Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:08:13
|
|
|
|
slovenka
|
Alea, samo ti pa res še moraš imeti bejbije - ko ti Izabela tako lepo spi, pa še porod če si imela neproblematičen... Tako da kar hitro
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:09:10
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 in zdaj se pogovarjam sama s sabo .....k motena oseba se navadiš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:11:37
|
|
|
|
slovenka
|
Našo piko je izgleda res minila faza poznega spanja zvečer - je tudi sinoči hitro zaspala po kopanju ob 20h. Spale sva pa spet do preko 9h zdaj. Samo da je zaradi zobkov ful boga, ima vročino, pa eno ličko rdečo, pa malo se mi zdi da otečeno... Pa je ponoči kar dosti jokala. Ob polnoči se je postavila na noge v kinderpetu in se tako jokala. PA sem jo k sebi vzela, potem pa je še na čase ful na glas zajokala, pa sem jo pobožala in je spala naprej. Ko je ati šel v službo, nama je naredil flaško, sva spile in spale še 3 ure. TAko da zdaj dva dni tako in sem kar naspana
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:12:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: alea01 in zdaj se pogovarjam sama s sabo .....k motena oseba se navadiš ampak saj nista same, babe
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:12:22
|
|
|
|
alea01
|
ooooo slovenka, samsa......hello bomo kako rekle?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:14:56
|
|
|
|
Samsa
|
jaz bom zdaj bolj tiho, ker grem sesalec okrog preganjat ve tri z lunco si pa dajte duška... ne bom nič jezna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:16:26
|
|
|
|
alea01
|
kar se tiče spanja....... tle bom pa kar tiho . Pri 6 tednih je prespala noč in še zdaj spi od 7 ure zvečer do 6.30 oziroma do 7 ure zjutraj brez prebujanja. Niti enkrat ponoči nisem vstala zaradi jokanja, najmanj pa da bi jo kdajkoli nosila ponoči in niti enkrat ni spala pri nama....ni bilo potrebe. Je bilo parkrT vstajanja zaradi dude ampak to sem ji samo porinila in že je spala naprej...spi že v svoji sobici. Zobki jo očitno tudi ne matrajo....že trkam...saj opazimo ko so že krepko zuni . Tečka tudi ni...... Evo, sem jo prehvalila v iber....da mi ne bo kje žal
< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.3.2009 10:20:26 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:22:12
|
|
|
|
alea01
|
evo, pa ste me pustile same ...pridem na vsake kvatre in pol hočem čvekat in pol nobena noče z mano...jao,jao ....jaz pa tako gobčna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:22:26
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 kar se tiče spanja....... tle bom pa kar tiho . Pri 6 tednih je prespala noč in še zdaj spi od 7 ure zvečer do 6.30 oziroma do 7 ure zjutraj brez prebujanja. Niti enkrat ponoči nisem vstala zaradi jokanja, najmanj pa da bi jo kdajkoli nosila ponoči in niti enkrat ni spala pri nama....ni bilo potrebe. Je bilo parkrT vstajanja zaradi dude ampak to sem ji samo porinila in že je spala naprej...spi že v svoji sobici. Zobki jo očitno tudi ne matrajo....že trkam...saj opazimo ko so že krepko zuni . Tečka tudi ni...... Evo, sem jo prehvalila v iber....da mi ne bo kje žal mislim..... VAŽIČKA
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:23:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 evo, pa ste me pustile same ...pridem na vsake kvatre in pol hočem čvekat in pol nobena noče z mano...jao,jao ....jaz pa tako gobčna no, če Izabela ni zahtevna, ti pa si
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:25:37
|
|
|
|
alea01
|
slovenka, ti si pa lahko važička k Sofija stoji, pa se sama vstane, pa da zemljo papca .....mi se sami ne vstanemo, vlačimo se pa po vojaško in to z tako brzino, da joj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:26:29
|
|
|
|
alea01
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 evo, pa ste me pustile same ...pridem na vsake kvatre in pol hočem čvekat in pol nobena noče z mano...jao,jao ....jaz pa tako gobčna no, če Izabela ni zahtevna, ti pa si
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:29:40
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka, ti si pa lahko važička k Sofija stoji, pa se sama vstane, pa da zemljo papca .....mi se sami ne vstanemo, vlačimo se pa po vojaško in to z tako brzino, da joj Ja, ja, ti naju samo hecaj Sem danes naši pri roži deset minut govorila 'ne, ne, ne', pa ne bi rekla, da bo ubogala kot Izabela
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:31:00
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: alea01 evo, pa ste me pustile same ...pridem na vsake kvatre in pol hočem čvekat in pol nobena noče z mano...jao,jao ....jaz pa tako gobčna no, če Izabela ni zahtevna, ti pa si moram iti otroka nahraniti, potem pa malo ven z njo... se pa kar jokca, pa potem zeha vmes, pa je komaj enouro pokonci
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:33:40
|
|
|
|
alea01
|
Izabela pa ful zna kaj pomeni NE.....Mi tle ne verjamejo in sem ji nastavila kabel in ko je prišla blizu, sem rekla ne in me je pogledala, naredila ovinek in šla stran..... ... Ne zna pa dat papa
< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.3.2009 10:34:41 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:38:08
|
|
|
|
alea01
|
slovenka, naša vstane okoli 7 ure in pol komaj zdrži do 9 ure ko papca in gre ponovno spat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:39:17
|
|
|
|
alea01
|
ja, nič....jaz bom kar sama šla do 200-tke ...sam ena naj pride pa odpre novi del
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:42:49
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla Evo..mi nismo mogli na dan odprtih vrat...Nejca je pošteno zvilo. Zdaj je bogi zaspal...oz. oba sta zaspala. Ga je ponoči kuhalo in sva se preoblačla in jemala sirup. Zjutraj je mel že 39. vročine. Očitno je viroza. Sem klicala pediatrinjo, ki pri nas dela četrtek in petek (da bi še za Anjino ritko zvedla kaj in kako)...pa sem dobila odgovori, da tri tedne ne dela. Jaz mam pa res srečo s temi zdravniki. Pol pa vprašam, če lahko prideva k splošnemu...dobim odgovor, daje nora gužva in da bova morala čakat. Pa sem ga rajš še pocrklala kolikor sem ga lahko ob Anji in veliko pijeva čaj z limono. Sklepam, da je viroza tako kot pri Anji dva meseca nazaj. Upam, da bo kmalu prekuhal tele bacile, ki so po dolgem času udarili ravno sedaj ko bi mami prvič in zadnjič lahko prišla k njemu na obisk v vrtec .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:46:05
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Izabela pa ful zna kaj pomeni NE.....Mi tle ne verjamejo in sem ji nastavila kabel in ko je prišla blizu, sem rekla ne in me je pogledala, naredila ovinek in šla stran..... ... Ne zna pa dat papa Naša Anja tudi ve kaj pomeni ne...ampak v smislu, da pride do kabla...me pogleda...se počasi dotakne in ko rečem Neee...se zareži. In to pri vsaki stvari. Ker za vse kar ve, da bom rekla neee...počaka, da jo gledam...me prav čaka in pol prime in se reži. Mala lumpa očitno. Papa pa zdaj že da skoraj vedno...pa tudi odkimava...ampak prikimava pa ne. Ali vaši to znajo...in vejo? Alea...pol mava midve mali vojakinji doma...ne moreš verjet...kot bi gledala kakšno urjenje...točno tko se plazi...sam da ona ni v jarku in ne vem, zakaj ji je to tko všeč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 10:56:43
|
|
|
|
lunca14
|
tina.........a,joj,škoda no ,da nista mogla ispeljat tega dneva..............ma sej veš itak bo brezveze ....................pa da se hitro pocartata bomo kaj zacumpral,da bo hitreje okreval lepo počivajte
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 11:00:03
|
|
|
|
lunca14
|
No in kaj zna naš,besedo ne nerazume,ker je še zelo priden in ne počne nič takega ,odkimava,in prikimava,to obvlada,in najbolje zna plesat,je nor na muziko go,lunček,go lunček
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 11:04:34
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Našo piko je izgleda res minila faza poznega spanja zvečer - je tudi sinoči hitro zaspala po kopanju ob 20h. Spale sva pa spet do preko 9h zdaj. Samo da je zaradi zobkov ful boga, ima vročino, pa eno ličko rdečo, pa malo se mi zdi da otečeno... Pa je ponoči kar dosti jokala. Ob polnoči se je postavila na noge v kinderpetu in se tako jokala. PA sem jo k sebi vzela, potem pa je še na čase ful na glas zajokala, pa sem jo pobožala in je spala naprej. Ko je ati šel v službo, nama je naredil flaško, sva spile in spale še 3 ure. TAko da zdaj dva dni tako in sem kar naspana za spanje za zobek in jokanje samo za vaju,ko tako rada vrtnarita
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 11:08:43
|
|
|
|
slovenka
|
naša tudi odkimava in prikimava, samo ji je prvo bolj všeč. Pa pozdravi z eno ali kar obema rokcama - ko rečeš oooo Sofija, gre roka v luft. Ne pa verjetno mi premalo uporabljamo Saj tako neposredno še pali, če rečeš 'ne' - neha, kar pač dela, samo ne pa na dolgi rok - da če bi ji sedaj rekla pri roži, da ne sme notr rovat, da potem čez 3 ure ne bi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 11:10:50
|
|
|
|
slovenka
|
lunca, hi, hi - vrtnariva midve, ja Sofija predvsem... Se pa zanimam sedaj, kaj bomo na okna dali - skoraj ne bi klasičnih cvetov... ampak bolj kaj zelenega, morda kaki rdeči listi... Zunaj s samokolnico pa ne vem, kdaj bomo vrtnarili, bomo šele v začetku maja asfaltirali, pa potem nam bo bager lepo poravnal teren, potem bomo posejali travo in potem kaj posadili gor po vrtu. Upam, da ne bo že jesen prej
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 26.3.2009 11:16:08
|
|
|
|
lunca14
|
Vrtnarjenje,asfaltiranje......... to nas še vse čaka,ampak letos nam ne bo zneslo,mogoče naslednjo pomlad,zato,pa mi ni do selitve,ker tukaj mamo vse pošlihtano,tam,bo pa blato,pa otroci,no lahko si predstavlajte kako bo.....kaka deska čez lužo,kot pri ciganih.........enej obožuje luže,skoči v vsako,ki jo vidi......jao,jao,kolk bo luštno
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?