metuljcek321
|
Hvala vsem za cestitke ob tem nasem lepem prazniku! Btw: Blacky, kje si nasla metulje? Zdaj sem en majckeno mahnjena nanje, ves? In , mojcek, a tole je pa zajec zamaskiran v metulja? Sem se nasmejala. za nove besede, zobke, ... mojcek - jaz sem ji pa za hrbet prepognila veliko brisaco, da jo bolj naprej drzi, pa je kul. Za Zivo pa: Krompir & bucke je lahka kombinacija, ja. Je kaj pojedla? pigama, dober tek! Almera, kako Bor? Slikica z ocali je zelo frajerska! Thanks za info o sencnikih - bom najbrz kar v BC skocila, imam glih bone za ponucat. Pri golazu se nismo - sploh, tko da don't know. neboglasnica, srce, pa ta tvoj prst je za odstrel, ej. zimska, kje sta bla? Joj, zobar, se dobr, da si omenila, neboglasnica - sem rekla, da jo bom zdaj enkrat narocila - itak je 3jemi rekla, da se caka. praznovalcki: Ja, populis, pa nisi nic rekla ... ccc ... Almera - ma, se mi zdi, da je ta ta velik voz se bolj simpl za zlozit in potem za razstavit kot PP. Sem se ga zelo navadila & mi je prav fajn. Pa se skoraj sam gre naprej Moya je bila moja cimra v porodnisnici (res superca, da si danes prisla, ves!) ... rjavolaska brez ocal - ti imas verjetno v mislih kaksno drugo punco, Almera. 3jemi, je Lovrotu uspelo zatisniti oci? lex, helou, helou!