|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
26.3.2009 23:18:36   
Erin

Naslednja dekleta javite podatke vaših otrok, v nasprotnem primeru sklepam, da ne želite da se razvoj Vašega otroka spremlja in vas bom dala dol s seznama.
  • češnjica
  • iskanje
  • URSKA_P
  • erta
  • aradej

user posted image Ostale pa sporočite manjkajoče podatke/dosežke v kolikor jih že imate oz ko jih boste imeleuser posted image user posted image user posted image

To ste:
  • Neža7 - sedenje
  • daja28 - sedenje
  • dojenč - sedenje
  • bambi - sedenje
  • Luna2008 - sedenje
  • PABLO - prva gosta hrana, sedenje
  • matejchi - sedenje
  • pingo80 - sedenje
  • tinka14 - sedenje
  • čipka - sedenje
  • anaya - sedenje
  • karmar - sedenje
  • Lana777 - prva gosta hrana - datum

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
27.3.2009 7:24:24   
anita goitan
jutro
user posted image user posted image user posted image

spanje se ni ponovilo, ma za popizuser posted image
dns bom kr mrtvaka plavala, se bo že moj user posted image ukvarjal z Zojo na bazenu

se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
27.3.2009 7:35:49   
sayuri
Jutro. user posted image  Evo me v svetu user posted image . Sem bila brez računalnika...neki smo menjavali...včeraj na RR nikakor nisem mogla... SKratka...evo me..... user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
27.3.2009 7:45:39   
ozziebo
OOOOOOOOO, Sayuri, sem pa mmislila, da imaš mačka....user posted image  user posted image  user posted image

Pa jutro vsem!
Mi smo že zgodnji, pa nočne akcije z Laro so tudi bile, kolk ima za počet ponoči user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
27.3.2009 7:48:59   
dojenč
za seznamček
žana sedi, in  se plazi

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
27.3.2009 7:50:31   
sayuri
No takole...malo bolj na široko zdajle....

Punce moje, vsem se zahvaljujem za čestitke.user posted image Ja, pa sem leto starejša. user posted image Letos bom okušala, kaj pomenijo "kristusova leta" user posted image . sam čist po pravici povedano...vsako leto se bolje počutm user posted image user posted image user posted image

V tem času mojega mrka smo uspešno ustavili drisko. Jah, ne vem zdaj...ko sem prešla nazaj na Aptamil iz Kolinske, se je tud driska nehala. user posted image  Je pa LOvro v sredo spet čudno zakuhal. Včeraj je imel vročino samo zvečer user posted image . Zobki mogočeuser posted image  Sicer nas vse neki želodec matra....pa skrbimo, da je WC v redni uporabi....neka viroza je pr hiši, v glavnem user posted image  Me je bilo malo strah, ker ima nečakinja rotavirus. Pa smo bili v nedeljo in v ponedeljek z njo v stiku. user posted image  SAj možno, da smo kaj pokasirali od nje...kako blago obliko user posted image

Danes sta L&Z OBA prespala celonoč..od 20h, do 6h. Neeeepreeekinijeeeenooo!!!! user posted image  Ah..user posted image

matejchi...Zara 8,5 meseca 9.400g, 70,5cm, drugo cepljenje 25.3.user posted image

Sm hotla še komentirat, pa moram najprej orng prebrat vse skupaj user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
27.3.2009 7:52:03   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

OOOOOOOOO, Sayuri, sem pa mmislila, da imaš mačka....user posted image  user posted image  user posted image

Ah maček ja.... pri mojem pitju bi maček že zdavnaj pobegnil user posted image user posted image user posted image . Ne vem, če sem popila pol litra alkohola v celem življenju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
27.3.2009 8:07:55   
anita goitan
sayuri no si pa dober izgovor dobila (da računalnik ni delal)user posted image user posted image

matejchi  za Marušouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste pa ostale frajle:  Naty, tejkaz, bella, buhtlčk, krysia, in še in šeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
27.3.2009 8:14:20   
buhtlčk
jutro

se pokam na bazen, pa zraven na morje, pa mulčk noče še ene runde spat pa avto tukej zraven vozi, jst pa kao neki zajtrkujem

smo pa spali celo noč, drugič do sedaj - od 7 do pol 7 - jupiiiiiiii user posted image
Itak sem bla pokonc od 6h, ker me je skrbel, da je kaj narobe

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 27.3.2009 8:15:52 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
27.3.2009 8:33:53   
majči22
Dobro jutro!
Kavico sm že spila,je pasala!
Pri nas je že sonček, tako da jo mahneve ven.
Zoja miša v fotoaparatu mi je baterij zmanjkal in nisem mogla slikat. Jih grem danes kupit.user posted image
mishel David je pa pravi frajer. Se mu prav nič ne vidi, da je bil prej rojen.user posted image user posted image user posted image
sayuri super, da je driska odšla daleč stranuser posted image . Vav tud pri vas ste prespali noč. Ma sej tebi pa res privoščim, da imaš spanec v polni obliki, ker imaš česz dan dvojno delo.user posted image
buhtkčk super za prespano noč. Pri nas bomo še verjetno kr čakali na ta luksus.
anita pri nas tud enkrat na ene dva tedna spi ene 6 ur skupi,ko že mislem, da bo boljš pa je naslednji dan isto.user posted image Pa Zoja je tako luštna. Se prav rada nastavlja fotoaparatu.user posted image user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
27.3.2009 9:04:28   
Zoja Miša
A lahko malo pojamram?user posted image Bolana semuser posted image . Me je že včeraj grlo bolelo, danes pa tako, da bom k'r znorela. Komaj požiram. In še vročino imam. In vse me boli.user posted image  Ampak saj sem rekla, raje jaz, kot Kaja Lina. Upam, da se ne naleze česa! Kaj pa lahko narediš, če otroka začne boleti grlo?

Tako da nič plavanja za naju, danes. Pa zadnjič je!user posted image  Madonca sem smotana, da sem ji to sedaj odžrlauser posted image .
In mojega pumpanja je tako uradno konec, ker sem prejle vzela en Tantum Verde.user posted image Pa saj sem si spumpala samo še cca 80 ml zjutraj in zvečer. Enkrat je tako moralo biti konec, ne? Ja, malo se tolažim tukaj pri vas.

Ah, grem malo prebrati kaj ste načvekale, če ne bo komentrajev brez zamere, nisem ravno razpoložena

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
27.3.2009 9:49:42   
sayuri
ZojaMiša user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
27.3.2009 9:52:37   
Zoja Miša
Krysia, user posted image user posted image user posted image  za atija! To je pa res bil šok. Jaz tudi še kar mislim, da so še mladi in vs o.k., ampak nikoli ne veš, sploh ve teh čudnih cajtihuser posted image

Tejkaz, vreme je bilo lepo, z eno malo plohico vmes, ampak toplo. In hvala, sem ponosna, ja!user posted image

Katja, hvalka za pohvale.user posted image

Ryssa, prav imaš, tako moram gledati na to. Ti sporočim kako je ko kar nehašuser posted image

V službo grem 7.9. , tako daleč, pa tako blizuuser posted image

Suzana, mate pa res pestro potem pri vas!user posted image

Mleko mi2 pijeva samo še ponoči zjutraj in zvečer, če ima željo. Spije ga skupaj cca 280 ml, čaja tudi ne spije ne vem koliko, tam okoli 150 ml na dan, a prej manj kot več.

Carol, jaz ji bom sedaj ponoči dajala AM, ja kaj češ, vodo prej pripraviš in zmešaš in to je to. Jaz sem itak že prej morala svojega grete, tako da zame ni velike razlike.

Andrejaboris, jaz sem videla in celo spravila tvoj seznam, zahvaliti sem se pa res pozabila, oprosti.

Gajka, nič sekirati, tvoj Rok sedaj lepo napreduje in to je važno!

Sayuri, si bila med pogrešanimi! Lepo da si nazaj.

Več se mi ne da, grem malo na kavč, princeska spi.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
27.3.2009 9:54:30   
ozziebo
Zoja Miša, pozdravi se, pa vse pohvala za vztrajno pumpanje!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3639
27.3.2009 10:01:06   
sandra123
Danuser posted image
Sayuri, WB, pa user posted image user posted image user posted image za Lovrota, da se čimprej pozdravi...pa user posted image user posted image user posted image za spanjeuser posted image
ZojaMišauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zelo si bila pridna s črpanjem mlekauser posted image
Erin, naj se Tilen čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image
Anitauser posted image user posted image user posted image , saj bouser posted image
minca_n, dobrodošla med čvekice, tvoji dve princeski sta pa prava cukrčkauser posted image , pa lepo napredujeta, a sta enojajčni dvojčici, sta si precej podobni, moji dve sta kot noč in danuser posted image

Moji 2 sta tudi čisto katastrofalni glede spanjauser posted image , sicer sta mi iz srede na čet. privoščili malo dlje spanja (19.30-3.30), ampak je bila pa današnja noč spet totalna katastrofa, tako, da sta na koncu obe pristali v moji postelji, ker sploh nisem več mogla vstat in ju nazaj v posteljico dajatuser posted image ...no, pa sem potem nekako uspela malo zatisniti oči in ju napol v spanju podojiti, pa smo se potem do 8-ih valjale po posteljiuser posted image ...
Danes je pa en poseben dan zame in za mojega user posted image ...imava 10.obletnicouser posted image , pa me je že včeraj presenetil z darilomuser posted image ...
Zdajle imata moji dve princeski pevske vaje v posteljiciuser posted image , sploh Teja je trma 100/uro, ko je treba spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je Taja lepo zaspala, pa se je Teja tako drla, da mi jo je zbudila in sedaj imata duet....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 27.3.2009 10:04:53 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
27.3.2009 10:05:50   
minca_n
hvala vsem za dobrodošlico user posted image
20.8 sta bili rojeni, če morda nisem napisala.
malo sta se že začeli dvigovat, tak da bo počasi samostojno sedenje, ker do zdaj jima je ratalo največ 10s, da sta sami in pri miru sedeli user posted image  problem je ker se ful radi "guncata" in potem nimata ravnotežja. ja pač moji koziki user posted image

že slišim šraj tak da bo treba it user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
27.3.2009 10:27:06   
Ryssa
Zoja miša čimprej se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridna si bla s pumpanjem, nič slabe vesti imet, jo nimaš imeti za kaj sam ponosna si lahko user posted image
Jaz tudi mislim, da bo ta vikend konec, se mi zdi da mi mleko kr samo izginja, je tudi blo včeraj zvečer še samo ene 80ml.
Ja pa povej, če te bo kaj tiščalo ali si lahko kar tako nehala user posted image ali je treba zmanjševat do minimuma pa potem nehat user posted image pojma nimam.

Se meni zdi, da našega ne matrajo zobki ponoči ampak je v takem obdobju. Danes ponoči je spet imel seanso, pa moj vstane in mu da vodo in dudo, pa je minuto tiho, potem pljune dudo ven in spet začne tečnarit, mu da še enkrat dudo, spet ista pesem in mi je že delovalo da si mali mal norce dela in ko je spet potečnaril sva ga kr pustila, je jokal pet minut, nato zaspal in dal mir do jutra. Hmmm..... Bomo vidli kako bo vnaprej. Možno da se je razvadil ker za vsak stok dobi ali vodo ali dudo user posted image Zvečer vedno dobi moje mleko in tudi zgleda tako kot da ga šraufa (čeprav ne vem od česa), danes bo dobil am pa da vidimo če je kaj razlike.

minca dobrodošla, privošči nam kakšno slikco. Vidim, da si ti tudi precej mlada mamica user posted image

bubyca, maruska26 pridružite se še ve.

sandra čestitke za obletnico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3642
27.3.2009 10:28:31   
MATEJKA_
jutro.

pia pa se je danes zbudila ob 5huser posted image . pa sem mislila, kaj za user posted image  ji je danes, ker običjano spi še kako 1,5-2 uri dalje... no, malo sem še jo pustla, da se igra v posteljici, ko pa sem jo vzela ven, pa mi je bilo jasno zakaj je že budna. plenica je bila že ekstramno polna, polulan pa je imela še cel trebuh in hrbetuser posted image . kak ji je to supelo, ne vem... no, pa je ati vse lepo ščistil in sem jo nahranla. malo smo se še igrali v postelji, pol pa je zaspala za 2 uri - je malo nadoknadla.

vprašanje - kosilo in večerjo že imava na žlico, jutri uvedem še dop. malico. kaj date za dop. ali pop. malico - sadno ali sadno-žitno kašo? sem brala, da sadjenaj  ne bi dovolj nasitlo otroka pri tej starostiuser posted image ...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 27.3.2009 10:37:22 >

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
27.3.2009 10:43:13   
anita goitan
zoja miša pozdravi se! ok vem da ti že preseda tole pumpanje, sam omenjaš tantum verdeuser posted image a ni una stvar za lizat brez receptauser posted image a po tem sranju se ne sme dojit al kaj

sandra a bove fešto nrdile ko se 1x naspimo a

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
27.3.2009 10:46:20   
ozziebo
pri nas ima kar sadno, ponavadi jabolko+banana, če nas ni doma, pa hippuser posted image

Matejka, imaš zs user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
27.3.2009 10:47:08   
ozziebo
Sandra, čestitke za obletnico!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
27.3.2009 11:05:36   
MATEJKA_

pri nas ima kar sadno, ponavadi jabolko+banana, če nas ni doma, pa hippuser posted image

hvala user posted image . sem ti odgovorila na zs user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
27.3.2009 11:10:47   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

hvala user posted image . sem ti odgovorila na zs user posted image

aja, kako dolgo pa bi naj še sadje kuhali? jaz ji jabolka skuham tak al tak za dodatek k večerji  - zaradi vit. C. (riževa kašica od milupe).

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
27.3.2009 11:18:24   
betty
nell - to si pa dobr napisala. citiram: ko se bo mulo spomnil kej novga, bomo pa delal drugače. hahaha

Men se pa Rok ful na noge postavlja. noro! ko ga dvignem iz sedecega polozaja, naredi nogice cisto trde in potem poskakuje.seveda, ce ga drzim.
lp

ROK je moj sonček!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
27.3.2009 11:21:49   
betty
AVTOSEDEŽ - ima katera sedez Romer King plus? ste zadovoljne oz. malcki?

Ne vem kaj naj kupim????user posted image

ROK je moj sonček!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.