|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
26.3.2009 13:19:24   
tinca84
dopust- jaz ga imam lanskega 10 dni, letošnjega 12 (ker mi pogodbo junija ne podaljšajo), torej skupaj 22 dni in ga bom izkoristila pred nastopom porodniške. To pomeni, da začnem z dopustom 6.4. in bom lahko brez skrbi šla kam v trgovino, k staršem, saj sem zdaj v bolniški. Hvala bogu, ker mislim, da bi se mi počasi že "sfuzlalo"user posted image

imena- mi bomo imeli user posted image in bo Nik, za user posted image pa sta nama všeč imeni Ni(j)a ali Ti(j)a.

Jaz sem bila tudi včasih na kmetiji doma, zdaj pa imam samo vrt. Aprila bom pa začela zelenjavco sejat, sej nekateri že sadijo ampak nas vsako jutro nekaj snežink preseneti, pa sm rekla da bom še počakala, itak sem pa trenutno nezmožna kaj delat, ko me tak matra prehlad. Lani sem posadila malo krompirja za lušte, pa mi je polovico pojedel voluhar (tudi ves korenček). Baje pomagajo rože tagetis ali žametnice, krbit, da ga odženeš. Ali ima katera kak fajn nasvet, bi kupla tist solarni odganjalec ampak ne vem če je učinkovit.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 726
26.3.2009 13:34:05   
bamoocham
Tinca, boga revica, user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdraviš.

Sem pa zvedela, da ne morem it z bolniške na dopust  in potem na porodniško. Ker kao šefica ne pusti, ker sem bila od novembra na bolniški in nisem nič delala vmes.
Ker če grem na dopust, pomeni da lahko pridem tudi v službo in da sem ok za delat. Tako, da mi firma vzame letošnjega dopusta 12 dni, in mi ga 13 ostane za drugo leto-izkoristit do 30.6. Bom pa do nastopa porodniške v bolniški, pa jeuser posted image

Loveforever, zaupaj mi, kak delaš krompirjeve murke..si bi jih za večerjo naredla, pa jih že 100 let nisem jedla. (hvala za lušte).

Js sem mojemu tut rekla, da js nisem čistilka in služkinja-da boma oba vse delala. In zdj lepo funkcionirama. Imama pa dogovor, da tisti ki kuha- ne pomiva.

Ok, grem cote obesit.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 727
26.3.2009 13:43:46   
Hanuši
tinca čimprej se pozdravi, kar se pa voluharja tiče sem ga mela pa jaz tut.

Najprej mi je spomladi narcise in tulipane napadu(čebulice), pol se mi je pa še na vrt spravu. Probala sem vse sorte. No pa mi je prodajalec v kmetijski zadrugi svetoval naslednje:( po mojem sem se mu zasmilila, ker sem že tok denarja pri njih za voluharja pustila user posted image ) K vsaki čebulici oz. pol na gredici na razdalji 20 cm, naj zakopljem malo salame ali pršuta ali slanine ali..., skratka nekaj mesnega. Voluhar je rastlinojed in mu meso že na daleč smrdi.

Letos so mi prišle vse čebulice ven, tko, da bomo imeli čudovit spomladanski vrt. Pa tut na gredicah mi je lansko leto pomagalo.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 728
26.3.2009 14:09:06   
tinca84
bamoocham mene je pa včeraj sama šefica poklicala in mi to predlagala, pa sem od 1. decembra na bolniški. Mater je nesramna tale tvoja šefla ej, nimam kaj drugega za rečt. Mogoče ti noče dat za koristit, ker je dopust boljše plačan od bolniške.

Hanuši mu bom pa mal mesa podtaknila user posted image . Res ni fajn ko se tak trudiš sadit, okopavat, plet... potem ti pa taka mala žival vse poje, vrjetn je že zdaj ogromnauser posted image . Mi je mama povedla da ima voluhar lahko ful mladičev, je reku moj da bo plin napelu po rovih, pa sem mu prepovedla, ker se zna zgodit da gre vse v luft z nama vreduser posted image .

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 729
26.3.2009 14:12:27   
lenika
Jaz sem pa tako vesela, ker jutri še zadnji dan delam. Drugače mi je pa danes ponoči kar nekaj trebuh otrdeval in sem mislila, da bom morala v porodnišnico. Proti jutru se je umirilo in sem namesto v porodnišnico odšla v službo. user posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 730
26.3.2009 14:29:01   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

bamoocham mene je pa včeraj sama šefica poklicala in mi to predlagala, pa sem od 1. decembra na bolniški. Mater je nesramna tale tvoja šefla ej, nimam kaj drugega za rečt. Mogoče ti noče dat za koristit, ker je dopust boljše plačan od bolniške.

Vidiš, kak je tvoja šefica fer. Aplavz za tako šeficouser posted image

Veš, da me ne bo dala na dopust, če bi pa mi mogli dopust plačat oni-saj veš, spet na njihovo breme-pa tak kot si rekla, ker je boljše plačano. Je pa ja lažje, da reče NE in da sem prek ZZZSja na bolniški...to njih nič ne stane. V glavnem, nesramni so fuuul!

Lenika, a potem greš na dopust al na bolniško- za porodniško je še prehiter?

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 731
26.3.2009 15:15:54   
bamoocham
user posted image

Babnce, tole je pa moj buši danes 27t 3d.
Dejte prpopat vaše leše bušije.user posted image

(ne znam zmanjšat slike)

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 26.3.2009 15:16:11 >

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 732
26.3.2009 15:17:05   
loveforever
tinca84 ja js mam za voluharje odganjat eno tako napravo pol metrsko kovinsko k daš not ta velke baterije in zapikneš v zemljo in to vsako minuto zatrese in prežene voluharja. js sem z njo strašno zadovoljna dala sem pa 15€ lani v hoferju

bamoocham- krompirjeve murke naredim tako: krompir na kose narezan skuham posebej posolim  do mehkega. v drugi posodi prepražiš čebulo, ko je skoraj rumena dodaš še na drobno narezan česen ( za okus) in dodaš naribane murke. vse to dušiš oz pražiš ene 15 minut da se murke malo zmehčajo, nato dodaš krompir ki si ga skuhala in zaliješ s krompirjevo vodo. posoliš, povegetaš in popopraš po okusu, potem pa jaz vse skupaj z paličnim zmiksam k nimam rada velikih krompirjev notri tako da nastane taka omaka. čisto na koncu tik preden odstaviš, pa lahko dodaš še kakšno žlico kisle smetane, pride fullll dobr, jo isto zmiksaš notri.
nekatri naredijo ajmprem sam meni je moj recept veliko bolj okusen.
upam da ti rata!!

tako zdj pa grem štrudelj iz jaboljk in borovnic ugasnat da se mi ne zažge!!!  njami... sem tako sladkosneda da groza.

aja no pol grem pa golaž kuhat za jutriuser posted image user posted image  sem pridna a ne??

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 733
26.3.2009 15:24:26   
bamoocham
Ja ful pridna siuser posted image

Js se morem potem lotit mesnega bureka, moj je čist nor nanj. Pride proti večeru domov iz službe, pa bi rad to jedel. Js bom pa kr krompirjeve murke. Vem, da smo jih  mi jedli s kislo smetano, ko je mama to kuhala.
Ajmprema pa js nimam rada, se spomnim, ko je mama delala ajmprem župo...bljak, to je pa res neki, kar ne morem spravit dol. Če se le da, se ga izognem.

A maš kak fajni recept za buhtle?

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 734
26.3.2009 15:33:59   
Anonimen
ko vse tako pridno kuhate in pečete, mi kar lušte delate. a mi lahko kaj po pošti pošljete?user posted image da se mi nebodo samo sline cedile

Neposredna povezava do sporočila: 735
26.3.2009 15:34:03   
majana79
bamoocham, midva sva z mojim tudi tako zmenjena glede pomivanja in kuhanja pa se kr drživa tega. user posted image Ga ne smem nič kregat. Pa lep trebušček imaš, moj je že večji, pa še nisem 27t. Ne vem kam je naš mali začel tako rast.

Z murkami oziroma kumarami ste mi pa naredile lušte. Jih bom kar danes kupila pa naredila jutri. Danes bo najbrž domača pica. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 736
26.3.2009 15:43:49   
tadejluka
Hej!
Vas tuki berem sem čist lačna ratala- pri nas bo pa danes kar pečen krompir pa mrežna pečenka.
Sem pa danes dobila komplet posteljnine z baldahinom, pa še tista torbica za na kraj postelje(za dudice, pleničke,...) in nastavek za baldahin, sem pa dala 80 eur za vse, sam komplet posteljnine (baldahin, obroba za posteljo, pralna povšterček in odeja) pa košta 52 eur- mnen je blo to proti babycentru in podobnimi ful ugodno, pa še vzorček sem si zbrala tak k je men všeč.
Jest pa počasi končujem z letošnjim dopustom in grem zdej še za točno 30 dni na bolniško, pol je pa že porodniška pa roditiuser posted image . Sem prej gledala ER ko je ena rodila v avtu- jest pa v jok, sem kar malo fovš vsem ki so že rodile, po drugi strani pa vem da moram izkoristit še ta dva meseca pred porodom.

Nič lepo papcajte!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 737
26.3.2009 15:46:17   
bamoocham
Deja777, pr men je še sam pr besedah, nč še nisem ustvarilauser posted image se pa spravlam neki pečt.

Majana79,
a veš da mi vsak reče, da mam  ful mali trebuh-Tk da me na čase kr zaskrbi. Ko gledam ene, tam malo čez 20 t, pa majo že fuul velike bušije. Mogoče jo pa nosim bolj zadaj, kaj pa vem. Razvija se normalno.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 738
26.3.2009 16:01:26   
loveforever
deja777 ja ti lahko pošlem eno porcijo murk in en slasten štrudeluser posted image

bamoocham- lep trebušček, js ga tud morem malo slikat, mogoče mam malo večjega kot ti, ampak se ne sekiraj mogoče bolj v križu nosiš, mene pa vsi sprašujejo če mam ta mesec rok:):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
26.3.2009 16:18:21   
majana79
Tako kot ti je napisala loveforever, nič se sekirat. user posted image Pač drugače nosiš, naš je bil pri zadnjih meritvah med manjšimi, moj trebuh pa je bil vseeno velik. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 740
26.3.2009 16:53:47   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Jaz sem pa tako vesela, ker jutri še zadnji dan delam. Drugače mi je pa danes ponoči kar nekaj trebuh otrdeval in sem mislila, da bom morala v porodnišnico. Proti jutru se je umirilo in sem namesto v porodnišnico odšla v službo. user posted image

Lenika hej daj povej tvojemu user posted image  da naj se pomiri, no user posted image  - zdaj pa res še ni čas za potovanje v Rim. user posted image user posted image user posted image

Evo, jutri bova skupaj odštevali.

Tudi jaz bom jutri zadnji dan delala, potem bom 7 dni na bolniški (bi bila lahko že ta teden, pa bi se pri plači preveč poznalo user posted image ) + koristila bom lanski in del letošnjega dopusta. Kar ne dojemam, da mi ne bo več treba v službo user posted image user posted image  vsaj eno leto. Komaj čakam počitek, gnezdenje.

Vse, ki ste kakorkoli bolne ali pa vaši malčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 741
26.3.2009 16:57:16   
loveforever
mala princeska in vse ki končujete s službo in ste vesele-čestitam. in upam da boste čimbolje izkoristile ta dobra dva meseca same, saj veste brez nošenja otrok,.. same po nakupih, kavice s prijatelji..... potem ne bo več časauser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 742
26.3.2009 18:53:39   
bačko
Dan!
Šoping je uspel.V ikeji sva bolj za stanovanje kupovala v toys rusu pa sva še za user posted image nakupila.Tako da imam skoraj vse že.Samo še kozmetiko
Lsica hvala za tako kompliment.Je res en velik dobrovoljček.Kar naprej govori in skoraj vsakega ugovori.No sladkorne pa nimam.Hvala bogu!
Mojsonček izlet se je splačal.Če rabiš za dojenčka pojsteljico in previjalno in ostalo se splača iti.Midva sva bolj malenkosti rabila.
Malagala samo da je vse uredu!user posted image user posted image
Luši me veseli  da gre vse na bolje in tudi držim pesti da se bo tvoj kmalu zbudil in da bo vse uredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Alina jaz ima naslednji pregled 10.4.Hvala!user posted image
Deja upam da je zdaj z tvojim srčem vse uredu!
Kalanteja le počivaj in čuvaj se!Moraš zdržati do konca!user posted image user posted image user posted image user posted image
No lepo se imejte in uživajte!Se javim jutri!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 743
26.3.2009 19:46:27   
dany82
Heej, to so pa žalostne stvari da nekateri šefi tako težijo. Pol mam jaz pravo srečo, sem povedala za nosečnost svoji šefici ko sem sama vedela šele 8 dni, pa mi je takoj dala pogodbo za NČ. Od 1.12. sem bila na polovični bolniški, zdaj sem 8 dni na polni ker imam težave s kilo (pruhom), pol bom pa še dopust in ure koristila, pa ni bilo na srečo nobene težave pri dogovorih - je upoštevala vse moje želje user posted image

Vam pa prav zavidam kuharske navdihe, jaz komaj skuham kosilo in kaj pospravim, pa sem že čist izčrpana.
Sem brez energije, ker sem ful slabokrvna in mi je prav zanimivo brat kaj vse ustvarjate user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 744
26.3.2009 20:11:40   
tinca84
Tole pa je moj buši slikan prejšnji teden v 29. tednu

user posted image

user posted image

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 745
26.3.2009 20:19:17   
tinca84
bamoocham kaj pa če bi se na inšpektoratu pozanimala in jim povedala, da želiš izkoristit del dopusta pa ti šefica ne dovoli. Sej jim ni treba povedat kje delaš, ampak svetovali ti bodo pa sigurno. Tole je tel. inšpektorata za delo v Celju 03/ 425 27 00. Pokliči od 9-11 ure zjutraj, saj izgubiti nimaš kaj. 

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 746
26.3.2009 20:24:37   
Goldy
tadejluka - daj mi povej, kje si kupila komplet posteljnine??? Da se še druge podamo v akcijo.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 747
26.3.2009 20:55:07   
tadejluka
Moj je neki brskal po internetu, pa je pomoje celo tuki na RR zbrskal eno firmo TIKITA D.O.O, ki je včasih mela spletno prodajalno, zdej pa nimajo več. Uglavnem sva poklicala tja, so bili ful prijazni, poslali vzorčke kakšne majo po mailu, midva sva samo zbrala, pošlejo predračun pol pa plačaš, čez dva dni pa dobiš po pošti. Je pa firma iz Lendave, posteljnina pa uvožena iz Madžarske. Ampak kvaliteta se men zdi čist ok.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 748
26.3.2009 21:17:50   
fejči
user posted image user posted image user posted image kako kaj punce že dolgo vas nisem nič spremljala kako kaj vaše kile men kar rastejo pa tako paše jest do 28t sem pridelala 9 kg ali ima katera kašno ime za fantka meni ni nič všečuser posted image user posted image  kar mi pa je imajo pa že vsi drugi

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 749
26.3.2009 21:38:39   
majana79
fejči, ne se sekirat ne za kile ne ime, midva tudi še nimava nič izbranega, ker meni tudi ni nič všeč. Včasih se hecam pa pravim da mu bo ime kot vratarju v porodnišnici ali pa zdravniku oziroma porodničarju. user posted image

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.