|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
28.3.2009 10:10:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Jao pikica , pa maš ti kakšne težave s spanjemuser posted image user posted image Al si spet vse pospravla?Res si pridnauser posted image user posted image
Hvala za kavico , smo mi tud že od 6-tih pokoncuser posted image

Pridna sem bila, ja user posted image  Kar je treba, je treba. No, upam, da tudi Tija zdaj pančka tako kot Zoja. Jaz pa malo zabušavam. Danes tašča kuha user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte na birmi!user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
28.3.2009 10:13:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Dobro jutro bejbe! Sele 10 zjutraj je pa ste ze tolk natolkle. Jest sem slabo spala.. nevem ce sem zaspala ob 2, pol je pa se tamala k nam prsla, pa se je vrtela ni mogla zaspat user posted image pol se je pa zbudila ob 6 zjutraj si przgala risanke in se igrala s punckami.. vse jih je po tleh sortirala in oblacila in menjala plenickeuser posted image Kok se ji da.. jest sem pa potegnila z izlezavanjem do 8 ure.
Evo za vsako po enega za lep sobotni dan... user posted image
user posted image

Joj smrka, potem tudi ti nisi imela dobre noči user posted image  Bo ta mogoče boljša, samo kaj, ko bomo mogle ob dveh vstat in vse ure naprej premikat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej smrka, nočem bit požrešna, ampak samo eden za vsako? user posted image user posted image  

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
28.3.2009 10:24:47   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image za vse. Naša noč je bila user posted image , niti pisnila ni do 6h user posted image . Upam, da ste tudi ostale imele mirno noč.
Lepo soboto želim vsem skupaj! user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Zojo.Ja naša pa .....okol dveh, pa tam mal čez tri, ne vem al je res ponoči tako lačnauser posted image In to ne z ene , z obeh cizauser posted image

A hkrati? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neeeeeeeeeee pikicauser posted image user posted image najprej z ene pol z drugeuser posted image user posted image To je tako kot , če pivo piješ ...najprej eno piksno , pol pa drugouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
28.3.2009 10:27:44   
seny

Dobro jutro bejbe! Sele 10 zjutraj je pa ste ze tolk natolkle. Jest sem slabo spala.. nevem ce sem zaspala ob 2, pol je pa se tamala k nam prsla, pa se je vrtela ni mogla zaspat user posted image pol se je pa zbudila ob 6 zjutraj si przgala risanke in se igrala s punckami.. vse jih je po tleh sortirala in oblacila in menjala plenickeuser posted image Kok se ji da.. jest sem pa potegnila z izlezavanjem do 8 ure.
user posted image

Joj smrka, potem tudi ti nisi imela dobre noči user posted image  Bo ta mogoče boljša, samo kaj, ko bomo mogle ob dveh vstat in vse ure naprej premikat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej smrka, nočem bit požrešna, ampak samo eden za vsako? user posted image user posted image  
hehehehe, Ej , kolk bi jih pa radauser posted image user posted image user posted image tukaj nas je še nekajuser posted image user posted image Smrka , a ne , da je za vsako eden?user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je un tamaluser posted image po telesni višini mislimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
28.3.2009 10:29:51   
seny

Jao pikica , pa maš ti kakšne težave s spanjemuser posted image user posted image Al si spet vse pospravla?Res si pridnauser posted image user posted image
Hvala za kavico , smo mi tud že od 6-tih pokoncuser posted image

Pridna sem bila, ja user posted image  Kar je treba, je treba. No, upam, da tudi Tija zdaj pančka tako kot Zoja. Jaz pa malo zabušavam. Danes tašča kuha user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte na birmi!user posted image

Ah naša Tija , dvajset minut in nič več , zdaj se pa z Alenom igrata , se smeje na vsa ustauser posted image user posted image
hvala pikica , bomo poskusli kolkr nam bo naša mala afnica dopuščalauser posted image
user posted image user posted image user posted image  za tvojo taščo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
28.3.2009 11:13:43   
Anonimen

Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image za vse. Naša noč je bila user posted image , niti pisnila ni do 6h user posted image . Upam, da ste tudi ostale imele mirno noč.
Lepo soboto želim vsem skupaj! user posted image
user posted image user posted image user posted image  za Zojo.Ja naša pa .....okol dveh, pa tam mal čez tri, ne vem al je res ponoči tako lačnauser posted image In to ne z ene , z obeh cizauser posted image

A hkrati? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Neeeeeeeeeee pikicauser posted image user posted image najprej z ene pol z drugeuser posted image user posted image To je tako kot , če pivo piješ ...najprej eno piksno , pol pa drugouser posted image user posted image

Ajaaaaa seny, še dobro da si mi razložila user posted image  Mogoče mi pa kdaj prav pride user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
28.3.2009 11:17:34   
Anonimen

user posted image

hehehehe, Ej , kolk bi jih pa radauser posted image user posted image user posted image tukaj nas je še nekajuser posted image user posted image Smrka , a ne , da je za vsako eden?user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je un tamaluser posted image po telesni višini mislimuser posted image user posted image

Nč bat Seny, bom tud z enim zadovoljna user posted image , "bolje išta nego ništa" pravijo, pa se strinjam user posted image  Vam ne bom vse pobrala user posted image A ti si se že zagrebla? Se bom pa še jaz user posted image user posted image  moj je pa ta prvi, mi deluje tak gospodinjski tip user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
28.3.2009 11:19:48   
Anonimen
Naša klepetka je v šoli, Sayuri se razvaja..mmmm, le kje, le kje? Ona zdaj že ve, me pa še ne user posted image
Ma kolk enih čvekarij smo danes že načvekale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2008
28.3.2009 11:21:19   
Anonimen

user posted image

Nč bat Seny, bom tud z enim zadovoljna user posted image , "bolje išta nego ništa" pravijo, pa se strinjam user posted image  Vam ne bom vse pobrala user posted image A ti si se že zagrebla? Se bom pa še jaz user posted image user posted image  moj je pa ta prvi, mi deluje tak gospodinjski tip user posted image user posted image user posted image user posted image  

Prvi iz leve, da ne bo kakšne pomote user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
28.3.2009 11:23:03   
seny

Naša klepetka je v šoli, Sayuri se razvaja..mmmm, le kje, le kje? Ona zdaj že ve, me pa še ne user posted image
Ma kolk enih čvekarij smo danes že načvekale user posted image

Bog ve , če majo tam internet , da bi nam sporočilauser posted image Jaz grem pol na birmo , pa me bo do večera firbec matraluser posted image user posted image user posted image Kjerkoli že je , naj se ima lepouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
28.3.2009 11:24:38   
seny

user posted image

Kaj ti enga za pospravljanje iščešuser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, joj,joj kaj me nasmejite tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image Ste pa res face...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
28.3.2009 13:09:06   
Anonimen

user posted image

Kaj ti enga za pospravljanje iščešuser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, joj,joj kaj me nasmejite tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image Ste pa res face...

Ja, a ti ne bi še enega takega? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2012
28.3.2009 13:14:24   
Anonimen
Ekola. Jaz sem skuhala kosilo za Zojo, posesala in pomila tla, in generalno očistila sedežno, joj, kolk ene svinjarije se nabere.Zdaj imam pa dost. Pa še Zojo sem imela zdraven, saj ne morem nič v miru naredit. Frajli je všeč postalo postavljanje na noge. Pripleza do sedežne in hop, že je na nogah. Dno posteljice smo že spustili na najnižjo točko user posted image   No, danes sam še jajčka obesim na vejice. Velikonočna, da ne bo pomote user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj user posted image  končuje z pokrivanjem hišice, jo bomo po mojem enkrat drug teden postavili na vrt in tam končali ostala dela. Tako da bo pripravljena za oglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana se potepa z mojo sestrico po Kočevju, Zoja pa se igra za mojim hrbtom user posted image . Nič več ji ni všeč igranje, že glasno protestira.. čepke prosiiimmm user posted image user posted image user posted image

Pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
28.3.2009 14:21:17   
seny
Preden grem sem hitr priletela pogledat še kaj je novega...
pikica imava svojo debatouser posted image user posted image .
sayuri še ni -zdaj uživa na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image
se še zvečer kaj tipkamo
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
28.3.2009 14:46:43   
seny
Saj ne morem verjetuser posted image pa je res,naša mala spi .......in to zdaj ko bi mogli bit že tamuser posted image
Jao, ko narobe svetuser posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
28.3.2009 15:25:48   
Menčy
No, takole pa lepo po vrsti, moram reči da tako velik naklofate da vas komaj prediham že az en dan, kako va to uspe men se takoj kakšen v naročje prislini, potem pa mi tipkanje ne gre več od rok , ker je kar naprej DELETE...
user posted image  HVALA BOGU IN tebi SENY user posted image  za današnjo noč, ki je bila precej mirna user posted image , Tobija je sicer 2x pojokal ampak je šlo sve skupaj brez dojenja, res pa je da smo se zgodaj zbudili - 5.30 (je Zarja morala lulat pa nos je mela čist poln , je bogica fejst prehlajena user posted image , pa seveda sobota je in takrat se ne spi dlje kot do 6.00 user posted image user posted image )
takole je PIKICA, MISLIM DA DANES počivaš, saj si včeraj do 1.00 pospravljala, PRIDNA SI user posted image  user posted image  user posted image , mene že ob 9.30  kavč prevzame in uzame user posted image user posted image ,
aja, super , da INA še dela, pol bom šla pa kar k njej, saj me cenejš in dober poštima user posted image
in da se hišaca počasi dela , pri nas se šele počasi govori, kje je še delo user posted image
Sayuri - le kako uživa tale naša mamica user posted image
SENY - HVALA ZA KOMPLIMENT ( sedaj sem si všeč, ko dojim, ko pa preneham, bi pa rada mela kako deko več na dekolteju user posted image user posted image user posted image !!! ko bom nehala bom iz c-ja prešla spet na aaa-košarico user posted image user posted image user posted image
KLEPETKA - HVALA za user posted image  in tud jaz sem vesela da vas mam user posted image , vse ste zelo prijetneuser posted image in realne mamice, brez fasad user posted image

in ja , jaz sem za ZA SKUPEN user posted image v Ljubljani!!!! torej kdajuser posted image ...

eden od naših se je zbudil, se vrnem nazaj sam pošpegam kok fore še mam

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
28.3.2009 15:32:41   
Anonimen
Je že katera slišala kaj o tem?

http://www.jantarnakit.com/

< Sporočilo je popravil pikica** -- 28.3.2009 15:36:12 >

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
28.3.2009 15:37:42   
smrka
Pikica in Seny, nobena se ne javi, da bi mela kaksnega zrebca, torej, lahko imamo vsaka po dva... men je pa un po ta velki mislim, ce gledamo po glavahuser posted image user posted image .. no un cetrti z leve... pa un tazadni user posted image user posted image

Mi smo bli pa v mestu, smo tudi zunaj jedli kaj je blo lustno... zvecer bomo pa zagrilal na el. grilu pleskavice in bom nardila hamburgerje, nasa tamala to obozuje. Zdaj se bomo pa vsi trije mal po kavcu razporedili, da se spocijemo.. :)

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.3.2009 15:38:29   
smrka

Je že katera slišala kaj o tem?

http://www.jantarnakit.com/

Jest ne verjamem v to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.3.2009 15:41:41   
sayuri
Evo me doma. user posted image user posted image user posted image  Ne vem al ste vse že dale čez razvajanja v Dolenjskih Toplicah al ste pa kaj sodelovale z mojim, da ste vedle, kam me pelje user posted image user posted image user posted image . Zjutraj je bila že ob pol osmih Ana pri nas, da je prevzela vse tri otroke. JAz z navodili, kot ponavadi...ona me je skorajda ven vrgla v smislu "Pojdi in uživaj" user posted image user posted image user posted image . Ja, V Dolenjske Toplice sva šla v Zeusovo kopel user posted image user posted image user posted image  za začetek, potem pa še na masažo. Po vsem še na kavico in na dobro kosilo. Ah je pasalo. Uno maserko bi kar domov vzela. PA sem načeloma malce proti tem masažam .... ampak tole danes je bilo pa na pladnju prinešeno. Pa vse se vrti okrog tebe...dobesedno te po rokah nosijo... user posted image  Sem čist zadeta (še malce od šampanjca,ki je pasal) in moram zdajle preštet, če so vsi otroci na broju user posted image .

V glavnem...bilo je lepo, uživala sem, pasalo je.... user posted image  Predvsem pa mu je uspelo presenetit me user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.3.2009 15:49:14   
klepetkaa
živjo,

sem vas samo pozdravit prišla na brzake....

user posted image user posted image pa ve niste normalneuser posted image user posted image .... kolk sem se zdajle vam nasmejalauser posted image user posted image . Res ste faceuser posted image

čist na krtako;

kofe v Ljubljani definitivno... ker moram še po motikouser posted image

smrka, si moram toel za "lepši dan" še biolj v detajle ogfledat in preučit.. pa pol zvečer rečem zadnjo besedo glede moje odločitveuser posted image

pikica, kofe mi zeelooo prov pride danesuser posted image . Hvala. Kljub temu da smo super spali.

sayuri, še med predavanji sem se spomnila nate, tolk da  sem zarad trenutka nepazljivosti oz. nezbranosti se zgubila v računalnikuuser posted image .

Potem v bistvu se nam je vsem tukaj nekako še najbolj dozdevalo, kakšno presenečneje sledi.....user posted image

Super da sta uživala....

jao, obiski že na vratih... čau

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
28.3.2009 16:08:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sayuri. Sam tolko da ti povem, da sem včeraj zdraven kopeli hotela omeniti še masažo, pa sem si rekla ne pretiravaj user posted image
Super da si uživala in user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image . Še so moški, ki poskrbijo za svoje ženske. Kapo dol!!!

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 2022
28.3.2009 16:08:43   
Anonimen

Pikica in Seny, nobena se ne javi, da bi mela kaksnega zrebca, torej, lahko imamo vsaka po dva... men je pa un po ta velki mislim, ce gledamo po glavahuser posted image user posted image .. no un cetrti z leve... pa un tazadni user posted image user posted image

Mi smo bli pa v mestu, smo tudi zunaj jedli kaj je blo lustno... zvecer bomo pa zagrilal na el. grilu pleskavice in bom nardila hamburgerje, nasa tamala to obozuje. Zdaj se bomo pa vsi trije mal po kavcu razporedili, da se spocijemo.. :)

Smrkaaaaa jeeeeeeeee, kolk jih že je? se pravi na vsako prideta 2? user posted image user posted image user posted image

Uživajte danes!!!

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
28.3.2009 16:10:01   
Anonimen

Smrkaaaaa jeeeeeeeee, kolk jih že je? se pravi na vsako prideta 2? user posted image user posted image user posted image

Uživajte danes!!!

Hmmm...ne ne, ne bosta na vsako 2. Še klepetka se je javila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2024
28.3.2009 16:12:19   
Anonimen
Klepetka, super za dokaj uredu prespano noč! user posted image  Pa čimprej nam sporoči tvojo odločitev, da bomo končno vedle kako razdelit! Pa saj brezveze v detajle gledat, dec je dec user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaoooo, mene nekaj meče danes. Ko me boste mele dost-kar povejte user posted image user posted image  

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.