Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 7:46:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jutro............smo auf že od 5.45.......... če te kaj tolaži.... mi tudi bubiko sem skoraj potučkala nazaj, bubi pa ni šans. Potem pa je itak ati prišel iz službe in mi še bubiko gor držal.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 7:47:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you za vse nas mamice............ Hvala, lep dan vsem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 8:01:07
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 8:32:29
|
|
|
|
RAČKAPK
|
DOBRO JUTRO dons pa za vse nas KAVICA
< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 25.3.2009 8:33:29 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 8:33:06
|
|
|
|
arabela*
|
< Sporočilo je popravil Saraya -- 25.3.2009 8:35:24 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 8:44:16
|
|
|
|
*bubi*
|
uf, to pa bo kave
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 8:45:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* uf, to pa bo kave bomo naspidirane...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 8:46:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* uf, to pa bo kave bomo naspidirane........... mogoče mi pomaga, da izpit naredim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 8:50:07
|
|
|
|
meta21
|
Dobro jutro! A ni kul, ko nas večina lahko 1. praznuje materinski dan? Saj ne, da bi kaj ekstra pozornosti posvečala temu dnevu ampak vedno me je mal jezilo, ker sva z mami za dan žena obe dobili rožico (takrat sem se počutila tako pomembno ), za materinski dan pa (logično) samo mami.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 8:51:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* uf, to pa bo kave bomo naspidirane........... mogoče mi pomaga, da izpit naredim In meni, da končno spacam tole reč, ki jo pač že 100 let pacam skupaj in na koncu (al pa kar na začetku ) vedno pristanem na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 8:56:55
|
|
|
|
Čarli08
|
Dobro jutro tudi od mene. Me nekaj dni ni bilo, pa sem že čisto izgubljena ... mislim, da je bila debata okoli valjarja, ko sem bila nazadnje tu gor
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 25.3.2009 8:57:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:03:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Dobro jutro! A ni kul, ko nas večina lahko 1. praznuje materinski dan? Saj ne, da bi kaj ekstra pozornosti posvečala temu dnevu ampak vedno me je mal jezilo, ker sva z mami za dan žena obe dobili rožico (takrat sem se počutila tako pomembno ), za materinski dan pa (logično) samo mami. jaz pa bom spet prešvicala ta dan.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:16:33
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Lep materinski dan punce. Meni so všeč ti prazniki, moti me le, da so mogoče preveč komercialni vsi po vrsti. Drugače pa ja, ker sem vesela, da je danes moj prvi materinski dan. Kahlo in Meta superca kako sta vesela oba v vodi. Naša se vsak večer kopa v kopalni kadi, se sploh ne spomnim več, da bi jo v banjico tišala, ker tako rada čofota. Pa zaspi pol na brzake.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:17:28
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! čarli, vidim, da si gor. kako je z našim naročilom?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:19:02
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta21...mi smo našo kr v bazen pognali......je čist podivjala....kakšno veselje Ej kolk je pa luškana!!!!! Prava manekenka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:21:50
|
|
|
|
pf
|
Jaz pa sem zdajle pripravila špinačo, krompir nalupila, hrenovke so v nizkem štartu v hladilniku, štrudel sem spekla, tak da vmes skočiva ven, pol pa na brzino kosilo dokončat. Bo danes naša madam špinačo jedla. Sem jo skuhala s svežim mlekom 3,5, ki ga drugače zvečer tudi je. No midve sva že dva dni zaporedoma jedle zvečer keksolino. Punce kake milupa mlečne kašice, naša je nora na keksolino. Tak da imamo sedaj na zalogi frutolino, keksolino, grisolino in seveda rižolino. Na čokolino bomo pa še malo počakali. Pa žemljico smo danes jedli. Moram reči, da je lepo jedla. Sem ji pa dala včerajšnjo, ne današnje. Moj tast mi vsak dan prinese sveže žemljice zjutraj. Pa res čisto vsak dan 24/7. Lani pa sem dala včerajšno, ker sveže se ful drobijo in bolj trde š**** so ob koncih in me je strah, da bi se pičila kam, ko jo dlesni jezijo. Danes ni tak tečko, je kar dobre volje. Smo spali skoraj do pol sedmih. Jedli pa ob dveh.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:27:43
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Tak da imamo sedaj na zalogi frutolino, keksolino, grisolino in seveda rižolino. Na čokolino bomo pa še malo počakali. Pa žemljico smo danes jedli. Čist tko kot "zanimivost", kar se glutena tiče. Moja P je rekla, da so bili ravno na seminarju, kjer so rekli, da naj bi otrok gluten prvič probal med 7-8 mesecem. Če mu ga začneš dajat ful kasneje je prav tako povečana možnost da razvije celiakijo, kot če mu ga daš prezgodaj. No, toliko....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:32:32
|
|
|
|
pf
|
Zato Jazzy pa sva midve začele. Jutri bo itak sedem mesecev stara. Kot praviš prehitro ni dobro, prepozno pa tudi ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:35:38
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* uf, to pa bo kave bomo naspidirane........... ja jst sm že
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:38:29
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dobro jutro! čarli, vidim, da si gor. kako je z našim naročilom? Čaki, moram pogledat kaj si naročila. Mislim, da so eni bili, ene pa so pobrali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:41:18
|
|
|
|
Čarli08
|
Evo, že vem. Bele pike poke sem dobila in čakam nanje. Daj, če hočeš, poglej, če ti še kaj paše, ker bom še enkrat naročila. Za mojga sem tudi samo ene, pa bi mu magari še ene.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:54:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* uf, to pa bo kave bomo naspidirane........... mogoče mi pomaga, da izpit naredim držim pesti............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:54:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ne Gold fish itak nosim srajce in kostime oz. bolj elegantno v službo, tak da bo to vse prav prišlo. Ne ni poroke še v planu letos, mogoče drugo leto. Ja okoli 35 nas bo. Katastrofa a ne? ...... odvisno kaka bo družba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:55:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 PF, a greš jutri zraven? kam to greste? kopat na ptuj prideš ti? PF noče. Al pa kera druga? Mi ful ni sami za it, čeprav grema v vsakem primeru. .....mam delavce.....trenutno so v moji etaži, pa ni šans...pa nekak mi še ni z malim za it
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 25.3.2009 9:56:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ti še hujšaš kaj? Jaz sem tak jezna, meni so kar obstale kile. Naj gre v kišto. Pa herbalife gor ali dol, kile so zaenkrat iste že en čas. Oblika telesa se spreminja, kile pa ostajajo. Ampak jaz nočem teh kil. Sem že obupana. to si mene mislila ....... ... .....komentar ni potreben
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?