metuljcek321
|
Lari za povecan apetit - tko se dela, ja! Zdaj mora usvojit samo se ritem spanja, pa je to to Kako ste spali danes?, 3jemi za uspesno uvajanje mame Mete v bazen & za ful kjut slikice - le kaj mu ni pasalo na prvi? Na drugi je pa itak sefe - k sem na hitrco pogledala, mi je delovalo kot da likata, frajerja mala , plavalne so pa itak za v okvir, mirjam za karo - se vidimo soon (mojcek, pridemo itak samo ta zdravi na miting - no worries, pridruzita se nam ... eh, shit, no, berem, da sta imeli grozno cigu-migu noc ---- ujemita kar najvec spanja cez dan, da si opomoreta & napolnita baterije!), pa aurora tud pride - jupi!, ostale pa itak - stara klapa se bo zbrala. Obljubimo, da bomo zmerne cveke, da ne priklicemo dezja., Irayi za izboljsanje koze - rada berem, da je vse OK, flower za uspesno srecanje z mentorjem ... zdaj pa ven vrct tistih 7 strani & je to to - saj bo slo, bos videla. A si mores mislit, da sem jaz mela 100 strani za skrajsat?! Je blo kar tezko, jep. Skratka: srecno & dobr kenslaj. Blacky za detektivski nos (nisem ji dala bruhance, ne .... sem mal testirala, ce sploh se kdo bere moje dooolge poste - vidim, da ja ), Lanu za mahanje, mi tega se nismo jemali , Majuski za se en uspesen soping - dobr ti to najdes razne akcije, mami ... glede Koloseja pa danes poves vec, ne? Pa kul za kino! Si sodelovala pri nagradni igri in bila izzrebana na bibaleze.si? za bolne, neprespane, zdelane, slabovoljne ... things can only get better! kivi - not yet trip trap blazinice - karamela ve, mislim. Povprasaj jo na FB. Le kje je, btw? AAA, kako se je znasel tvoj z obema otrockoma? Oh, berem, da ne najboljs ... recept - male skrivnosti velikih mojstrov izves na srecanju cez dobri dve uri in pol neboglasnica, kako je potem stekla mata? Pa hvala za cestitke navsezgodaj zjutraj - masina, prvorodke res PRVIC praznujemo ta dan & obcutek je fantasticen, kar toplo mi je pri srcu - prav en majcek vazna sem 24julij, fletno je tam, v Koloseju pri igralih, ja. Zadnjic sva se tam dobili s prijateljico na en drinkec. Maybe next time? frutka, kaksne ceveljce si narocila? Hvala za odg. glede foruma. Imas morda doma kaksnega otrocka s PP, da si v teh vodah? Ja, frutka, daj prileti potem se pod Emporium na en cvekec, da te spoznam(o), ce bos ze glih tako blizu. In Moyci za akcijo, da so to ustimali - je res fletno.