nana35
|
mml,upam,da z varuško bo!! Lunca,odvečne kile so vedno,pa saj veš kake smo ženske,nikoli nismo zadovoljne s seboj.Pa saj za silo je,ampak izpilit pa je še vedno treba . Klemen se najraje še vedno igra s piloti in telefoni in si daje na uho pa pravi alo,alo,pa predali so seveda še vedno in,pa kozarec je najboljši,sploh če mu kaj nalivaš v njega on pa to počasi pije,vsak dan 3x najmanj razsipa klupice, menjuje programe,brca žogoigrače pa niso nič kaj zanimive,čeprav jih seveda premetava sem in tja,a igre vseeno ni.Zanimivi so tudi ključi po omarah,hitro se kateri kam zgubi. mala pikica,saj jutri ne bom zgodnja,tista reč se nam začne ob 15h,vsaj ob pol treh naj bi bile tam,tako da ni panike.Se že veselim!!Mislim našega izhoda .Drugo sva se pa že itak dogovorili. katee,saj jutri ne delam,samo vseeno moram it tja gledat tisto sr...pa če ti po resnici povem,me en k...briga in sploh ne zanima.Kaj čemo... katrin,vse najboljše!!!! IZVIRNO SPOROČILO: martinca mala pikica, jaz sem se sedaj odločila da pridem, čeprav z malo zamude. m.p.Sem jo malo brcnila preko telefona,pa gre . martinca,kaj pa je tole napisano na tvojem novem tickerju.... ???Čestitke!! Alfabeta,ti si detektivka,pa kapiraš tudi hitro!! Čestitke tudi tebi,pa ne za ,ampak za kravžljaste možgane.!!