Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 20:54:37
|
|
|
|
pilotina
|
jst sm pa v trgovino letela petnajst do osmih...sm šibala kot nora , da mi uspe priti pred osmo...moj dragi je zbolel, zakuhal in ima fajn vročino...sm šibala po sestavine za juhico, ki se že kuha tko, da spat še ne grem, da se juhica skuha...grem pa posodo pospravit in pomit tla nočko vsem mojim pupikam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.3.2009 23:03:33
|
|
|
|
pilotina
|
ringa raja...dobrodošla med nami in čestitke oprosti, ker sem te spregledala, sam mam malo čudno razpoloženje danes evo, juhica je skoraj skuhana...dragi spančka in ma 38,6 vročine ...mu dajem obkladke na čelo, sam če mu bo še rasla greva pod mlačen tuš vi že vse pridno ninate in je tko tudi prau jst grem še malo čekirat po internetu, pol pa ugasnem juhico in spat nočko lepotičke moje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 7:43:38
|
|
|
|
tassika
|
Jutro punce, petek je in oddelam teh 7 urc in šibam domov nazaj spat Pilotina kako kaj tvoj dragi, je že kaj bolje? MM čestitke za 14 teden, ujela te ne bom, ti pa vztrajno sledim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 8:14:11
|
|
|
|
sonček85
|
jutro pupike!!!!!! pilotina:joj tvojega je pa res nahladilo,pa glih pred vikendom ,no pa saj ti lepo skrbiš zanj tko da se bo hitro pozdravil .Jaz in Aleks pa mu pošiljava mm:čestitke za 14t tassi:je petek kako lepo ,saj ti bo hitro minilo boš videla potem pa uživanje v vikendu Da se pohvalim ,danes sem dopolnila 36t in jutri stopimo v 37t jupi kako sem vesela Vsem želim lep dan
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 8:23:50
|
|
|
|
tassika
|
Sonček potem pa bo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 8:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej bejbike, juutroooo.... Evo mene, dons mal boljš, napeta vseeno. Komaj čakam 16:15. Sonček85 Si pa lepana... Zlo lepa barva in frizurca. Mah, jst se pozabim slikat, da bi mojo pokazala. Sej bom pol kšno s poroke prlimala.. Mogoče veš kdaj, do kdaj dela poročni salonček pri vas? Bolera ne najdem... same velke cifre. Za čaj in denar se pa ne obremenjuj, prosim. Kupim pošljem...prinesem... ne vem kako bo.. Dobiš v vsakem primeru. Sam javi kdaj dobijo. mmravljica.. včer zvečer sm se napokala nutele, ki se mi je luštala od zjutraj...Ti si kriva. Dve žemljice pollne nutele in vroč mlekec.. no, sej pol sm počla skor.. sm šla vzhajat v pojstlo..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 8:45:50
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro tassika...a kr spančkat greš po službi ...ti kar, vem kako to zgleda dragi je fajn zakuhal ponočil in je mel čez 39 vročine...danes sem prej vstala in skuhala še en lonec čaja, da ga ma dokler ne pridem iz službe sončica... ...še malo pa bo Aleks v tvojem objemu ...hvala za pikopoko malaMravljica...14 t si že ...uh, se mi zdi kot, da si včeraj napisala, da je test pozitiven Rižkoo...vzhajat... ...ti si en smehec moj
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 9:10:41
|
|
|
|
tassika
|
evo mene se že bašem, jem jabolko pa iščem enga pacienta k je nekaj nakazal, pa pojma nimam kaj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 9:22:39
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Sonček potem pa bo ja drug teden k ima moj dopust .bomo verjetno kr počakali do dopolnjenega polnga 37t če smo tko dolgo bomo pa še ta teden rižkoo:danes ti grem popoldan pogledat kdaj imajo odprto in ti sporočim ,saj je to tko 5 minut stran od mene in se bom malo sprehoddila do tja ,bo pasalo ,samo upam ,da ne bo deževalo pilotina:ja res je ,hvala ,komaj čakam jaz sem se pa sedaj najedla ribje paštete in kamiličinega čajčka
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 9:25:18
|
|
|
|
tassika
|
Jaz sem pa še kar lačna, do malce je pa še 1 urco
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 9:58:25
|
|
|
|
Nogavica
|
Jaz sem pa danes sanjala, da sem rodila. S tem, da se spomnim samo tega, da nisem bila nič šivana, poroda pa sploh ne. Spomnim se, da me je bilo v prvi nosečnosti bolj kot poroda samega strah, da me bodo morali prerezati. No, na koncu se je to res zgodilo, ampak jaz sploh nisem vedela, da so me, dokler ni na koncu prišla dr., da me zašije. Aja, pa sanjala sem nosečo Rebeko Dremelj. Pa dobro jutro!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 10:22:16
|
|
|
|
malaMravljica
|
Jutro, se javljam sedaj, ceprav pokonci sem pa ze nekaj casa. tudi posteljnina in brisace od nasega gosta so ze v pranju. Pilotina, ce se danes vrne grem pa res poskusit kako boli z glavo v zid. Twixy, tebi gre en topel objemcek brez besed. To najbolj rabis sedaj. Pa mocno stiskam pesti, da se druga pikica okrepi in ostane pri tebi. Nogavica, kaj pa ti sanjas to. Kar neki a. Rizkoo, tvo mali Rizkoo je zagotovo reku hvala teta Mravljica, da mi je mami dala nutello, njami je dobra, mami seeeeee... In danes srecno na pregledu. Tvoj g je itak en strucko, kar sprasuj in uzivaj ob slikcah. Tassika, ena urca do malce pa res ni nic no, imas vsaj cas, da res razmislis kaj bos danes za malco. Soncek, 37.teden zacenjas. Vaaaauuuuu, to pomeni, da bos cisto mozno ze cez par dni malega videla. Sreckicaaaaa, mami bos ze tako kmalu. No, saj sem jaz tudi ze, samo moj bejbi je se tako mali.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 10:51:48
|
|
|
|
drobtinica29
|
dan punce! najprej se opravičujem ker sem bolj malo prisotna, ampak enostavno se mi ne da, ker se še vedno mučim s slabostmi , ampak bo že, vse za bebo! punce jaz pa jutri prestopim v 10t! jupi twixy zate držim pesteke in ti pošiljam . pa pozdravček vsem novim puncam!!! lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 11:07:42
|
|
|
|
soncek_25
|
Hej drage moje, pa je spet nov dan! Soncek , MM in drobtinica čestitke za 37t, 14t in 10t Upam,da bom tudi jaz spet kmalu pod srčkom nosila svojo malo srečico in da bom enkrat tako daleč kot si ti Sonček. Danes sem spet bolj kot ne brez volje, to nihanje razpoloženja me res ubija, en dan je ok, pol me spet ubije. Ne vem, ponovno razmišljam o tem, kak buši bi že zdej imela, kolk bi bla pikica velika, kaj vse bi ji že lahko kupila. Sem gledala danes zjutraj slikico UZ, ko je blo še vse ok, ko sem bila v resnici srečna in se veselila dneva, ko bom spoznala svojega otročka Vem, da ne bi smela spet pogrevat teh stvari ampak si ne morem pomagat, ker me tolk boli da je groza in ve ste edine katerim se lahko potožim. Poleg tega me še ta M mori k je še ni, da se bo spet vse podaljšalo, to čakanje... No, da vas ne bom preveč zamorila... twixy še vedno mislim nate in držim pestke
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 11:15:38
|
|
|
|
tassika
|
Soček vem, da ti je hudo, ampak moraš enostavno it čez to, jaz sem slikce pospravla in jih nisem več gledala, še vse knjige tudi, po pol leta pa sem knjige prestavila v regal, slikce pa še vedno ne gledam, je pač bilo in je šlo, je lažje če se ne mučiš. Pusti, da ti je hudo, ne podaljšuj pa si bolečine, ker s tem škoduješ sebi. Glede M bi pa jaz malo pokilicala g. kdaj imaš pa pregled?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 11:21:13
|
|
|
|
soncek_25
|
Tassika pregled sem že imela 14 dni nazaj po 4 tednih, pa še to bolj na hitro, malo me je pretipal in ugotovil da je maternica v svoji prvotni velikosti, da je vse ok, nič UZ, nič brisa, nič...ne vem a je to ok ali ni. No, potem pa je reku, da če ne zanosim v 3 mesecih, da naj pridem nazaj po klomifen, to je vse. Če povem po pravici sem bila malo razočarana, ker mi ni obrazložu nič, kot da bi se mu mudilo, vse kar sem izvedela od njega glede splava je to, da se pač dogaja in da je več možnih vzrokov.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 11:29:49
|
|
|
|
tassika
|
ja no kar pišeš je kar praksa, zgleda da je moja super g. ker mi je delala UZ in poslala še na 2 dodatna pregleda. Jaz bi ga poklicala in rekla, da še vedno nimaš M in če je pač to normalno, ker ne vem no ene so jo ful čakale, druge smo jo dobile ful hitro, tukaj nekje na tej temi je tudi v pričakovanju druge M in tam je tabelca pa si lahko pogledaš v kakšnem razmaku so punce dobile prvo, je pa tema nekje na kakšni drugi, tretji strani, ker smo jo malo zanemarle.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 11:35:34
|
|
|
|
soncek_25
|
Grozn je tole res, najprej ne vem koliko časa non stop razmišljaš o tem, da M vsaj ne bi bilo in si žalosten ko pride, no potem pa enkrat spet komaj čakaš da pride in si žalosten ker je ni... Res smo malo zakomplicirana bitja Tassika hvala. Bom danes mal poklicala, da vidim kaj bo reku. Mogoče mi celo malo psiha vpliva na vse skup, ker jo tolk čakam, da bomo lahko spet delal na +++, pa me je zanalašč zafrknila in je ni
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 11:50:07
|
|
|
|
tassika
|
Ti kar pokliči, nimaš kaj zgubit.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 12:26:47
|
|
|
|
sonček85
|
nogavica.sanje nisi še tko daleč ,počakaj še malo ,prva sem jaz mm:ja kmalu bom mami in bebi zravven naju z dragim,ti in vse pa ste že tudi mamice samo še nimate malčkov ob sebi -bo pa kmalu tudi to drobtinica.jupi za 10t kako gre hitro čas,se mmi zdi da ste glih kar vse povedale da te in kako daleč ste že soncek_25:hvala in seveda boš kmalu spet imela srčka pod svojim srčkom,mogoče te preseneti z dvemi držimo pesti joj moj s pa ko kobaca notri k sem jabolko pojedla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 12:48:35
|
|
|
|
tassika
|
sonček zgleda ni ljubitelj sadja, jaz pa še eno uro pa pol, veš kolk je še to, jaz pa že vse narejeno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 13:30:51
|
|
|
|
soncek_25
|
Tassika jaz te tabletke že skoz jem,tudi sedaj po splavu, ker imajo veliko vitaminov in so mi boljše od drugih, vsaj men se tko zdi, sem jedla prej elevit.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 13:33:18
|
|
|
|
soncek_25
|
Aja, jih kar po netu naročam, pridejo pa nekaj manj kot 20 eur http://www.lekarnar.com
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 27.3.2009 13:35:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika sonček zgleda ni ljubitelj sadja, jaz pa še eno uro pa pol, veš kolk je še to, jaz pa že vse narejeno ja mogoče mu pa paše kaj pa veš ker ko sladko jem se tudi tko muva in kobaca -
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?