|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
26.3.2009 20:51:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

našo boščico spet zvija....
in to samo zato,ker sem ji no hotela sčistit,pa se je zbudila...user posted image

Ti ji nos čistiš v spanju? Jaz nikoli.

...sem ravno mislila to vprašat...

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
26.3.2009 20:54:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

AJa... moj dragi mi je kupil printer+skener vse v enem... da mi ni treba za vsak drekec hodit v pisarno.... ajeja, zdej bom začela stare fotke skenirat... eno sem že... torto, ko je imel moj sinko 6 let.... 

user posted image  dej nalimaj jo, da vidmo user posted image

jaz sem tud firbčna user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3989270

...ma sem videla, pa sem že ploskalala...

...mojmu bratrancu je tud r....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
26.3.2009 21:02:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

našo boščico spet zvija....
in to samo zato,ker sem ji no hotela sčistit,pa se je zbudila...user posted image

Ti ji nos čistiš v spanju? Jaz nikoli.

...sem ravno mislila to vprašat...

joj babnce....kak pa ji naj ko je budna čistim,saj ne pusti...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
26.3.2009 21:14:11   
KAHLO
oj se malo vmešam v vašo temo.....mene zdaj že kar nekaj dni skrbi da se moja babura noče na trdi podlagi obračat na bok kaj šele da bi se s hrbta obrnila na trebuh in obratno user posted image a še ima katera takšno težavo, ali pa poznate kakšno vajo ali kar koli.....preden zapaničarim pri Puser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
26.3.2009 21:22:30   
Lara Croft
Moja se na nobeni podlagi ne obrača... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
26.3.2009 21:24:49   
KAHLO
lara.....ma kaj misliš sta madamke lenuhinje....in bosta ostali dojenčiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4881
26.3.2009 21:26:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

lara.....ma kaj misliš sta madamke lenuhinje....in bosta ostali dojenčiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babike,saj imata čas,naša prva je bila tud take lene sorte.....zdaj pa je vragec na kubik..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
26.3.2009 21:29:47   
KAHLO
mah me vse no kažejo in okoliške mame, navdušeno kažejo in razlagajo kaj že vse počno njihovi bejbiji, es  6. mesečnik se celo sam na noge postavi....sem vidla na lastne oči....seveda ga takoj gravitacija potegne nazaj na urito....moja pa med njimi samo mirno sedi.....in nič druga če jo dam ležat na hrbet ali trebuh, pa se začne čez 10 minut naveliko kregat, tudi potrudi se ne da bi se rešila iz mizereuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
26.3.2009 21:31:00   
KAHLO
mi jo bodo septembra še v vrtecu pohodiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
26.3.2009 21:39:24   
KAHLO
nič grem  se hitro user posted image user posted image user posted image pa pridem počekirat če še bo kak odgovor

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
26.3.2009 21:47:25   
arabela*

mah me vse no kažejo in okoliške mame, navdušeno kažejo in razlagajo kaj že vse počno njihovi bejbiji, es  6. mesečnik se celo sam na noge postavi....sem vidla na lastne oči....seveda ga takoj gravitacija potegne nazaj na urito....moja pa med njimi samo mirno sedi.....in nič druga če jo dam ležat na hrbet ali trebuh, pa se začne čez 10 minut naveliko kregat, tudi potrudi se ne da bi se rešila iz mizereuser posted image user posted image user posted image

tak je bila A....pa je normalno shodla....včasih je celo boljše,če kaj obrajtajo kasneje,kot pa vse na 123....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
26.3.2009 21:47:58   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLo

mi jo bodo septembra še v vrtecu

Ne bojo... jst se ne sekiram... vidim, da je z njo čist vse ok, samo pač se ji ne da, al kaj vem kaj...

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 26.3.2009 21:48:50 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
26.3.2009 21:48:07   
arabela*
grem spat,sem utrujena....noč vsemuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
26.3.2009 21:59:34   
KAHLO
joj upam da bo tako kot praviš saraya......bova se pa za vsak slučaj zdaj vseeno osredotočle na igrice s katerimi bi lahko to njeno lenobo odgnaleuser posted image

Lara saj jaz sem tud prepričana da je z našo vse vredu, samo je pa lena k ****s kaj se tega tiče..... čist po očijevouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
26.3.2009 22:02:08   
KAHLO
nič grem jaz še horatia pogledat pol pa v mižule k moji babikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj bo verjetno še doglo dežural za tem laptopom user posted image user posted image nočka laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
26.3.2009 22:02:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

včeraj ste imele debato glede poletnih cunj za user posted image ...........tiste, ki že nakupujete........koliko št. pa vzamete?

Mene pa predvsem zanima, kaj jim mislite poleti oblačit? Npr. ko je 30 stopinjuser posted image  Bodi, kratke hlače, samo majčko in plenico?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
26.3.2009 22:04:53   
Marsy
Oj punce!
Hvala za vaša izčrpna poročila in mnenja glede uvajanja GH. Zdaj vsak dan jeva surovo jabolko in ga ima nadvse rada, pa nobenih težav nima.

Drugače pa se mi je spet porodilo eno vprašanje.
Prvič v življenju sem povabljena na dekliščino. Ja, moje prijateljice so bolj 'koruznice', ena pa se je odločila, da se poroči.
A se na dekliščino prinese kakšno darilo?
Da ne bom čudno izpadla. In če se kaj prinese, kaj je v navadi?

Pa npr. ideja za poročno darilo, če si brez denarja?

Me je včeraj tako prijazno poklical agent od zavarovalnice, da mi poteče zavarovanje za avto. Pa je šlo dobrih 500€ danes, pa še registracija, tehnični... Do poroke pa financ še ne bo... user posted image

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
26.3.2009 22:08:03   
gloria
...čer.....sem že mislila da ste na 5 deluuser posted image ....jaz grem tudi spat.......aha pa še to mali že ceu dan čeblja ate,ate,da,da.....mama pa nič pa cele dneve z njimuser posted image ...haha hecam se ful mi je user posted image ko se trudi povedat...

Kahlo imaš zsuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
26.3.2009 22:09:11   
meta21

Koliko pa je topla voda v termah? Meni se zdi vse, kar je pod 37 mrzlo... Naša Lara bi verjetno tudi uživala... ma kaj nej jaz potapljaško veštito oblečem?!

Joj, joj... Mene če hočeš mučit, me daj v 37 stopinj. Jaz mam najrajši, da je voda okol 25 stopinj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4894
26.3.2009 22:11:55   
gold fish

oj se malo vmešam v vašo temo.....mene zdaj že kar nekaj dni skrbi da se moja babura noče na trdi podlagi obračat na bok kaj šele da bi se s hrbta obrnila na trebuh in obratno user posted image a še ima katera takšno težavo, ali pa poznate kakšno vajo ali kar koli.....preden zapaničarim pri Puser posted image

kahlo ne paničari....moj je isto komot kot tvoja.....    jaz sem bila z njim v razvojni, pa je vse OK......je rekla, da ima čas in da je bolj komot sorte....če ni treba, kaj bo zgubljal energijouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
26.3.2009 22:12:31   
gold fish

..na sredi bo pa moj pikec ležal.....na hrbtu sevedauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
26.3.2009 22:13:39   
gold fish

....tistim, ki jih pri 6 mesecih dajejo stat...bo še fajn žal......delajo samo škodo ptročku nič druga....  sem ravno zdaj spet brala en članek o tem....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
26.3.2009 22:14:31   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLo

mi jo bodo septembra še v vrtecu

Ne bojo... jst se ne sekiram... vidim, da je z njo čist vse ok, samo pač se ji ne da, al kaj vem kaj...

jaz sem se tud umirila......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4898
26.3.2009 22:17:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

včeraj ste imele debato glede poletnih cunj za user posted image ...........tiste, ki že nakupujete........koliko št. pa vzamete?

Mene pa predvsem zanima, kaj jim mislite poleti oblačit? Npr. ko je 30 stopinjuser posted image  Bodi, kratke hlače, samo majčko in plenico?

ko bova doma.....pleničko in bodi....., ...pa tud malo ohne allesuser posted image   al pa samo z majčko....    če boma pa šla kam v lajf pa pleničko, bombažne kratke hlače in majčko al pa bodi s kratkimi rokavi....in njegove noge boseuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
26.3.2009 22:18:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Kahlo imaš zsuser posted image

kaj pa jazuser posted image .....user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?