kerala
|
Ojla, jaz se tudi nisem že kar dolgo nič javila. Res komaj komaj sem se skozi prebila, ste bile pa prav hiperproduktivne te dneve Vidim, da ste že nekatere uspešno opravile morfologijo - čestitke! Aprilčica, tvoje skrbi bodo pa tudi pravkar izpuhtele - 3 tedni so praktično mimo in če do sedaj ni bilo klica ga zihr tudi ne bo! Samo še kuvertica, pa sigurno bodo vesele novice! Urša, simonalokar, to bo bejbik - super, bravo! eee35, ti samo misli pozitivno, seveda bo vse OK, zakaj bi le bilo karkoli narobe! Opatija, upam, da ste že kaj bolje. Moja kolegica je tudi v nosečnosti dobila vnetje oči, pa si ga je kompletno pozdravila z homeopatskimi zdravili, ne vem sicer katerimi konkretno, samo je pa to super, k sigurno nič ne škodijo. sams, tele tvoje WC dogodivščine si pa tako slikovito opisala, si kar predstavljam. Ma ni vrag, da se bo rešlo! Če boš upoštevala vse tele nasvete, bo kar ven s tebe teklo... Meni (oleg drugih že naštetih ukrepov) najbolj pomaga sok iz suhih sliv, tisti iz lekarne, vsak večer en fajn kozarec, pa grem skoraj vsak dan. Pol se mi pa zdi, da bi šla tudi brez, pa ga dva dni ne pijem, k mi ga zmanjka, pa je takoj spet kriiiiza... Aja, kako si pa kaj s telovadbo? Jaz sem v pšetek in poedeljek tudi manjkala, danes sem bila pa spet na jogi. Se takoj boljše počutim! Jaz sem pa jutri točno na polovički, juhuhu! Pa še pregled imam, upam, da mi bo naredila UZ, sem ga imela nazadnje pred 3 tedni in se mi zdi takoooo daleč! Jutri se bom pa še na MF v LJ naročila, verjetno bo čez 2 tedna. V petek smo si pa končno dali duška in zavili v BC v Ljubljani. In evo, smo se kar odločili in naročili voziček Tale Mutsy: http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/d4/c/AAAAAlADeSUAAAAAANTGew.jpg me je čisto očaral, mojemu je bil tudi zelo všeč, punce so navdušene. Je pa čisto razprodan in se čaka lahko tudi več kot 3 mesece. Pa še na internetu ga čisto nikjer ne najdem kaj ceneje. Rekli pa so, da ob naročilu ni nibene obveze, da ga potem tudi vzameš, ker itak takoj vse prodajo, karkoli dobijo. Košaro smo naročili modro, športni del pa zelen, zraven pa še modro torbo, marelco in spalno vrečo za pozimi. Zeleno-modra kombinacija mi je full všeč... Pa še malo smo zapravljali, smo kupili dva bodija, pa nogavičke, pa ene hlače... Najbolj pa mi je hecno, da tokrat prvič gledam na fantovskem oddelku, sem bila tako navajena na tiste punčkaste zadevice! Sem totalno uživala! In zdaj BO vse vredu! Toliko, lepo preživite preostanek našega praznika, pa lahko nočko in sladke sanje (pa čimmanj smrčanja zraven )!