|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
26.3.2009 10:08:13   
slovenka
Alea, samo ti pa res še moraš imeti bejbije - ko ti Izabela tako lepo spi, pa še porod če si imela neproblematičen... Tako da kar hitro user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.3.2009 10:09:10   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

in zdaj se pogovarjam sama s sabouser posted image user posted image .....k motena osebauser posted image

se navadiš user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
26.3.2009 10:11:37   
slovenka
Našo piko je izgleda res minila faza poznega spanja zvečer - je tudi sinoči hitro zaspala po kopanju ob 20h. Spale sva pa spet do preko 9h zdaj. user posted image Samo da je zaradi zobkov ful boga, ima vročino, pa eno ličko rdečo, pa malo se mi zdi da otečeno... Pa je ponoči kar dosti jokala. Ob polnoči se je postavila na noge v kinderpetu in se tako jokala. PA sem jo k sebi vzela, potem pa je še na čase ful na glas zajokala, pa sem jo pobožala in je spala naprej. Ko je ati šel v službo, nama je naredil flaško, sva spile in spale še 3 ure. TAko da zdaj dva dni tako in sem kar naspana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
26.3.2009 10:12:10   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

in zdaj se pogovarjam sama s sabouser posted image user posted image .....k motena osebauser posted image

se navadiš user posted image user posted image

ampak saj nista same, babe

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
26.3.2009 10:12:22   
alea01
ooooo slovenka, samsa......hello
bomo kako rekle?user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
26.3.2009 10:14:56   
Samsa
jaz bom zdaj bolj tiho, ker grem sesalec okrog preganjat user posted image user posted image

ve tri z lunco si pa dajte duška... ne bom nič jezna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
26.3.2009 10:16:26   
alea01
kar se tiče spanja....... tle bom pa kar tihouser posted image . Pri 6 tednih je prespala noč in še zdaj spi od 7 ure zvečer do 6.30 oziroma do 7 ure zjutraj brez prebujanja. Niti enkrat ponoči nisem vstala zaradi jokanja, najmanj pa da bi jo kdajkoli nosila ponoči in niti enkrat ni spala pri nama....ni bilo potrebe. Je bilo parkrT vstajanja zaradi dude ampak to sem ji samo porinila in že je spala naprej...spi že v svoji sobici. Zobki jo očitno tudi ne matrajo....že trkam...saj opazimo ko so že krepko zuniuser posted image user posted image . Tečka tudi ni...... Evo, sem jo prehvalila v iber....da mi ne bo kje žaluser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.3.2009 10:20:26 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
26.3.2009 10:22:12   
alea01
evo, pa ste me pustile sameuser posted image user posted image ...pridem na vsake kvatre in pol hočem čvekat in pol nobena noče z mano...jao,jaouser posted image user posted image ....jaz pa tako gobčnauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
26.3.2009 10:22:26   
slovenka

kar se tiče spanja....... tle bom pa kar tihouser posted image . Pri 6 tednih je prespala noč in še zdaj spi od 7 ure zvečer do 6.30 oziroma do 7 ure zjutraj brez prebujanja. Niti enkrat ponoči nisem vstala zaradi jokanja, najmanj pa da bi jo kdajkoli nosila ponoči in niti enkrat ni spala pri nama....ni bilo potrebe. Je bilo parkrT vstajanja zaradi dude ampak to sem ji samo porinila in že je spala naprej...spi že v svoji sobici. Zobki jo očitno tudi ne matrajo....že trkam...saj opazimo ko so že krepko zuniuser posted image user posted image . Tečka tudi ni...... Evo, sem jo prehvalila v iber....da mi ne bo kje žaluser posted image user posted image user posted image

mislim..... VAŽIČKA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
26.3.2009 10:23:08   
slovenka

evo, pa ste me pustile sameuser posted image user posted image ...pridem na vsake kvatre in pol hočem čvekat in pol nobena noče z mano...jao,jaouser posted image user posted image ....jaz pa tako gobčnauser posted image

no, če Izabela ni zahtevna, ti pa si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
26.3.2009 10:25:37   
alea01
slovenka, ti si pa lahko važička k Sofija stoji, pa se sama vstane, pa da zemljo papcauser posted image .....mi se sami ne vstanemo, vlačimo se pa po vojaško in to z tako brzino, da joj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.3.2009 10:26:29   
alea01
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

no, če Izabela ni zahtevna, ti pa si user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
26.3.2009 10:29:40   
slovenka

slovenka, ti si pa lahko važička k Sofija stoji, pa se sama vstane, pa da zemljo papcauser posted image .....mi se sami ne vstanemo, vlačimo se pa po vojaško in to z tako brzino, da joj

Ja, ja, ti naju samo hecaj user posted image user posted image user posted image Sem danes naši pri roži deset minut govorila 'ne, ne, ne', pa ne bi rekla, da bo ubogala kot Izabela user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
26.3.2009 10:31:00   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moram iti otroka nahraniti, potem pa malo ven z njo...

se pa kar jokca, pa potem zeha vmes, pa je komaj enouro pokonci user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
26.3.2009 10:33:40   
alea01
Izabela pa ful zna kaj pomeni NE.....Mi tle ne verjamejo in sem ji nastavila kabel in ko je prišla blizu, sem rekla ne in me je pogledala, naredila ovinek in šla stran.....user posted image ... Ne zna pa dat papa user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 26.3.2009 10:34:41 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
26.3.2009 10:38:08   
alea01
slovenka, naša vstane okoli 7 ure in  pol komaj zdrži do 9 ure ko papca in gre ponovno spat

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
26.3.2009 10:39:17   
alea01
ja, nič....jaz bom kar sama šla do 200-tkeuser posted image ...sam ena naj pride pa odpre novi deluser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
26.3.2009 10:42:49   
Tina 28
ojla

Evo..mi nismo mogli na dan odprtih vrat...Nejca je pošteno zvilo. Zdaj je bogi zaspal...oz. oba sta zaspala. Ga je ponoči kuhalo in sva se preoblačla in jemala sirup. Zjutraj je mel že 39. vročine. Očitno je viroza. Sem klicala pediatrinjo, ki pri nas dela četrtek in petek (da bi še za Anjino ritko zvedla kaj in kako)...pa sem dobila odgovori, da tri tedne ne dela. Jaz mam pa res srečo s temi zdravniki. Pol pa vprašam, če lahko prideva k splošnemu...dobim odgovor, daje nora gužva in da bova morala čakat.user posted image

Pa sem ga rajš še pocrklala kolikor sem ga lahko ob Anji in veliko pijeva čaj z limono. Sklepam, da je viroza tako kot pri Anji dva meseca nazaj.

Upam, da bo kmalu prekuhal tele bacile, ki so po dolgem času udarili ravno sedaj ko bi mami prvič in zadnjič lahko prišla k njemu na obisk v vrtecuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
26.3.2009 10:46:05   
Tina 28

Izabela pa ful zna kaj pomeni NE.....Mi tle ne verjamejo in sem ji nastavila kabel in ko je prišla blizu, sem rekla ne in me je pogledala, naredila ovinek in šla stran.....user posted image ... Ne zna pa dat papa user posted image user posted image

Naša Anja tudi ve kaj pomeni ne...ampak v smislu, da pride do kabla...me pogleda...se počasi dotakne in ko rečem Neee...se zareži. In to pri vsaki stvari. Ker za vse kar ve, da bom rekla neee...počaka, da jo gledam...me prav čaka in pol prime in se reži. Mala lumpa očitno.

Papa pa zdaj že da skoraj vedno...pa tudi odkimava...ampak prikimava pa ne. Ali vaši to znajo...in vejo?

Alea...pol mava midve mali vojakinji doma...ne moreš verjet...kot bi gledala kakšno urjenje...točno tko se plazi...sam da ona ni v jarku in ne vem, zakaj ji je to tko všečuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
26.3.2009 10:56:43   
lunca14
tina.........a,joj,škoda no ,da nista mogla ispeljat tega dneva..............ma sej veš itak bo brezvezeuser posted image ....................pa da se hitro pocartatauser posted image bomo kaj zacumpral,da bo hitreje okrevaluser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
lepo počivajteuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
26.3.2009 11:00:03   
lunca14
No in kaj zna naš,besedo ne nerazume,ker je še zelo priden in ne počne nič takegauser posted image ,odkimava,in prikimava,to obvlada,in najbolje zna plesat,je nor na muzikouser posted image user posted image go,lunček,go lunček

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
26.3.2009 11:04:34   
lunca14

Našo piko je izgleda res minila faza poznega spanja zvečer - je tudi sinoči hitro zaspala po kopanju ob 20h. Spale sva pa spet do preko 9h zdaj. user posted image Samo da je zaradi zobkov ful boga, ima vročino, pa eno ličko rdečo, pa malo se mi zdi da otečeno... Pa je ponoči kar dosti jokala. Ob polnoči se je postavila na noge v kinderpetu in se tako jokala. PA sem jo k sebi vzela, potem pa je še na čase ful na glas zajokala, pa sem jo pobožala in je spala naprej. Ko je ati šel v službo, nama je naredil flaško, sva spile in spale še 3 ure. TAko da zdaj dva dni tako in sem kar naspana user posted image user posted image user posted image

za spanjeuser posted image user posted image user posted image
za zobek in jokanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image samo za vaju,ko tako rada vrtnaritauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
26.3.2009 11:08:43   
slovenka
naša tudi odkimava in prikimava, samo ji je prvo bolj všeč. Pa pozdravi z eno ali kar obema rokcama - ko rečeš oooo Sofija, gre roka v luft. Ne pa verjetno mi premalo uporabljamo user posted image user posted image user posted image Saj tako neposredno še pali, če rečeš 'ne' - neha, kar pač dela, samo ne pa na dolgi rok - da če bi ji sedaj rekla pri roži, da ne sme notr rovat, da potem čez 3 ure ne bi user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
26.3.2009 11:10:50   
slovenka
lunca, hi, hi - vrtnariva midve, ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sofija predvsem... Se pa zanimam sedaj, kaj bomo na okna dali - skoraj ne bi klasičnih cvetov... ampak bolj kaj zelenega, morda kaki rdeči listi... Zunaj s samokolnico pa ne vem, kdaj bomo vrtnarili, bomo šele v začetku maja asfaltirali, pa potem nam bo bager lepo poravnal teren, potem bomo posejali travo in potem kaj posadili gor po vrtu. Upam, da ne bo že jesen prej user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
26.3.2009 11:16:08   
lunca14
Vrtnarjenje,asfaltiranje......... to nas še vse čaka,ampak letos nam ne bo zneslo,mogoče naslednjo pomlad,zato,pa mi ni do selitve,ker tukaj mamo vse pošlihtano,tam,bo pa blato,pa otroci,no lahko si predstavlajte kako bo.....kaka deska čez lužo,kot pri ciganih.........enej obožuje luže,skoči v vsako,ki jo vidi......jao,jao,kolk bo luštnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?