|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
26.3.2009 20:54:37   
pilotina
jst sm pa v trgovino letela petnajst do osmih...sm šibala kot nora user posted image , da mi uspe priti pred osmo...moj dragi je zbolel, zakuhal in ima fajn vročino...sm šibala po sestavine za juhico, ki se že kuha
tko, da spat še ne grem, da se juhica skuha...grem pa posodo pospravit in pomit tla

nočko vsem mojim pupikam

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
26.3.2009 23:03:33   
pilotina
ringa raja...dobrodošla med nami in čestitke user posted image user posted image user posted image
oprosti, ker sem te spregledala, sam mam malo čudno razpoloženje danes user posted image

evo, juhica je skoraj skuhana...dragi spančka in ma 38,6 vročineuser posted image ...mu dajem obkladke na čelo, sam če mu bo še rasla greva pod mlačen tuš

vi že vse pridno ninate in je tko tudi prau user posted image

jst grem še malo čekirat po internetu, pol pa ugasnem juhico in spat

nočko lepotičke moje user posted image

(odgovor članu ringa raja)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
27.3.2009 7:43:38   
tassika
Jutro punce, petek je in oddelam teh 7 urc in šibam domov nazaj spatuser posted image

Pilotina kako kaj tvoj dragi, je že kaj bolje?

MM čestitke za 14 teden, ujela te ne bom, ti pa vztrajno sledimuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
27.3.2009 8:14:11   
sonček85
jutro pupike!!!!!!

pilotina:joj tvojega je pa res  nahladilo,pa glih pred vikendom ,no pa saj ti lepo skrbiš zanj tko da se bo hitro pozdravil .Jaz in Aleks pa mu pošiljava user posted image

mm:čestitke za 14t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tassi:je petek  kako lepo ,saj ti bo hitro minilo boš videla potem pa uživanje v vikendu user posted image user posted image user posted image user posted image
Da se pohvalim ,danes sem dopolnila 36t in jutri stopimo v 37t  jupi kako sem vesela 

Vsem želim lep dan user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
27.3.2009 8:23:50   
tassika
Sonček potem pa bo user posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
27.3.2009 8:40:29   
Anonimen
Ej bejbike, juutroooo....
Evo mene, dons mal boljš, napeta vseeno. Komaj čakam 16:15.

Sonček85
Si pa lepana... user posted image  Zlo lepa barva in frizurca. Mah, jst se pozabim slikat, da bi mojo pokazala. Sej bom pol kšno s poroke prlimala.. user posted image
Mogoče veš kdaj, do kdaj dela poročni salonček pri vas? Bolera ne najdem... same velke cifre. user posted image  Za čaj in denar se pa ne obremenjuj, prosim. Kupim pošljem...prinesem... ne vem kako bo.. Dobiš v vsakem primeru. Sam javi kdaj dobijo.

mmravljica.. včer zvečer sm se napokala nutele, ki se mi je luštala od zjutraj...Ti si kriva. Dve žemljice pollne nutele in vroč mlekec.. no, sej pol sm počla skor.. sm šla vzhajat v pojstlo..user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
27.3.2009 8:45:50   
pilotina
dobro jutro

tassika...a kr spančkat greš po službi user posted image user posted image user posted image ...ti kar, vem kako to zgleda user posted image
dragi je fajn zakuhal ponočil in je mel čez 39 vročine...danes sem prej vstala in skuhala še en lonec čaja, da ga ma dokler ne pridem iz službe

sončica...user posted image user posted image user posted image ...še malo pa bo Aleks v tvojem objemu user posted image user posted image user posted image ...hvala za pikopoko user posted image

malaMravljica...14 t si že user posted image user posted image user posted image ...uh, se mi zdi kot, da si včeraj napisala, da je test pozitiven user posted image user posted image user posted image

Rižkoo...vzhajat...user posted image user posted image user posted image ...ti si en smehec moj

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
27.3.2009 9:10:41   
tassika
evo mene se že bašem, jem jabolko user posted image  pa iščem enga pacienta k je nekaj nakazal, pa pojma nimam kajuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
27.3.2009 9:22:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček potem pa bo user posted image user posted image user posted image
ja drug teden k ima moj dopust user posted image user posted image user posted image user posted image .bomo verjetno kr počakali do dopolnjenega  polnga 37tuser posted image če smo tko dolgo bomo pa še ta tedenuser posted image user posted image
rižkoo:danes ti grem popoldan pogledat kdaj imajo odprto in ti sporočim ,saj je to tko 5 minut stran od mene in se bom malo sprehoddila do tja ,bo pasalo ,samo upam ,da ne  bo deževalo user posted image
pilotina:ja res je ,hvala ,komaj čakamuser posted image

jaz sem se pa sedaj najedla ribje paštete  in kamiličinega čajčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
27.3.2009 9:25:18   
tassika
Jaz sem pa še kar lačna, do malce je pa še 1 urcouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
27.3.2009 9:58:25   
Nogavica
Jaz sem pa danes sanjala, da sem rodila. S tem, da se spomnim samo tega, da nisem bila nič šivana, poroda pa sploh ne. user posted image  
Spomnim se, da me je bilo v prvi nosečnosti bolj kot poroda samega strah, da me bodo morali prerezati. No, na koncu se je to res zgodilo, ampak jaz sploh nisem vedela, da so me, dokler ni na koncu prišla dr., da me zašije.

Aja, pa sanjala sem nosečo Rebeko Dremelj. user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro! 

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
27.3.2009 10:22:16   
malaMravljica
Jutro, se javljam sedaj, ceprav pokonci sem pa ze nekaj casa. tudi posteljnina in brisace od nasega gosta so ze v pranju. Pilotina, ce se danes vrne grem pa res poskusit kako boli z glavo v zid.

Twixy, tebi gre en topel objemcek brez besed. To najbolj rabis sedaj. Pa mocno stiskam pesti, da se druga pikica okrepi in ostane pri tebi.

Nogavica, kaj pa ti sanjas to. Kar neki a.

Rizkoo, tvo mali Rizkoo je zagotovo reku hvala teta Mravljica, da mi je mami dala nutello, njami je dobra, mami seeeeee...
In danes srecno na pregledu. Tvoj g je itak en strucko, kar sprasuj in uzivaj ob slikcah.

Tassika, ena urca do malce pa res ni nic no, imas vsaj cas, da res razmislis kaj bos danes za malco.

Soncek, 37.teden zacenjas. Vaaaauuuuu, to pomeni, da bos cisto mozno ze cez par dni malega videla. Sreckicaaaaa, mami bos ze tako kmalu. No, saj sem jaz tudi ze, samo moj bejbi je se tako mali.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
27.3.2009 10:51:48   
drobtinica29

dan punce!

najprej se opravičujem ker sem bolj malo prisotna, ampak enostavno se mi ne da, ker se še vedno mučim s slabostmi user posted image , ampak bo že, vse za bebo!
punce jaz pa jutri prestopim v 10t! jupi user posted image

twixy zate držim pesteke in ti pošiljam user posted image .

pa pozdravček vsem novim puncam!!!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 4063
27.3.2009 11:07:42   
soncek_25
Hej drage  moje, pa je spet nov dan!

Soncek , MM in drobtinica čestitke za 37t, 14t in 10t user posted image user posted image user posted image

Upam,da bom tudi jaz spet kmalu pod srčkom nosila svojo malo srečico in da bom enkrat tako daleč kot si ti Sonček.
Danes sem spet bolj kot ne brez volje, to nihanje razpoloženja me res ubija, en dan je ok, pol me spet ubije. Ne vem, ponovno razmišljam o tem, kak buši bi že zdej imela, kolk bi bla pikica velika, kaj vse bi ji že lahko kupila. Sem gledala danes zjutraj slikico UZ, ko je blo še vse ok, ko sem bila v resnici srečna in se veselila dneva, ko bom spoznala svojega otročkauser posted image Vem, da ne bi smela spet pogrevat teh stvari ampak si ne morem pomagat, ker me tolk boli da je groza in ve ste edine katerim se lahko potožim. Poleg tega me še ta M mori k je še ni, da se bo spet vse podaljšalo, to čakanje...
No, da vas ne bom preveč zamorila...

twixy še vedno mislim nate in držim pestke

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
27.3.2009 11:15:38   
tassika
Soček vem, da ti je hudo, ampak moraš enostavno it čez to, jaz sem slikce pospravla in jih nisem več gledala, še vse knjige tudi, po pol leta pa sem knjige prestavila v regal, slikce pa še vedno ne gledam, je pač bilo in je šlo, je lažje če se ne mučiš. Pusti, da ti je hudo, ne podaljšuj pa si bolečine, ker s tem škoduješ sebi. Glede M bi pa jaz malo pokilicala g. kdaj imaš pa pregled?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
27.3.2009 11:21:13   
soncek_25
Tassika pregled sem že imela 14 dni nazaj po 4 tednih, pa še to bolj na hitro, malo me je pretipal in ugotovil da je maternica v svoji prvotni velikosti, da je vse ok, nič UZ, nič brisa, nič...ne vem a je to ok ali ni. No, potem pa je reku, da če ne zanosim v 3 mesecih, da naj pridem nazaj po klomifen, to je vse. Če povem po pravici sem bila malo razočarana, ker mi ni obrazložu nič, kot da bi se mu mudilo, vse kar sem izvedela od njega glede splava je to, da se pač dogaja in da je več možnih vzrokov.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
27.3.2009 11:29:49   
tassika
ja no kar pišeš je kar praksa, zgleda da je moja super g. ker mi je delala UZ in poslala še na 2 dodatna pregleda. Jaz bi ga poklicala in rekla, da še vedno nimaš M in če je pač to normalno, ker ne vem no ene so jo ful čakale, druge smo jo dobile ful hitro, tukaj nekje na tej temi je tudi v pričakovanju druge M in tam je tabelca pa si lahko pogledaš v kakšnem razmaku so punce dobile prvo, je pa tema nekje na kakšni drugi, tretji strani, ker smo jo malo zanemarle.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4067
27.3.2009 11:35:34   
soncek_25
user posted image user posted image user posted image Grozn je tole res, najprej ne vem koliko časa non stop razmišljaš o tem, da M vsaj ne bi bilo in si žalosten ko pride, no potem pa enkrat spet komaj čakaš da pride in si žalosten ker je ni...
Res smo malo zakomplicirana bitjauser posted image
Tassika hvala.
Bom danes mal poklicala, da vidim kaj bo reku. Mogoče mi celo malo psiha vpliva na vse skup, ker jo tolk čakam, da bomo lahko spet delal na +++, pa me je zanalašč zafrknila in je niuser posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
27.3.2009 11:50:07   
tassika
Ti kar pokliči, nimaš kaj zgubit.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4069
27.3.2009 12:26:47   
sonček85
nogavica.sanje user posted image nisi še tko daleč ,počakaj še malo ,prva sem jaz user posted image user posted image
mm:ja kmalu bom mami in bebi zravven naju z dragim,ti in vse pa ste že tudi mamice samo še nimate malčkov ob sebi -bo pa kmalu tudi to user posted image user posted image user posted image user posted image
drobtinica.jupi za 10tuser posted image user posted image user posted image user posted image kako gre hitro čas,se mmi zdi da ste glih kar vse povedale da te user posted image in kako daleč ste že user posted image user posted image user posted image user posted image
soncek_25
:hvala in  seveda boš kmalu spet imela srčka pod svojim srčkom,mogoče te preseneti z dvemi user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

joj moj s pa ko kobaca notri k sem jabolko pojedla user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4070
27.3.2009 12:48:35   
tassika
sonček zgleda ni ljubitelj sadja, jaz pa še eno uro pa pol, veš kolk je še to, jaz pa že vse narejenouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
27.3.2009 13:27:36   
tassika
Punce kaj mislite o tem

http://www.ringaraja.net/pregnacare-plus-novo-za-nosecnice-in-dojece-matere_1235.html

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
27.3.2009 13:30:51   
soncek_25
Tassika jaz te tabletke že skoz jem,tudi sedaj po splavu, ker imajo veliko vitaminov in so mi boljše od drugih, vsaj men se tko zdi, sem jedla prej elevit.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
27.3.2009 13:33:18   
soncek_25
Aja, jih kar po netu naročam, pridejo pa nekaj manj kot 20 euruser posted image
http://www.lekarnar.com

Neposredna povezava do sporočila: 4074
27.3.2009 13:35:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

sonček zgleda ni ljubitelj sadja, jaz pa še eno uro pa pol, veš kolk je še to, jaz pa že vse narejenouser posted image
user posted image user posted image user posted image   ja mogoče mu pa paše kaj pa veš ker ko sladko jem se tudi tko muva in kobaca -user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?