Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 15:43:03
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala ja, Neli noče več jesti po 4 žličkah- verjemi. A pol naj neham? Zadbje čase še GH noče. Danes je obup, če ni v naročju joka, pa tudi če je- joka, še manj je.:Upam, da je ne boli kaj- povezano s pikami. Bajta je razmetana, pa še moj je šel na fuš po službi. Kosilo ni skuhano- na kratko aha oprosti, potme je pa to nekaj drugega, jo boš pa mogla na tak al pa drugačen način pripravit da je
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 15:46:53
|
|
|
|
jolly123
|
Joj danes sem si res zaželela popoldanskega spanja. Me je tale viroza + nespanje čist izželo in kot zakleto mulo mali danes NO WAY spat...in zdej bom ob 6-tih spet čist fertik, da ga bom komaj za spat pripravila.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 15:56:03
|
|
|
|
jolly123
|
Gledam tole naketo kolikokrat na teden imate spolne odnose bi morala bit še kaka alineja jih nimam Mater samo sem res tako utrujena zadnje čase, da že ob pol osmih mrknem in se mi ne da še nog v luft dajat
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 17:08:55
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Gledam tole naketo kolikokrat na teden imate spolne odnose bi morala bit še kaka alineja jih nimam Mater samo sem res tako utrujena zadnje čase, da že ob pol osmih mrknem in se mi ne da še nog v luft dajat midve z gogo smo pa lih kontra a je taj kaj boljš s kakanjem???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 17:25:33
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Dream, jaz sem pa mislila, da si se toliko diplomski posvetila, da nimaš več časa na RR čvekat IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala lovely- verjemi, da nisem ponosna na to kakšna mami sem, vsak dan naredim kaj butastega. Tebi pa Inya je že 800ml kar je res super ah no vse ste - smo SUPER in NAJBOLJŠE MAMICE NA SVETU ... je pa za večino nas prvič in se UČIMO ...pa nič ni butasto!!! Butasto bi bilo, če se ne bi trudile biti vsak dan boljše, vsak sprobavat in spoznavat svoje otroke in jih poskušat poslušat, razumet, kaj nam pravijo!!!!!!!! OK??? SUPER SMO!!! IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala zelenjavni obrok- če je samostojen- kolk g ali ml vam pojejo? Sploh nimam filinga. Danes sem ji dala prvič samostojen zel. obrok- korenje z malo krompirja- pojedla 140ml. a je to dovolj? a ti ne sporoči, kdaj ima dovolj? kak jeziček ven pa to ...daj ji toliko kolikor poje ...meni moja vedno začne vn metat in ji dam kolikor hoče ... ja, Neli noče več jesti po 4 žličkah- verjemi. A pol naj neham? Zadbje čase še GH noče. Danes je obup, če ni v naročju joka, pa tudi če je- joka, še manj je.:Upam, da je ne boli kaj- povezano s pikami. Bajta je razmetana, pa še moj je šel na fuš po službi. Kosilo ni skuhano- na kratko hey! Ko sem jaz Gaji začela dajati po žlički, je zelo rada jedla, potem pa kar naenkrat ni hotela več po žlički. Namesto nasmeha je bil hud jok. Pa sem tej gosti hrani dodala malo vode oz. toliko vode da je šlo skozi cucelj in sem jo nahranila z dudo. Hrana res ni bila tako gosta kot pri žlički ampak še vedno ni bil redka (to sem delala pri kašicah). Pri frutkih pa sem naredila redko ovseno kašico, jo zmešala z frutkom in ji zopet dala po flaški. No sedaj pa lepo že kar skoraj en mesec do dva je vse obroke po žlički.
< Sporočilo je popravil coccinella -- 26.3.2009 17:30:23 >
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 17:36:40
|
|
|
|
iraira
|
coccinella a sta probali z zelenjavo? Me firbec matra
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 17:38:59
|
|
|
|
coccinella
|
ja uno iz frutkov sem ji dala, pa je sploh ne mara videt....no saj sem jo jaz tudi probala in ji nič ne zamirim res je zanič. Ampak zdaj bom pa moram kaj sama narediti, mogoče ji bo bolj všeč . Do takrat bomo pa na sadju, različnih kašicah, jogurtu in skuti.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 17:50:05
|
|
|
|
jolly123
|
a že kar jogurtke pa skutke. Uiii mene tudi mika, ma jaz sem čist navdušena s tole GH da bi mu kar vse takoj dala za probat Sem mu pa dala zadnjič žličko sadnega jogurta, pa je bil čist navdušen.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 17:58:17
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Dream, jaz sem pa mislila, da si se toliko diplomski posvetila, da nimaš več časa na RR čvekat To bi bilo zelo lepo - ampak kot ponavadi - se kjar preveč lepo sliši. Popoldneve bova večinoma spet sama, dopoldneve se trudim it malo z vozičkom ven, amapk dnaes spet ne grem, ker je prej nekaj snežilo, pa me to vreme odbija. Tako da bom morda spet naklofala nekaj strani - problem je le v tem, da moj računalnik še vendo ne zna uporabljat črke A in ga moram dat na servis, tale, s katerega trenutno pišem, je pa takoooo počasen in kar naprej nekaj šteka. pa sej je ziher finta SAMO v tipkovnici, ne zato računalnika na servis vozit ... Pri prenosniku bolj težko sam tipkovnico ven snameš in jo daš na servis
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 18:06:02
|
|
|
|
ajetam@
|
a kšna obvlada ebay??jaz ga nisem vajena. rada bi mela angleškega da bom kej razumela ampak €
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 18:08:44
|
|
|
|
Tejčika29
|
Hoj, Alina že 2 dni popoldanski spanček krajša, oz. noče nekaj spati in je potem cela utrujena, prejle je mojmu v avtu zaspala za pol urce, bomo videli kaj bo s tem, pa tako lepo je spala na popoldanskem sprehodu.... 150 ml je dovolj za en obrok GH, če poje manj pa dajte še svoje ali AM mleko. Mlečni izdelki se lahko dajejo po 7 MESECU NE PREJ!!! kravje mleko pa po 1 letu - NAVAJAM IZ PAPARICE - PRILOGA REVIJE MAMA!!! Uživam v praznem stanovanju, sem se malo spedenala, nohti in pobrila... potem grem na pilates, uh kako paše malo razvajanja samega sebe. Čavči, M.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 18:09:52
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ a kšna obvlada ebay??jaz ga nisem vajena. rada bi mela angleškega da bom kej razumela ampak € kaj bi rada? da ti cene kaže v €?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 18:10:46
|
|
|
|
Tejčika29
|
Aja, a že kateri SEDI OTROK??? Alina se skoz z glavo in nogami gor "šprajca", do sedenja smo pa po mojem še daleč. A kateri že samostojno DELAJO OBRATE NA HRBET IN POTEM NA TREBUH NAZAJ???? Alina samo ob moji pomoči drugače še ne. Vem da je Valla nekaj o tem govorila...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 18:12:43
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Aja, a že kateri SEDI OTROK??? Alina se skoz z glavo in nogami gor "šprajca", do sedenja smo pa po mojem še daleč. A kateri že samostojno DELAJO OBRATE NA HRBET IN POTEM NA TREBUH NAZAJ???? Alina samo ob moji pomoči drugače še ne. Vem da je Valla nekaj o tem govorila... samostojno? to misliš da ne pade nikoli nazaj? da pač sedi normalno?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 18:17:55
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ a kšna obvlada ebay??jaz ga nisem vajena. rada bi mela angleškega da bom kej razumela ampak € kaj bi rada? da ti cene kaže v €? ja da je cena v € pa da je angleško za brat. sej vem če gre na avstrijsko stran imam € sam me moti ker ne razumem nemško
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 18:22:02
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ a kšna obvlada ebay??jaz ga nisem vajena. rada bi mela angleškega da bom kej razumela ampak € kaj bi rada? da ti cene kaže v €? ja da je cena v € pa da je angleško za brat. sej vem če gre na avstrijsko stran imam € sam me moti ker ne razumem nemško nevem, če to obstaja. Če greš na angleškega, piše po angleško ampak so cene v funtih.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 18:24:44
|
|
|
|
ajetam@
|
bedno. mogu bi bit tut slovenski :)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 18:27:03
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Aja, a že kateri SEDI OTROK??? Alina se skoz z glavo in nogami gor "šprajca", do sedenja smo pa po mojem še daleč. A kateri že samostojno DELAJO OBRATE NA HRBET IN POTEM NA TREBUH NAZAJ???? Alina samo ob moji pomoči drugače še ne. Vem da je Valla nekaj o tem govorila... Neli je delala obrate na trebuh in nazaj, zdaj pa malo štrajka oz. v igralu še to dela, na tleh(blazina in deka), pa se pusti streči- se ne obrne ne levo ne desno
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 18:27:34
|
|
|
|
coccinella
|
jaja ali pa res angleški z cenami v evrih.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 19:02:21
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella jaja ali pa res angleški z cenami v evrih. ja to bi blo super. mene je vse minilo zdele ker nič ne razumem. ma nekej razumem sam čist premal
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 19:08:35
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Dream, jaz sem pa mislila, da si se toliko diplomski posvetila, da nimaš več časa na RR čvekat To bi bilo zelo lepo - ampak kot ponavadi - se kjar preveč lepo sliši. Popoldneve bova večinoma spet sama, dopoldneve se trudim it malo z vozičkom ven, amapk dnaes spet ne grem, ker je prej nekaj snežilo, pa me to vreme odbija. Tako da bom morda spet naklofala nekaj strani - problem je le v tem, da moj računalnik še vendo ne zna uporabljat črke A in ga moram dat na servis, tale, s katerega trenutno pišem, je pa takoooo počasen in kar naprej nekaj šteka. pa sej je ziher finta SAMO v tipkovnici, ne zato računalnika na servis vozit ... Pri prenosniku bolj težko sam tipkovnico ven snameš in jo daš na servis AJAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 19:39:56
|
|
|
|
jolly123
|
Jaz sem pa zdaj tako JEZNA in RAZOČARANA, ma res mam dost no! Moj predragi NONSTOP visi zunaj. danes je rescimo delal od 7 do petih, prišel dam, šel pod tuš in takoj šel na pir. Spet prišel dam, ga prosim če tamalega uspava, da grem v miru pod tuš, da ne bom spet ob pol devetih konec, pa da potem skupaj uživava v večeru, on pride ven in reče sej bo zaspal ej jaz grem na pir. WTF??!?!?#") In pol če mu kaj rečeš sem jaz zoprna pa kaj težim, pa da tiste dve ure, ko ma zase da naj mu ne težim, pa da bo bolje, pa da sem vedla da bo tko....ma ku*ac sem vedla kako bo. ITAK je on težil za otroka, k jaz sploh še nisem bla ready in on je ful sanjal kako bo on meni pomagal in kako bo on vse delal in kako bomo ksupi in BLA, BLA, BLA...... Zdej se pa počutim k pof**ana samohranilka, ki ima slučajno enga cimra v stanovanju. rabim oddih, če bi mela keš, spokam za en teden nekam, tko si pa ne morem privoščit. Škoda ker nimam kakega vikenda nekje, da bi se lahko umaknila, pa v miru razmislila
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 19:42:02
|
|
|
|
Lovely
|
Čer, me je ravno ven vrglo na sredi posta V glavnem, danes je bil en tak čuden dan. Po razmisleku sem prišla do zaključka kaj me je danes tok vrglo s tira. Enostavno sem še zelo občutljiva kar zadeva Inyino hranjenje in če JAZ kaj zafrknem pri tem se požrem živa. Danes se je potem zbudila, pojedla kašico, potem sva pa šibali na telovadbo in jo seveda zamudili, sva prišli pol ure prepozno zato sva se sprehajali po Mostah in čakali na Tijano in .100nogo. Btw, kok so pa Moste grde tam okrog ZD... Po prijetnem srečanju s .100nogo in Lučko sem šla še na doooolg sprehod po Šiški. Hvala tudi vama za družbo bejbiki V Šiški je pasalo biti sama s sabo. Sem kar malo sita vsega skupaj, moram najt motivacijo spet (izven Inye). Zaenkrat se veselim morja zdaj enkrat te dni... Sva rekla, da bova ujela kak lep teden... Glede GH bom jaz počakala vsaj do 5,5 meseca oz. bom videla kako se bo mala obnašala, trenutno bi vse jedla kar vidi pri meni... Zgleda, da bom res zadnja in vam težila z vprašanji, ki bodo za vas pase, tako da vnaprej sori. Zdaj vas grem pa še malo brat za včeraj in danes.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 19:43:17
|
|
|
|
Lovely
|
Z GH mislim vse kar ni mlačna kašica
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 26.3.2009 19:43:36
|
|
|
|
Lovely
|
mlečna mlečna
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?