|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 28.3.2009 15:25:48
|
|
|
|
Menčy
|
No, takole pa lepo po vrsti, moram reči da tako velik naklofate da vas komaj prediham že az en dan, kako va to uspe men se takoj kakšen v naročje prislini, potem pa mi tipkanje ne gre več od rok , ker je kar naprej DELETE... HVALA BOGU IN tebi SENY za današnjo noč, ki je bila precej mirna , Tobija je sicer 2x pojokal ampak je šlo sve skupaj brez dojenja, res pa je da smo se zgodaj zbudili - 5.30 (je Zarja morala lulat pa nos je mela čist poln , je bogica fejst prehlajena , pa seveda sobota je in takrat se ne spi dlje kot do 6.00 ) takole je PIKICA, MISLIM DA DANES počivaš, saj si včeraj do 1.00 pospravljala, PRIDNA SI , mene že ob 9.30 kavč prevzame in uzame , aja, super , da INA še dela, pol bom šla pa kar k njej, saj me cenejš in dober poštima in da se hišaca počasi dela , pri nas se šele počasi govori, kje je še delo Sayuri - le kako uživa tale naša mamica SENY - HVALA ZA KOMPLIMENT ( sedaj sem si všeč, ko dojim, ko pa preneham, bi pa rada mela kako deko več na dekolteju !!! ko bom nehala bom iz c-ja prešla spet na aaa-košarico KLEPETKA - HVALA za in tud jaz sem vesela da vas mam , vse ste zelo prijetne in realne mamice, brez fasad in ja , jaz sem za ZA SKUPEN v Ljubljani!!!! torej kdaj ... eden od naših se je zbudil, se vrnem nazaj sam pošpegam kok fore še mam
|