Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:05:04
|
|
|
|
gold fish
|
....... rešili smo se ....saj veste koga....delavcev... ..jutrišnja kava bo dosti bolj na izi ....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 26.3.2009 20:07:36 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:06:21
|
|
|
|
pf
|
Bo treba zgleda tudi to področje osvojiti. V bistvu nisem nikoli bila dosti na računalniku. Ko sem začela hoditi na umetno oploditev, med nosečnostjo in sedaj. Prej samo nujne zadeve. Slike iz potovanj sva imela na cd-ju spravljene, mpr-je nama je kolega pekel in tako sem posledično Mujo kar se tega tiče. Saj bo. Enkrat že. Upam, da se ne bo prej nov medij prikazal, preden bom znala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:07:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bo treba zgleda tudi to področje osvojiti. V bistvu nisem nikoli bila dosti na računalniku. Ko sem začela hoditi na umetno oploditev, med nosečnostjo in sedaj. Prej samo nujne zadeve. Slike iz potovanj sva imela na cd-ju spravljene, mpr-je nama je kolega pekel in tako sem posledično Mujo kar se tega tiče. Saj bo. Enkrat že. Upam, da se ne bo prej nov medij prikazal, preden bom znala. jaz tud zdaj ene dve leti-manijak ,nonstop računalnik,prej pa nič....niti pogledla ga nisem..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:09:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bo treba zgleda tudi to področje osvojiti. V bistvu nisem nikoli bila dosti na računalniku. Ko sem začela hoditi na umetno oploditev, med nosečnostjo in sedaj. Prej samo nujne zadeve. Slike iz potovanj sva imela na cd-ju spravljene, mpr-je nama je kolega pekel in tako sem posledično Mujo kar se tega tiče. Saj bo. Enkrat že. Upam, da se ne bo prej nov medij prikazal, preden bom znala. ja kak ga pa v službi uporabljaš....samo nek program al kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:10:37
|
|
|
|
pf
|
Punce hvala za čestitke. Naša miša tak rito v luft dviguje, ker hoče puzat, pa so centimetri v igri. Sicer pa iz malega pride veliko. Oziroma počasi se daleč pride. Pa kotali se že dva dni malo bolj, ampak so ji roke napoti. Tak se napravlja kot da niso njene. Kaka dvakrat, trikrat. Prej popoldne je bil ravno rafal špinače. Pa je že zjutraj opravljala potrebo in ni bilo zelenega kakija, popoldne pa špinačina barva. Ajoj, ajoj, kaj je bilo enega materiala. Pa smo jo včeraj jedli. Čudno.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:12:16
|
|
|
|
pf
|
Gold fish ja v službi je prirejen program za potrebe dela. Več o tem ne bi. Mora, da šutim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:15:13
|
|
|
|
pf
|
V bistvu sem prej svoj prosti čas bila v fitnesu, na aerobiki, v savni, bazenu, večerji, kinu, na motorju, izletu, potovanju, gostilni, ,vse živo, samo doma ne in ne za računalnikom. Kak se vse spremeni ha?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:16:02
|
|
|
|
pf
|
No pa v službi tudi seveda.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:16:53
|
|
|
|
pf
|
Kaj imam monologe?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:17:28
|
|
|
|
pf
|
Ja imam jih, grem pol pred TV.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:18:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish ja v službi je prirejen program za potrebe dela. Več o tem ne bi. Mora, da šutim. ...saj vem..... o čem je govora ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:19:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ja imam jih, grem pol pred TV. ...nimaš jih več.... zgleda, da prihajajo moji .. ...samo jaz tud grem..... ...grem egota pit...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:24:08
|
|
|
|
arabela*
|
našo boščico spet zvija.... in to samo zato,ker sem ji no hotela sčistit,pa se je zbudila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:24:34
|
|
|
|
petra1978
|
Čer še iz moje strani Pf, čestitke za sedmičko in ja, bilo bi super, če se nama naslednjič pridružiš na kopanju. Danes smo imeli na obisku patronažno in sma malo poklepetale o GH. No, v glavnem nisem nič novega izvedela, razen tega, da naj agrumov ne bi jedli pozimi, ker bi naj ohlajali telo. Je rekla, da po besedah ene nekajterapevtke (sem pozabila kaj), ravno zato agrumi rastejo v tropskih krajih in so v osnovi namenjeni temu, da ohlajajo telo. Ampak, ker se pač sedaj že vse dobi tudi pozimi, pač jemo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:25:13
|
|
|
|
pf
|
Moj gleda Trenja. Je govora o Istrabenzu. Kaj se to dogaja po svetu? Ta recesija nam bo še dala mislit, čeprav pri Istrabenzu ne gre ravno za recesijske protiukrepe, ampak za prevare in goljufije.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:25:43
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo boščico spet zvija.... in to samo zato,ker sem ji no hotela sčistit,pa se je zbudila... Ti ji nos čistiš v spanju? Jaz nikoli.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:26:28
|
|
|
|
pf
|
Petra hvala. Tole o agrumih je pa zanimivo. Nisem vedela.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:27:24
|
|
|
|
pf
|
Ravno sem mislila napisati tudi, če nosek čistiš Marisi med spanjem? Lana bi ponorela, če bi se zbudila, bi se vstrašila po mojem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:28:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Moj gleda Trenja. Je govora o Istrabenzu. Kaj se to dogaja po svetu? Ta recesija nam bo še dala mislit, čeprav pri Istrabenzu ne gre ravno za recesijske protiukrepe, ampak za prevare in goljufije. jaz nič več ne gledam tega.....vsaka druga beseda povsod je recesija.....ma res so bedni,ko folk frustrirajo še s tem...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.3.2009 20:31:59 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:29:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya našo boščico spet zvija.... in to samo zato,ker sem ji no hotela sčistit,pa se je zbudila... Ti ji nos čistiš v spanju? Jaz nikoli. ja muciko sem ji hotla ven potegnit,ja,pa jo je zgleda požgečkalo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:31:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ravno sem mislila napisati tudi, če nosek čistiš Marisi med spanjem? Lana bi ponorela, če bi se zbudila, bi se vstrašila po mojem. eh,ni panike...A sem vedno samo v spanju,ta pa ne pusti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:40:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz nič več ne gledam tega.....vsaka druga beseda povsod je recesija.....ma res so bedni,ko folk frustrirajo še s tem... Jaz tudi ne.... ful hočejo ljudi strašit in jih imeti v krempljih.... in večina pade pod vpliv tega.... včasih, ko si koga prašal, kako je, je odgovoril... ah po vremenu.... zdej pa... ah recesija.... haha... vedno pod vplivom nečesa....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:41:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
PF..... kako pa narediš jabolko in hruško, če ne kuhaš? A ni pretrdo? zmiksaš kr surovo? Madonca ne vem, kaj s tem sadjem, Lara ga ne mara..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:42:36
|
|
|
|
arabela*
|
nesem jo spat....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.3.2009 20:43:13 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 20:44:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft AJa... moj dragi mi je kupil printer+skener vse v enem... da mi ni treba za vsak drekec hodit v pisarno.... ajeja, zdej bom začela stare fotke skenirat... eno sem že... torto, ko je imel moj sinko 6 let.... dej nalimaj jo, da vidmo jaz sem tud firbčna http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3989270
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?