Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 8:00:50
|
|
|
|
nanka
|
jutro, Todi za Loti, upam da je vse OK Majuska jabolka ji nisem nikoli kuhala že od začetka dobiva surovo naribano. Glede morja pa je tako, da se je Zoja z užitkom kopala šele lani, pri 3 letih. Ko je bila stara leto smo bili .julija in je bila voda res še mrzla, tako da se je v celem tednu kpala samo x, pa še to ne z užitkom. Pri dveh si je zelo želele v morje ampak ji je bilo spet premrzlo, tako da je čufutala v čolnčku na obali, pa ima drugače zelo rada vodo, samo morje ji je bilo premrzlo, pa saj je meni tudi. V topli vodi pa uživa. Populis naj te potolažim, moji otroci, vsi po vrsti postanejo jutranji zaspanci z vstopom v šolo, do šole so vstajali ob , vsi po vrsti, zdaj pa večja dva med vikendom potegneta do 9, pa ju moram zbuditi. Flower, kaj neki je mučilo Lana, zobki? En zate
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 8:17:23
|
|
|
|
Netta
|
grrrrrrrrrrr....vse mi je ven vrglo, pa tako lepo sem vse komentirala... jutro, na kratko torej... kuharski dan imam danes, ker kuham še za mževo družino, pa sveče in rože grem rihtat kasneje. mala pa spi, po spominu: neboglasnica - za prijateljico dzanika - za službo netki - neverjetni so ljudje...ne izgubljaj živcev zaradi kretenov populis - luštne fotke TODI - ojej, upam, da bo vse ok! majuska - tudi jaz dajem surovo jabolko že vse od začetka pa je vse ok...le kaka fajn po njej vnetje - jogurt da pomaga...moram dat tole v spomin kaj je 4.4.??
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 8:17:45
|
|
|
|
Netta
|
Mi smo pa danes že od 06 00 pokonc.Aa pol ko se ura prestavi se bo pa ob 05 00 zbujala user posted image user posted image user posted image user posted image ? a ne bo potem spala do 7h?? vsaj jaz računam na to???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 8:45:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 8:52:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 8:53:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:00:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:01:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 9:10:47
|
|
|
|
3jeMi
|
jutro, babike! jaz bom na hitro... naša žabica je ponoči še vedno kuhala in karnaprej prdela... revež se je premetaval po postelji in stokal, a spal... imam občutek, da ga zgornje trojke dajejo... sem kar pri njemu spala, da sem samo vstala, ga poštimala in se ulegla nazaj... pa še oči je v miru spal... zdaj Lovro še spi, jaz pa sem kar vstala, si skuhala kavico in glodam zajtrk... da bom cela njegova, ko se zbudi... se beremo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:13:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:14:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:15:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 9:16:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
Lara, bravo za samostojno spanje!!! čav čvekice...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 9:22:09
|
|
|
|
papir
|
OJLA PUNCE!!!no po dolgem času spet jaz! vmes je manca zbolela,sem mislila da bomo dobili prvi zobek-pa nič.zgleda da je mela mal viroze. no tok da sem se mal olasila,zdaj vas grem pa nazaj brat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:30:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:32:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 9:36:37
|
|
|
|
3jeMi
|
populis... a Lare tudi voda ne zmatra?... jojjoj, punca... tiste mrežice okoli bazena so pa tudi Lovru zelo zanimive... do not ask me why... luškane fotke aja, ZS ZS ZS... da ne pozabim... :) majuska... joj, jakuzi je pa mogoče en mičkan prevroč za takele malčke... je pa v Atlantisu - termalni del, kjer je bila populis, idealena temperatura vode za naše malčke... ne vem, jaz ti odsvetujem, da Aleksandra dolgo namakaš v jakuziju... jabolko... jaz ga pa še nikoli nisem skuhala , je vedno jedel "surovega"... pa ravno sedaj razmišljam, da bi mu enkrat naredila čežano... ... HVALA za slikice... todi... za Loti... upam, da je vse OK... Lovro pa še kar spi... kar naj, samo da pride k sebi...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:37:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:38:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:38:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:43:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:43:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 27.3.2009 9:44:39
|
|
|
|
TODI
|
Sem zjutraj govorila z možem. Je bilo vse ok in je kar vredu spala do 6:30. Pritisk so ji merili na vsako uro, je imela tist kar na rokici namontirano. Moj je bil bolj bogi, je moral spati na stolu pa tolk dajemo za zdravstvo, da tudi ene prenosne vojaške postelje ne premorejo. Svit spi, jaz pa nevem kje naj se lotim al pokanja al pospravljanja, sam na tamalo mislim. Eh bo že...
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2009 9:46:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?