|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
27.3.2009 13:35:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Punce kaj mislite o tem

http://www.ringaraja.net/pregnacare-plus-novo-za-nosecnice-in-dojece-matere_1235.html
jaz prisegam na neovin+dha

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
27.3.2009 13:42:53   
tassika
JA sem prebrala, da je zelo dober in ga grem danes iskat, v dm-u je baje cenejši kot v lekarni.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
27.3.2009 13:51:37   
pilotina
veste kolko krat sm odprla to okno, da bi pisala...kaka gužva je danes tukaj in vsakič, ko vam hočem kej napisat...evo naval gužve user posted image

twixy...user posted image user posted image user posted image

tassika...a si se nasitila user posted image ...še malo pa mou...si vesela user posted image ...in glej, zdej je vikend, ki bo hitro minil, ker se boš mela fajn, pol pa samo še dva dni in boš že videla tvojo pikico user posted image user posted image

Nogavica...hihi...počaki še kake devetindvajset tednov...takrat ti dovolim, da greš rodit user posted image

malaMravljica...user posted image  pa ja se ne bo zgodba danes ponovila user posted image

drobtinica29...saj ni važno...lepo da se oglasiš vsake toliko in nam poveš, da si dobro, čeprav ti je slabo user posted image ...a že deseti teden tudi ti user posted image user posted image user posted image

soncek_25...veš nič čudna nisi, da maš nihanja razpoloženja...saj je premalo časa minilo...nočem, da se tudi tebi to dogaja, ampak sama sem mlela in pogrevala stvari za nazaj lep kup časa...mislim, da sm se skulirala še najbolj, ko je moj PDP bil mimo...kr žaluj, ker imaš vso pravico user posted image
...in nič nam ne moriš, če nam napišeš tvoje občutke...mi smo isto dale skozi in vemo kako ti je...sam ker je za nas že nekaj časa minilo, se več ne pogovarjamo tolko o tem...pa še polno lepih nosečk že imamo user posted image user posted image user posted image ...jst te z veseljem berem user posted image
in vem, da ostale punce tudi user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 27.3.2009 13:53:24 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
27.3.2009 13:51:39   
twixy
Hello lepoticke moje user posted image

Jaz sem danes za malenkost boljsa. Ponoci nisem zatisnila ocesa in sem se pogovarjala z mojo pikico. Sem ji povedala,da se mora borit in,da jo imam zelo rada in nocem,da me zapusti.
Pa zvecer je tudi dragi prisel domov sem se mu zjokala in izpovedala je bilo malo bolje.user posted image ,

Mi ne preostane nic druga kot,da cakam in upam jutri na cimboljse rezultate.

rizkoo sej ves kaj ti bom rekla,ne? UZIVAJ danes ob pogledu na user posted image

pilotincica ni potrebno,da ti tukaj se 1× pisem,ne? HVALA user posted image user posted image user posted image user posted image

soncek lepo frizurco imas! In povej Aleksu,da ga teta Twixy pozdravlja in ga pobozaj v mojem imenu!

Se javim kasneje :/

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
27.3.2009 13:59:32   
pilotina
twixy user posted image  ... miška moja si user posted image user posted image user posted image
pikica tvoja te je vesela, ko se pogovarjaš z njo  user posted image
veš ne, mi smo s tabo non stop in bomo še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ljubčka

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
27.3.2009 14:02:08   
tassika
Twixy lepo da si se javila, mislima nate tudi na novembrkah in vse držimo pesti za tvojega malega borca.

Verjamem da nisi spala celo noč, tudi jaz ne bi, je grozno ko se bojuješ proti nečemu za kar nimaš vseh sredstev, smo se pa na novembrkah pogovarjale, da pozitivno razmišljanje ful pomaga, ker psiha zelo vpiliva na vse, tko da res moraš upat in se pogovarjat. Jutri pa bo srček bolje bil in se bo pikica opomogla.

Pilotina ja sem jedla zanič malico, pire krompir je bil dober pa pohan oslič, ki je bil bljak, sploh ne vem kaj me je prijelo da sem ga naročila. Zdaj me pa spet počasi hoče zgaga pečt, grem malo vode spit. ČEz pol urce pa domov, še prej pa v dm-a da nabavim zalogo vitaminovuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 27.3.2009 14:06:24 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
27.3.2009 14:15:55   
Anonimen
twixy.. lupček tud od naju. Ja, upam, da bo z Rižkotom vse ok.
HVALA ti... kr pogovarjaj se s svojo pikico... , čuti te.., verjemi mi.

Punce.., dons nč ne pišem.., ker sm močno nervozna in... sploh nism za komunicirat.. Še na šihtu me sprašujejo kaj sm tok resna in žalostna?!
Nč mi ne zamerite, sej vas berem... pa tud radadadada vas mam. user posted image  Ooo se mamo lade..

PROSIM, pestke stisnite skupaj. Ob 16:15.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4082
27.3.2009 14:40:29   
pilotina
Rižkoo...stiskam pestke, močno močno in že dolgo...pa še jih bom...do štiridesetega tedna user posted image
jst te imam tudi rada in vem, da vse ostale tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
27.3.2009 14:46:40   
malaMravljica
Rizkoo, daj se sprosti. Poglej kolk je ze ura, se malo in bos ze na pregledu. Pa se nekaj o nuhalni ti povem, kar razmisljam ze par dni. Za ta rezultat je zares pomembna starost mame in za ta d.sindrom tudi, se podeduje po mamini strani ponavadi. Rezultat je le moznost koliko je verjetnost za kaksne nepravilnosti, tudi ce je slab potem dodatne preiskave v vecini primerov vrednost zelooo spremenijo. Verjemi, sem veliko prebrala o nuhalni zadnbje case. Aja, tebe pa itak muci nekaj drugega ane, isto te muci kot bo mene pred naslednji pregledom spet, pa Maj bo isto mucilo pred naslednjim pregledom user posted image   pa vse ostale tudi. Vse imamo strah ce srcek se bije, to je pa ta grozna izkusnja od prvic. Ma pri tebi ni nekih krvavitev ali hudih krcev zato srcek kar lepo bije, ne boj se.  Sploh pa. bos vprasala kaj se skriva med nogicami? Da ne bo tak porednez kot najin bejbi, najin je nogice prekrizal user posted image  

Soncek moj, zlata si. Ves, tiste tunike nisem kupila in bom cakala tolko casa, da je ne bo vec. Sem hotla ene nosecniske pajkice kupit, imajo tako dober materjal oni in znizane so bile. pa sem tolk casa narocala, da ko sem rekla zdej pa res narocim jih ni bilo vec.

Twixy, me veseli, da mislis kar trezno in dajas oporo tej mali pikici, ki te sedaj tako rabi. Tako ti stiskam pesti, jutri pa sploh, ko imas pregled.

Tassika, kako fino malico si imela, jaz bi tudi.

Pilotina, neeeeee danes se moja zgodba na bo ponovila, ker saj nisem hotel ******, da cist vse sveze vsak dan pripravim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
27.3.2009 15:17:01   
sonček85
tassika:jaz nisem vedela da jih imajo v dm ko sem jih pila

twixy:hvala ,sem ga pobožala in pozdravila in je začel sedaj migat in medtem so mi v očke stopile solzice user posted image

Bodi močna še naprej jutri pa boš zagledala kako lepo srček od piokice bije ,saj se z atijem pogovarjata z njo in ostaja močna za vaju da vaju osreči in zagleda.Mala pikica bo dovolj močna še za brateca-sestrico ,ki počiva v miru user posted image user posted image user posted image

Drži se me pa jutri mislimo nate

rižkoo:še 1h in boš videla svojo pikico kako lepo raste,jupi evo jaz sem pa vso stanovanje generalno pospravila,ati je okna pomil ,zavese sem oprala sedaj pa grem malo ven na zrak  in pogledat za uno trg.kako je odprta user posted image user posted image user posted image
mm:a ti pa tko dolgo čakaš da zmanjka user posted image user posted image user posted image no saj boš pa potem kasneje kaj   lepega kupila user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa danes v reklami gledala tko lepe  tunike in še poceni je 6e user posted image user posted image user posted image
evo jo -stran 14  nekaj za nas ,velja od 1.4 naprej
http://www2.nkd.com/blaetterkatalog/2009kw14_2/index.html?startpage=2

in nekaj za male :http://shop.nkd.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?langId=-3&storeId=10001&catalogId=10051&top_category=19652&categoryId=19652&parent_category_rn=19652

pilotina.kako je kaj tvoj dragi ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
27.3.2009 15:57:57   
kejti
Pozdravljene punce,
jaz bi vam se rada pridružila. Imam za sabo 2 splava lani. Upajmo na najboljše.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
27.3.2009 16:11:03   
pilotina
kejti...tudi ti imaš žalostni izkušnji za sabouser posted image ...kar bodi z nami user posted image

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
27.3.2009 16:35:55   
tassika
Evo naša rižko je pa pomoje že videla svojo pikico, zdaj pa samo še čakamo, d anam javi kako velika je že.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
27.3.2009 16:37:19   
pilotina
ja res je tassika...verjetno jo ševedno gleda, al v ekranu al na slikici user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
27.3.2009 16:40:55   
tassika
Ja jaz bi tudiuser posted image

Evo kuham kosilo, špagete, jaz vedno jem dva kosilauser posted image

Kako pa tvoj dragi, je kaj bolje?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
27.3.2009 16:46:06   
malaMravljica
Po moje pa Rizkoo tezi, da mora se delat uz, ker ji mali tako lepo maha. Pa verjetno je rekla, da bo naredila 20 pocepov, da se premakne in bo videla spol user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
27.3.2009 16:48:53   
pilotina
malaMraviljica...a misliš user posted image

sonček85 in tassika...dragi je še kar bogi...ga bolijo vsi sklepi in ima vročino...ampak dzej, ko je vikend mu bo bolje...a veste zakaj...ker ga bo pilotinca pocartala ane user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
27.3.2009 16:49:34   
sonček85
evo mene nauzaj s sprehoda,mbilo je tko super,sonček se je skril user posted image pihalo je malo a sem se vseeno super naužila svežega zraka,no sedaj pridem pa nazaj in malo sonček posije user posted image user posted image user posted image

Sem si pa še kupila kremo za biušija k mi je je zmanjkalo in Aleksu eno čokoladicouser posted image user posted image user posted image user posted image

rižkoo:smo držale pestke  in javi se ko boš lahko ,čakamo vesele novičke
kejti:doborodošla in čim prejšnji +user posted image
mm:ti si faca user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
27.3.2009 16:49:41   
malaMravljica
Punce, moj mali bi moral bit pa ze enih 8 cm velik, a ne da. Grem po ravnilo sedaj, da preverim kolk je to.
Pa volno za dekco sem danes kooooooncno dobila. Jutri ze lahko zacnem plesti. Jutri bom sama, v nedeljo pa grem z mojim, ker dela cel dan in bom njegova osebna spremljevalka in pomocnica. A sem pridna a.

Neposredna povezava do sporočila: 4094
27.3.2009 16:50:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina
sonček85 in tassika...dragi je še kar bogi...ga bolijo vsi sklepi in ima vročino...ampak dzej, ko je vikend mu bo bolje...a veste zakaj...ker ga bo pilotinca pocartala ane user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super le tko naprej in seveda cartali se pa boste user posted image lumpa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
27.3.2009 16:50:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Punce, moj mali bi moral bit pa ze enih 8 cm velik, a ne da. Grem po ravnilo sedaj, da preverim kolk je to.
Pa volno za dekco sem danes kooooooncno dobila. Jutri ze lahko zacnem plesti. Jutri bom sama, v nedeljo pa grem z mojim, ker dela cel dan in bom njegova osebna spremljevalka in pomocnica. A sem pridna a.
zelooo pridna mami in skrbna mami boš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.3.2009 16:51:44   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

zelooo pridna mami in skrbna mami boš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne Soncek, osebna pomocnica user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
27.3.2009 16:54:27   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ne Soncek, osebna pomocnica user posted image user posted image  
jaz sem misla k si dobila volno da boš dekico spletla.

Ja poomočnica pa verjemi da te bo dragi vesel,saj bo imel svojo ljubljeno zraven pa še otročka user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.3.2009 17:07:11   
malaMravljica
Soncek, moj dragi me je ravnokar prisel za en stilski nasvet vprasat. Pol sem mu pa rekla,da rabim meter, ker en je v kuhinju, se je tam zansel. In je moj reku, da ve zakaj, da sem hotla trebuh zmerit in mi ga je on, kar okol trebuha in riti user posted image user posted image  pa sem rekla s temi merami grem lahko pa kar v bolnico in bejbija s sabo nazaj prinesem. Sva se nasmejala. J
oooj, 8 cm je pa ze velik a ne. In pri 8 cm se meni more ze mal trebuh poznat, ker sicer kam pa gre, saj rabi prostor no.

Se nekaj bi vprasala. Moj izvid od nuhalne je pa v anglescini napisan. So mi to zato, ker so videli, da imam tujo materisnko knjizico in tuje naslov ali je to standard na nuhalni, verjetno je standard slovenscina no.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.3.2009 17:09:08   
tassika
jaz pa imam že eno tako dekco, še od mojga, sam je tako lepa, da sem jo kar obdržala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?