emi*
|
Lep pozdrav na hitro in lep praznik! Evo po dolgem času,da napišem,da Ines lepo napreduje,ima že čez 8kg,dva spodnja zoba sta že napol zunaj. Mislim,da so že drugi na vrsti,saj tečnari v zadnje čase kot je pri prvih dveh,vročine hvala bogu ni. Je pa vse po vrsti. Zadnja dva dni se prav čudim,da je samo zelenjavo pa meso,ker drugače sem ji morala vmešat vedno kako sadje. Ma vse je.Dala sem ji tudi skuto s sadjem,vsak dan poje eno in ji gre.Ima pa tudi celo zbirko Frutolino,Medolino,Grisolino,Rižolino,Koruzo pa Keksolino,vse to je že jedla in včasih tudi z navadnim mlekom,katerega sem malo razredčila z vodo.Če vidim,da ji tekne pa da ni nobene alergije na to zakaj pa ne.Sploh se mi ne posluša teh ne smeš to ,ne smeš to,ki itak vsak dela po svoje. Kopamo se še vedno vsak drugi dan in uživa v vodi,še se igra s svojimi račkami.Drugače je res pridna.Spi celo noč od 21h-7,8h zjutraj,že kar nekaj časa.Danes bomo pa meli špinačo za kosilo pa krompir.Full ma rada špinaco. Zanima me kaj je pametno naredit,da ne bo mela ravnih podplatov,kaki čevlji bi bli ok?
|