tims
|
Dan, midve sva spet imeli budnico ob pol petih, sam je po dojenju zaspala nazaj do osmih. Pol pa spet tok tečna . Res ne vem v čem je fora. No, zdej se je že mal umirila in se igra, ampak takoj ko se je zbudila, je bila pa katastrofa. Sem pa včeraj z njo zaspala. Se niti v pižamo nisem oblekla, ne umila, me je kar vrglo, ko sem vidla kok je že ura, ko je začela jamrat. Populis, ja sva boljš. Men sicer še mal teče iz nosa, ampak to je samo še tisti finiš, Nina je pa tud že ok. Pa se ne bomo hvalil preveč . Ti pa povem, ko sem vidla Larino fotko v vozičku, sem kar jaz utrujena ratala . Je pa res trpežna . Majuska, jaz Nini dam surovo jabolko in ga prav lepo gloda. Todi, in za Loti. Sej bo mogoče šla pa že danes domov. Našga Tima so spustil po cca 12 urah domov, ker je bilo vse ok. Je pa res, da smo mi bli notr iz petka na soboto, pa mogoče zarad tega Metuljček, se strinjam s tabo glede vinjet. Nama bo tudi 95€ absolutno preveč. Prej ko sva bila še na Vrhniki bi nama pa pasal. Sej, nikol ne bo za vse ok. Me zanima, kako bojo rešil to zadevo. Sva pa zadnjič šla v Domžale in pri izhodu so lepo Darsovci zaustavlal avte brez vinjet . Prestavljanje ure - mislim, da otroci hitro pridejo nazaj na stari ritem. No vsaj pri nas je bilo pri Timu tako. Pa če se ne motim, ja, gre ena ura naprej. HD, bravo za uživanje, tud to mora bit. Kako je s tvojim spanjem? Ksenci, za Aljaža in da bi bili samo zobki. Suha koža po ličkah - jaz sem naši Nini, ko je ful veter pihal in je imela malo hrapavo kožo namazala kar z Bepanthenom, čisto na tenko in ji je pomagalo. Neboglasnica, kako noga? Sem pa zdaj dobila pošto iz vrtca: Vprašalnik - Komisija za sprejem otrok. Ga moram do 10.04. vrnit v vrtec. Jaz iz dna srca upam, da ga bomo dobil. Evo, vse prebrala (bravo jest ), vse pokomentirala (bravo jest ) , zdaj grem pa zajtrkovat
|