|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
25.3.2009 21:51:09   
gold fish
...vam nekaj povem.....meni ni več nič jasno...

...po tem, ko sem moj prejšnjo post napisala...ni blo nobenga vašega vmesuser posted image ...zdaj čez en cajt pridem nekaj pogledat...pa ful vaših postov...user posted image ..kaj se to dogaja... pa že zdaj en cajt me to jeziuser posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
25.3.2009 21:51:38   
gold fish
...sem jezna zdaj in res grem....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
25.3.2009 21:56:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...sem jezna zdaj in res grem....

ma daj nehaj....ti pa res hitro obupaš..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
25.3.2009 22:15:29   
arabela*
uh,zdaj pa sem zašvicala,preden sem uspela prit gor....
dvakrat resetirala,ni šlo se prijavit....svašta...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
25.3.2009 22:16:22   
arabela*
zdaj pa grem...v posteljo......user posted image je tud zaspala....

noč vsem in mirne sanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
25.3.2009 22:40:40   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

danes sem dobila pošto iz službe................odločba za letni dopust.........25 dni.........jupiiiiiiiiiiiiiiiii........................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi.........29 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sploh ne vem od kje jih mam tolkuser posted image user posted image user posted image user posted image

...jaz tudi 29 pa mi ni jasenuser posted image ...mogoče so se pa zmotli....bom bila čisto tiho ker mi bodo prav pršliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
25.3.2009 22:56:16   
gloria
...ah nima časa za bratuser posted image ....user posted image če ti nocoj ne odgovorim na mail in zs pa ju3user posted image ...
nočka

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
26.3.2009 6:11:18   
arabela*
dobro jutro vsem user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
26.3.2009 6:21:24   
arabela*
Danes pa smo mi eno uro prehitri....user posted image  zdaj pa čakamo sonček,ki pa mislim,da ga ne bo....upamo..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
26.3.2009 7:53:08   
petra1978
Dobro jutro user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
26.3.2009 7:54:34   
Jazzy1
Dobro jutro.
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
26.3.2009 8:22:48   
arabela*
ma joj,to vreme butasto....smo hotele it malo user posted image ,pa ga vreme biksa.....user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
26.3.2009 8:44:05   
*bubi*

user posted image , pa ti refrešaš stran vmes? Meni se včasih zgodi, da čakam, čakam..... nobena nič ne napiše, potem pa ugotovim, da je konec strani in ste že zdavnaj na novi user posted image

Glede dopusta: dodatni dnevi za otroka so odvisni od kolektivne pogodbe. Po zakonu je min 1 dan, vendar imajo nekatere kolektivne za mlajše otroke 2 dni, za starejše pa 1 dan. (kot npr. naša user posted image )

Pravilen izračun je, da delavcu, ki dela pet delovnih dni v tednu pripada minimalno število dni letnega dopusta t.j. 20 dni, če dela šest delovnih dni pa je minimalno število dni letnega dopusta 24 dni. K osnovi 20 oz. 24 dni prištejemo še dodatne dni dopusta, ki jih določa Kolektivna pogodba dejavnosti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
26.3.2009 8:45:32   
*bubi*
Nekaj sem še hotela napisat.... sem vas prej na brzino prebrala, pa sem pozabila. Bubija imam doma z vročino user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
26.3.2009 8:45:46   
Čarli08
Dobro jutro. Evo, pri nas sneži ... pa če to ni narobe svet user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
26.3.2009 8:46:48   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image , pa ti refrešaš stran vmes? Meni se včasih zgodi, da čakam, čakam..... nobena nič ne napiše, potem pa ugotovim, da je konec strani in ste že zdavnaj na novi user posted image

Tako sem jaz zaostajala včeraj za dve strani user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
26.3.2009 8:47:39   
arabela*

Nekaj sem še hotela napisat.... sem vas prej na brzino prebrala, pa sem pozabila. Bubija imam doma z vročino user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
26.3.2009 8:48:05   
*bubi*
Aja, pikice....

mislim, da so take drobne rdeče pikice po bradici in podbradku (kot se je izrazila Lara user posted image ) od slinjenja. Te tudi hitro izginejo.

Bubika pa ima poleg tega še po ličkih tako suho hrapavo kožo z večjimi izpuščajčki user posted image  Saj kremice malo pomagajo, ampak ne dovolj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
26.3.2009 8:49:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Dobro jutro. Evo, pri nas sneži ... pa če to ni narobe svet user posted image

pri nas pa se sonček kaže. Ampak en vem, če bomo lahko šli kaj ven user posted image

Včeraj je skozi šipo tudi fajn zgledalo, veni je pa tak pihalo user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
26.3.2009 8:49:23   
pf
Jutro punce. Upam, da bo zdržalo vreme. Napovedujejo nek dež. Jaz že kuham na veliko, da šibava ven, ko so babi zbudi in naje. Spali smo od 19.15 do 6.00 in jedli ob 3.00. Kar dobro. Zdaj bomo kak teden še enkrat na noč jedli, pol bom pa probala brez. Zdaj spet dva dni zaporedoma enkrat je, prej pa tri tedne skupaj dvakrat, še prej pa je že po enkrat. Saj bo. user posted image Drugače pa lepo spi in nič ne mrda, tak da ji tisti enkrat še ustrežem. Je pa res, da bi lahko že spančkala celo noč brez.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
26.3.2009 8:49:40   
arabela*

Aja, pikice....

mislim, da so take drobne rdeče pikice po bradici in podbradku (kot se je izrazila Lara user posted image ) od slinjenja. Te tudi hitro izginejo.

Bubika pa ima poleg tega še po ličkih tako suho hrapavo kožo z večjimi izpuščajčki user posted image  Saj kremice malo pomagajo, ampak ne dovolj.

ja,tak je naša imela pod vratom...pa je P rekla,da ni nič,samo tisto kremico je dobila....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
26.3.2009 8:50:25   
Čarli08
Božček bubi. Pri nas imamo pa zamašen nosek, prvič user posted image . To so borbe, ko se pucamo. Ne da se samo dere, glavo mi tako izmika, da ne morem skoraj nič naredit.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
26.3.2009 8:51:25   
pf
Držim pesti, da bo bubi čimprej ozdravel. user posted image
Suha hrapava koža po obrazu je lahko tudi od preveč suhega zraka v stanovanju. Probaj z mustelo in vlažilcem zraka.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
26.3.2009 8:51:49   
Čarli08

Aja, pikice....

Vlaženje zraka pomaga, vsaj pri nas je tako.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
26.3.2009 8:52:34   
pf
Joj Čarli ne govori o čiščenju noska. Ko je bila mala miška, ni bilo nič narobe, če sem ji čistila, zdaj pa tako suče glavico, da moraš biti pravi majstor, da prideš zraven, včasih pa tudi joka.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?