malagala
|
Ojla! Ravno iz pregleda, vse je OK. Dala sem kri in je OK(140hmg), voda čista, nič izcedka...Prišla sem na plus 6, 5 kg - danes je točno 30t, torej vstopam v 31.t. Ginek. je rekla, da je teža čisto vredu, po normativih Dobila sem potrdilo o PDP, na CSD naj ga nesem v 32. tednu. Najboljša novica - moj MV je trdno zaprt, zato si lahko privoščim kak krajši sprehod, seveda na lastno odgovornost, ker sem na staležu. Kako resno pa se ve držite staleža???Ker jaz že 2 meseca nisem bila zunaj razen pregledov in MŠ Malo sem se ustrašila, ker ginek. ni našla takoj bitja srčka, nato je vzela bolj globinski aparat in ga takoj ujela. Ni čudno, da čutim samo "notranje" gibe otroka, ker ga nosim fejst noter (zato imam manjši ), pa še nekaj smo odkrili - leži pod/za mehurjem, zato je težje najti utrip...Rečeno je bilo, da je važno, da gibe čutimo, intenzivnost pa ni pomembna. Tako da drage junijke, če vaši malčki niso nogometaši, je lahko odvisno tudi od lege...Je pa vmes tako glasno brcnil, da je ginek. kar gor vrglo, komentirala je, da smo ga zmotile... Škoda le, da nisem imela UZ Mogoče naslednjič...Še enega mi zagotovo naredi, vsaj tako mi je bilo danes rečeno... Naslednji pregled - 21.4. LP vsem
|