opatija
|
Ojla ! Nisem imela občutka, da me dolgo ni bilo na forumu, brala sem vas pa kar lep čas Vidim, da ste se prelevile v shopping animals Sej imate prav, kar dajte si duška Sploh glede vozička se splača doktorirati, ker je to po moje najpomembnejši nakup. Jaz sem bila v prvi na kancu napol nora od izbiranja, vendar se je izplačalo. Z vozičkom sem še vedno super zadovoljna in komaj čakam, da bo v njem užival tudi naš Maksimalno ga bom očistila, da bo čist in dišeč, bo pregledal kolesa in bo kot nov. Glede oblekic bom sigurno kupila tudi kaj novega (za dušo privezat ), vendar bom najprej pregledala kar imam shranjeno od Nika (to je pa vse, ker se nisem bila sposobna od ničesar ločiti ). Nato bom naredila selekcijo in odstranila kakšne stvari, ki delujejo ponošeno ali pa so zaflekane, potem pa hura po nakupih Mi smo bolje, Nik je začel jesti in piti, driska se je umirila, norice pa se pridno sušijo in odpadajo Do zdravnika mi še ni uspelo priti, so pa oči bolje tako da upam, da se bom zmazala brez zdravil. Tudi zgaga se je malo umirila, res pa je, da sem zadnje dni bolj malo jedla in shujšala 1,5kg. Kljub temu pa mojih težav kar noče biti konec. Že sicer imam probleme s hemeroidi, danes pa me je začelo boleti kot in bojim se, da se mi je ponovno naredil strdek. To sicer ni nič nevarno, je pa potrebno prerezati, ker se naredi bula polna krvi, ki pa lahko brez posega sama od sebe poči. Menda zgleda precej strašljivo, saj se naenkrat ulije ogromno krvi . Mah, se mi zdi že prav smešno, kaj vse me tare. Vsakič, kadar imam goro dela in samo ždim pred računalnikom je vse narobe. Opažam, da mi prav škodi, če nisem na zraku in ne rekreiram. Včeraj sem se čisto uničena odvekla na telovadbo, po končani uri pa sem se počutila kot prerojena. Joj, samo še tale april moram pregurati... go_ta Za novorojenčke ni priporočljivo, da so dlje časa v lupinici, zato po moje ni nujno, da se zatakne na voziček. kerala košarica se mi zdi zelo fajn, saj se v posteljici kar izgubijo in jih je strah. Nik je kar do 6 m spal v košarici, potem pa je začel kazati, da mu je tesno in je začel spati v posteljici. Košarica je fajn tudi zato, ker jo imaš lahko sabo kamorkoli greš, pa se počuti varno, saj spi v svoji posteljici. sams glede vrtca te popolnoma razumem, tudi mene je zvilo. To je prva prelomnica, ko je potrebno piščančka izpustiti izpod peruti. Meni se je vse zdelo super in sem od vsega začetka nad vrtcem navdušena, vendar ko sem slišala Nika da je zajokal, sem jokala tudi jaz. To mine in kmalu boš gledala svojega pikca kako rad hodi v vrtec in ti se boš veselila z njim Evo, spet sem se razpisala, zdej grem pa spančkat. Lahko noč!
|