|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
25.3.2009 19:55:02   
slovenka
Naši pa tako zobki poganjajo, da je cela boga. Spodaj ima tri, zgoraj pa za enki vidim že preklano dlesen, pa tudi za dvojki je že vse napeto. Toliko jokca cel dan, ena sama jamrika je. Saj jo mažem s calgelom, pa ga ima tako rada, da kar posesa prst takoj user posted image Upam, da čimprej mine ta nadloga.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
25.3.2009 19:55:51   
slovenka
Ela, čestitamo tudi mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In se že veselimo, da bo tudi pri nas tako user posted image Slej ko prej seveda bo user posted image  

Beyba, a imaš občutek, da bi sedaj že lahko stopnice trenirali ali kako je s tem? Mi imamo zunaj veliko teraso in okrog po 4 stopnice - okrog cele terase, pa me zanima, kdaj bo kaj lahko to obvladala... ker poleti bomo veliko zunaj...

< Sporočilo je popravil slovenka -- 25.3.2009 19:56:51 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
25.3.2009 20:53:48   
lunca14
samsa.........kake slikceuser posted image pravi srček jeuser posted image user posted image
naya.........ja res je pogumen tale tvoj lukec,pa pravi dec je rataluser posted image user posted image user posted image ,ampak smo pa težji za 100guser posted image user posted image .....ja nam se je res mal ustavla teža,ampak,prejšnji teden je skoz bruhal,tako,da je ziher zgubil slabe pol kg...pa zdaj je začel jest,najraje ima makarone
slovenka........stopnice,bo kmalu obvladala,bo pa puzala po njih na začetku,potem se bo pa kmalu opogumila in jih bo osvojila,je pa pametno,da ji vedno rečeš,naj se prime za ograjo in naj hodi počasi,ker padec po stopnicah.........no ni prijeten,tako,da je dobro bit pozoren na to kako malčki stopajo po stopnicah,še posebej je treba pazit,kje v blokih,ko se gre na drugi plato,ko je vmes luknja-upam,da me zarumete kaj mislim,tam ponavadi ni nič varovano in je luknja,in če otrok tam pade vmes,lahko kar precej globoko pade.Pa super za moževo službo,da jo bo obdržal.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
25.3.2009 20:54:15   
Anonimen
Nya, kar sama sebi si poslala ZSuser posted image user posted image

Samsa, cart Lara in tista z ogledalom je res najboljša.user posted image user posted image

Slovenka, čaki da pridete na slavne 4-ke, te so hudičeve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, upam, da jih boste dobro prestali. Mi jih namreč ne. Čist malo manjka, da prodre. Ajej, le kdaj bo tole. Se že predolgo tole kuha.user posted image

Alea01, naše znanje je kot po kasetnem traku ponovljeno najmanj 30x na dan.user posted image   Včasih že avtomatsko sama pokaže kar jo mislim vprašat, pa jo zafrknem in vrstni red spremenim.user posted image user posted image user posted image user posted image Jej sem nesramna.user posted image Kako je velika je za en čas pozabila, potem pa se je spomnila čez čas. Sej bo, vsak je drugačen.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
25.3.2009 20:54:29   
lunca14
lonapo..........user posted image user posted image user posted image za nejca,brez nočne pleniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
25.3.2009 20:58:46   
beyba
slovenka ela stopnice gor že obvlada, sam ne vem kaj bi za dol  naredila....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
25.3.2009 21:00:52   
beyba
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

lonapo..........user posted image user posted image user posted image za nejca,brez nočne pleniceuser posted image user posted image user posted image

se pridružujem....

samsa full luštne slikice.....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
25.3.2009 21:04:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

se pridružujem....

Podpis.user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4433
25.3.2009 21:09:05   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sej bo, vsak je drugačen.user posted image

Se čisto strinjam s tem user posted image

Pa dober večer babike user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
25.3.2009 21:13:34   
Tina 28
Ojla...no danes ploskam vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sploh nam mamicam, ker smo tko pridne.

Od Nejca sem dobila voščilnico iz vrtca, ki mi jo je dal v smislu ..na primiuser posted image . Na žalost je bil že iz vrtca čist mlahav in sva doma koj zmerla vročino. Bingo...popoldan sva mal brala...veliko je ležal...zdaj pa mujezakuhal do 38.8.
In največja žalost od vsega je...da je jutri zabavno srečanje v vrtcu...dan odprtih vrat. In še vsako leto mi je blo žal, ker nisem mogla iti...sem se zdaj že zelo veselila, ker bom vsaj enkrat lahko tudi jaz prišla v njegovo skupino...tudi on se je veselil. user posted image user posted image user posted image .

Anja je začela grizt stajico...prav trudi se, da bi s tistima dvema zobkoma predrla plastiko (stajica je bratovauser posted image ). Je bla pa prav živec danes...pa skoz bi hodilaob opori in danes mi je dvakrat čofnila. user posted image ...ampak se je hitro potolažla. Enkrat je le malo....pa semhit lovikla...drugič pa direkt na bučo in buška je tu. Prihaja obdobje bušk očitno.

mal sem žalostna zaradi Nejca...nikoline morem na te dogodke...tud pol v šoli ne, ker pač ne morem med tednom dobit dopusta. Pa mam porodniško mali pa zboli. To ni feeeeruser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
25.3.2009 21:18:25   
polly80
ojla

beyba,bi rada pogledala video,pa mi ne odpreuser posted image ,a če že hodi čestitke,supercauser posted image

nya-o kakih pregledih vi to?mi imamo šele junija,imeli smo pa posvetovalnico februarja,a to?user posted image

samsa-šikana lara,ta teden ni časa,se boma za drug teden zmenili,ok?user posted image pa super glede alergije,to sem slučajno brala..user posted image user posted image user posted image

drugače pa nisem kaj brala za nazaj user posted image user posted image user posted image

pa seveda čestitke za ta lep praznikuser posted image user posted image user posted image

lahko noč

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
25.3.2009 21:20:37   
lunca14
tina.........user posted image user posted image user posted image pa res ni fer,ampak mogoče ga bo pa prekuhalo ponoči in bo zjutraj zdrav,pa gresta lahko vseno mal obrnt,saj ni nujno,da je cel dan tam,samo malo,no glede na njegovo raspoloženje,boš vidla,pri maju je večkrat tako,zvečer vročina ,zjutraj je ko nov,upam,da bo tako tud pri vas.
Ja buške,so sestavni del user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
25.3.2009 21:21:21   
Tina 28
Polly...hello...ja Nya zbira mere na ZS in tiste, ki bodo kontaktirale na ZS...bodo šle na krajši seznam junijčic. Veliko se jih poporodu sploh ni javlo in ni smisla, da je taka klobasa.

Drugače pa me fuul zanima, kako je danes Kleo urihtala. Upam, da bo!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
25.3.2009 21:24:32   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Polly...hello...ja Nya zbira mere na ZS in tiste, ki bodo kontaktirale na ZS...bodo šle na krajši seznam junijčic. Veliko se jih poporodu sploh ni javlo in ni smisla, da je taka klobasa.

................ko slišim ali preberem to besedo,me vsakič stisne,sva se včeraj z mojim menla,kaj bo z naslednjim bebijem,pa je reku,da potem,ko bo hiška zrihtana,ko malo zadihamo,tako,da imam še čas ene dve leti,potem pa akcijauser posted image user posted image user posted image ...............joj,kok si želim,met še enga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
25.3.2009 21:24:55   
Tina 28

tina.........user posted image user posted image user posted image pa res ni fer,ampak mogoče ga bo pa prekuhalo ponoči in bo zjutraj zdrav,pa gresta lahko vseno mal obrnt,saj ni nujno,da je cel dan tam,samo malo,no glede na njegovo raspoloženje,boš vidla,pri maju je večkrat tako,zvečer vročina ,zjutraj je ko nov,upam,da bo tako tud pri vas.
Ja buške,so sestavni del user posted image user posted image

In že cel dan upam, da ne bo hudega...me zna kdo grdo gledat, če bo zlo bolan. Drugače ne smrka, mal kašnja in če zjutraj ne bo sledu o vročini bom kar vzgojiteljico poklicala. bomo vidli kaj bo.
Je bla ravno vzgojiteljica pred vrati in sem rekla, da ne vem kaj bo jutri, da zgleda čuden.....pa mi je rekla, bosta pa skup le za tisti čas prišla.

Drugače je pa dobil šestice ven in razmišljam, da zna bit to tud povezan, saj je mel 14 dni nazaj tum mal vročino, pa en dan drisko in par dni tko, da nisi vedu a je bolan al ne.user posted image A je to možno?

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
25.3.2009 21:25:21   
lunca14
Ja tud jaz držim pesti za kleo in tali.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
25.3.2009 21:27:18   
lunca14
Ja tina,je čist možno,da je povezano z zobki,boš videla zjutraj,kak bo......no zdej je pa moj mišek prišel............čauči,za nekaj časa.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
25.3.2009 21:27:55   
Tina 28

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

................ko slišim ali preberem to besedo,me vsakič stisne,sva se včeraj z mojim menla,kaj bo z naslednjim bebijem,pa je reku,da potem,ko bo hiška zrihtana,ko malo zadihamo,tako,da imam še čas ene dve leti,potem pa akcijauser posted image user posted image user posted image ...............joj,kok si želim,met še enga user posted image user posted image user posted image

Ti si res fenomenuser posted image . Nas pa še vse to z gradnjo čaka in si zdaj res ne želim otežit vse situacije...pa nekako jaz po porodu dalj časa rabim za nvo bebo. Sigurno me bo spet zagrabilo...bomo vidli.
No, kakorkoli...jaz ti zdaj privoščim eno pupicouser posted image ...bolj po redko je trebauser posted image in še to par dni pred ovulacijo...pol pa x počaka na jajček. biološka loterija itak...ampak mogoče....

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
25.3.2009 21:30:45   
polly80
hvala tinauser posted image

čaki lunca,ti imaš 3,pa bi še enga?joj,kolk lepo,res!user posted image user posted image user posted image jaz pa zdaj sploh ne morem še o tem razmišljat,upam pa,da bom kdaj..

kaj je s kelo in tali?nisem zasledilauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
25.3.2009 21:32:41   
Anonimen
polly - a so na seznamu že novi podatki? drgač pošlji zsuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
25.3.2009 21:33:11   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: polly80
ta teden ni časa,se boma za drug teden zmenili,ok?user posted image
lahko noč

meni tudi bolj paše naslednji teden... ta je kar nekam prekratek se mi zdi user posted image

Pa nočko user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
25.3.2009 21:38:13   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

ta teden ni časa,se boma za drug teden zmenili,ok?user posted image
lahko noč

meni tudi bolj paše naslednji teden... ta je kar nekam prekratek se mi zdi user posted image

Pa nočko user posted image

sploh ne vem,kam grejo tedni,pa dnevi,pa mesi,pa...eh...
ja,ok,drug teden,lp user posted image

nya-sem poslalauser posted image

lahko noč

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
25.3.2009 21:38:14   
lunca14

čaki lunca,ti imaš 3,pa bi še enga?ja,in to prec,če bi lahkouser posted image user posted image joj,kolk lepo,res!user posted image user posted image user posted image jaz pa zdaj sploh ne morem še o tem razmišljat,upam pa,da bom kdaj..ko boš pripravljena,boš začutilauser posted image

kaj je s kelo in tali?nisem zasledilauser posted image najstniški problemi,to kar nas še vse čaka-juhuhu,koliko sivih laskov bo treba pobarvatuser posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
25.3.2009 21:39:33   
Anonimen

za seznam mam zdej: aleksandra silvija, I.daisy, mtinca, babysolza, Tina, alea, lunca, od prej mam kleopatro, dodala bom tudi  lonapo. 

plus RMRM, Mojca
+ didlinaa
+ slovenka - ker je julijka
+ beyba - ker je poslala zs user posted image
+ sasa.vracko - oni so tud že imeli pregled pri 9h mescih, ne saša? - njene podatke dobila že prej, so že popravljeni na seznamu
+ elvirček - se mi zdi, da oni so tud mel že
ninny in samsa- nism pozabla nate, te mam v spominu, da mate zadnjega pregled
+ nya - če je poslala zsuser posted image
+ polly

in to je to zaenkrat to - če je še katera, naj se javi - da ne bo pol kake zamere al pa hude krvi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4449
25.3.2009 21:39:50   
polly80

čaki lunca,ti imaš 3,pa bi še enga?ja,in to prec,če bi lahkouser posted image user posted image joj,kolk lepo,res!user posted image user posted image user posted image jaz pa zdaj sploh ne morem še o tem razmišljat,upam pa,da bom kdaj..ko boš pripravljena,boš začutilauser posted image

kaj je s kelo in tali?nisem zasledilauser posted image najstniški problemi,to kar nas še vse čaka-juhuhu,koliko sivih laskov bo treba pobarvatuser posted image user posted image

še več sivih,jau jau user posted image user posted image user posted image enih par sem glih dans v red spravla,pa vita še leto nima,kaj vse še bo jajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?