Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:09:50
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Pol ti pa ostane še drugo stopalo ...če bo slučajno plusek a že na drugem delamo ti pa bl slabo bereš RR
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:18:01
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Pol ti pa ostane še drugo stopalo ...če bo slučajno plusek a že na drugem delamo ti pa bl slabo bereš RR ja pri 150-tih straneh ki jih naklofate, včasih kaj spustim
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:29:54
|
|
|
|
Pšemek
|
Moja že spi, jaz bom pa po mojem tudi hitro sledila. Sem, kot sem pričakovala, precej utrujena. Mojega pa se nekaj loteva, ga že cel dan grlo boli. Jutri sem pa več ali manj frej. Nekej malega za zlikat, to je pa tudi vse. Na kosilo nas je moja sestra povabila, vse ostalo sem pa že danes postorila, stanovanje pa že v četrtek pospravila. Torej, jutri noge v luft pa vsake toliko Nejko na jošk, pa bo... Se že vidi, kako sem zaspana, k že neumnosti pišem. Grem pod tuš, pol se pa še malo oglasim.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:32:18
|
|
|
|
jolly123
|
Moj je na fuzbal zginu, jaz pa tud ne vem kaj naj sama s sabo. Diplomske se mi ne da pisat, mailov imam samo 1635 za pogledat, pa se mi zdi rahlo preveč. Ma grem si en kakav narest.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:40:45
|
|
|
|
iraira
|
Zdaj me pa že malo skrbi za gogabojan, ni njej podobno da nič ne komentira
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:51:51
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ma grem si en kakav narest. Si mi take lušte naredila, da sem si ga šla tut jaz takoj narest. Ob tem sem se pa spomnila še na palačinke. Joj, kok bi jih zdele jedla!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:53:25
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ma grem si en kakav narest. Si mi take lušte naredila, da sem si ga šla tut jaz takoj narest. Ob tem sem se pa spomnila še na palačinke. Joj, kok bi jih zdele jedla! Jaz bi jih tud, sam delat se mi jih ne da :D
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:55:39
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Zdaj me pa že malo skrbi za gogabojan, ni njej podobno da nič ne komentira Ja, se res ni že od dopoldne oglasila Ah, saj verjetno ni nič. So se šli vsi trije skupaj malo potepati ali pa sta si vzela čas samo zase. Boš videla, da bo najkasneje jutri že poročala, kako sta .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:57:56
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ma grem si en kakav narest. Si mi take lušte naredila, da sem si ga šla tut jaz takoj narest. Ob tem sem se pa spomnila še na palačinke. Joj, kok bi jih zdele jedla! Jest jih pa jem!!! Ja no, moje načelo, da ne jem po šesti je šlo v maloro ampak za palačinke vse.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:57:58
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ma grem si en kakav narest. Si mi take lušte naredila, da sem si ga šla tut jaz takoj narest. Ob tem sem se pa spomnila še na palačinke. Joj, kok bi jih zdele jedla! Jaz bi jih tud, sam delat se mi jih ne da :D Tut meni ne, pa še nikoli mi ne ratajo tako kot , njega pa tut ne bom obremenjevala, k se slabo počuti. Mogoče jutri, če me bo še držalo. Jih že fuuuuul dolgo nisem jedla, včasih pa obvezno vsaj enkrat na teden.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 19:58:59
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ma grem si en kakav narest. Si mi take lušte naredila, da sem si ga šla tut jaz takoj narest. Ob tem sem se pa spomnila še na palačinke. Joj, kok bi jih zdele jedla! Jest jih pa jem!!! Ja no, moje načelo, da ne jem po šesti je šlo v maloro ampak za palačinke vse. Joj, sem ti fouš!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 20:17:50
|
|
|
|
iraira
|
Mi jih jemo vsaj 1x na teden....drugače me tamal iz kože da
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 20:21:30
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Mi jih jemo vsaj 1x na teden....drugače me tamal iz kože da Pri nas je isto. Pa bog ne daj da ji jih obljubim pol jih pa ni. Jih naredim iz litra mleka pa jih je ponavadi premalo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 20:27:29
|
|
|
|
jolly123
|
Pri nas so zaenkrat enkrat na mesec na sporedu orehove ali skutine palačinke to je pa to.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 20:29:51
|
|
|
|
Pšemek
|
Jaz bom pa ziher sanjala palačinke... Kar pomeni, da grem spat. Pa še solidarno bomo pri nas doma ugasnili vse naprave os 20:30 pa do 21:30, da varčujemo. Pa da še mi nekaj naredimo za našo Zemljo. Lahko noč vsem skupaj in lepe sanje vam želim
< Sporočilo je popravil Pšemek -- 28.3.2009 20:30:09 >
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 20:48:17
|
|
|
|
laknerš
|
Da ne boste pozabile da se ura prestav!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 20:51:32
|
|
|
|
iraira
|
jaaa, jaz jo bom že kar zdaj preštimala, da ne bo potem zjutraj narobe svet
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 21:01:58
|
|
|
|
Lovely
|
.100noga, nisem jezna k si glih ti Jolly, jaz zamjam z menstro in sva imela sredi ovulacije nezgodo... Ampak me danes kao neki trbuh hoče bolet, nje pa od nikoder. Test pade kmalu zgleda, sem mislila da bo danes pa nič. Jaz pa počasi prihajam do zaključka, da morava nekaj ukrenit glede najinega kužka. To, da je na persenih že veste. Tak zelo nevrotiče kokršpanjel je. Zdaj pa postaja čedalje bolj moteč. Vse ga moti, vsak šum in pol renči, laja (ni pa nasilen) in če recimo Inya bolj rahlo spi jo valda zbudi. Da ne govorim o tem kok gre meni na jetra, ko je tak... Ko pa je tisti naš Lars je pa tak cukr za pojest... težka odločitev naju čaka ampak zdaj smo trije ne več samo mi2...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 21:33:26
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Joj kok je pa dans težko zaspala, eno uro sem rabla, da je zaspala! Mogoče za to, ker ni dobila NIČ GH! haha zdej pa čakam, da vidim, kakšna bo noč! Smo bli pa danes z njo 5 ur zunaj na bajti - jaz sem mal delala, mal bla z njo, tašča je bla zraven, da jo je mirkala, tko da smo bli pridni! Jutri sam da bo lepo vreme, mamo spet delo Vas bom sproti še brala, pisat se mi pa zdej ne da, ker sem utrujena!!!!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 22:29:31
|
|
|
|
gogabojan
|
Čer čer. Evo mene. Mi smo fajn. Situacija - fajn. Smo se pogovorili. Sedaj se imamo še bolj radi. Sem pa vse povedala, kar sem imela. Pa jutri tudi ne bom tiho. K se bodo brat in sestra dobili, zraven pa še mi. Danes je bil pa fullllllllllll psihično in čustveno naporen dan. Pa tudi fizično. Našla sem voziček, ki si ga bom kupila. Sam še čakam sodelavke, da pridejo na obisk in prinesejo DENAR. Evo moj malček je zaspal. Je pojedu cel kozarec kašice za lahko noč. Pa ni bilo dosti, pa je še mal mami naredila in napitala svojega sončka. Pa še obe joškici je cuzal. Je bil tak zmatran, da vleči ni mogel pa sem ga dala še na drugo mal. Tak da je z obeh jedel. Aja SEKSALA nisva, kot je bilo rečeno, seks sprave.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 22:54:58
|
|
|
|
gogabojan
|
KUKU. Še katera tu????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 23:06:00
|
|
|
|
iraira
|
Jaz sem zdaj še tukaj, bom šla pa tudi kmalu spat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 23:07:42
|
|
|
|
iraira
|
A vse samo berejo, pa nobena nič ne piše Zmatrane verjetno od sobote .....če damo uro zdaj naprej je že polnoč punce, zato hitro spat!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 23:13:34
|
|
|
|
*talcy*
|
jolly...a tak zgodaj stavite Tajkota spat? mi ga damo ob 23.00 da pol zjutraj spimo do 10h ..... ja glede skutke mi ni nobena odgovrila jah no nima veze jedel jo bo al je prav al ne ... če ne bo nobenega kontra odziva bo jedel .... lahko nočko
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 28.3.2009 23:22:12
|
|
|
|
*talcy*
|
gogabojan...... bravo za spravo ...... bo pa že prišlo jutri na vrsto a mi poveš recept kako se ti hoče tolko sexat?? men je 1x na mesec dovolj odkar sem rodila , moj me bo nekam poslau zato daj kak nasvet ti pa kar lepo povej jutri kar jim gre da bodo vedeli kje je tvoje in kje njihovo mesto in mesto tvojega tko da srečno
< Sporočilo je popravil *talcy* -- 28.3.2009 23:24:17 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?