malagala
|
biba14 - Res čudno, jaz hodim od 8. tedna na 4 tedne, po 34. tednu pa na vsaka 2. tedna. Običajno dajo papirje za CSD okoli 30. do 32. tedna, prej se ne rabi...Zgodi pa se, da kak ginek. kaj pozabi...No, jaz si vse kar moram vprašati zapišem na listek in jo vse vprašam. Tako sem šla na glukozni test v 26. tednu, če je ne bi vprašala, kdaj se to dela, bi zadevo spregledali, pa mi je kar hitro napisala, naj grem. Jaz mislim, da ste srečnice vse tiste, ki vidite vsakič na pregledu...Jaz sem ga videla mesec dni nazaj in se mi zdi celo večnost čakat še 4 tedne, da ga spet vidim - upam no, da bo takrat, da se zadeva ne premakne še za 2 tedna...Tako pa me samo skrbi, v kateri legi je, če je vse OK, koliko je težek...Zadnjič me je prav prestrašila, ko je pri 26. tednih tehtal 1060 g, velik pa je bil za 5 dni več kot naj bi bil...Zato bi rada vedela, kaj je zdaj - če je še med ta težkimi ali je kaj bolje... Na 3D sem bila v 24. tednu in smo lepo videli obrazek, spola pa žal ne Razmišljam, da bi si vmes plačala kak UZ, navaden, pa ne vem, če se mi splača ali ne kaj menite? No, uživajte v materinskem dnevu Luši - držim pesti, da se vse dobro izteče!!!
|