Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 8:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya zdej pa 21 Bere nas pa enih 55555555 ja al pa še kakšen več
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 8:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
oujeaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 8:16:40
|
|
|
|
Samsa
|
tudi tebi ninny Boš mogla priti pomagat, da odpremo nov del
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 8:17:28
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya zdej pa 21 Bere nas pa enih 55555555 ja al pa še kakšen več To pa res... lahko bi pomagali čvekat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 8:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 8:20:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič, grem Emo napravit,ker se je ravno zbudila pa pridem kasneje nazaj. Danes imamo mi tudi sonček in bo treba izkoristit vreme
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 8:35:17
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka še z moje strani! Mi smo pa včeraj sprobal našo raketo - tako smo namreč krstili naš nov avto. Itak da je najboljši in najlepši. Sabina je več al manj celo pot prespala, tako da je očitno tudi zelo udoben. Mi je blo pa nekaj ful smešno - sem mislila, da bomo morali že uvest stolček, ker ima tako dolge noge, pa je v novem avtu pri nogah kar naenkrat še mal placa - je zadnji sedež bolj nagnit, v polotu je bil čist pravokoten, in je več placa. Tako da bomo še vsaj kak mesec kar v lupinci.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 8:47:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jutro. Pri nas sneži. Kot da zgoraj trebijo goske. Mislim, no! Čestitke za zgovornost Sare, Ela--saj sploh nimam besed , slikce so --tista z ogledalom je sploh zakon! Slovenka-super za moževo službo, nečakinjo . Lunca--Meni se zdi idealno, da imaš kasneje še kakšnega , ko so ostali otroci že malo večji. In če prav razumem, si od moža dobila zeleno luč za 4. sončka,- bravo!!! Naš Lovro še vedno slabo je. Očitno ga moti železo. Sploh je bilo prej, ko sem mu dajala sirup še slabše. Ampak železo mora dobit na prazen želodček in če to storim, odpadejo vsi obroki do kosila. Enostavno noče nič. Tako mu dam kapljice kar po 1 malici. Vsaj malo kruha obgloda, kašic in podobnega na žlico itak noče. Če mu že uspem spraviti žlico v usta, naredi brrrrr in me s hrano stušira. Danes bi se spodobilo, da prilezemo do 200 . Baj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:00:49
|
|
|
|
Samsa
|
Tako, midve z Laro sva se nadremale... ( no, jaz bi še... ) za Lovra...bogi pikec mali
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:01:54
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mi smo pa včeraj sprobal našo raketo - tako smo namreč krstili naš nov avto. za raketo in za to, da boste še kak mesec uporabljali lupinico
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:11:27
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Pri nas sneži. Pri nas je tudi snežilo, zdaj pa se sramežljivo kaže sonček
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:13:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Mi smo pa včeraj sprobal našo raketo - tako smo namreč krstili naš nov avto. za raketo in za to, da boste še kak mesec uporabljali lupinico Se lahko prilimam pod ta post? Naš mali je tudi še v lupinici. Mu ni prav nič premajhna.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:15:03
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca--Meni se zdi idealno, da imaš kasneje še kakšnega , ko so ostali otroci že malo večji. In če prav razumem, si od moža dobila zeleno luč za 4. sončka,- bravo!!! A se lahko jaz pod to prilimam ?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:16:12
|
|
|
|
Samsa
|
Moram iti po lopato in kidat Larino plenico Pridem nazaj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:21:33
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Lukas čestitke za 9.mesecev vse,naj,naj,saj veš od koga
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:28:10
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca--Meni se zdi idealno, da imaš kasneje še kakšnega , ko so ostali otroci že malo večji. In če prav razumem, si od moža dobila zeleno luč za 4. sončka,- bravo!!! A se lahko jaz pod to prilimam ? Ja sej,če gledam in razmišljam razumsko je res najbolje tako,ker me ti trije rabijo zdajle najbolj,ampak mene skrbijo potem leta,no nekako do 36-37 bi počakala,dlje pa ne,ker bom potem že mamca.Žal mi je da nisva prej naredila maja ..............pa pri nas tud skubijo kokoške-putke
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:33:27
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca--Meni se zdi idealno, da imaš kasneje še kakšnega , ko so ostali otroci že malo večji. In če prav razumem, si od moža dobila zeleno luč za 4. sončka,- bravo!!! A se lahko jaz pod to prilimam ? Ja sej,če gledam in razmišljam razumsko je res najbolje tako,ker me ti trije rabijo zdajle najbolj,ampak mene skrbijo potem leta,no nekako do 36-37 bi počakala,dlje pa ne,ker bom potem že mamca.Žal mi je da nisva prej naredila maja ..............pa pri nas tud skubijo kokoške-putke Veš kaj, če imaš kakšnega otročka že prej, tudi pri 38, 39 ali 40 ni noben bav bav imeti še enega. Lukas---čestitke za 9 mesecev! Jeeeeeeeeeeeej, sonček tudi pri nas. Nič, moram v službo nesti prošnjo za skrajšan del. čas. Uživajte. Sploh pa imaš ti tudi do 36 leta še dovolj časa.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:40:42
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Nič, moram v službo nesti prošnjo za skrajšan del. čas. Fajn opravi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:50:07
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke Kako ste kaj? Verjetno super, duper aleksandra silvija......... probaj mal Lovrotu dat glukozo med hrano. To jaz počnem kadar naša ima tedne diete. Čisto glukozo dobiš v lekrani, je brez okusa. Dala mu bo moči in bo mogoče bolj lahko jedel. No, jaz tako delam in nam pali....ji parkrat dam in ni panike. Lahko pa daš neomejeno količino...no. celo kilo glih ne lunca14......... za še enega bejbija. To je super Mi bomo tudi še imeli kakšnega bejbija in moram rečt, da mene pa ni strah poroda. Imam kao dobre izkušnje iz poroda. No ja, bomo povedala pri naslednjem porodu, če bo še tako držalo Jaz grem tudi delat skrajšani delovni čas in sicer za 6 ur.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:54:32
|
|
|
|
lunca14
|
alea.......... saj veš zakaj
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:56:00
|
|
|
|
lunca14
|
za vse ki nimate sončka,pri nas se malo kaže
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 9:58:23
|
|
|
|
alea01
|
aleksandra silvija, a ti moraš prošnjo nest? A to šefom? K jaz sem samo rekla, da grem skrajšani delovni čas oz. me je celo vprašala za koliko ur pridem delat in to je to in pol grem sam na kadrovsko, da mi naredijo novo pogodbo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:00:33
|
|
|
|
alea01
|
lunca....hello Jaz sem na počitnicah v prekmurju in tuki je prej snežilo, zdaj je pa sonček. Mi smo pa sedež namontirali v nedeljo. In zdaj je v sedežu
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:06:06
|
|
|
|
alea01
|
in zdaj se pogovarjam sama s sabo .....k motena oseba
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:07:31
|
|
|
|
slovenka
|
Alea ojla!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?