Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:20:15
|
|
|
|
gold fish
|
....meni spet kaže, da imam monologe.... .... ..jih imam ....kdaj bo tega konec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:28:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft PF..... kako pa narediš jabolko in hruško, če ne kuhaš? A ni pretrdo? zmiksaš kr surovo? Madonca ne vem, kaj s tem sadjem, Lara ga ne mara.. Jaz sem tudi misnla, da ne bo šlo pa gre tudi surovo miksat s paličnim, sploh hruško, če je malo bolj zrela. Če nima rada sadja pa kakšen korenček zraven zmiksaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:29:09
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria Kahlo imaš zs kaj pa jaz ..... ...sem ti poslal mail ....zs pa pride
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:30:57
|
|
|
|
gloria
|
nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:31:21
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz mu pa še nisem surovega sadja dala .... A že lahko ....mu pa zdaj ta teden vode več ne prekuhavam...... al bi še morala Mu jo kar iz pipe natočim.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:32:40
|
|
|
|
gold fish
|
Policaj se sprehaja po parku in vidi Janezka, ki se igra v pesku. 'Kaj delaš, fant?' Janezek: 'Policaja.' Policaj: 'In kako ga delaš?' Janezek: 'Pa tako: malo peska, malo vode in malo dreka, pa je policaj.' Policaj se razjezi: 'Dreka? Da tega nisi nikoli več delal, ali pa te bom s pendrekom! Si razumel?' Janezek: 'Ne bom več, stric.' Naslednji dan gre policaj spet mimo peskovnika in Janezek spet nekaj modelira. Vpraša ga: 'Kaj pa danes delaš?' Janezek: 'Vojaka.' Policaj: 'In kako ga delaš' Janezek: 'Malo peska in vode, pa dobim vojaka.' Policaj: 'Kaj pa drek?'Janezek: 'Če dodam drek, spet dobim policaja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:35:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...sem ti poslal mail nič dobila..... a misliš tistega včeraj ....sem videla ja...s slikico....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:36:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Oj punce! Hvala za vaša izčrpna poročila in mnenja glede uvajanja GH. Zdaj vsak dan jeva surovo jabolko in ga ima nadvse rada, pa nobenih težav nima. Drugače pa se mi je spet porodilo eno vprašanje. Prvič v življenju sem povabljena na dekliščino. Ja, moje prijateljice so bolj 'koruznice', ena pa se je odločila, da se poroči. A se na dekliščino prinese kakšno darilo? Da ne bom čudno izpadla. In če se kaj prinese, kaj je v navadi? Pa npr. ideja za poročno darilo, če si brez denarja? Me je včeraj tako prijazno poklical agent od zavarovalnice, da mi poteče zavarovanje za avto. Pa je šlo dobrih 500€ danes, pa še registracija, tehnični... Do poroke pa financ še ne bo... Jaz sem bila na 2 dekliščinah in obakrat smo se s puncami zmenile za nek program, igre..., da se je malo dogajalo in skupaj smo kupile darilo. Ponavadi je to kaj bolj fensi za 1. poročno noč. Poročno darilo...hm...naroči kuharsko knjigo od sestre Vandeline in jo plačaj po položnici, ko boš dobila denar ...al pa kaj podobnega, kar lahko plačaš z zamikom... Brez denarja pa ne vem, lahko jima kaj ponudiš...varstvo otrok med poročnim potovanjem, če jih že imata in izdelaš svojevrsten bon... Ma bluzim...jaz sem lani fotru dala bon za pospravljanje sobe Meta čistilni servis d.o.o.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:42:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Oj punce! Hvala za vaša izčrpna poročila in mnenja glede uvajanja GH. Zdaj vsak dan jeva surovo jabolko in ga ima nadvse rada, pa nobenih težav nima. Drugače pa se mi je spet porodilo eno vprašanje. Prvič v življenju sem povabljena na dekliščino. Ja, moje prijateljice so bolj 'koruznice', ena pa se je odločila, da se poroči. A se na dekliščino prinese kakšno darilo? Da ne bom čudno izpadla. In če se kaj prinese, kaj je v navadi? Pa npr. ideja za poročno darilo, če si brez denarja? Me je včeraj tako prijazno poklical agent od zavarovalnice, da mi poteče zavarovanje za avto. Pa je šlo dobrih 500€ danes, pa še registracija, tehnični... Do poroke pa financ še ne bo... Jaz sem bila na 2 dekliščinah in obakrat smo se s puncami zmenile za nek program, igre..., da se je malo dogajalo in skupaj smo kupile darilo. Ponavadi je to kaj bolj fensi za 1. poročno noč. Poročno darilo...hm...naroči kuharsko knjigo od sestre Vandeline in jo plačaj po položnici, ko boš dobila denar ...al pa kaj podobnega, kar lahko plačaš z zamikom... Brez denarja pa ne vem, lahko jima kaj ponudiš...varstvo otrok med poročnim potovanjem, če jih že imata in izdelaš svojevrsten bon... Ma bluzim...jaz sem lani fotru dala bon za pospravljanje sobe Meta čistilni servis d.o.o. jaz sem tud dobila od sestre vandeline knjigo..... ...tisto glede bona......jaz tud večkrat tak nardim....domačim ponavadi ja .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:48:34
|
|
|
|
gold fish
|
virtualna - helo.....kako leyla? je že boljše?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:49:27
|
|
|
|
gold fish
|
gloria - imaš mail
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:53:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Policaj: 'Kaj pa drek?'Janezek: 'Če dodam drek, spet dobim policaja ..... .... pa še smejko, ki se kotali...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:53:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - imaš mail KAJ PA jst?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:55:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - imaš mail KAJ PA jst? Ups....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:59:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - imaš mail KAJ PA jst? ti tud....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:59:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - imaš mail KAJ PA jst? Ups.... si bla prehitra ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 23:00:53
|
|
|
|
gold fish
|
lara - za koliko si prodala svojo lupinico? Jaz sem za mojo zdaj dala oglas gor....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 23:15:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish gloria - imaš mail ..vidla in odgovorila ....zdej pa res grem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 23:24:32
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish virtualna - helo.....kako leyla? je že boljše? Jaaaaaaaaa, mi smo ze zdravi Ful lepo, da vprasas....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 23:29:50
|
|
|
|
meta21
|
Joj, se mi zeha ... Me 2 dni ni blo za računalnikom in se mi je tooolk dela nabralo . Sem zdaj z vsem na tekočem, zdaj pa .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 6:10:52
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 6:12:24
|
|
|
|
arabela*
|
no,mi smo že spet budni od 5.30,zgleda,da je naša ugotovila,da je rana ura,zlata ura....si je začela tak veselo vriskat in se obračat po postli....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 6:14:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včeraj ste imele debato glede poletnih cunj za ...........tiste, ki že nakupujete........koliko št. pa vzamete? Mene pa predvsem zanima, kaj jim mislite poleti oblačit? Npr. ko je 30 stopinj Bodi, kratke hlače, samo majčko in plenico? plenička,body brez rokavov ali majčka,pa spodaj tanke kratke hlačke....kapica,oz klobuček ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 6:15:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Koliko pa je topla voda v termah? Meni se zdi vse, kar je pod 37 mrzlo... Naša Lara bi verjetno tudi uživala... ma kaj nej jaz potapljaško veštito oblečem?! Joj, joj... Mene če hočeš mučit, me daj v 37 stopinj. Jaz mam najrajši, da je voda okol 25 stopinj... joj,jaz pa se z vrelo tuškam,mi je že enkrat zarad te butaste navade slabo postalo.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 27.3.2009 6:17:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..jaz mu pa še nisem surovega sadja dala .... A že lahko ....mu pa zdaj ta teden vode več ne prekuhavam...... al bi še morala Mu jo kar iz pipe natočim..... jaz samo banano.... vodo pa še vedno kuham....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Katero ime?mel79Jakob (
28%)
Jaka (
25%)
Aljaž (
33%)
Sebastjan (
14%)
Število vseh glasov: 679Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!