malaMravljica
|
Maj, o neeee... strije tako zgodaj, saj skor verjet ne morem. Ti kar pridno mazi se naprej, pa povecaj dozo ce je treba in res veliiiiiiiko pij, tekocina ti bo pomagala, da se koza ne izsusi toliko. Pa ne misli, d aje tvoj premali, saj sploh ves ne kako je ze velik danes daj no, ta teden je tako noro zrastel, da je tebi strije naredu. Te morem malo pohecat, brez panike, nic ni premajhen, saj bi ti na pregledu to omenila. Jaz sem si danes kupila olje za trebuh za nosecnice. Se do sedaj mazem s kremo, ma gre tako hitro ena tuba, pa tako drago kupujem. In sem danes v Müllerju vprasala in imajo tam na oddelku pri otroskih zadevah prav olje za nosecnice. Povem, ce je se katera tak teleban kot jaz Vzela sem pa Weledo, ceprav je full drazja od drugih, samo nima parfumov in takih zadev notri, se mi zdi le boljsa za trebuh. In v HM sem pogledala na nosecniski oddelek. Punce, saj so kar zalozeni, se bo akr dobilo kaj. Samo jaz sem kot ena ovca tam na tistem oddelku vse mislijo, da sem se izgubila, ker se mi trebuh se ne vidi. Sam za hlace sem pa res vidla, da z st. 36 niso tolk zalozeni, pa lih to st. rabim, da ne bom kot v vreci. Komaj cakam, da si lahko kaj tam kupim. Za dojencka pa sem kupila eno lepo rdeco temno modro crtasto majcko, en bodi in paket 3 bombaznih plenic. Pocasi bom ze znosila skupaj. Pilotina, samevava tukaj a.
|