Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:55:49
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Aja sm pozabla vprašat še nekaj. A boste vi kupile hojico, ko bo čas zanjo? Ker eni so ful proti!!! Jaz jo že imam še od Jaka in jo bom tudi uporabljala, ker tamal je bil ful v hojci pa je shodil z 10imi meseci in ni nič po prstkih hodil. Če ima otrok težave z razvojem hrbtenice pa res ni priporočljivo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 9:58:16
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Jaz jo nam, pa sam zarad tega ker mam tok zblojenega psa, da bo pol zih ful na tamalga skakal in pol ga bom morala nonstop pobirat Pri nas pa naša psička kar ovinek naredi okoli tamale ...jo je zadnjič zagrabila za gobec pa se jo zdaj raje izogiba, razen če kaj je potem pa drži častno stražo, da ona poje ostanke
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:00:08
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš sem pa mal razmišljala da bi šla v Tivoli. Tolk bi dala Hano na travo (na dekico) na sonček, pa je še premrzlo na tleh. u take zadeve pa jaz tud že komaj čakam A mislte če bi dala spodaj še kakšno bolj debelo stvar da bi bilo vseen premrzlo? Jaz mislim, da je še full premrzlo za take stvari Pa še punčka je, je treba bolj mirkat, da se kaj ne prehladi. Včasih so rekli da meseci, ki imajo črko R v imenu niso za na tleh sedeti ali pa bosi hoditi ( to moja babi pravi) istočasno piševa ... :) in isto misliva :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:00:46
|
|
|
|
laknerš
|
NE ČAKAJ POMLADI, NE ČAKAJ NA MAJ..... naša Neli pravi da v aplilu ni črke r.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:02:46
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Aja sm pozabla vprašat še nekaj. A boste vi kupile hojico, ko bo čas zanjo? Ker eni so ful proti!!! jaz jo mma od sestrinih treh otrok, je že zdelana, samo bo dobra za tam pa tam po kakih 10 min, kej dost dolgo se pa tud men ne zdi dobr, da je notr ...sej otrok slej kot prej hodi ob opori (ob kavču), e ob njem dvoguje ...ko je čas za to ... IZVIRNO SPOROČILO: laknerš NE ČAKAJ POMLADI, NE ČAKAJ NA MAJ..... naša Neli pravi da v aplilu ni črke r..... HAHAHAHAHAHAHHAHAHA sems e nasmejala ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:03:07
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš NE ČAKAJ POMLADI, NE ČAKAJ NA MAJ..... naša Neli pravi da v aplilu ni črke r.....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:03:18
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Mater me glava boli od te čudne noči ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:03:53
|
|
|
|
iraira
|
Ja .100noga iste misli imava
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:04:59
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš NE ČAKAJ POMLADI, NE ČAKAJ NA MAJ..... naša Neli pravi da v aplilu ni črke r..... sam po tej teoriji ni v nobenem mesecu črke r.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:08:53
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš NE ČAKAJ POMLADI, NE ČAKAJ NA MAJ..... LE KAJ TI BO SONCE IN ROŽE ZAKAJ ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:15:06
|
|
|
|
Lovely
|
Dan. Čista depra. Do konca. Itak da mi je list bedno, ker sem sama, mami je danes vzela dopust in mi prišla pomagat. Kao pomagat. Samo vnapoto mi je. In kaj? Inya je izgubila ritem valda. Sploh ni spala po jutranjem mleku in sem se šla stuširat ob 9h (danes imamo telovadbo) in pridem dol in mala fuuuuuul joka, mat jo pa drži in animira. EJ. Zaspana + lačna (je bil že počasi čas za obrok in ona to ve). In valda sem letela narest kašico, mi je v stolu skor zaspala in valda tečkala. Sem nardila mleko med groznim dretjem in se mi je cucelj zamašil. Grem po drughega, spet isto, zamašen cucelj. U PM. Mat pa stoji in me gleda. In sem se zdrla nanjo da kaj me gleda in da naj gre stran. In mi je otrok zaspal od lakote v naročju a veste kok mi je hudo k Inya itak veste da mora ful jest Kaka mama pa sem. A sem se mogla it tuširat, pa saj sem vedla, da je ful zaspana in da bo kmal lačna. Ne morem si tega zbit z glave. Utrujena sem, tečna sem. Upam, da se mi bo zbudila pravočasno, da pojeva in pravočasno prideva na telovadbo. .100noga, jaz nisem imela časa pogledat, a je to tam kjer je bila UE moste včasih?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:16:53
|
|
|
|
Lovely
|
Pa še fakin telefon mi ne dela, nobena tipka dans ne prime u pm naj gre vse skupaj res ej Lučka, ja tudi meni vse preseda.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:17:52
|
|
|
|
Lovely
|
Afnica, sej bo. Ti si vsaj dobra mama in ji daš za jest. Jaz ji pa ne dam k mi je bolj pomembno da se stuširam, budala.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:18:35
|
|
|
|
Lovely
|
Vsaj ta zadeva pri jošku se mi manjša, da me še to ne mori. Me pa boli k k skoz stiskam.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:19:11
|
|
|
|
Lovely
|
Če je kjera gor in ima telefon od pikicestonoge, a jo lahk sam zvrcne naj gre na RR? Tenks!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:19:27
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
AZ SME POGLEDALA IN JE V BLIŽINI zd moste ZD MOSTE MA SICER NEOSMERNO TKO DA MORŠ IT ENO PREJ NOTR IN TAM NAMEST DA GREŠ LEVO PROTI ZD GREŠ NARAVNOST IN BI NAJ BLO KR DRUGA HIŠA AL STAVBA ...ČE OB DELAL TELEFON MEPOKLIČ JAZ BOM PČASI ŠTARTALA KER BO ŠE LAČNA NE KJE VMES UPAM DA NE NA POTI
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:20:42
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Afnica, sej bo. Ti si vsaj dobra mama in ji daš za jest. Jaz ji pa ne dam k mi je bolj pomembno da se stuširam, budala. PSA DEJ NEHI S TAKIMI SUPER MAMI SI, kdo jo j epa spravu gor teh 5 mesecev! go lovely go ajde prit na telovadbo pa greva pol na en kofi pa na en čvek!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:23:58
|
|
|
|
Lovely
|
Ne morem se ti oglasit AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGRRRRRRRRRRRRRR
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:24:40
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
kje si lovely? te kličem a tud tko ne dela telefon?? morm it počasi a veš ker upam da pridem do LJ dsa jo tam nafutram pred telovadbo ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:25:02
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Ne morem se ti oglasit AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGRRRRRRRRRRRRRR
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:25:52
|
|
|
|
ajetam@
|
ena je za fondu spraševala oz rekla da ko ga najdem naj povem. imajo jih v mercurju. sem dala za njega 6€ mene pa full zanima kok se uporablja posteljica prenosna in stajca. ne morem se odločit a jo rabimo al ne. hojice pa ne bomo imel
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:26:40
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
mah moja že kliče za jest evo jo bom pa doma podojila in pol letim ...kaj te zanima lovely?inya še spi
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:27:13
|
|
|
|
laknerš
|
lovely a maš domačo številko al pa msn pa ji piš
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:28:24
|
|
|
|
laknerš
|
al pa napiš pa ji jest povem, aja pa chat na FB je tut.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 10:28:30
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš lovely a maš domačo številko al pa msn pa ji piš al pa FB
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?