|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
27.3.2009 17:11:50   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  jaz pa nekaj vem, pa naprej ne povem, ker bo nekdo sam povedal. user posted image user posted image user posted image   ampak nekaj lepega vem. jeeeeeeee.....

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
27.3.2009 17:13:19   
pilotina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo Rižkoo se je javila...vse je super in v najlepšem redu...user posted image

besedice polne veselja user posted image ...jo že vidim kako skače user posted image user posted image user posted image user posted image

no več pa bo verjetno sama napisala, ko prispe do pc-ja

sm vam hotla sm javit, da je vse okej...kar pa smo že itak vedele, ne da user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
27.3.2009 17:13:41   
pilotina
aaaaaaaaaaaaa malaMravljica....pa ne nooooooooooooo

bi se mogle prej dogovoriti midve...ajojjj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 27.3.2009 17:14:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 4103
27.3.2009 17:15:52   
tassika
jaz tudi vem pa ne vem če lahko povem

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
27.3.2009 17:16:27   
tassika
no sej je že pilotina sčvekalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
27.3.2009 17:17:09   
malaMravljica
Tassika lahko, ker je ze Soncek zblebetala user posted image user posted image user posted image  sam meni je tudi namignila za spol. Pa vsaj tega ne povem, bo sama.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
27.3.2009 17:17:53   
malaMravljica
ja, popravljam se. Pilotina je cveka, ne nas Soncek user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4107
27.3.2009 17:18:13   
tassika
veš kaj nič ne misli, da veš kaj več, pomoje smo vse dobile enak smsuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4108
27.3.2009 17:19:56   
tassika
Ampak mislim da mora res povedat ona sama, važno je da je vse ok in da pikica lepo raste.
Joj sem vesela zanjo in vedno bolj me mika, da bi bila tudi jaz že tako daleč, da bi bila vn iz tega rizičnega obdobja. Danes mre spet malo špika in zdaj vem da je ok. Pa kupila sem si neovin tablete, da bo imel vse vitaminčke on in jazuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
27.3.2009 17:22:18   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

veš kaj nič ne misli, da veš kaj več, pomoje smo vse dobile enak smsuser posted image

na zdej, na to pa nisem pomislila. Pa je slo veselje, da vec vem, user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
27.3.2009 17:23:07   
pilotina
hahahaha sončica moja...naju je malaMravljica zamenjala...jst sm bila user posted image user posted image user posted image

no pa saj sm rekla, da bo več Rižkica povedala...spol,........user posted image

pa ne noooo, nism čvekica user posted image , sam povedat sm hotla, da je vse okej user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
27.3.2009 17:30:47   
malaMravljica
Ja pa si, cveka si, hi hi hi...

Pilotina ves kaj sem pa zdejle videla? Ko bos ti imela obletnico s tvojim dragim bi jaz morala bit ze mama user posted image   ti pa okrogla Pilotina user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
27.3.2009 17:35:05   
pilotina
malaMravljica...res je, takrat boš ti že z dojenčkom doma, jst pa si bom težko čevlje zavezala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4113
27.3.2009 17:42:33   
sonček85
ja tudi meni veliko piše  ANG.user posted image in dragi je prava faca user posted image user posted image user posted image user posted image
A KR RITO TI JE ZRAVEN MERIL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz si tudi moram danes malo zmerit bušija da vidim kolk je zrastu ,ker sedaj si pa ta teden še edino jakno k sem jo imela ne morem več zapretuser posted image še dobro da ni več tko mrzlo zunaj user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4114
27.3.2009 17:45:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

user posted image user posted image user posted image  jaz pa nekaj vem, pa naprej ne povem, ker bo nekdo sam povedal. user posted image user posted image user posted image   ampak nekaj lepega vem. jeeeeeeee.....
jaz tudi vem pa ne povemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja potem pa vse vemo in smo vse vesele ,naj sama napiše in se bomo potem še 1x veselile z njo.Joj kako sem vesela zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naša mala pikica z rižekoom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4115
27.3.2009 17:45:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Tassika lahko, ker je ze Soncek zblebetala user posted image user posted image user posted image  sam meni je tudi namignila za spol. Pa vsaj tega ne povem, bo sama.
kaj sem sama zblebetala ,jaz nisem nič user posted image sem videla da si popravila ,nič huudega važno je da je vse super in da se lahko veselimo z rižkoo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4116
27.3.2009 17:48:08   
sonček85

Ampak mislim da mora res povedat ona sama, važno je da je vse ok in da pikica lepo raste.
Joj sem vesela zanjo in vedno bolj me mika, da bi bila tudi jaz že tako daleč, da bi bila vn iz tega rizičnega obdobja. Danes mre spet malo špika in zdaj vem da je ok. Pa kupila sem si neovin tablete, da bo imel vse vitaminčke on in jazuser posted image
še malo in boš do takrat bomo pa me s tabo in misle na vaju pa potem do konca 40tuser posted image user posted image user posted image user posted image
pilotinca bo pa takrat hodila okol že z velikim bupijem k boste ve proti koncu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
27.3.2009 17:49:44   
malaMravljica
Ves, jaz sem bila tako ponosna, ker sem vedela in pol so kar na enkrat vse vedele in tukaj je bilo napisano. Pol sem bila pa malo user posted image user posted image user posted image   kaj pa zdaj, ne vem sam jaz user posted image user posted image  

Aha, pol je pa to mogoce kar praksa s to anglescino.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
27.3.2009 17:57:37   
sonček85
mm:ja verjetno.Več mi pišpe v ANG.kot pa v SLOuser posted image user posted image user posted image še dobro da sem imea inglish 4-5 user posted image user posted image

tko zdaj grem pa še perilo obest,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4119
27.3.2009 18:06:43   
malaMravljica
http://www.3suisses.de/shop/Mode_fuer_Schwangere/_/cid/104/ps/9999/categorylist.html
To sem nam najdla.
Soncek ti pa  klikni zgoraj na Kinder user posted image  

To z izvidi v anglescini mi pa ni najbolj jasno zakaj, ma saj zakaj mi pa more vedno bit vse jasno?

Jaz pa grem perilo pobrat, hvala Tassika si me spomlna, ker sem cist pozabla.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
27.3.2009 18:08:34   
sonček85
mm:u kako dobre majčke , za otročke grem pa še pokukat

lepo poberi cote

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4121
27.3.2009 18:09:13   
tassika
Prva tunika je zakonuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4122
27.3.2009 18:31:32   
pilotina

Prva tunika je zakonuser posted image

res je lepa user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
27.3.2009 19:17:16   
tassika
evo mene s sprehoda, sem šla do mc donladsa na pitouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
27.3.2009 19:23:36   
kejti
Hvala pilotina na spodbudi. Všeč mi je ker ste punce tako pozitivno naravnane!!!user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?