Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:29:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri bubiju sem imela prvo leto super zrihtano - zjutraj ga je varuška pobrala pred blokom, tako da nisem zgubljala časa. Res mi je bilo komot. V vrtcu se hitro zamudiš.... kakšno besedo izmenjaš z vzgojiteljico, otroka moraš slečt in preobut,... bubi - jst se zdajle zavedam, da kljub temu da imam OGROMNO dela sm na komot, ker ni potrebno it v službo če pa pomislim na september me pa kar zdajle začne glava bolet Mene tud...zato raj ne razmišljam. mene tud....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:43:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za vse nas mamice............ se kar pod to podpišem...se mi ne da iskat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:49:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak da imamo sedaj na zalogi frutolino, keksolino, grisolino in seveda rižolino. Na čokolino bomo pa še malo počakali. Pa žemljico smo danes jedli. Čist tko kot "zanimivost", kar se glutena tiče. Moja P je rekla, da so bili ravno na seminarju, kjer so rekli, da naj bi otrok gluten prvič probal med 7-8 mesecem. Če mu ga začneš dajat ful kasneje je prav tako povečana možnost da razvije celiakijo, kot če mu ga daš prezgodaj. No, toliko.... mi tud to ne gledamo več tak.... ga je treba za takrat, ko gre v jaslice navadit.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:50:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Ti še hujšaš kaj? Jaz sem tak jezna, meni so kar obstale kile. Naj gre v kišto. Pa herbalife gor ali dol, kile so zaenkrat iste že en čas. Oblika telesa se spreminja, kile pa ostajajo. Ampak jaz nočem teh kil. Sem že obupana. to si mene mislila ....... ... .....komentar ni potreben jao jao..........ko se jaz pogledam v špegu................... .............. .............ampak čokolado pa še vseeno jem........ ...tud jaz jo imam ful rada..... bolj kot vse tortice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:51:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Dobro jutro se od naju... Leyla je ponoci neki carala...tko da sem zmatrana in zaspana, da je joj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:53:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Zanima me kaj je pametno naredit,da ne bo mela ravnih podplatov,kaki čevlji bi bli ok? ....da ji ne bi ti že čevlje obuvala....čimveč naj bo bosa in tako hodi.... se najhitreje odpravi eventuelna napaka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:54:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj ko kupujemo razne ....linote. Dajte medvedke iz škatlic rezat in spravljat. Konec leta dobiš lušen otroški koledar v zameno. to je pri nas že stalna praksa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:54:52
|
|
|
|
gold fish
|
< Sporočilo je popravil gold fish -- 25.3.2009 12:57:27 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:55:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Ni nič žrebanja. Samo medote pošlješ in ti pošljejo koledar. no si me prehitela, ker sproti odgovarjam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:56:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Zdaj ko kupujemo razne ....linote. Dajte medvedke iz škatlic rezat in spravljat. Konec leta dobiš lušen otroški koledar v zameno. Jaz jih že mam kakih 20 komadov,ma jih je treba 1kg zbrat. Jaz upam,da mi bo uspelo. Ja koledar dobiš.Pred leti sem jaz tudi to zase pošiljala ma jih je blo treba zbrat mislim,da samo 7,neki takega.Očitno so bankrotirali pa je zdaj že kg. kako 1 kg ...to pomeni 5 linotov..po 200g.... Ti si mislila, da teh linotov 1kg
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:56:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, pa ne kg izrezanih medvedkov Ampak iz teže izdelkov 2 kg. ma saj ne kapčam... kolk je pol to medvedkov? 10... ..me je spet katera prehitela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:58:24
|
|
|
|
gold fish
|
...končujem monologe...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 12:59:10
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi smo pa včeraj nabavili tiste puzzle za potleh. Tariku se kar meša, ker je vse tako pisano. Res fina zadevica. Mene je motilo, ker so imeli povsod samo take s črkami in številkami, no pa sem končno našla tudi take, ki imajo gor račko, medota, telefon, ... Vsi zadovoljni mi smo jih pa v soboto dokupili...pa smo tud dobili letalo, pa ladjo, pa avto, ..... ma drugi paket so ble pa črke....od prej pa imamo številke...... še od prvega pa tiste manjše..tiste pa so živalice...samo takih, mislim, da več nimajo Take z živalicami imajo v Mercatorju. koliko pa stanejo tile puzli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 13:01:41
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..... v soboto bi pa lignje, nedelja .....kaka ideja zakaj pa jim moraš kuhati?? sej dons majo ti majstri vse v ceno vračunano.......ali je pri vas drugače?? Ja jaz jim sigurno nisem nič kuhala ko smo stanovanje renovirali - samo pivo (pa še tega ne preveč, da ne bi ble kakšne cevi čudno prišraufane ) sem jim dala - je blo glih poletje.... Se mi zdi, da je pr nas (v Lj) to že mal pase...in res je tko kot je bubi rekla - definitivno imajo to že v ceno vračunano! kakor je meni znano FIŠI nič ne kuha za delavce (samo ) to je jedilnik za njeno familijo a ne FIŠI - popravi me, če sem narobe napisala ...edino, si temeljito prebrala......sedi 5 sedim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 13:03:27
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...končujem monologe... ne smeš ker če ne jih bom zdej jst mela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 13:08:10
|
|
|
|
RAČKAPK
|
me je zdele moj klicu, da ga ne bo na kosilo, ker gre pač z enim ven jest ........ in čist tko vpraša kaj mam za kosilo jst pa veselo DUNAJSKE......... in on men: zejbavaš mah ko da sem že kdaj kaj slabega nardila za kosilo no mislm........ evo sam še ta večjega fanta počakam pa gremo hop za mizo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 13:09:44
|
|
|
|
RAČKAPK
|
mene je dons poklicala prijateljica pa je rekla: mami tebi 3 x čestitke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 13:10:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
FIŠI - ti si kriva da mam monologe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 13:32:49
|
|
|
|
Čarli08
|
Punce, jaz bi spet eno debato o prehrani, če lahko... - zadnjič je bilo govora o corn flakes; dobila sem jih v Šparu, so od Ceral vit in so brez glutena; - kolegica mi je rekla, da svojemu skuha koromač in jabolko skupaj in da ima ful rad; je katera pripravila in kako? Nimam predstave, koliko časa bi kuhala koromač, ker tega živila še pri nas nismo uporabljali - koliko ml dajete svojim malim na obrok (me nekaj dni ni bilo gor in se opravičujem, če je ta debata že stekla)
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 25.3.2009 13:33:19 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 13:35:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK koliko pa stanejo tile puzli jaz sem jih kupila v BC 8,49€
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 13:36:51
|
|
|
|
Čarli08
|
Drugače pa smo kupili tudi valjar in smo začeli "pridno" trenirat. Meni je bilo rečeno, da ne preveč, ker tamale ta valjar kar utrudi. No, naš je bolj lene sorte, kar se tiče telovadbe, in kar hitro protestira.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 13:37:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - ti si kriva da mam monologe evo me....pikec spet tečka, pa ni hotel kosila jest..sem vrgla stran...krompirja itak ne smem pogrevat ...mojega tud zgleda ne bo za kosilo doma...je nekje v mengšu na nekem gradu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 13:38:08
|
|
|
|
gold fish
|
..moram it...mali tečnari....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 14:21:37
|
|
|
|
gold fish
|
..no, zdaj je pa zaspal..... fajn...ob 15 pa moram it po velikega pikeca v šolo .... kak čem spet to zrihtat....ma mi gredo take stvari na ..... vedno neke improvizacije
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 15:15:10
|
|
|
|
pf
|
Kak sem se zdaj nasmejala s temi izrezanimi linoti. Luba marija, me vse boli. Čarli jaz ne merim Lani obroka. Ko več noče, enostavno končava s hranjenjem. Kupljenega ji pa ne dajem, tak da ti ne vem povedati. Če pa že kdaj je frutek ali hipp pa ziher poje velikega brez brez problema. Tak da vse po mojem čez 200 ml. Tudi naša je danes ful ustka odpirala, ko je bila špinača in krompirček. Pridna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?