Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Policaj se sprehaja po parku in vidi Janezka, ki se igra v pesku.
'Kaj delaš, fant?' Janezek: 'Policaja.' Policaj: 'In kako ga delaš?' Janezek: 'Pa tako: malo peska, malo vode in malo dreka, pa je policaj.' Policaj se razjezi: 'Dreka? Da tega nisi nikoli več delal, ali pa te bom s pendrekom! Si razumel?' Janezek: 'Ne bom več, stric.' Naslednji dan gre policaj spet mimo peskovnika in Janezek spet nekaj modelira. Vpraša ga: 'Kaj pa danes delaš?' Janezek: 'Vojaka.' Policaj: 'In kako ga delaš' Janezek: 'Malo peska in vode, pa dobim vojaka.' Policaj: 'Kaj pa drek?'Janezek: 'Če dodam drek, spet dobim policaja
Oj punce! Hvala za vaša izčrpna poročila in mnenja glede uvajanja GH. Zdaj vsak dan jeva surovo jabolko in ga ima nadvse rada, pa nobenih težav nima.
Drugače pa se mi je spet porodilo eno vprašanje. Prvič v življenju sem povabljena na dekliščino. Ja, moje prijateljice so bolj 'koruznice', ena pa se je odločila, da se poroči. A se na dekliščino prinese kakšno darilo? Da ne bom čudno izpadla. In če se kaj prinese, kaj je v navadi?
Pa npr. ideja za poročno darilo, če si brez denarja?
Me je včeraj tako prijazno poklical agent od zavarovalnice, da mi poteče zavarovanje za avto. Pa je šlo dobrih 500€ danes, pa še registracija, tehnični... Do poroke pa financ še ne bo...
Jaz sem bila na 2 dekliščinah in obakrat smo se s puncami zmenile za nek program, igre..., da se je malo dogajalo in skupaj smo kupile darilo. Ponavadi je to kaj bolj fensi za 1. poročno noč.
Poročno darilo...hm...naroči kuharsko knjigo od sestre Vandeline in jo plačaj po položnici, ko boš dobila denar ...al pa kaj podobnega, kar lahko plačaš z zamikom... Brez denarja pa ne vem, lahko jima kaj ponudiš...varstvo otrok med poročnim potovanjem, če jih že imata in izdelaš svojevrsten bon... Ma bluzim...jaz sem lani fotru dala bon za pospravljanje sobe Meta čistilni servis d.o.o.
Oj punce! Hvala za vaša izčrpna poročila in mnenja glede uvajanja GH. Zdaj vsak dan jeva surovo jabolko in ga ima nadvse rada, pa nobenih težav nima.
Drugače pa se mi je spet porodilo eno vprašanje. Prvič v življenju sem povabljena na dekliščino. Ja, moje prijateljice so bolj 'koruznice', ena pa se je odločila, da se poroči. A se na dekliščino prinese kakšno darilo? Da ne bom čudno izpadla. In če se kaj prinese, kaj je v navadi?
Pa npr. ideja za poročno darilo, če si brez denarja?
Me je včeraj tako prijazno poklical agent od zavarovalnice, da mi poteče zavarovanje za avto. Pa je šlo dobrih 500€ danes, pa še registracija, tehnični... Do poroke pa financ še ne bo...
Jaz sem bila na 2 dekliščinah in obakrat smo se s puncami zmenile za nek program, igre..., da se je malo dogajalo in skupaj smo kupile darilo. Ponavadi je to kaj bolj fensi za 1. poročno noč.
Poročno darilo...hm...naroči kuharsko knjigo od sestre Vandeline in jo plačaj po položnici, ko boš dobila denar ...al pa kaj podobnega, kar lahko plačaš z zamikom... Brez denarja pa ne vem, lahko jima kaj ponudiš...varstvo otrok med poročnim potovanjem, če jih že imata in izdelaš svojevrsten bon... Ma bluzim...jaz sem lani fotru dala bon za pospravljanje sobe Meta čistilni servis d.o.o.
jaz sem tud dobila od sestre vandeline knjigo.....
...tisto glede bona......jaz tud večkrat tak nardim....domačim ponavadi ja .....
Koliko pa je topla voda v termah? Meni se zdi vse, kar je pod 37 mrzlo... Naša Lara bi verjetno tudi uživala... ma kaj nej jaz potapljaško veštito oblečem?!
Joj, joj... Mene če hočeš mučit, me daj v 37 stopinj. Jaz mam najrajši, da je voda okol 25 stopinj...
joj,jaz pa se z vrelo tuškam,mi je že enkrat zarad te butaste navade slabo postalo.....