laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jaz sem pa zdaj tako JEZNA in RAZOČARANA, ma res mam dost no! Moj predragi NONSTOP visi zunaj. danes je rescimo delal od 7 do petih, prišel dam, šel pod tuš in takoj šel na pir. Spet prišel dam, ga prosim če tamalega uspava, da grem v miru pod tuš, da ne bom spet ob pol devetih konec, pa da potem skupaj uživava v večeru, on pride ven in reče sej bo zaspal ej jaz grem na pir. WTF??!?!?#") In pol če mu kaj rečeš sem jaz zoprna pa kaj težim, pa da tiste dve ure, ko ma zase da naj mu ne težim, pa da bo bolje, pa da sem vedla da bo tko....ma ku*ac sem vedla kako bo. ITAK je on težil za otroka, k jaz sploh še nisem bla ready in on je ful sanjal kako bo on meni pomagal in kako bo on vse delal in kako bomo ksupi in BLA, BLA, BLA...... Zdej se pa počutim k pof**ana samohranilka, ki ima slučajno enga cimra v stanovanju. rabim oddih, če bi mela keš, spokam za en teden nekam, tko si pa ne morem privoščit. Škoda ker nimam kakega vikenda nekje, da bi se lahko umaknila, pa v miru razmislila jolly123 - pa dejta se orng zmenit to....pa kaj če pravi, da mu težiš...madona kdo mu pa bo, če ne ti???? midva sva tudi mela krizo glede tega (ne glih take, no, ampak moj pač hodi na fitnes, kar jaz čisto podpiram, ampak potem pa so srede popoldan in sobote dopoldan pa moje, ko ima on in sem jaz frej....ne vem no, poskusi.... Ja Jolly jest se tudi strinjam z Lučko. Zmenta se da ni panike če on hodi ven sam da maš pa pol ti na teden en al pa dva dni sam zase oz takrat ko je on ziher doma in ne bo meu izgovorov da ma šiht in podobno. Drugač mu pa reč, da če ne boš mela ti nč frej pa tut on ne sme it na pir. Midva sva se tudi pri prvi ful kregala kao kdo bo kaj naredil, pa otrok je kao skoz težil, pa prve 4 mesece smo mel FUL krče, pol sva pa uvedla, da sva hodila vsak petek vn SAMA, brez tamale in se nama je odnos ful popravu. Moram pa povdarit da tudi sexa ne smeš zanemarit. Men po prvi ful ni pasal pa sva se non stop kregala, zdej po drugi sm pa ful v elementu se pa zastopva res dobr. Povzetek: vsedta se za mizo in konkretno zmenta, ker tole ne gre več naprej.
|