nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 nana- ja ti čisto verjamem, da si utrujena in da imaš vsega dovolj. Bi bilo boljše če bi imela šefa ne šefice. Tako, da to glej pri naseldnji službi. Te babe znajo biti res . Držim pesti zate. Hvala za tolažbo,bom upoštevala tvoja nasvet,sem pa istega mnenja kot ti... martinca,točno tak je moj namen,da si iščem boljšo službo in si jo tudi bom.Samo malo še vzdržim,potem pa... dašabina,kako dieta?Sem radovedna kaj?Pa če me zanima. Klemen se tudi samo še dere,najbolj zvečer po kopanju.Ne vem,mogoče je samo takooo zeloo utrujen,ker včasih ne spi veliko čez dan,nimam pojma.Čez dan je kar ok,no tistega pol dneva ko ga vidim,zvečer pa joj joj.Sem res že tako nervozna zraven tega dretja,mislim,pa da revež nič ni kriv,da je vsega kriva moja šefica,ker mi gre takoooo na živec,da ni za opisat,pol pa sem še doma živčna na vse okoli sebe.Enkrat mi bo samo počilo.Ne manjka več veliko. Izak delam petek in svetek,zdaj pa si je star še zmislila,da moram v nedeljo na neko predstavitev barvanja ,mislim v nedeljo.Niti en dan v tednu ne bom prosta ali kaj?Mislim cel dan?Ne moreš verjet.Saj gre ona tudi,pa ravno zato mi je ni še tam za gledat.Je ful zaj....,to že moram rečt.Zmislit si ne vem kaj ne morem,rada bi samo proč od nje vsaj en dan na teden.Pa HB da imamo vsaj kmalu veliko noč in en dan zraven. mml,imam Jano in sem te videla,seveda čakam,da bom glasovala zate,pa še komu bom rekla. katarinas,jasno,da nikoli več ne boste na tem otroškem oddelku!!Je pa res škoda besed. katee,me veseli za službo,pa seveda tudi za vaju z ,da so stvari kot morajo biti!! Tudi Klemen zelo rad brca žogo,zraven pa pravi bum,bum vsakič ko brcne klaja,dediji so pač malo nerodni včasih,tudi naš,moram vse pripravit natančno in povedat,da je potem vse ok,pa Klemna kar jaz zjutraj oblečem,da je prav. triš, kmalu se vrni!! mala pikica,jaz pa sem ravno danes govorila da mi je vseeno,če manj zaslužim, samo da imam mir in da sem srečna.Če ne pa se bom potrudila in zbrala moči, pa dinarčke in si odprem počasi svoje,ker če me bodo tako jezili,bo treba nekaj naredit.