|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
24.3.2009 14:38:33   
summer410
magnezij šumeče tabletke???:)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 626
24.3.2009 15:02:56   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Twixy pij magnezij, pomaga za špikanje, pa meni pomaga če se potem malo božam, kot bi ga zmasirala.user posted image

Aha hvala user posted image  Bom sla po sluzbi v lekarno,da vidim kaj mi bo dala.

Ja summer magnezij sumece tableteuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 627
24.3.2009 15:21:59   
tassika
evo še tukaj objavim, če katero zanima:

29.3.2009 ob 21,00 kanal national geographic: oddaja in the womb - dvojčki, trojčki, četverčki ali 30.3.09 ob 9.00 ali 14.00

4.4.2009 ob 20.00 enojajčni dvojčki in ob 23.00 1.del (predvidevam, da je to za enega otročka) ali 5.4.2009 11.00 (1 del.)

NA te dneve je še ful podobnih oddaj o psih, mačkih, ekstremnih živali, tko da je tukaj link, pa lahko pobrskate po datum, če katero še kaj zanima, meni so vse enako dobre.

KLIK

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 628
24.3.2009 18:03:38   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Evo da se javim iz izpita. Naredila sva (jaz in user posted image ) z 8. Tako, da je še en izpit za mano. Lahko, bi dobila celo 10, pa sem neki zamuštrala, ampak se sploh ne pritožujem. Važno, da je narejeno, pa je.

bravo!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
24.3.2009 18:14:15   
Nončika
alo!!!!

se po krajšem premoru spet oglašam. v službi je kar napeto. doma tudi, saj zidamo. mala pa seveda zahteva svoje. in malo RR štrajka.

slabosti so kolko tolko mimo. naj tako tudi ostane.

vidim, da mate debato o hlačah in o bušijih. mene je napihnjenost minila, huh. nosim hlače, ki sem jih prej mela malo ohlapne ali pa sem si pomagala s pasom. sem si pa probala nosečniške hlače z 1. nosečnosti in so mi velke. mam ene torej pripravljene, za štart bo. pol bomo pa vidli kako bo kaj. če bom v službi pol si še kaj nabavim, če pa bom na bolniškem pa bodo še kako v redu trenirke.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 630
24.3.2009 18:58:27   
Nezy85
Hey punce!!!
No tudi jaz sem napihnjena ko slonuser posted image
Jaz sem si pa že kr zvlekla nosečniške hlače na sebe,
ker vse ostale so mi že pretesne in si ne morem več pasa zapet!
Sem pa rada komot, komaj čakam poletje da bom dala kaka lahko oblekco gor na sebe!
Utrujenost me pa drži čez celi dan!!Samo spala bi še!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 631
24.3.2009 21:26:11   
sashy
Hoj user posted image !
Vidim, da ste kar čvekiceuser posted image ! tako je prav! No pri meni je vse v meji normale, sicer mi je slabo, ampak ne bruham, sem utrujana, pa se še vseeno  s kolesom preljem v šolo in imam napihnjen trebuh pa zato oblečem malo širše hlače v pasuuser posted image

Lupinca: moja mami je vzgojiteljica, pa je med študijem že delala in ko je šla delat izpit iz teorije vzgoja, ga je prvič padla in se ji je tako za malo zdelo, ker je prakso pa obvladalauser posted image
Summer410: dobrodošlauser posted image

Tassika: res super, da si napisala čas in datum teh oddajuser posted image

Twixy: jaz pa pijem Donat pa je tudi v redu samo, da ga zmešam s toplo vodo (da se mi ne spahuje) razmerje 1/3 Donata in 2/3 vode

Zdaj pa lepo nočko, da se naspite in, da ne boste preveč utrujeneuser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 632
24.3.2009 22:45:15   
miki23
pozdravljene... kako kaj pocutje?

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 633
25.3.2009 7:40:24   
murkica
Pa da se še jaz malo na hitro javim. Danes sem čisto sesuta, pa še v službi sem, tako da se niti ne morem it več nazaj zlekntuser posted image . Spala sem še kar sorazmerno dobro, ampak sem ves čas nekaj sanja in mi je to kvaliteto spanca precej znižalo. No pa seveda vmesni odhod na wc,tudi nič ne pripomore k trdnemu spancu. Ampak glede na druge dneve se mi zdi, da sem danes spala odlično, pa sem še kar polomljena. Danes zjutraj mi je bilo zopet malo slabo, ampak hvala bogu je to sedaj minilo, tako da samo upam, da se ne vrne.

Hotela sem vas samo pozdraviti in vam zaželeti dobro jutro, zdaj pa letim delat, da bom sploh kaj naredila danes.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 634
25.3.2009 8:03:23   
summer410
dobro jutro punceuser posted image
kr spim, in kr spim......zdaj so mi še sam ene hlače prav:)....čakam na torek ko mam pregled....
a tale napihnjenost bo minilauser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 635
25.3.2009 8:19:04   
sashy
Dobro jutro user posted image !

Vse najboljše vse mamice za materinski dan user posted image .

summer: ja napihnjenost bo minila ampak takrat boš imela pa že trebušček tako da bo treba hlače kar nove kupituser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.3.2009 8:28:19   
summer410
no fajnuser posted image
pol pa res lahk grem po ene hlače za v službo v soboto...:)
doma pa tak trenerke....:)

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 637
25.3.2009 8:28:34   
tante
vsem že mamimacam in vsem ki pričakujete ....lep materinski dan...

halo jaz sem pa našla še ene malo večje hlače......sam so pa na korenčka...ufffffff sej mal pa so moderne ane.
bomo že preživeli.

luna se neumorno bliža in men se poznauser posted image user posted image

pri nas doma je pa mož prevzel gospodinstvo v celoti......z njegovo ženo je bolj malo.......od tega da pegla, pa pospravlja pa rože zaliva...........vse
tok mi ga je hudo gledatuser posted image

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 638
25.3.2009 8:49:03   
murkica
Ma jst pa doma kr vse še naprej delam. Če me začne kaj špikat, se pač usedem  oziroma zleknem na kavč za pol urce in sigurno mine. Jaz se držim mota, da nosečnost ni bolezen (seveda razen izjem, ki morajo obvezno počivati) in poskušam živetičim bolj normalno življenje.

Ne boste verjele kaj jaz zdaj jem... Moj mi je prinesel naktarine in se bašem z njimi. Sicer niso tako dobre, kot sredi poletja, ampak vseeno so dobre za vse prste obliznit!!!

Jaz sem pa tudi danes precej napihnjena, ampak s hlačami še nimam veljih težav  in upam, da bo tako ostalo še kakšen mesec. user posted image

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.3.2009 8:51:02   
Perlica76
Ojla nosečke!

Včeraj sem imela pregled pri G,zaenkrat je še vse ok,imam na slikci napisana dva PDP-ja(eden 5.11.,drugi 11.11.,pa to itak zdaj še niti ni važno!),pikica je velika 1,37cm.Sestra me je stehtala zmerila RR in to je tudi vse!V 10-ih minutah sem bla fertik!Fajn!

Naslednji pregled imam 15.4.

Lep dan vsem!!

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 640
25.3.2009 8:55:50   
murkica
Perlica user posted image user posted image user posted image  za opravljen pregled!!! Samo, da je vse v redu!!!

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 641
25.3.2009 8:57:57   
tassika
user posted image

Ojla jaz sem spala 10 urc in sem malo bolje ali pa zato, ker moram delat, ker sem v zaostanku, pa nimam časa se smilit sama sebiuser posted image . Jaz tudi še vedno vse delam, če me špikne se malo pobožam in usedem, kaj pa naj, če sem večino časa sama, potem bi bila lačna. Peglam pa samo 1x na teden. Do mojega pregleda je pa še točno 1 teden.

Vsem želim lep materinski danuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 642
25.3.2009 9:11:42   
Nezy85
DOBRO JUTRO bodoče mamice!
Drugo leto taki čas bomo pa že me praznovale materinski dan!user posted image
Perlica super da je vse bilo vredu na prvem UZuser posted image user posted image !!
Ahhh jaz pa še moram čakat do Aprila!!
Tk me že firbec mantra če je z mojo pikico vse vredu!!user posted image
Danes se dokaj dobro počutim, mal me jezi želodček drugega pa (še) ni!
Nič zdaj pa se spravit za v službo!
Lep dan drageuser posted image in se tipkamo popoldan!!!
papa

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.3.2009 9:17:59   
tante
alo

sej jaz tudi delam na tem da nosečnost ni bolezen....problem je le v tem da če bruhaš in ti je slabo čez cel dan da me strašno zebe in sem švoh. pa še kombinacija z zelo nizkim pritiskom se mi pa včasih začne tako vrtet, da me pa tudi kar prestavlja. pa žal je še tako da me služba zelo psihično izčrpa da sem koma.

v 1 nosečnosti zaradi nosečnosti nisem vzela niti enega dneva bolniške tudi ko sem bruhala sem bila stalno v službi in tudi sedaj sem.

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 644
25.3.2009 9:19:34   
summer410
tudi jaz normalno delam, sam ne morem se tolk koncentrirat...tam po ene 12 uri...:)....
pa ja....NONSTOP ME ZEBEEEEEEuser posted image

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.3.2009 9:26:22   
tassika
aha a zato me zebe, jaz sem pa mislila da me kaj drugega trese. Ja tante če bruhaš in imaš nizek pritisk, potem pa res ne moreš veliko delat. poskusi likat v sede, ti bo lažje. A veš kaj saj lahko včasih še moški malo delajouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 646
25.3.2009 10:02:28   
Nončika
perlica, bravo za pregled!!!user posted image user posted image user posted image

meni pa spet konkretno vse smrdi. bljek!!! nos mam zamašen, a mi vse smrdi. sem pa kot če bi me vlak povozil. totalno fuč. pa še popoldan moram v službo.

nič, grem malo kavč peglat, če že cot ne peglam in pa čez uro in pol v službo.

Neposredna povezava do sporočila: 647
25.3.2009 10:53:57   
sasika
Perlica, superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes zmedena. Sem si naštimalo uro eno uro prej. Namesto ob 6.20 ob 5.20. Groza in sploh nisem opazila. Že tako hodim spat ob 9. danes bo to verejtno 8.user posted image

Komaj čakam pregled, ker sploh nimam občutka, da sem noseča in res rabim potrditev. Sem se pa naročila na NS.  Imam jo 29.4.2009.

Sedaj pa nazaj veselo na delo!!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 648
25.3.2009 11:54:30   
pocahontas
Perlica bravo za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes tako uničena, da že cel dan spim, če pa sučajno vstanem grem nazaj spat, ker se ustrašim sama sebe,bleda sem kot zid, brez apetita...

Dost jamranja, saj bo bolš ... upam.

Čestitke vsem z materinski dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 649
25.3.2009 12:21:42   
AllyGem
Pozdravljena dekleta,
tukaj glas od nove clanice, ki prav tako pricakuje v novembru novo druzbo. TRenutno bi naj bila v 8. tednu.
Mal sem pocekirala, kaj razpravljate in vidim, da imam tudi sama podobne tezave.Trenutno sem na bolniski zaradi hudih slabosti.
Morda bi s tistimi, ki imate podobne tezave, podelila nekaj nasvetov za lajsanje slabosti:
- skoz je treba piti (baje, da s tem redcimo nivo hormona, katerega visoka konventracija povzroca slabost)
- meni pomaga, da malo po malo jem (nikoli prej nisem zajtrkovala, zdaj pa mi je brez zajtrka ful slabo)

No, sicer pa receptov za lajsanje slabosti se najde cel kup na netu. Predvsem pa pravijo, da mora vsaka nosecnica pogruntat svoj sistem. Meni se zdi, da mi pomagajo homeopatske tabletke Sepia Officinalis. Preden sem jih začela jemati, mi je bilo tako slabo in sem bruhala, da sem pristala v bolnici potem pa na bolniški.

Aha, pa se cestitke ob materinskem dnevu!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!