Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:05:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti za super novo pridobitev!!! Vidim pa da ena tvoja čebela tudi obožuje palec, tako kot moja
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:08:14
|
|
|
|
hijenca
|
Midva sma nazaj z mesta. Zunaj je res neko čudno vreme, po snežni plohi je sedaj sonček. Kdo bi to razumel??? Sedaj pa si moram nardit nekaj za jest, ker sem tako lačna, da je joj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:11:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj z mesta. Zunaj je res neko čudno vreme, po snežni plohi je sedaj sonček. Kdo bi to razumel??? Sedaj pa si moram nardit nekaj za jest, ker sem tako lačna, da je joj. Ti se kar najej. Jaz ravno jem malico(hruška in par oreščkov)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:12:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj z mesta. Zunaj je res neko čudno vreme, po snežni plohi je sedaj sonček. Kdo bi to razumel??? Sedaj pa si moram nardit nekaj za jest, ker sem tako lačna, da je joj. Ti se kar najej. Jaz ravno jem malico(hruška in par oreščkov) Nisem še imela časa zajtrkovat, pa bom sedaj imela zajtrk in malico naenkrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:12:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti Kako pa voziš ko gresta na sprehod A Tii ne daš nič za jest, da malica svoj prst?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:17:44
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša Alči nima več kravželjčkov, sem jo postrigla Mi deluje kot fantek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:18:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči nima več kravželjčkov, sem jo postrigla Mi deluje kot fantek Zakaj????? Hitro eno slikico gor napopaj, da jo vidimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:20:06
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti za super novo pridobitev!!! Vidim pa da ena tvoja čebela tudi obožuje palec, tako kot moja ne govori Sploh ko je utrujena, ali lačna ga hoče pojesti Nikoli nista hotele dudice...Lia je pridno zdržala brez vsega...Tii pa je bil ljubši palec
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:21:45
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti Kako pa voziš ko gresta na sprehod A Tii ne daš nič za jest, da malica svoj prst? z marelo gremo na sprehod samo če v dvojini (oz. v kvartetu) , drugače uporabljamo ferrarija Tia tukaj ni lačna, ampak zaspana
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:22:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti za novo prevozno sredstvo! kak sta luštne!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:22:34
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči nima več kravželjčkov, sem jo postrigla Mi deluje kot fantek Zakaj????? Hitro eno slikico gor napopaj, da jo vidimo. jaz bi tud rada videla novo frizurco
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:24:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti Kako pa voziš ko gresta na sprehod A Tii ne daš nič za jest, da malica svoj prst? kok si pa vedla, da je Tia? a kje piše?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:25:09
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči nima več kravželjčkov, sem jo postrigla Mi deluje kot fantek ne verjameš vražam? jst nimam naši še nič za stričt
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:26:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči nima več kravželjčkov, sem jo postrigla Mi deluje kot fantek ne verjameš vražam? jst nimam naši še nič za stričt jst tud ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:28:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči nima več kravželjčkov, sem jo postrigla Mi deluje kot fantek ne verjameš vražam? jst nimam naši še nič za stričt Da do enega leta naj ne bi lasekov strigli??? Potem bi bil moj kot čupko. Jaz sem njega pri 6 mescih postrigla, ampak samo stare laseke, ki so bili zelo dolgi in je bil kot punčka. Sedaj pa ima lepe goste laske, ki pa se mu zadaj malo kravžljajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:29:15
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči nima več kravželjčkov, sem jo postrigla Mi deluje kot fantek ne verjameš vražam? jst nimam naši še nič za stričt jaz tud ne..Lia ima sicer že kar nekaj lask, Tii pa so zdaj komaj začeli nabijati ven..in so dolgi celih 0,5cm
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:29:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti Kako pa voziš ko gresta na sprehod A Tii ne daš nič za jest, da malica svoj prst? kok si pa vedla, da je Tia? a kje piše? Saj sta si ful različni in ju ni težko ločit Če odštejem obraz se ju loči po tem, da je Tie precej več v hlačah (Skye ne zamerit)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:31:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša Alči nima več kravželjčkov, sem jo postrigla Mi deluje kot fantek ne verjameš vražam? jst nimam naši še nič za stričt Ne verjamem vražam. Samo je imela že tako dolge( več kot 10cm) , da se je vlekla in sama sebe cukala, da je začela jokat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:31:52
|
|
|
|
hijenca
|
JOJ moj mali je pa začel tako škripat z zobki, da me kar moji zobje bolijo, ko ga poslušam. Se da kaj nardit proti temu????
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:32:11
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa da še jaz pripopam kakšno slikico mojih dveh frač Tukaj sta v novi pridobitvi...mareli...smo ju kupili, ker naš ferrari je za na pot mal prevelik..zasede cel prtljažnik, pa še težko ga je zložiti Kako pa voziš ko gresta na sprehod A Tii ne daš nič za jest, da malica svoj prst? kok si pa vedla, da je Tia? a kje piše? Saj sta si ful različni in ju ni težko ločit Če odštejem obraz se ju loči po tem, da je Tie precej več v hlačah (Skye ne zamerit) zakaj pa bi zamerila, če je pa to živa resnica
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:32:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca JOJ moj mali je pa začel tako škripat z zobki, da me kar moji zobje bolijo, ko ga poslušam. Se da kaj nardit proti temu???? Nič. Daj mu kaj za glodat ko začne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:39:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca JOJ moj mali je pa začel tako škripat z zobki, da me kar moji zobje bolijo, ko ga poslušam. Se da kaj nardit proti temu???? ja tud Nejc to dela, in mene ne moti, moj pa nori ko ga posluša
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:40:42
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca JOJ moj mali je pa začel tako škripat z zobki, da me kar moji zobje bolijo, ko ga poslušam. Se da kaj nardit proti temu???? ojej, men grejo dlake pokonci, ko si sam omenla! kak pomagat , pa ne vem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:40:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo mojga fantka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 10:41:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca JOJ moj mali je pa začel tako škripat z zobki, da me kar moji zobje bolijo, ko ga poslušam. Se da kaj nardit proti temu???? ja tud Nejc to dela, in mene ne moti, moj pa nori ko ga posluša Jaz poskušam ignorirat, pa mu nič ne rečem, da mi ne bi začel nalašč to delat. Poslušat pa ne morem, ker me zobi bolijo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?