Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:51:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo boščico spet zvija.... in to samo zato,ker sem ji no hotela sčistit,pa se je zbudila... Ti ji nos čistiš v spanju? Jaz nikoli. ...sem ravno mislila to vprašat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:54:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft AJa... moj dragi mi je kupil printer+skener vse v enem... da mi ni treba za vsak drekec hodit v pisarno.... ajeja, zdej bom začela stare fotke skenirat... eno sem že... torto, ko je imel moj sinko 6 let.... dej nalimaj jo, da vidmo jaz sem tud firbčna http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3989270 ...ma sem videla, pa sem že ploskalala... ...mojmu bratrancu je tud r....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:02:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo boščico spet zvija.... in to samo zato,ker sem ji no hotela sčistit,pa se je zbudila... Ti ji nos čistiš v spanju? Jaz nikoli. ...sem ravno mislila to vprašat... joj babnce....kak pa ji naj ko je budna čistim,saj ne pusti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:14:11
|
|
|
|
KAHLO
|
oj se malo vmešam v vašo temo.....mene zdaj že kar nekaj dni skrbi da se moja babura noče na trdi podlagi obračat na bok kaj šele da bi se s hrbta obrnila na trebuh in obratno a še ima katera takšno težavo, ali pa poznate kakšno vajo ali kar koli.....preden zapaničarim pri P
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:22:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja se na nobeni podlagi ne obrača...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:24:49
|
|
|
|
KAHLO
|
lara.....ma kaj misliš sta madamke lenuhinje....in bosta ostali dojenčici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:26:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lara.....ma kaj misliš sta madamke lenuhinje....in bosta ostali dojenčici babike,saj imata čas,naša prva je bila tud take lene sorte.....zdaj pa je vragec na kubik..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:29:47
|
|
|
|
KAHLO
|
mah me vse no kažejo in okoliške mame, navdušeno kažejo in razlagajo kaj že vse počno njihovi bejbiji, es 6. mesečnik se celo sam na noge postavi....sem vidla na lastne oči....seveda ga takoj gravitacija potegne nazaj na urito....moja pa med njimi samo mirno sedi.....in nič druga če jo dam ležat na hrbet ali trebuh, pa se začne čez 10 minut naveliko kregat, tudi potrudi se ne da bi se rešila iz mizere
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:31:00
|
|
|
|
KAHLO
|
mi jo bodo septembra še v vrtecu pohodili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:39:24
|
|
|
|
KAHLO
|
nič grem se hitro pa pridem počekirat če še bo kak odgovor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:47:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mah me vse no kažejo in okoliške mame, navdušeno kažejo in razlagajo kaj že vse počno njihovi bejbiji, es 6. mesečnik se celo sam na noge postavi....sem vidla na lastne oči....seveda ga takoj gravitacija potegne nazaj na urito....moja pa med njimi samo mirno sedi.....in nič druga če jo dam ležat na hrbet ali trebuh, pa se začne čez 10 minut naveliko kregat, tudi potrudi se ne da bi se rešila iz mizere tak je bila A....pa je normalno shodla....včasih je celo boljše,če kaj obrajtajo kasneje,kot pa vse na 123....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:47:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLo mi jo bodo septembra še v vrtecu Ne bojo... jst se ne sekiram... vidim, da je z njo čist vse ok, samo pač se ji ne da, al kaj vem kaj...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 26.3.2009 21:48:50 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:48:07
|
|
|
|
arabela*
|
grem spat,sem utrujena....noč vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 21:59:34
|
|
|
|
KAHLO
|
joj upam da bo tako kot praviš saraya......bova se pa za vsak slučaj zdaj vseeno osredotočle na igrice s katerimi bi lahko to njeno lenobo odgnale Lara saj jaz sem tud prepričana da je z našo vse vredu, samo je pa lena k ****s kaj se tega tiče..... čist po očijevo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:02:08
|
|
|
|
KAHLO
|
nič grem jaz še horatia pogledat pol pa v mižule k moji babiki moj bo verjetno še doglo dežural za tem laptopom nočka laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:02:15
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včeraj ste imele debato glede poletnih cunj za ...........tiste, ki že nakupujete........koliko št. pa vzamete? Mene pa predvsem zanima, kaj jim mislite poleti oblačit? Npr. ko je 30 stopinj Bodi, kratke hlače, samo majčko in plenico?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:04:53
|
|
|
|
Marsy
|
Oj punce! Hvala za vaša izčrpna poročila in mnenja glede uvajanja GH. Zdaj vsak dan jeva surovo jabolko in ga ima nadvse rada, pa nobenih težav nima. Drugače pa se mi je spet porodilo eno vprašanje. Prvič v življenju sem povabljena na dekliščino. Ja, moje prijateljice so bolj 'koruznice', ena pa se je odločila, da se poroči. A se na dekliščino prinese kakšno darilo? Da ne bom čudno izpadla. In če se kaj prinese, kaj je v navadi? Pa npr. ideja za poročno darilo, če si brez denarja? Me je včeraj tako prijazno poklical agent od zavarovalnice, da mi poteče zavarovanje za avto. Pa je šlo dobrih 500€ danes, pa še registracija, tehnični... Do poroke pa financ še ne bo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:08:03
|
|
|
|
gloria
|
...čer.....sem že mislila da ste na 5 delu ....jaz grem tudi spat.......aha pa še to mali že ceu dan čeblja ate,ate,da,da.....mama pa nič pa cele dneve z njim ...haha hecam se ful mi je ko se trudi povedat... Kahlo imaš zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:09:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Koliko pa je topla voda v termah? Meni se zdi vse, kar je pod 37 mrzlo... Naša Lara bi verjetno tudi uživala... ma kaj nej jaz potapljaško veštito oblečem?! Joj, joj... Mene če hočeš mučit, me daj v 37 stopinj. Jaz mam najrajši, da je voda okol 25 stopinj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:11:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO oj se malo vmešam v vašo temo.....mene zdaj že kar nekaj dni skrbi da se moja babura noče na trdi podlagi obračat na bok kaj šele da bi se s hrbta obrnila na trebuh in obratno a še ima katera takšno težavo, ali pa poznate kakšno vajo ali kar koli.....preden zapaničarim pri P kahlo ne paničari....moj je isto komot kot tvoja..... jaz sem bila z njim v razvojni, pa je vse OK......je rekla, da ima čas in da je bolj komot sorte....če ni treba, kaj bo zgubljal energijo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:12:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lara.....ma kaj misliš sta madamke lenuhinje....in bosta ostali dojenčici ..na sredi bo pa moj pikec ležal.....na hrbtu seveda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:13:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mah me vse no kažejo in okoliške mame, navdušeno kažejo in razlagajo kaj že vse počno njihovi bejbiji, es 6. mesečnik se celo sam na noge postavi....sem vidla na lastne oči....seveda ga takoj gravitacija potegne nazaj na urito....moja pa med njimi samo mirno sedi.....in nič druga če jo dam ležat na hrbet ali trebuh, pa se začne čez 10 minut naveliko kregat, tudi potrudi se ne da bi se rešila iz mizere ....tistim, ki jih pri 6 mesecih dajejo stat...bo še fajn žal......delajo samo škodo ptročku nič druga.... sem ravno zdaj spet brala en članek o tem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:14:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: KAHLo mi jo bodo septembra še v vrtecu Ne bojo... jst se ne sekiram... vidim, da je z njo čist vse ok, samo pač se ji ne da, al kaj vem kaj... jaz sem se tud umirila......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:17:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you včeraj ste imele debato glede poletnih cunj za ...........tiste, ki že nakupujete........koliko št. pa vzamete? Mene pa predvsem zanima, kaj jim mislite poleti oblačit? Npr. ko je 30 stopinj Bodi, kratke hlače, samo majčko in plenico? ko bova doma.....pleničko in bodi....., ...pa tud malo ohne alles al pa samo z majčko.... če boma pa šla kam v lajf pa pleničko, bombažne kratke hlače in majčko al pa bodi s kratkimi rokavi....in njegove noge bose
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 22:18:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Kahlo imaš zs kaj pa jaz .....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?