|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
26.3.2009 19:43:54   
Lovely
jah smotana sem dans kaj čem

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
26.3.2009 19:44:36   
Lovely
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, nova stran, poglej poglej user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
26.3.2009 19:47:53   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@
mene pa full zanima kok se uporablja posteljica prenosna in stajca. ne morem se odločit a jo rabimo al ne.

Jaz jo vedno več uporabljam in po moje jo bom vedno bolj. Zdej, ko je pogruntala, da če rito dviguje, da lahko v rikverc kam pride, je to glavna zabava. Če grem jaz npr. na WC ali pa ko kuham, jo dam kar v posteljico/stajco, ki jo imam kar v dnevni sobi. Sva jo pa aktivirala z namenom, da se navadi nanjo, če oz. ko bomo kam šli, da ne bo pol panike, ko ne bo v svoji posteljici.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 20:06:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3454
26.3.2009 20:10:03   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

mene pa full zanima kok se uporablja posteljica prenosna in stajca. ne morem se odločit a jo rabimo al ne.

Jaz jo vedno več uporabljam in po moje jo bom vedno bolj. Zdej, ko je pogruntala, da če rito dviguje, da lahko v rikverc kam pride, je to glavna zabava. Če grem jaz npr. na WC ali pa ko kuham, jo dam kar v posteljico/stajco, ki jo imam kar v dnevni sobi. Sva jo pa aktivirala z namenom, da se navadi nanjo, če oz. ko bomo kam šli, da ne bo pol panike, ko ne bo v svoji posteljici.

ma jaz sem vedno bolj za to da bi kupila. sam nimamo full velik placa. joj kok sovražim te odločitve. se bojim da bi vrgla dnar stran user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
26.3.2009 20:11:54   
Pšemek

ma jaz sem vedno bolj za to da bi kupila. sam nimamo full velik placa. joj kok sovražim te odločitve. se bojim da bi vrgla dnar stran user posted image

Ja, saj vem. Jaz sem imela to srečo, da so mi jo posodili in mi je ni treba kupovati. Čeprav misli, da bi jo tudi v nasprotnem primeru kupila.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
26.3.2009 20:14:01   
ajetam@
jest bi tako kupila k jo ma corti. mi je full lepa. pa zdej za poletje bo prav prišla. ne vem. še kak dan bom tuhtala pol bom pa vidla al kupm al ne...

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 20:14:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3458
26.3.2009 20:19:22   
ajetam@
ja sej to. jest bi jo tut namesto stajce imela čeprav eni pravijo da to ni ok. sam vseen. pa bi ga notri dala in bi se igral z igračkam. pa poleti bi jo zunaj imela da bi se igral pa tut zaspal notri... ma ja po moje jo bo treba kupit ni kej...

jolly dones se čimbolje naspi.
tai čirulečarule čančkej celo nočko user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
26.3.2009 20:20:45   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

sem pa mal razmišljala da bi šla v Tivoli. Tolk bi dala Hano na travo (na dekico) na sonček, pa je še premrzlo na tleh.

take zadeve pa jaz tud že komaj čakam user posted image user posted image

sam sporoči, ko boš kje blizu

valla - a si že kaj bolje? Pazi nase....hm, pa v torek si bila še čist ok, polna energije??user posted image od kod si se pa nalezla

iraira - sej sploh nimam besed...drži se, pazi nase in na user posted image ...user posted image user posted image user posted image

kašice še ne morem komentirat, bom pa sigurno od začetka imela eno po eno....pa se trudila čimveč sama kuhat. mimogrede - ali skuhate več in zamrznete, al vedno sveže user posted image

SE PA MORAM ŠE TU ZAHVALIT LOVELY IN .100NOGI - super sta mi polepšali današnji klinčev dan....pa ne me spraševat zakaj klinčev, ker nimam konkretnih problemov....samo vsega dosti na momente....in danes je bolje......super čvek in kafe je bil user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
26.3.2009 20:24:48   
Lucka1

NE ČAKAJ POMLADI, NE ČAKAJ NA MAJ.....
naša Neli pravi da v aplilu ni črke r.....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sam po tej teoriji ni v nobenem mesecu črke r.

jp, pšemek ima prav....kaj pa zdej punce? Kar na travo??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 20:26:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ajetam@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
   [Brisano sporočilo]
26.3.2009 20:29:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
26.3.2009 20:31:30   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Afnica, sej bo. Ti si vsaj dobra mama in ji daš za jest. Jaz ji pa ne dam k mi je bolj pomembno da se stuširam, budala.

Draga Lovely user posted image user posted image user posted image ....dobre mame smo me vse....user posted image user posted image user posted image daj si tole še bolj poboldaj in naprintaj, potem pa nalepi po stanovanju...v obeh štukih user posted image user posted image user posted image JAZ SEM DOBRA MAMA....inya je prva misel ko se zbudim in zadnja ko zaspim....pa še večino časa vmes mislim nanjo user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
26.3.2009 20:41:59   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Drugače se je pa naša  dopoldne pokakala zeleno ...ni čudno, da je bila nemirna noč in prdenje - je prebavljala GH!!!
Ampak je zdej OK in spi že 2,5 ure ...ni jedla že 4,5 ure!!! Mah naj se naspi, ko se zbudi, bo pa lačna kot volk ...
Lovely in Lučka hvala za družbo ... :)

???? a še vedno je spala takrat....noro...pa si rekla, kak jo bo treba v avtu hranit....je bila že fejst zmatana...mogoče pa od včerajšnjega uvajanja GH?? user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
26.3.2009 20:53:09   
Lucka1

Jaz sem pa zdaj tako JEZNA in RAZOČARANA, ma res mam dost no! Moj predragi NONSTOP visi zunaj. danes je rescimo delal od 7 do petih, prišel dam, šel pod tuš in takoj šel na pir. Spet prišel dam, ga prosim če tamalega uspava, da grem v miru pod tuš, da ne bom spet ob pol devetih konec, pa da potem skupaj uživava v večeru, on pride ven in reče sej bo zaspal ej jaz grem na pir. WTF??!?!?#")
In pol če mu kaj rečeš sem jaz zoprna pa kaj težim, pa da tiste dve ure, ko ma zase da naj mu ne težim, pa da bo bolje, pa da sem vedla da bo tko....ma ku*ac sem vedla kako bo. ITAK je on težil za otroka, k jaz sploh še nisem bla ready in on je ful sanjal kako bo on meni pomagal in kako bo on vse delal in kako bomo ksupi in BLA, BLA, BLA......
Zdej se pa počutim k pof**ana samohranilka, ki ima slučajno enga cimra v stanovanju.

rabim oddih, če bi mela keš, spokam za en teden nekam, tko si pa ne morem privoščit. Škoda ker nimam kakega vikenda nekje, da bi se lahko umaknila, pa v miru razmislila user posted image

jolly123 - pa dejta se orng zmenit to....pa kaj če pravi, da mu težiš...madona kdo mu pa bo, če ne ti???? midva sva tudi mela krizo glede tega (ne glih take, no, ampak moj pač hodi na fitnes, kar jaz čisto podpiram, ampak potem pa so srede popoldan in sobote dopoldan pa moje, ko ima on user posted image in sem jaz frej....ne vem no, poskusi....user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
26.3.2009 20:55:28   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO, nova stran, poglej poglej user posted image user posted image user posted image user posted image

vidiš vidiš - slab začetek, dober konec user posted image user posted image user posted image

glede GH, pa tudi mi še čakamo, čeprav je user posted image ravno te dni 1x star 5.5. Počakam še 1 teden, pa vidim, kako se nam bo zdelo, tako da sem jaz tudi še čisto frišna in bom brskala in težila za nazaj,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
26.3.2009 21:08:20   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Jaz sem pa zdaj tako JEZNA in RAZOČARANA, ma res mam dost no! Moj predragi NONSTOP visi zunaj. danes je rescimo delal od 7 do petih, prišel dam, šel pod tuš in takoj šel na pir. Spet prišel dam, ga prosim če tamalega uspava, da grem v miru pod tuš, da ne bom spet ob pol devetih konec, pa da potem skupaj uživava v večeru, on pride ven in reče sej bo zaspal ej jaz grem na pir. WTF??!?!?#")
In pol če mu kaj rečeš sem jaz zoprna pa kaj težim, pa da tiste dve ure, ko ma zase da naj mu ne težim, pa da bo bolje, pa da sem vedla da bo tko....ma ku*ac sem vedla kako bo. ITAK je on težil za otroka, k jaz sploh še nisem bla ready in on je ful sanjal kako bo on meni pomagal in kako bo on vse delal in kako bomo ksupi in BLA, BLA, BLA......
Zdej se pa počutim k pof**ana samohranilka, ki ima slučajno enga cimra v stanovanju.

rabim oddih, če bi mela keš, spokam za en teden nekam, tko si pa ne morem privoščit. Škoda ker nimam kakega vikenda nekje, da bi se lahko umaknila, pa v miru razmislila user posted image

jolly123 - pa dejta se orng zmenit to....pa kaj če pravi, da mu težiš...madona kdo mu pa bo, če ne ti???? midva sva tudi mela krizo glede tega (ne glih take, no, ampak moj pač hodi na fitnes, kar jaz čisto podpiram, ampak potem pa so srede popoldan in sobote dopoldan pa moje, ko ima on user posted image in sem jaz frej....ne vem no, poskusi....user posted image user posted image

Ja Jolly jest se tudi strinjam z Lučko. Zmenta se da ni panike če on hodi ven sam da maš pa pol ti na teden en al pa dva dni sam zase oz takrat ko je on ziher doma in ne bo meu izgovorov da ma šiht in podobno. Drugač mu pa reč, da če ne boš mela ti nč frej pa tut on ne sme it na pir.
Midva sva se tudi pri prvi ful kregala kao kdo bo kaj naredil, pa otrok je kao skoz težil, pa prve 4 mesece smo mel FUL krče, pol sva pa uvedla, da sva hodila vsak petek vn SAMA, brez tamale in se nama je odnos ful popravu. Moram pa povdarit da tudi sexa ne smeš zanemarit. Men po prvi ful ni pasal pa sva se non stop kregala, zdej po drugi sm pa ful v elementu se pa zastopva res dobr.

Povzetek: vsedta se za mizo in konkretno zmenta, ker tole ne gre več naprej.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
26.3.2009 21:24:34   
irma78
Čer,

Joj meni je danes pa dan tako hitro minil. Po dobro prespani noči (juhuhu za nas), je naš miško spal po jutranjem hranjenju še do 11-ih, vmes sem imela en ogled mojega avtomobila (je bil tip zelo zainteresiran, pa še dobro ceno je postavil, prejle je pa klical, da se je premislil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), potem smo šli z user posted image in prijateljico na en sprehod, popoldne pa sem klicarila na okrog za nov avto. Itak je vsa zadeva za avto sedaj zaenkrat padla v vodo, ker nimam kupca za mojega, za drugega pa nimam dovolj financ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pa uspelo danes popoldne Niku vzeti vzorec urina (sem se kar namučila, da sem mu vrečko gor pripopala, sploh, ker se Niki vseskozi grabi po lulčku in si je kar nekajkrat skoraj odlepil vrečko). Tako da  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     zame. Sem pa morala čakati 2 uri, da se je polulal pa še potem sem se bala, da se je premalo (okrog 5 ml), ampak je bilo HB dovolj.

Evo toliko zaenkrat, sedaj vas grem pa za nazaj prebrat.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
26.3.2009 21:28:22   
irma78

Kašice mam jest trenutno 5 različnih odprtih, sam pri meni ni panike da ne bi mogla pojest v treh tednih, ker mi poje za tri tavelike žlice kašice na en obrok, pa še to se je dons kregala ker je zmanjkal.

Moj jih poje za 4 velike žlice, pa bi tudi še kar jedel, tako da pri nas tudi ni panike, da se vrečka ne bi porabila v 3 tednih. Imam pa samo eno naenkrat odprto, dajem pa mu 1 obrok GH dnevno.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
26.3.2009 21:30:47   
irma78

Aja sm pozabla vprašat še nekaj.

A boste vi kupile hojico, ko bo čas zanjo? Ker eni so ful proti!!!

Jaz verjetno ne, ampak če ga ne bom drugače mogla navadit na hojo, se bom pa premislila. Zaenkrat je tale naš user posted image  bolj lenčina.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
26.3.2009 21:41:07   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Afnica ja to je super. meni poje tam cirka 170 g. Ne vem kolk je to ml al se to isto šteje, ker stehtam pač posodico in vsebino pa potem ko poje. user posted image
No pa smo se še mi končno začeli obračati, včeraj sem mislila, da mu je slučajno uspelo, ampak se danes že cel dan obrača na trebuh pa kravice pase, tko da ni več slučajno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za obračanje, naša se še vedno ne obračauser posted image

Naš Niki tudi ne. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pride sicer do boka, več mu pa ne uspe. Ampak se tolažim, da user posted image  pač različno napredujejo, pa tudi našega je malo več skupaj in mora več teže okrog obrnit, kot pa kakšni drobižki.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
26.3.2009 21:47:58   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

a kšna obvlada ebay??jaz ga nisem vajena. rada bi mela angleškega da bom kej razumela ampak €
user posted image

kaj bi rada? da ti cene kaže v €?

ja da je cena v € pa da je angleško za brat. sej vem če gre na avstrijsko stran imam € sam me moti ker ne razumem nemško

Jaz sem sicer enkrat našla, da se je nekje dalo valuto spremenit, samo sedaj se pa žal ne spominim kako. Če pa potrebuješ pomoč pri nemščini, ti pa jaz lahko kaj pomagam. Mi lahko skopiraš kaj potrebuješ za prevest, pa ti povem.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
26.3.2009 21:51:59   
janja 27

Povzetek: vsedta se za mizo in konkretno zmenta, ker tole ne gre več naprej.

jolly se podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image RES se pogovorita ker taj je od obeh ne sam tvoj pa tud jaz ga ne razumem da noče bit malo sam z otrokom kaj ga je strah da ne bo obvladal user posted image user posted image user posted image user posted image jaz HB nimam teh problemov ne pri prvi ne sedaj...je pa res da moj ne hodi na pijačke in pire itd itd pa tud jaz ne hodim več venuser posted image user posted image leta leta user posted image user posted image user posted image user posted image sam tko zvečer npr. da imam jaz svojih 5 minut pod tušem la pa pred računalnikom pa ima obe pupi, itak pravi da bo užival do oktobra potem grem jaz v šiht in bo treba kdaj kaj počuvat in dat spatuser posted image user posted image

mi smo ok....vse po starem......

lovely itak da si THE BEST MAMA user posted image user posted image user posted image SMO VSEuser posted image user posted image user posted image saj smo le ljudje in delamo kdaj napake in iz njim se učimo in bla bla bal.....user posted image user posted image user posted image user posted image da en bom težila eno i te istouser posted image

goga a ti je prišlouser posted image user posted image user posted image kaj maš v torekuser posted image user posted image user posted image

prenosna posteljica jaz je nimam imam pa stajco sam manca mi ni htela bit nič noteruser posted image user posted image tko da je bila ne velik koš za igračeuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz metko odložim na tla če grem npr. na wc al pa v svojo posteljico pa prižgem medvedke nad glavo..morva stajco privlečt v stanovanje da vidm kako bo pri metki, ma verjetno bo raje na tleh na balzini....al pa ne pa si mama sam tko misliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hojca - manca jo je imela , not sem jo dala pri 8 mesecih, je šibala po stanovanju gor in dol...bom pa dala tud metko not.. kadar bo pripravljena.....

GH - kašice meni ne zdržijo 3 tedne ker mam velikega požeruha zraven , beri manco k če tud met tko k metka user posted image user posted image user posted image mam pa tud jaz čokoleđnik kdaj čez tri tedne odprt pa noben ni umrluser posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo pa pridni jedciuser posted image user posted image user posted image vse kar skuham pospravi, ni važno al je zelenjava sadje mlečno....drug teden ji bom dala jogurt a tud skuto za provat....

talcy - kako je z mlekom?? a si mu dala mlado mleko??? jaz čakam da bo naša kravca mela mladička pa potem bo mlado mleko in ga bom dala metkiuser posted image user posted image user posted image sem ji pa že v krompirček zmešala od ljubljanskih mlekarn 0.5 pa je vse okuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
26.3.2009 21:57:08   
irma78
Kuku!

Spet imam monologe. user posted image user posted image user posted image

Kje ste vse???

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?