Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:08:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva Ja superca Alja in mami, kar tako naprej Anitka: za Gala, da se hitro pocajta. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:10:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva Anitka: za Gala, da se hitro pocajta. Pošlji te dobre volje še meni meni malo, ker sem čisto brez volje po dansšnji noči Zapakirano in že na poti!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:10:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Suzy, hvala za postrežbo. Sem že jedla, sicer malo manj vabljiv zajtrk, bom pa ju3 kaj boljšega A že prakticiraš montinjaka? že, sam me tu pa tam še precej matra to kombiniranje! je pa že šlo 3,5kg dol! pa v hlačah mam mal več prostora!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:10:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to: spet noče nič jest Pol so pa res zobki na pohodu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:10:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mami je naspana, Alja pa še spi Včeraj sem šla že pred pol deseto spat in začuda sem spala kot top. Danes sem spet dobre volje in upam, da bo zdržala do konca dneva za obe Filip je pa rogovilil do 21.00 s tem daje med dnevom spal eno rundo , ah jaz pa do 1.00 nisem zaspala in sem bila sama nase jezna, zdej je pa že eno uro pokonci -je mogel atija pospremit na šiht Kako pa je z Markom? napisan malo nižje , Kako je Alja a ji še curi z noska??? Včeraj ji je še malo , že čisto zelen in gost. Nekam dolgo je taka Prejšnja dva prehlada, sta ju hitreje popihala. nam se je zadnjič vleklo 14dni , sej vam gre na bolje. a je začela jest?> Malo bolje je, samo še daleč od poprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:11:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem auf že eni 2 uri, ati je šel v LJ, Videk pa še spi. Moj me je zelo lepo presenetil za rojstni dan in mi je prinesel rdečo vrtnico, na njej pa je vil paketek. V paketku pa zlat prstan, taki lepi, kot da bi si ga sama izbrala. Kak fajn Mimogrede zunaj je začelo kar orng snežit, jaz pa moram z Vidkom čez dobro uro v mesto, p.o.p.i.z.d.i.l.a. bom. Hhhhhhhhhhhh??????????????????????????????? Pa ne no!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:12:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Suzy, hvala za postrežbo. Sem že jedla, sicer malo manj vabljiv zajtrk, bom pa ju3 kaj boljšega A že prakticiraš montinjaka? že, sam me tu pa tam še precej matra to kombiniranje! je pa že šlo 3,5kg dol! pa v hlačah mam mal več prostora! Suzy dobra postrežba in za - kile in prostor v hlačah
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:14:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem ugotovila, da imam podobne težave kot jana in (mislim) nia5. že od sobote opažam rahel krvav izcedek, včeraj je blo pa že kr precej! kot 1. dan ! moram pol G poklicat, pa vprašat kak je s tem Ojej, upam, da boste kmalu uredile s temi izcedki eva je spet spala od 20ih do 6ih, s tem, da je jedla okrog 2.30! pridna Eva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:14:46
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Naša noč in spanje od pol 3h naprej je bilo Mislim, da bom kmalu prešla v to fazo kot Špelin in o tem niti ne bom več pisala IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to: spet noče nič jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:15:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jutro Naša noč in spanje od pol 3h naprej je bilo Mislim, da bom kmalu prešla v to fazo kot Špelin in o tem niti ne bom več pisala Ojej Jaz te dni tudi najraje sploh ne bi pisala o tem. Kaj čmo upajmo, da bo kmalu bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:15:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro! Bom malce izkoristila priliko dokler sonček še panča in napisala par besed. Spali smo spet tako tako . Zbujanje zaradi kašlja, ob dveh pa je imel spet čez 39 vročine zato sem mu dala sirup. Hrope pa tako, da me je kar groza poslušat Upam, da bo res kmalu zdrav, ker je tak revček Greva dopoldan spet na inhalacijo in jutri ponovno. bošček mali! cel koš za njegovo zdravje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:17:27
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Nič ne bom brala za nazaj, ker zdaj ne utegnem. Bom probala kasneje. Včeraj smo se imeli super. Predstava je bila tudi dobra, le en stric je bil malo strašen in je Maja padla v jok ko se je vrgel na tla. En drugi fantek pa je začel jokat takoj ko ga je videl. Včeraj sem zrasla za par cm zaradi ponosa. Jaka mi je ful lepo čestital za materinski dan, verižica je ful lepa (dobite kasneje sliko), lepo je nastopal in pripovedoval pravljico. V glavnem bilo je fantastično. Tudi moj je malo zrastel. Spanje gre na slabše kar pomeni, da bo verjetno spet kak zob pririnil in nimam upanja za boljše spanje v naslednjih 14 dneh. Suzy nisem pozabila nate ampak še nisem utegnila. Bom pa danes poiskala odločbo in ti javim. Danes grem spet na potep pa v službo se grem javit, da bom izkoristila CEL lanski dopust, tako da bom doma še več kot mesec dni po poteku porodniške. Vem, da sem komaj čakala službo, ampak mi kar slabo postane, ko pomislim na tempo in varstvo in ...... Maja se vedno bolj zaveda vsega okrog sebe in je začela tulit, ko zjutraj Jako odpeljem. Ne morete verjet, kako ga ima rada. Se javim kasneje!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:22:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Nič ne bom brala za nazaj, ker zdaj ne utegnem. Bom probala kasneje. Včeraj smo se imeli super. Predstava je bila tudi dobra, le en stric je bil malo strašen in je Maja padla v jok ko se je vrgel na tla. En drugi fantek pa je začel jokat takoj ko ga je videl. Včeraj sem zrasla za par cm zaradi ponosa. Jaka mi je ful lepo čestital za materinski dan, verižica je ful lepa (dobite kasneje sliko), lepo je nastopal in pripovedoval pravljico. V glavnem bilo je fantastično. Tudi moj je malo zrastel. Kak fajn Spanje gre na slabše kar pomeni, da bo verjetno spet kak zob pririnil in nimam upanja za boljše spanje v naslednjih 14 dneh. Upam, da bo vseeno minilo prej. Suzy nisem pozabila nate ampak še nisem utegnila. Bom pa danes poiskala odločbo in ti javim. Danes grem spet na potep pa v službo se grem javit, da bom izkoristila CEL lanski dopust, tako da bom doma še več kot mesec dni po poteku porodniške. Vem, da sem komaj čakala službo, ampak mi kar slabo postane, ko pomislim na tempo in varstvo in ...... Super, da boš še lahko doma Jaz si pa ne morem tako zrihtati . Mi preostane le upanje (katerega seveda skoraj ni), da mi podaljšajo porodniško. Maja se vedno bolj zaveda vsega okrog sebe in je začela tulit, ko zjutraj Jako odpeljem. Ne morete verjet, kako ga ima rada. Kak fajn Se javim kasneje!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:28:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANJA TIA IN MATEVŽ VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!! Vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:30:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Nič ne bom brala za nazaj, ker zdaj ne utegnem. Bom probala kasneje. Včeraj smo se imeli super. Predstava je bila tudi dobra, le en stric je bil malo strašen in je Maja padla v jok ko se je vrgel na tla. En drugi fantek pa je začel jokat takoj ko ga je videl. Včeraj sem zrasla za par cm zaradi ponosa. Jaka mi je ful lepo čestital za materinski dan, verižica je ful lepa (dobite kasneje sliko), lepo je nastopal in pripovedoval pravljico. V glavnem bilo je fantastično. Tudi moj je malo zrastel. Spanje gre na slabše kar pomeni, da bo verjetno spet kak zob pririnil in nimam upanja za boljše spanje v naslednjih 14 dneh. Suzy nisem pozabila nate ampak še nisem utegnila. Bom pa danes poiskala odločbo in ti javim. Danes grem spet na potep pa v službo se grem javit, da bom izkoristila CEL lanski dopust, tako da bom doma še več kot mesec dni po poteku porodniške. Vem, da sem komaj čakala službo, ampak mi kar slabo postane, ko pomislim na tempo in varstvo in ...... Maja se vedno bolj zaveda vsega okrog sebe in je začela tulit, ko zjutraj Jako odpeljem. Ne morete verjet, kako ga ima rada. Se javim kasneje!!!! za Jako in dopust. Jaz ga imam le še 3 dni Tako, da grem delat 4.5.09. Sedaj ko gre h koncu porodniška, bi bila pa kar še malo doma Sedaj ko sem vsak dan popoldan od doma še kar gre in nekako vozim normalno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:31:10
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Spali smo kot ponavadi - zbujanje nonstop, nekaj vpitja,... hijenca, vidiš, ni bil sesalec Bravo za lepo darilo za vse pridne spalčke. za vse, ki niste naspani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:35:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Nič ne bom brala za nazaj, ker zdaj ne utegnem. Bom probala kasneje. Včeraj smo se imeli super. Predstava je bila tudi dobra, le en stric je bil malo strašen in je Maja padla v jok ko se je vrgel na tla. En drugi fantek pa je začel jokat takoj ko ga je videl. Včeraj sem zrasla za par cm zaradi ponosa. Jaka mi je ful lepo čestital za materinski dan, verižica je ful lepa (dobite kasneje sliko), lepo je nastopal in pripovedoval pravljico. V glavnem bilo je fantastično. Tudi moj je malo zrastel. Spanje gre na slabše kar pomeni, da bo verjetno spet kak zob pririnil in nimam upanja za boljše spanje v naslednjih 14 dneh. Jaka za lepo presenečenje za mamico! upam, da vam zobek hitro pokuka ven, da boste spet boljše spali! Suzy nisem pozabila nate ampak še nisem utegnila. Bom pa danes poiskala odločbo in ti javim. se nič ne mudi, ker pritožbe itak ne bom dala, ker sem našla tisti 46. člen! Danes grem spet na potep pa v službo se grem javit, da bom izkoristila CEL lanski dopust, tako da bom doma še več kot mesec dni po poteku porodniške. Vem, da sem komaj čakala službo, ampak mi kar slabo postane, ko pomislim na tempo in varstvo in ...... v službi dobro zrihtaj in dobro izkoristi preostanek časa, ko boš doma! Maja se vedno bolj zaveda vsega okrog sebe in je začela tulit, ko zjutraj Jako odpeljem. Ne morete verjet, kako ga ima rada. iiiiiii Se javim kasneje!!!!
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 26.3.2009 9:00:38 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:35:53
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, za vaju z Galom barbaw, za Jako suzy85, za - kile.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:36:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Nič ne bom brala za nazaj, ker zdaj ne utegnem. Bom probala kasneje. Včeraj smo se imeli super. Predstava je bila tudi dobra, le en stric je bil malo strašen in je Maja padla v jok ko se je vrgel na tla. En drugi fantek pa je začel jokat takoj ko ga je videl. Včeraj sem zrasla za par cm zaradi ponosa. Jaka mi je ful lepo čestital za materinski dan, verižica je ful lepa (dobite kasneje sliko), lepo je nastopal in pripovedoval pravljico. V glavnem bilo je fantastično. Tudi moj je malo zrastel. Spanje gre na slabše kar pomeni, da bo verjetno spet kak zob pririnil in nimam upanja za boljše spanje v naslednjih 14 dneh. Suzy nisem pozabila nate ampak še nisem utegnila. Bom pa danes poiskala odločbo in ti javim. Danes grem spet na potep pa v službo se grem javit, da bom izkoristila CEL lanski dopust, tako da bom doma še več kot mesec dni po poteku porodniške. Vem, da sem komaj čakala službo, ampak mi kar slabo postane, ko pomislim na tempo in varstvo in ...... Maja se vedno bolj zaveda vsega okrog sebe in je začela tulit, ko zjutraj Jako odpeljem. Ne morete verjet, kako ga ima rada. Se javim kasneje!!!! za Jako in dopust. Jaz ga imam le še 3 dni Tako, da grem delat 4.5.09. Sedaj ko gre h koncu porodniška, bi bila pa kar še malo doma Sedaj ko sem vsak dan popoldan od doma še kar gre in nekako vozim normalno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:41:41
|
|
|
|
nia5
|
Spanje Vreme , upam da se malo razjasni. Danes bi mogla k zobarju, pa sma same doma, tja pa je res ne morem sabo vlečt, tako da se mi spet prestavi , pa končno bi rada da mi te zobe porihta kot treba bit. Grem malo prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:45:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 takle me Nejc heca popoldan ko ga dam v postlo spat pridem not in se mi reži , če pa mu je tak fajn, ko te zagleda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:47:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dober večer, sem šele sedaj uspela priti na kratek čvek. Z Galom sva bila pri zdravnici. Naš bošček ima bronhitis, laringitis in rahlo vnetje očk. Nadaljujemo z inhalacijami, doma imava pa Berodual, Tobrex za očke, Fenistil kapljice... Vse na kupu bošček
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:50:06
|
|
|
|
špelin@
|
To vreme je čisto zmešano: najprej je bil oblačno, potem je nekaj minut ful snežilo, zdaj pa se je že zjasnilo in sije sonce! Vse v roku slabe pol ure...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:51:35
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANJA TIA IN MATEVŽ VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!! Tudi od naju z Nio
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 26.3.2009 8:54:11
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz sem auf že eni 2 uri, ati je šel v LJ, Videk pa še spi. Moj me je zelo lepo presenetil za rojstni dan in mi je prinesel rdečo vrtnico, na njej pa je vil paketek. V paketku pa zlat prstan, taki lepi, kot da bi si ga sama izbrala. Mimogrede zunaj je začelo kar orng snežit, jaz pa moram z Vidkom čez dobro uro v mesto, p.o.p.i.z.d.i.l.a. bom. za lepo darilo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?