|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
24.3.2009 11:28:03   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: M2I

da ne bi katera čakala na 30 dni pred rokom poroda.

To pa itak ne, takrat moraš že imet odločbo. user posted image Čeprav jih znajo naredit tut v 2 dneh, če je treba. Ampak to je potem že izredna situacija.

(odgovor članu M2I)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.3.2009 11:41:32   
maycha
M2I - pa mi bo res malo na knap šlo ja....moram še na CSD poklicat pa preverit, da ne bom res kaj preveč zamudila....

(odgovor članu M2I)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.3.2009 11:43:06   
loveforever
moj dojenček tako miga da kr ne morem verjetuser posted image user posted image

a imajo v IKEI tudi ostale stvari za dojenčka, kakšne flaške torbe,..... ali samo pohištvo???

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.3.2009 12:00:39   
majana79
Flaške pa torbe ne, samo oprema in tekstil (kar ni oblekic). Se pravi pohištvo, stolčki za jest, pohištvo za igranje (potem ko so že večji), igrače, tetra pleničke, posteljnine, ipd. 

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.3.2009 12:25:02   
mojjaka
Jaz pa danes že ob 9ušla iz službe...me že ponoči ko sem šla lulat bolelo v spodnjem delu trebuha, pa sem zjutraj šla vseeno v službo, pa ni blo za zdržat. Sem poklicala mojega G, pa je rekel naj vzamem spasmex in kak dan odležim. Nič ni rekel naj se pridem pokazat...mene pa vseeno skrbi in bom verjetno šla k njemu, ker bolečina kr ne mine... gibe hvala bogu normalno čutim, samo me je strah...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 630
24.3.2009 13:10:53   
Lsica
Pravijo, da če čutiš gibe je OK,
ampak ti kar pojdi do zdravnika...se boš vsaj pogovorila z njim če ne druzga (pregled npr.), pa boš manj zaskrbljena...

a po spasmexu te tud še boli?

< Sporočilo je popravil Lsica -- 24.3.2009 13:11:21 >

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 631
24.3.2009 13:12:26   
lino
Dreamhorse najlepša hvala za informacije. Bom morala iti te stvari nakupiti in je kr dobro slišati, da ni tk pretirano drago...bom verjetno počakala na denar od paketka in se nato spustila v nabavo.

Biba tudi tebi hvala za tolažbo...sej pol, ko kakce poberem si itak roke umijem...ampka strah ostane, no sedaj je malo bolje ampak G. bom pa vseeno spomnila, sej mi pripadajo te preiskave. No eno smo ven spustili ampak eno pa bi še vedno lahko imela.

Glede službe pa menda firmo res zapiramo s 1.4....ima morda katera izkušnje in mi lahko svetuje kaj narediti v tem primeru...pogodbo bi drugače imela še do 30.6., ampak sedaj se mi pač prekine in ker sem na bolniški ne vem niti kako bi se lahko zaposlila...ali se lahko tudi iz bolniške????user posted image user posted image Kakeršen koli nasvet dobrodošel.user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.3.2009 13:16:37   
Lsica
A ni to tko, da če si na bolniški ti ne morejo delovnega razmerja prekinit? No ne vem kaj se zgodi, če podjetja več ni...Daj se pozanimi, mogoče ti pa lahko bolniška še naprej teče, do porodniške, saj si tko na bolniški preko zavoda za zdravstveno zavarovanje, a ne?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 633
24.3.2009 13:53:46   
loveforever
tako kosilo e mimo sedaj pa popoldanski počitek, zvečer pa v masažno bano mi ful paše, sej absolutno ne izpostavljam trebuščka ampak mam naštimano čusto rahlo masažo za hrbet.

nočko za enkrat

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 634
24.3.2009 13:54:44   
lenika
Lino saj aprilska plača se ti tako ali tako več ne bi štela v porodniško.

Drugače pa se mi zdi popolnoma normalno, da včasih razmišljamo o tem kako bo. Tudi sama imam velikokrat takšne misli, čeprav že imam enega otroka. Od tega, kako bo z dvema, do tega, kako bo prvi sprejel novorojenčico,...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 635
24.3.2009 14:15:33   
kalanteja
Punce, jaz sem tako slabe volje, ma že včeraj sem full slabo čutila brce, danes jih pa sloh nič kaj ni, jaz ne vem kaj je to? Sem klicala g. pa se nobeden ni oglasu

Sem kihala, sladko sem jedla, muzko poslušam, pa ni kaj ni, sem pa v 29 tednu, a ima še katera tak primer? Ponoči nisem nič kaj spala, full sem težko dihala.

Ma mene skrbi predvsem zarad tega, ker so brce do nedelje še bile tako fajne, čez cel dan, ma ne vem kaj bi naredila

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 636
24.3.2009 14:20:33   
lenika
Kalanteja, velikokrat kakšen dan ali dva slabše čutimo brce, kadar gre za porast plodovnice. Drugače pa, če jih še vedno ne boš nič čutila, bi se jaz šla pokazat, že zaradi tega, da boš bolj mirna.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 637
24.3.2009 15:04:20   
tadejluka
Hej!
Se oglašam po dolgem času. Pri nas je vse vredu, mulo brca 100/h, mamo tudi že vso opremo razen previjalne mize doma, pa posteljnino še čakam, da mi jo pošljejo, pol bo pa vse user posted image . Me pa občasno sploh zvečer spet mučijo slabostiuser posted image

Lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 638
24.3.2009 15:30:53   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Glede službe pa menda firmo res zapiramo s 1.4....ima morda katera izkušnje in mi lahko svetuje kaj narediti v tem primeru...pogodbo bi drugače imela še do 30.6., ampak sedaj se mi pač prekine in ker sem na bolniški ne vem niti kako bi se lahko zaposlila...ali se lahko tudi iz bolniške????user posted image user posted image Kakeršen koli nasvet dobrodošel.user posted image

tut jaz sem bila na istem, oz. meni ni hotela podaljšat pogodbe. Najprej sem mislila, da bi me moj user posted image  zaposlil kot gospodinjo, vendar mi je na CSD rekla, da se mi to definitivno finančno ne izplača. Ne, da bom od marca brez dohodkov, še za prispevke bom mogla dati.
Jaz sem naredila takole: bila sem na bolniški in na ZZZS ti tudi po zaključku delovnega razmerja še en mesec pripada bolniška za izvenredno del.razmerje. Po končani podaljšani bolniški, pa sem se prijavila na zavodu za zaposlovanje, kjer sem še naprej na bolniški, no to bo samo en mesec.
Tako, da pojdi na ZZZS, kjer ti bodo še za en mesec podaljšali bolniško, pol greš pa tko al tko na porodniško.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 639
24.3.2009 15:40:13   
malagala
Ojla!

Ravno iz pregleda, vse je OK. Dala sem kri in je  OK(140hmg), voda čista, nič izcedka...Prišla sem na plus 6, 5 kg - danes je točno 30t, torej vstopam v 31.t. Ginek. je rekla, da je teža čisto vredu, po normativihuser posted image Dobila sem potrdilo o PDP, na CSD naj ga nesem v 32. tednu.

Najboljša novica - moj MV je trdno zaprt, zato si lahko privoščim kak krajši sprehod, seveda na lastno odgovornost, ker sem na staležu. Kako resno pa se ve držite staleža???Ker jaz že 2 meseca nisem bila zunaj razen pregledov in MŠuser posted image

Malo sem se ustrašila, ker ginek. ni našla takoj bitja srčka, nato je vzela bolj globinski aparat in ga takoj ujela. Ni čudno, da čutim samo "notranje" gibe otroka, ker ga nosim fejst noter (zato imam manjšiuser posted image ), pa še nekaj smo odkrili - leži pod/za mehurjem, zato je težje najti utrip...Rečeno je bilo, da je važno, da gibe čutimo, intenzivnost pa ni pomembna.

Tako da drage junijke, če vaši malčki niso nogometaši, je lahko odvisno tudi od lege...Je pa vmes tako glasno brcnil, da je ginek. kar gor vrglo, komentirala je, da smo ga zmotile...

Škoda le, da nisem imela UZuser posted image Mogoče naslednjič...Še enega mi zagotovo naredi, vsaj tako mi je bilo danes rečeno...

Naslednji pregled - 21.4.

LP vsemuser posted image

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 640
24.3.2009 15:54:50   
Lsica
O, super da je vse OK malagala...

Drgač si pa kr prvošč kakšen sprehod na lastno odgovornost. Pa mobitel s sabo, da te lahko od doma kdo pokliče, če bi blo kaj nujnegauser posted image . Jaz bi znorela, če bi bla od novembra skoz doma...živim v bloku, v stanovanju s taščouser posted image ... Kaj naj?

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 641
24.3.2009 17:27:06   
luši
Pozdravljene sonosečke - po dolgem času še iz moje strani...

Par novičk... v petek sem mela pregled... z našim pobom je vse v redu, pridno raste in se redi... (pa js tut - pospešeno user posted image )... maternični vrat je še vedno čisto kratek, tako da terapija ostaja ista (ležanje, ležanje), nasledna kontrola 3.4.
Pa še to - za informacijo - mojga so odklopil iz umetne kome, user posted image tko da zdej čakamo da se zbudi... upamo da brez hujših posledic...

Lep pozdrav

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 642
24.3.2009 17:30:36   
majana79
O luši, kako lepe novice. user posted image Boš videla, tudi s tvojim user posted image bo vse ok.

Držim pesti še naprej.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 643
24.3.2009 17:55:02   
donna22
luši, res dobre novice user posted image user posted image Držimo pesti še za tvojega user posted image !! Verjamem, da bo vse v redu user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 644
24.3.2009 17:59:13   
loveforever
luši user posted image , naj se konča kot se mora!!!! seceda vem da ti je težko, pa boš videla da bo!!!

kako ste kaj ostale, vas kaj muči. koliko pa kaj tablet magnezija spijete? meni je v lekarni rekle 1 na dan, g pa 3!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 645
24.3.2009 18:29:26   
bamoocham
Dan.

Lušiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js sem si pa privoščila 2 uri spanja prejle. Me je kar zmanjkalo po kosilu-sem se ulegla na sedežno, pa sem tudi že spala.
Loveforever, js spijem 1 tableto mg na dan (2x po pol tablete), vendar mislim, da bo reba malo povečat zaradi otrdevanja trebuha.

A katera še je folno kislino? Ker  mi je rekla gin, da jo lahko jem še naprej-zaradi vitaminov. Hemoglobin sem tut js imela ful lep, 145, njena reakcija-ja ka pa vi jeste, da mate tako fajno kri?user posted image

Naša pa spi zdjle, če čist mirna..se vidi, da je vremenskauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 646
24.3.2009 19:14:14   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
O luši, kako lepe novice. user posted image Boš videla, tudi s tvojim user posted image bo vse ok.
Držim pesti še naprej.  user posted image user posted image user posted image

Luši: Enako, stiskamo pestke za vas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 647
24.3.2009 19:28:24   
knutek

Pozdravljene souser posted image ,danes sem imela pregled,pa je vse o.k.,UZ mi bo delala naslednjič,28.4.09,imam pa 8.4. test za "cukr".Moja gin. mi je rekla ,da naj grem na socialno samo z materinsko knjigo glede porodniške,paketa in očetovskega dopusta.Da se zdaj po novem nič potrdil ne daje.
Kdaj se dela ta 3D UZ,meni ga ni nič omenjala.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 648
24.3.2009 19:30:49   
Lsica
o, luši, to so pa krasne noviceuser posted image user posted image user posted image

Ti kar počivaj, pa čuvaj vašga pobča...

Držimo pesti, fige,.... še za ata, da bo tudi z njim vse OK...

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 649
24.3.2009 19:46:51   
tej_a
Punce živjo,

tut jest po dolgem času - večkrat na hitro preberem, samo pisat nimam časa...

Luši user posted image user posted image user posted image , še malo, pa bo to le grenek spomin, vi se boste pa ukvarjali z dojenjem in nočnim spanjem... user posted image  Pošiljam pozitivno energijo!!!

Tut mene je prijelo gnezdenje - smo šle same punce v soboto v Ikeo mal zapravljat, pa sm že v akciji! In zdej me res grabi, da nebi več delala - da bi imela malo več časa zase... tko da bom na naslednjem pregledu 9.4. rekla, če se da zrihtat en mesec bolniške pred začetkom porodniške...

Glede vozička pa - midva sva naročila enga Bugabooja iz Londona in so me obvestili, da mora biti pri meni do konca tedna... pa da vidimo! Naju bo prišlo 250€cenej, kot če bi ga tukaj vzela!

Drgač sm pa nadelala skoraj 10 kg (27t), una me še vedno itak vsakič krega...
Ampak sm se odločla, da se ne bom več striktno držala njene diete (brez OH), ker imam slabo vest do otroka! Pa če me raznese, me pa bo!

Mi je ena medicinska sestra rekla, da lahko da imam taka vnetja (nožnice in sečil!) zarad diete - sprememb, ki jih delam v telesu - da prav pri dieti brez OH začne telo izločati nevem kaj točno - in da lahko da so sečila na to reagirala! G pa itak trdi, da to nima veze in da si otrok vzame kar rabi in da sm tako hitro šibala s kilami na začetku, da nej kr ornk pazim zdej!

Drgač mam pa trebušček res velik - že tko sm kr šlang, pa dojenje pred novo nosečnostjo me je sploh izsušilo, pa otroka nosim čisto spredaj - tako da je trebušček res zeeelo velik! Tut čutim tamalega kot, da bi ga že v roki držala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.