giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: korala In še eno vprašanje - ko ste izvedele za nosečnost, ste prekinile z aerobiko, če ste prej hodile? Korala, jaz sem zaradi pretekle slabe izkušnje in ker imam že skoraj 34 let, prenehala z vsemi fizičnimi aktivnostmi (tek, ples, joga), ohranila pa sem hitro hojo najmanj pol ure do eno uro na dan. Čeprav nikakor ne verjamem, da fizična aktivnost kakorkoli vpliva na izid nosečnosti in čeprav se počutim več kot odlično (niti enega samega samcatega znaka nosečnosti nimam), sem se tako zavestno odločila. Kajti če bi slučajno spet šlo naprej ob tem, da bi bila ves čas enako aktivna, vem, da bi nekje v ozadju razmišljala, če pa le ni to povezano... Tako pa, če bo šlo naprej, gotovo ne bom pomislila, da sem kakorkoli sama kriva... Če pa bi imela kakšnih pet let manj, pa ne bi spreminjala življenjskega sloga, ker bi si v glavi rekla, da imam itak še čas za dojenčka. Če pa se bom po 12-em tednu počutila še vedno super, potem pa bom spet začela z vsemi temi stvarmi, ker takrat pa verjamem, da je pa možnost splava zelo občutno zmanjšana. Bom pa tudi G v ponedeljek na prvem pregledu vprašala, kaj ona meni o tem... Twixy, mislim nate in vam vsem trem želim vse dobro!!!
< Sporočilo je popravil giotti -- 26.3.2009 9:39:15 >
|