Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:09:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem jezna zdaj in res grem.... ma daj nehaj....ti pa res hitro obupaš.. .....če bi tak hitro obupala...tega mojga pikeca zdaj sploh ne bi bilo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:17:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dobro jutro , pa ti refrešaš stran vmes? Meni se včasih zgodi, da čakam, čakam..... nobena nič ne napiše, potem pa ugotovim, da je konec strani in ste že zdavnaj na novi vedno dajem refresh sproti..zato mi je čudno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:18:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubija imam doma z vročino ...da se čimprej pozdravi....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:20:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pri nas pa se sonček kaže. Ampak en vem, če bomo lahko šli kaj ven Včeraj je skozi šipo tudi fajn zgledalo, veni je pa tak pihalo ..pri nas je še zdaj tak.....samo od znotraj gledam...pikec itak spi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:21:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce a ste že dale svojim govejo juhico? telečjo ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:23:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce men se zdi, da se je naš J naveličal okusa riževe kašice. A je to mogoče? Sem razmišljala, da jo mogoče tolk mal poje zato, ker mu ni več ok in jo je sam tolk cajta, da mal poteši lakoto. Mu grem dons kupit še kako drugo kašo, sicer sem mu že ponudila bananino...pa se je nekaj zmrdoval...pa tolk smrdi, da sem mu jo dala sam enkrat. ....naš se je je tud...sem mu pol kar dve skupaj zmešala.....ko je šlo proti koncu sem pa od alnature jabolko-hruška dodala.... Pa ma sedaj dosti rajši..... Jaz sem se odločila, da ko te kaj imam doma poje, mu ne bom več teh kašic kupovala....rajši kaki frutolino, keksolino al kaj podobnega..... Rižolinota od Lina pa sploh več ne kupim, ker mi brezveze leži doma....če m pa ga dam v hrano, pa noče jest...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:25:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Punce men se zdi, da se je naš J naveličal okusa riževe kašice. A je to mogoče? Sem razmišljala, da jo mogoče tolk mal poje zato, ker mu ni več ok in jo je sam tolk cajta, da mal poteši lakoto. Mu grem dons kupit še kako drugo kašo, sicer sem mu že ponudila bananino...pa se je nekaj zmrdoval...pa tolk smrdi, da sem mu jo dala sam enkrat. Probaj kupit koruzo (od Linota). Ali pa za lažji prehod mešanico koruza/riž. ....jaz sem tud to probala...pa tud tega noče
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:26:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...samo še jutri in mogoče v petek...in delavci gredo baj, baj..... No pri nas pa pridejo danes. ampak mi jih ne bo treba strečt, bo tašča kuhala kavo. ma jaz sem jo pa še danes skuhala, jutri pa jih zgleda ne bo več....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:27:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria mi pošlje ena kolegica zjutraj sms da je noseča ....skupi smo bile v postopku ivf,ona je rodila 17.09. in zdej naravno zanosila....to pa je čudež .....ob takih novicah si res vesel .... .....bravo za kolegico...... A jo poznam?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:30:12
|
|
|
|
gold fish
|
...no, spet ne vem al mam monologe al me kaj zeza..... vidim nobenega komentarja ne.....sem dala tud refresh vmes.... ništa... ...pridem pol...zgleda, da bo pri nas dež.... no pa tud pikec več ne spi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:33:27
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria mi pošlje ena kolegica zjutraj sms da je noseča ....skupi smo bile v postopku ivf,ona je rodila 17.09. in zdej naravno zanosila....to pa je čudež .....ob takih novicah si res vesel .... .....bravo za kolegico...... A jo poznam? ...ona je iz tvojga konca....bila je na rr US čisto malo,skor nič....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:34:15
|
|
|
|
AinB
|
hojla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:36:07
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubija imam doma z vročino Bubi , čimprej se pozdravi. tudi mi držimo pesti, da bo čim prej bolje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:38:24
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Joj...kako pa to zgleda....ma jaz si ne znam predstavljat nobenega aparata, ki se priklopi na sesalec... Moja bi znorela, ce bi ji s tem po nosku sraufala.... jaz si tud tega ne znam predstavljat kaj ??! to more bit neka fora
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:40:30
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya uh,zdaj pa sem zašvicala,preden sem uspela prit gor.... dvakrat resetirala,ni šlo se prijavit....svašta... kak hud smily
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:43:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB hojla hojla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:44:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Joj...kako pa to zgleda....ma jaz si ne znam predstavljat nobenega aparata, ki se priklopi na sesalec... Moja bi znorela, ce bi ji s tem po nosku sraufala.... jaz si tud tega ne znam predstavljat kaj ??! to more bit neka fora ni fora, pa sploh ni tak kot si predstavljate......preverjeno... evo poglejte... http://babyvacslovenija.blogspot.com/
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:46:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lani 25. marca je tukaj snežilo, ku zmešano, imam fotke.... danes pa je sonču... no.. zdej je, zdej ga ni... Goveje župe pa jaz ne kuham.... niti kakšne drugačne, samo za Laro je pa tudi ne bom... Danes sem ji meso naredila pa ga ni hotela jest......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:52:01
|
|
|
|
AinB
|
Katere piškote ve kupujete malčkom in kje? Sama nisem še našla nič pametnega, povsod je bil cukr, gluten al pa jajca ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 14:57:28
|
|
|
|
AinB
|
[/quote] Take z živalicami imajo v Mercatorju. [/quote] koliko pa stanejo tile puzli [/quote] 15 EUR
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 15:24:46
|
|
|
|
pf
|
AinB jaz Lani kupim Plasmon (tiste ko je flaška z mlekom gor narisana - DM) in pa Plazma (Spar, Tuš, Mercator). Je pa tast tudi od Manner-ja baby piškote prinesel iz Merkatorja. Čisto ta prvi so brez glutena, za druge pa ne vem, ker ne gledam več na to. Pusti tisto malo sladkorja kaj je notri. Če je ali ni, ko je vseeno, saj ga ne boš celo otroštvo branila pred njim. Ne poje tega toliko, da bi mu kakorkoli škodilo. Le daj mu, boš videla kako bo papcal. Lara Croft nikoli ne jeste juhe? Lara nobene vrste juh ne jesta? Malo boš že mogla skuhati babiki kako juhico, ker ko bo v vrtcu se bo čudila kaj pri vrabcu je to. Saj ji skuhaš, pa po malih porcijah zamrzneš, da ni toliko dela. Drugače mi piščanca in purana že ful jemo in ima rada. Sem pa danes kupovala meso in sem hotela kupiti teletino. Skoraj 18 € je bil kilogram, pa se ne hecam. Pa saj bi bila kupila, ampak je ful neko staro meso bilo za videti in nisem, ker ji ga itak pol ne bi upala dat. Je rekla, da jutri dobijo, tak da grem jutri kupiti. Če dam toliko denarja, vsaj sveže hočem. Naša baba ima pa danes sedmičko. Ne morem verjeti kako čas beži.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 15:31:14
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Naša baba ima pa danes sedmičko. Ne morem verjeti kako čas beži. Čestitamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 16:23:14
|
|
|
|
emi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Take z živalicami imajo v Mercatorju. koliko pa stanejo tile puzli 15 EUR uuu to pa je cena,ma jaz sem vzela une,ki so številke v Sparu pa so 6€
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 16:49:44
|
|
|
|
gloria
|
čestitke ..... mamici
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 26.3.2009 17:21:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
EJ punce, danes je bil pa četrtek, pa je šel spet kar mimo. Nič se nismo dogovorile za tivoli ZDaj bi bil pa res že čas, da tole malo bolj redno počnemo, kaj pravite ??? Drugače je bil pa dans super dan, cel dan sva bili odzunaj, samo na kosilo sva šle gor.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?