Zoja Miša
|
Krysia, za atija! To je pa res bil šok. Jaz tudi še kar mislim, da so še mladi in vs o.k., ampak nikoli ne veš, sploh ve teh čudnih cajtih Tejkaz, vreme je bilo lepo, z eno malo plohico vmes, ampak toplo. In hvala, sem ponosna, ja! Katja, hvalka za pohvale. Ryssa, prav imaš, tako moram gledati na to. Ti sporočim kako je ko kar nehaš V službo grem 7.9. , tako daleč, pa tako blizu Suzana, mate pa res pestro potem pri vas! Mleko mi2 pijeva samo še ponoči zjutraj in zvečer, če ima željo. Spije ga skupaj cca 280 ml, čaja tudi ne spije ne vem koliko, tam okoli 150 ml na dan, a prej manj kot več. Carol, jaz ji bom sedaj ponoči dajala AM, ja kaj češ, vodo prej pripraviš in zmešaš in to je to. Jaz sem itak že prej morala svojega grete, tako da zame ni velike razlike. Andrejaboris, jaz sem videla in celo spravila tvoj seznam, zahvaliti sem se pa res pozabila, oprosti. Gajka, nič sekirati, tvoj Rok sedaj lepo napreduje in to je važno! Sayuri, si bila med pogrešanimi! Lepo da si nazaj. Več se mi ne da, grem malo na kavč, princeska spi.