....če damo uro zdaj naprej je že polnoč punce, zato hitro spat!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
28.3.2009 23:13:34   
*talcy*
jolly...a tak  zgodaj stavite Tajkota spat?
mi ga damo ob 23.00 da pol zjutraj spimo do 10h .....user posted image user posted image

ja glede skutke mi ni nobena odgovrila user posted image  jah no nima veze jedel jo bo al je prav al ne ... če ne bo nobenega kontra odziva bo jedel .... user posted image

lahko nočko

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
28.3.2009 23:22:12   
*talcy*
gogabojan...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za spravo ......
user posted image user posted image user posted image  bo pa že prišlo jutri na vrsto user posted image user posted image user posted image user posted image  

a mi poveš recept kako se ti hoče tolko sexat?? user posted image user posted image user posted image men je 1x na mesec dovolj odkar sem rodila , moj me bo nekam poslau zato daj kak nasvet user posted image user posted image user posted image

ti pa kar lepo povej jutri kar jim gre da bodo vedeli kje je tvoje in kje njihovo mesto in mesto tvojegauser posted image   tko da srečno user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 28.3.2009 23:24:17 >

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?