Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:43:56
|
|
|
|
KAHLO
|
meta21 ne sfolgam vsega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:44:28
|
|
|
|
KAHLO
|
meta se pa nikjer nič ne piše o dežju, piše pa da grem na štajer ha hahaha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:48:43
|
|
|
|
meta21
|
Evo našega frajerja... najprej na suhem... pol pa še v vodi... Me ma, da bi šli kar že zdaj na morje. Me prav zanima, kako bo tam navdušen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:49:56
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta se pa nikjer nič ne piše o dežju, piše pa da grem na štajer ha hahaha Pri meni piše...če bo jutri deževalo bom grrrr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:51:10
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo našega frajerja... najprej na suhem... pol pa še v vodi... Me ma, da bi šli kar že zdaj na morje. Me prav zanima, kako bo tam navdušen odlično na suhem in v vodi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:51:30
|
|
|
|
lana17
|
Večer!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:52:45
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..... v soboto bi pa lignje, nedelja .....kaka ideja zakaj pa jim moraš kuhati?? sej dons majo ti majstri vse v ceno vračunano.......ali je pri vas drugače?? Ja jaz jim sigurno nisem nič kuhala ko smo stanovanje renovirali - samo pivo (pa še tega ne preveč, da ne bi ble kakšne cevi čudno prišraufane ) sem jim dala - je blo glih poletje.... Se mi zdi, da je pr nas (v Lj) to že mal pase...in res je tko kot je bubi rekla - definitivno imajo to že v ceno vračunano! kakor je meni znano FIŠI nič ne kuha za delavce (samo ) to je jedilnik za njeno familijo a ne FIŠI - popravi me, če sem narobe napisala
< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 24.3.2009 21:53:34 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:54:19
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:55:33
|
|
|
|
lana17
|
Morje, midva še vedno nisva nič rezervirala. Se bomo vsi v banji kopal , namest v morju. Super slike s super plavalcem!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:55:46
|
|
|
|
meta21
|
Pozdravljeni račka in lana!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:56:22
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gloria http://www.ringaraja.net/forum/m_3928728/mpage_1/key_/tm.htm#3928860 ...upam da mi je ratal ....zdej se pa še po tahih temah sprehaja kao jo skrbi Pol grem pa res pogledat in sva prijavljeni jaz in puhica13 . Se je prijavla pod enim od 15 imen, ki jih uporablja in šla odgovore brat al kaj? mislm..... ni kaj ..... puhica13 po moje ma tolk imen, da si bo vsak čas kr svoj forum odprla pol ji bomo lahko pa me smetile gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:57:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Morje, midva še vedno nisva nič rezervirala. Se bomo vsi v banji kopal , namest v morju. Super slike s super plavalcem! Ma sej ni tak slabo... Voda vedno ta prave temperature, sonce te ne more opečt, kopalk ne rabiš, kuhno maš pri roki, da malčku kaj pripraviš, pralni stroj je blizu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:58:28
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri bubiju sem imela prvo leto super zrihtano - zjutraj ga je varuška pobrala pred blokom, tako da nisem zgubljala časa. Res mi je bilo komot. V vrtcu se hitro zamudiš.... kakšno besedo izmenjaš z vzgojiteljico, otroka moraš slečt in preobut,... bubi - jst se zdajle zavedam, da kljub temu da imam OGROMNO dela sm na komot, ker ni potrebno it v službo če pa pomislim na september me pa kar zdajle začne glava bolet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 21:59:32
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Morje, midva še vedno nisva nič rezervirala. Se bomo vsi v banji kopal , namest v morju. Super slike s super plavalcem! Ma sej ni tak slabo... Voda vedno ta prave temperature, sonce te ne more opečt, kopalk ne rabiš, kuhno maš pri roki, da malčku kaj pripraviš, pralni stroj je blizu ja pr men v kopalnici je predvsem pralni stroj blizu maš pa prow vse je pri roki in priročno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:00:02
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Morje, midva še vedno nisva nič rezervirala. Se bomo vsi v banji kopal , namest v morju. Super slike s super plavalcem! Ma sej ni tak slabo... Voda vedno ta prave temperature, sonce te ne more opečt, kopalk ne rabiš, kuhno maš pri roki, da malčku kaj pripraviš, pralni stroj je blizu Mal soli v banjo, reflektor, pa olje z vonjem po borovcih, kaka riba iz ribarbice, ventilator...morje je že tu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:00:57
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri bubiju sem imela prvo leto super zrihtano - zjutraj ga je varuška pobrala pred blokom, tako da nisem zgubljala časa. Res mi je bilo komot. V vrtcu se hitro zamudiš.... kakšno besedo izmenjaš z vzgojiteljico, otroka moraš slečt in preobut,... bubi - jst se zdajle zavedam, da kljub temu da imam OGROMNO dela sm na komot, ker ni potrebno it v službo če pa pomislim na september me pa kar zdajle začne glava bolet Mene tud...zato raj ne razmišljam.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:03:05
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Morje, midva še vedno nisva nič rezervirala. Se bomo vsi v banji kopal , namest v morju. Super slike s super plavalcem! Ma sej ni tak slabo... Voda vedno ta prave temperature, sonce te ne more opečt, kopalk ne rabiš, kuhno maš pri roki, da malčku kaj pripraviš, pralni stroj je blizu Mal soli v banjo, reflektor, pa olje z vonjem po borovcih, kaka riba iz ribarbice, ventilator...morje je že tu tooo ventilator, odvisno na kolk ga naštimaš pa ti piha jugo, maestral, ........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:03:35
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Morje, midva še vedno nisva nič rezervirala. Se bomo vsi v banji kopal , namest v morju. Super slike s super plavalcem! Ma sej ni tak slabo... Voda vedno ta prave temperature, sonce te ne more opečt, kopalk ne rabiš, kuhno maš pri roki, da malčku kaj pripraviš, pralni stroj je blizu Mal soli v banjo, reflektor, pa olje z vonjem po borovcih, kaka riba iz ribarbice, ventilator...morje je že tu Vidim, da si že naštudirala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:03:45
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri bubiju sem imela prvo leto super zrihtano - zjutraj ga je varuška pobrala pred blokom, tako da nisem zgubljala časa. Res mi je bilo komot. V vrtcu se hitro zamudiš.... kakšno besedo izmenjaš z vzgojiteljico, otroka moraš slečt in preobut,... bubi - jst se zdajle zavedam, da kljub temu da imam OGROMNO dela sm na komot, ker ni potrebno it v službo če pa pomislim na september me pa kar zdajle začne glava bolet Mene tud...zato raj ne razmišljam. jst sm si tud zadala da o tem ne bom ŠE razmišljala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:04:53
|
|
|
|
KAHLO
|
meta21...mi smo našo kr v bazen pognali......je čist podivjala....kakšno veselje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:05:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
evo ga moj že spi na kavču in pol kao gleda odmeve al kaj je že zdele in bog ne daj da grem zdajle ugasnit tv pa sej nima smisla ta večji pa ta mala sta še pokonc
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:06:48
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta21...mi smo našo kr v bazen pognali......je čist podivjala....kakšno veselje iiiiiiiii tale tvoja bo sara isakovič tko uživa v vodi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:09:10
|
|
|
|
KAHLO
|
Račkap.....ne bi bilo slabo če bi bla ala Sara Isakovič.....ji vsaj neumnosti po glavi ne bi hodile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:09:57
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta21...mi smo našo kr v bazen pognali......je čist podivjala....kakšno veselje Samo jih je res veselje gledat, ne? Zato pa jaz komaj čakam poletje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 24.3.2009 22:10:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Račkap.....ne bi bilo slabo če bi bla ala Sara Isakovič.....ji vsaj neumnosti po glavi ne bi hodile Pa mami bi lahko kupila kakšno vilo na Floridi za stara leta
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?