|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
28.3.2009 8:55:04   
Anonimen
zdej se prmakne naprej bom eno uro mejn spalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
28.3.2009 9:00:06   
lake
Dobro jutro! Dons sm pa po dolgem vajtu spala k ubita, sm samo enkrat vstala za wc. Zdej pa za zajtrk čokolino, pol  bomo pa še vidl. Ob takih dnevih se mi še manj da kot drgač.

Lahko me date na seznam za ponedeljek. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
28.3.2009 9:09:54   
Dudica1
modrookica jutro...user posted image
sej res ja ura se premakne...da ne pozabimo ja!
za v pondelk pa še ne vem...a moram točn potrdit user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 303
28.3.2009 9:17:08   
Blueeyes
Srečanje 30.3.2009 ob 11h v Slaščičarni Zvezda v BTC-ju....

1. KatMat
2. Blueeyes
3. lake
4. Dudica1 (???)
5. gala
6.
7.
8.
9.

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 28.3.2009 9:20:43 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 304
28.3.2009 9:17:45   
gala
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Kako ste kaj mi smo super odlično spali...user posted image ...ampak sem čist brez energije...ne vem kaj bo z mano čist nč se mi ne da...user posted image user posted image user posted image
Za kosilo bo fižolovka in palačinke...

Ja svoje mamice pa mislim da kar vse pogrešamo...sploh tiste ki jih nimamo zraven...user posted image
Tud jaz sm bla v C&A res ful luštkane stvari majo in poceni...se mi zdi...user posted image

Dobro jutro punce. Mi smo tudi danes spali kot taveliki do pol osmih, čeprav ponavadi vstane že pred sdmo. Zadnji teden se zbuja samo še enkrat na noč, tako da bomo mogoče počasi po petih letih le začeli spati. To bi bilo res super.
Cunjce iz C&A so res tolk cotkane, jaz grem komaj mimo ko se spomnim, da je prazna denarnica in polna omara cunjc domauser posted image user posted image
Glede mamic pa - sem vam kar mal fovš!!! Moja je nekaj posebnega... Kaj naj rečem.. Sem že pri 18 šla od doma. In še danes vesela, da sem šla takoj ko se je dalo, prav tako tudi moja sestra. LAhko ste samo vesele, da imate take dobre mame, da vas razvajajo z regratomuser posted image user posted image  in svojo ljubeznijo.
Joj, sem se zafilozofirala že navsezgodaj zjutrajuser posted image user posted image user posted image
V ponedeljek se vam verjetno tudi jaz pridružim, če ne bo kaj vmes prišlo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 305
28.3.2009 9:19:23   
Blueeyes
a še kr ne bo konec takim zgodbam

http://24ur.com/novice/crna-kronika/italija-25-let-zapiral-in-posiljeval-hcer.html

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 306
28.3.2009 9:37:58   
Dudica1
ja groza...in tega je zmeraj več...na žalost tudi pri nas user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 307
28.3.2009 9:43:39   
Blueeyes

ja, sam pr nas se očitmo to še zelo dobro skriva... je zlo mal takšnih novic prišlo v medije... kar seveda ne pomeni da jih pri nas ni... ampak je samo pomemben čas kdaj se bo to odkrilo... v tujini je pa to zdej že kr tedensko odkritje... vsak teden en z druge države... mal nemčija, pa avstrija, zdej italija user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 308
28.3.2009 9:45:27   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ja, sam pr nas se očitmo to še zelo dobro skriva... je zlo mal takšnih novic prišlo v medije... kar seveda ne pomeni da jih pri nas ni... ampak je samo pomemben čas kdaj se bo to odkrilo... v tujini je pa to zdej že kr tedensko odkritje... vsak teden en z druge države... mal nemčija, pa avstrija, zdej italija user posted image

ja to maš pa prav ja...user posted image
ma samo upaš lahko da se ti kdaj kaj takega ne zgodi al pa kaj drugega saj ni važno...

no pa prestavmo raje na kakšno drugačno temo...user posted image
recimo kaj boste kaj čez vikend?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 309
28.3.2009 9:50:07   
Blueeyes

no pa prestavmo raje na kakšno drugačno temo...user posted image
recimo kaj boste kaj čez vikend?

maš prov... jz sm zdej sama.. počas bom zaključila na RR da grem cotike naštimat za pranje... pa pol morm še omaro presortirat k bo glih prazna... drgač pa glede na vreme ne gremo nikamor... kaj pa kej kosilo?? že kej veš?? dons bova pa očitno same čvekale... kam je pa čveka zginla... pa kje je kej katmat?? in ostale seveda...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 310
28.3.2009 9:55:22   
Dudica1

maš prov... jz sm zdej sama.. počas bom zaključila na RR da grem cotike naštimat za pranje... pa pol morm še omaro presortirat k bo glih prazna... drgač pa glede na vreme ne gremo nikamor... kaj pa kej kosilo?? že kej veš?? dons bova pa očitno same čvekale... kam je pa čveka zginla... pa kje je kej katmat?? in ostale seveda...

tud midva z malim sva sama...
za kosilo bo fižolovka pa skleda regrata (ga morm it še nabrat...k bo šel mali spat)

očitno še vse spančkajo al pa že kuhajo in čistijo...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 311
28.3.2009 9:58:18   
Dudica1
aja cunjce mam pa jaz že oprane in zložene v omarico tisto kar bom pa še kupila bom pa sproti prala in likala...pomoje bom še kr dost kupila k ne morm mimo cunj nikol...user posted image
sej mam od prvega veliko ampak niso več tako lepe,nove za videt...no kaj že ampak ne vse in pol za lepo user posted image kaj dokupim a veš...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 312
28.3.2009 10:05:25   
lake
Cunjce mam jst tud že vse oprane, predali so polni, tko da kupila ne bom nč več.
Za kosilo pa nimam pojma kaj bom kuhala, je treba še mal v trgovino it. Pa tale vreme je kr neki. Se ne more odločt al bo dežval al ne. Zato bova najbrž kr doma čez vikend, ga morm zbrcat da bo pojstlco sestavu user posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 313
28.3.2009 10:08:47   
zoja10
dobro jutro...user posted image
vreme je sicer grdo, ampak mi se ne damo...
moj zida našo hiško...sm vesela da se končno nekam premika k vsak na svojo stran vleče...(tast pa tašča..).
moje cotke so več al manj oprane...
ta naš baby je pa tko živahen zadnje dni da me kar čudi...cel trebuh mi postrani skače...do zdej ni blo nikol tkouser posted image  

aja najbrž ste spregledale moje vpr.
če daste pod plišastega pajaca še ene žabe/hlačke al ne? in kako te hlačke zgledajo...k men je čudno...dve plasti na nogicah? ali pač? dudi kaj porečeš?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 314
28.3.2009 10:14:51   
Dudica1
no no se le prebujate...user posted image
gala ja kar nateraj ga da ti sestavi posteljico...user posted image
zoja dovolj bo samo pajacek brez kaj odspodi...samo body z dolgimi rokavi in pa nogavičke...za zunaj ali če bo bolj mrzlo pa daš body + spodaj žabice do pasu + hlače pa še kakšno jopico...itak pa poleti ko bo vroče naj ima tanek body in pa žabice do pasu ali pajacek brez rokavov...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 315
28.3.2009 10:18:21   
Dudica1
recimo moj bo imel za iz P komplet majčka,hlačke in jopica,spodaj body z dolgimi rokavi,pa kakšne nogavičke in copatke...če bo res mraz pa spodaj še žabice do pasu

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 316
28.3.2009 10:26:54   
mary12
Lep pozdrav punce, vas ne bom niti brala, ker sem bila od ponedeljka v bolnici in ste preveč načvekale.

V glavnev v ponedeljek zvečer mi je otrdel trebuh in ni popustil kar 2 uri. Sva rekla da se grem v bolnico pokazat, ker ziher je ziher, no pa so me kar gor obdržal. CTG je kazal popadke, odprta pa sem bila za 1 prst. Po vseh pregledih so ugotovili tudi slabšo kri in številne bakterije v urinu. Tako so me dali na infuzijo na spasmax, potem magnezij in amoniksiklav, ki ga moram jemati še 7 dni. Dali so mi tudi dve inekciji za razvoj pljučk. No včeraj je ultrazvok pokazal da sem spet zaprta in ker živim zelo blizu bolnice so me poslali domov, ker se mi je že mešal. V glavnem, službo sem tako zaključila predčasno, sedaj pa je na urniku strogo mirovanje. Drugače da je z malim vse ok..imam dovolj plodovnice. Nekatere stvari so razvite že za 35-36 teden, druge pa 33-34 teden. Je pa mali že čisto pripravljen da pride. Končno pa je na ultrazvoku pokazal čisto malo obrazka...končno. Vedno kaže samo svojega pimpija. HIHI.

V glavnem merkajte se punce, ker jaz nisem imela nikoli večjih problemov tako da je bil to kar šok. In zdj res samo ležim sedim. Mali naj bo notri vsaj še 2-3 tedne.

LP

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 317
28.3.2009 10:27:41   
Blueeyes
evo cotike se perejo... prva runda user posted image  user posted image

jz bom mela za P majico s dolgimi rokavi, bodi s kratkimi rokavi, pol pa še en pajacek čez, pa copatke... upam da bo dost...

gala jp kr nateraj ga da naredi posteljico...

cotike jz tud mislim da zdej ne bom več kupovala, da je vsega dovolj... mogoče za kasnej kej, za zdej pa zihr ne več...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 318
28.3.2009 10:30:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mary12

Lep pozdrav punce, vas ne bom niti brala, ker sem bila od ponedeljka v bolnici in ste preveč načvekale.

V glavnev v ponedeljek zvečer mi je otrdel trebuh in ni popustil kar 2 uri. Sva rekla da se grem v bolnico pokazat, ker ziher je ziher, no pa so me kar gor obdržal. CTG je kazal popadke, odprta pa sem bila za 1 prst. Po vseh pregledih so ugotovili tudi slabšo kri in številne bakterije v urinu. Tako so me dali na infuzijo na spasmax, potem magnezij in amoniksiklav, ki ga moram jemati še 7 dni. Dali so mi tudi dve inekciji za razvoj pljučk. No včeraj je ultrazvok pokazal da sem spet zaprta in ker živim zelo blizu bolnice so me poslali domov, ker se mi je že mešal. V glavnem, službo sem tako zaključila predčasno, sedaj pa je na urniku strogo mirovanje. Drugače da je z malim vse ok..imam dovolj plodovnice. Nekatere stvari so razvite že za 35-36 teden, druge pa 33-34 teden. Je pa mali že čisto pripravljen da pride. Končno pa je na ultrazvoku pokazal čisto malo obrazka...končno. Vedno kaže samo svojega pimpija. HIHI.

V glavnem merkajte se punce, ker jaz nisem imela nikoli večjih problemov tako da je bil to kar šok. In zdj res samo ležim sedim. Mali naj bo notri vsaj še 2-3 tedne.

LP

upam da se bo vse uredu izšlo... da bo to čim prej za tabo (otrdevanje in seveda bakterije)...  me veseli da se je mali končno pokazal... no, tud pimpija more kazat - da se ne bi slučajno zmotila in mu drezervirala žensko ime user posted image ... počivaj... bodi na rr... kle bomo z vesaeljem počvekale s tabo... kdaj maš pa zdej kakšen pregled??

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 319
28.3.2009 10:36:37   
mary12
Pregled imam naslednji teden tako kot je na seznamu napisano pri svoji G. Imava z malim dogovor, da ostane še nal notri, tko da veva da nama bo uspelo.
Če bo kaj novega pa vam sporočim, ko bom lahko.

LP in mislite pozitivno

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 320
28.3.2009 10:38:00   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: mary12

Pregled imam naslednji teden tako kot je na seznamu napisano pri svoji G. Imava z malim dogovor, da ostane še nal notri, tko da veva da nama bo uspelo.
Če bo kaj novega pa vam sporočim, ko bom lahko.

LP in mislite pozitivno

ok... čim dlje noge skupaj... da ne bo mali prehiteval... sej ma še čas...

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 321
28.3.2009 10:39:16   
Blueeyes
gremo mal na oddih??

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 322
28.3.2009 10:55:22   
Anonimen

gremo mal na oddih??

user posted image

a si spet začela, mater tale ritka pa je za pogledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
28.3.2009 11:14:14   
OliveOyl
Cveke...
kje vas najdem.user posted image

mary kaj berem..daj ležat no,ma to je res en user posted image  z nami majčicami,smo vse nekaj razštelane.user posted image user posted image

zdaj sem več kot dve uri puzzle zlagala,kar živčna sem..no,nama je komaj uspelo.včeraj sem tamale peljala h frizerju,pol si je pa puzle zbral in to Winxice z 300 kosi,sem šele doma videla.user posted image

modrooka dobre slikce..user posted image

< Sporočilo je popravil OliveOyl -- 28.3.2009 11:18:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
28.3.2009 11:16:11   
U_SURDI
Ojla punce!
Jst bi se vam pa tako rada pridružila na tortici  pon. v Zvezdi pa moram iti v orodnišnico na abdominalno dekompresijo?
Gre še katera na to zadevo? Baje da je dobro, grem probat pa bomo videli kako bo......

Drugače sem pa jaz od ponedeljka naprej doma in bom uživala in pripravljala za našo kraljico ki bo prišla maja.
Je pa tako živahna da je kr groza, vsako noč mamo 2x cirkus v trebuhu (ob1 in ob 5-ih).

papa pa se vam še javim..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?