|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
25.3.2009 19:47:39   
valerija77
ČESTITKEEEEEEEEE VSEM NOVIM user posted image !!!!!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekaj dni me ni bilo tle gor pa vidim da nas je vedno več. To je prav super - bo še večuser posted image , pa jamrajo da je rodnost majhna?!? Jaz komaj čakam da bom videla svojo pikico ampak do tja je še 13 dni!!! Vidim da nas je kar nekaj ki imamo težave z prebavo user posted image user posted image user posted image Sicer moram reči, da nimam težav prav vsak dan, je pa takrat toliko huje. No se še slišimo kaj. Lahko noč vsem

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.3.2009 19:50:50   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: sashy

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Nikolinca & Kerala & allygem

user posted image

se podpišem. skratka, dobrodošle!!!1

Tudi jaz se podpišem in čim bolj mirno nosečnost želim!

Tudi jaz se pridružujem....in čim manj slabosti želim...

No tudi jaz želim veliko dobrodošlico vsem novim!!!user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.3.2009 20:09:59   
Lupinca
twixy mislim nate in držim pestke da bo vse ok!!!! user posted image user posted image user posted image Javi se ko prideš domov!! 

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 678
25.3.2009 20:44:39   
soča

Punce, jaz sem zacela krvavetuser posted image user posted image user posted image
Picimo na urgenco,da mi povejo kaj se dogaja!

Prosim drzite pesti,da pikici ostaneta pri meni!!! user posted image user posted image user posted image

Twixy vse bo v redu, boš videla. Držim pesti ti samo počivaj in se ne obremenjuj. Vem, da si borka in bosta s user posted image  o.k.

Pozdravlljene vse nove srečke nosečke. Pa da še jaz malo napišem kako napredujeva z mojo user posted image . V glavnem mislim da je bolj mamica tista, ki komaj še stoji na nogah. Kar pomeni bruhanje non stop in še enkrat bruhanje. Glede na to da za vožnjo porabim dve uri na dan in sem zadnje čase popolnoma izčrpana razmišljam o 4- urnem začasnem delovniku. Sicer mi to ni podobno, ampak domov pridem zvečer, izbruham vse in dejansko imam občutek kot da sem bolnik in ne nosečnica.

No, kakorkoli, vem da bo enkrat minilo, važno da se moja user posted image  počuti dobro in komaj čaka da začne brcati. 14.4. imam nuhalno, potem pa komaj čakam da povem še ostalim. Sodelavci me že sumljivo gledajo.

Pozdravček vsem.
Nočko.

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 679
25.3.2009 21:15:02   
sashy

Punce, jaz sem zacela krvavetuser posted image user posted image user posted image
Picimo na urgenco,da mi povejo kaj se dogaja!

Prosim drzite pesti,da pikici ostaneta pri meni!!! user posted image user posted image user posted image

Twixy držim pesti, da bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image

Pa dobrodošle še vse noveuser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.3.2009 21:54:39   
Anonimen
Pozdravljeneuser posted image

Tudi jaz sem še ena novo pečena nosečka,user posted image ki se vam pridružujem pri čvekanju, bom pa zaenkrat če ne zamerite še anonimna user posted image dokler se vse ne poštima glede pregledov pa NS.
user posted image
Prvi test sem naredila 21.3 pa še po tistem jih je nekaj bilo ker sem se hotela točno prepričatuser posted image
Po mojih izračunih naj bi bil rok 25.11 2009.
Doma že imemo dve navihani princeskiuser posted image user posted image

Prvi pregled imam 14.4 in upam da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi vsem vam želim veliko sreče pri pregledih da bo z vašimi user posted image vse v najlepšem reduuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja pa glede slabosti je še zaenkrat ni , sem pa tudi jaz mazolasta tako da tudi pri meni hormoni norijo.user posted image

Nočkouser posted image user posted image

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
25.3.2009 21:58:35   
water lily
Pozdravljene bodoče mamiceuser posted image
Tudi jaz bi se vam pridružila. Sem ravnokar zagledala plusekuser posted image .
Moža ni doma, tako da sem nekje morala povedatuser posted image
Rok naj bi bil 22.11., ampak imam zelo neredne cikle, tako da to se bo verjetno še spremenilo.
Imela sem pa sedaj tri dni rjav izcedek. Zelo malo sicer, ampak bilo pa je. Toliko da se je poznalo na vložku. Je imela še katera to?
Tudi prsa so bolj občutljiva pa napeta, pa žeeeeeeeejna sem, pijem kot kamelauser posted image , pa urin je temenuser posted image
Jutri pa pokličem ginekologa. Se moram še odločit katerega, ga namreč nimamuser posted image

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.3.2009 22:17:11   
miki23
twixy drzim pesti

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.3.2009 7:22:45   
Perlica76
Dobro jutro in dobrodošle vse nove user posted image !!!

Twixy zate pa močno držim pesti!! Veš,moja sestra je v nosečnosti tudi ful krvavela in smo že vsi mislili,da bo konec,pa ni bilo-sreča!!S plodom je blo vse ok,srček so slišali takoj in zdaj imajo že zdravega otročka!Tako,da resnično ne pomeni vsaka krvavitev konec,je pa prav,da v takem primeru čimprej šibnemo na pregled!!

Veliko sreče vsem!!

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 684
26.3.2009 7:23:45   
valerija77
Water lily čestitke. user posted image user posted image user posted image Od kje pa si? A se ti je izcedek končal? Ko boš klicala G. ji povej vendar mislim da to ni nič hudga. Pri prsih se ti pa pridružim.user posted image Urin sem pa na začetku tudi jaz imela malo temnejši ampak se bo popravil. Ti samo veliko pij. 

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.3.2009 7:28:53   
valerija77
Twixy tudi jaz mislim nate in držim pesti, za tvoji pikici.user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.3.2009 7:28:57   
pocahontas
Twixy držim pesti zate in za tvoji pikici, da bo vse O.K.!

Vse nove dobrodošle in mirnouser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem pa vesele, da nas je vse več!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 687
26.3.2009 8:04:00   
sashy
Dobro jutro!
user posted image  za vse tiste, ki jo pijete!

Dobrodošle vse nove, super vedno več nas jeuser posted image .

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 688
26.3.2009 8:04:32   
tante
dobrodošle vse nove in seveda vsem lepo obdobje....

Twixy......pogumno saj bo....

jaz sem včiraj popoldne 2x bruhala in pol bla čisto hin....pa še noč smo imeli slabo je sine zgleda spet fasu  bronhitis.... od decembra je skos neki bolan s presledki......groza

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 689
26.3.2009 8:35:06   
tassika
Ojla punce, meni ni pa zaenkrat nič slabo, a je to dobro, predno sem vedela da sem noseča mi je bilo vsak dan, zdaj mi pa kar ni, samo spala bi. Včeraj sem padla dol ob 8-ih in spala do danes zjutraj, pa še biuser posted image .
Strah me je, da ne bi bilo kaj narobe, saj pregled imam kmalu, ampak zaradi ene slabe izkušnje, me sedaj obhajajo črne misli, saj se trudim odmislit pa ne gre. In potem cel dan čakam, da me kaj špikne, da si rečem, ja pikica je še ok.

Twixy javi kako je, tukaj vse držimo pesti zate.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 690
26.3.2009 8:38:16   
*I.am.happy*

Twixy držim pesti tudi jaz, samo pozitivno bomo vse mislile, pa bo vse OK!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes čista podrtija, tale slabost me ubija, celo noč, celo jutro, kdaj se bo to nehal?! V službi sem pa sposobna delat do malce oz. kosila potem sem pa itak sam še za spat in tako do večera. Bomo videli, če bo danes kaj bolje.

Lepo lepo se mejte!

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 691
26.3.2009 9:02:53   
korala
Dobro jutro vsem!user posted image Ste že spile kavico ali je ne pijete več? Meni ne diši več kot včasih, a si jo nalijem par kapljic in fuuul mleka čez, da me kdo v službi ne pogrunta na jutranjem ritualu. Drugače pa sem tudi jaz zelo žejna in zaprta, tako da sem včeraj uvedla Donat in suhe slive. user posted image Slabo mi je rahlo čez dan, malo čutim v grlu, a nič groznega.
Upam, da je s Twixy vse ok. user posted image In še eno vprašanje - ko ste izvedele za nosečnost, ste prekinile z aerobiko, če ste prej hodile?

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 692
26.3.2009 9:14:21   
murkica
twixy- resnično upam, da je vse ok! Šele zdele sem prebrala in verjamem, da si tudi ti že prišla domov in da si šla zaradi utrujenosti kar spat in da še vedno greješ svoji dve pikici pod srčkom.
Vendar vseeno sporoči, da vidimo kaj se je zgodilo in da nas neha skrbeti! Mislim nate in na tvoja user posted image user posted image !

Dobrodošle vse nove user posted image . Želim vam čim manj slabosti in seveda čim več uživanja v teh mesecih, ki verjamem, da bodo minili kot bi trenirl.

Jaz imam v ponedeljek končno pregled in me bo razgnalo od radovednosti. Bi najraje vikend kar prespala, da bo ponedeljek čim hitreje tukaj user posted image .

Zdele pa šibam na eno kavico s prijateljico, da mogoče še ujameva malo sončka, ki se kaže za oblaki!!!

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 693
26.3.2009 9:23:15   
Anonimen
O kok nosečk nas je novembrauser posted image !

Boge, tiste k vam je tok slabo, pa k bruhate-upam, da bo čimprej bolje! Jaz v prvi nosečnosti niti enkrat nisem ubčutila slabosti, v drugi sem, sam ni blo ful neki hudo...zdej pa je ubistvu pomoje še prehitr da bi mi bilo ful slabo-sem lih danes štartala v 6 teden! Ubistvu je tko...da sem ful lačna skoz, pa samo meso, paradižnik, pice in solate bi jedla..pol pa se ful napokam, pa mi slabo rata..al pa če kavo spijem-mi tudi ni dobro..drugače pa ni panike še! Če bo tkole bo čist ok user posted image
Prebava je ok-HB!

Vidim da sva sedaj 2 anonimni, ki sva isto delale test in k imava že 2 user posted image user posted image doma..tako da se bom jaz podpisovala z ribico user posted image da se naju bo ločilo, dokler se ne izdava user posted image !
Jaz danes popoldan delam, pa komaj sem se  ustala, pa se mi že tok spi...user posted image utrujena sem pa na polno...skoz sam zeham, pa čist poklapana okol hodm...sej bo...sam da bo vse ok, pa bomo vse zdržale ane!!!

Twixy-mislimo nate, in držimo pesti da ste vsi ok!!!!

Anonimna user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
26.3.2009 9:33:17   
water lily
Jutro punce.
Meni se zdi da se mi slabost začenjauser posted image . No saj ne vem če mi je ravno slabo, nekaj me tišči v želodcu, pa kot da bi imela nekaj v grlu imam občutekuser posted image .
Ne morem pa verjet da mi kava ne pašeuser posted image Ker že 10let ne funkcijoniram brez kaveuser posted image .
A je tukaj kakšna kadilka? Jaz sem zelo strastna kadilkauser posted image . Ampak ne bom kadila v nosečnosti. Upam da tudi potem neuser posted image . Kako bom pa to speljala, brez da bi bilo ljudem okoli mene čudno ker sem nehala pa še ne vemuser posted image
Je pa ta naša nosečnost rahel čudež, sploh če se bo obdržala. Imamo kar nekaj žalostnih let že za sabo. Včeraj sem se sicer zjokala od šoka, ko sem zagledala plusek, ker nismo več "delali na tem", sem hotela malo počakat ampak čez par minut sem bila pa itak čisto evforičnauser posted image . Se mi pa kar smeje......me danes v službi vsi sprašujejo kaj se je ponoči dogajalo da sem tako dobre voljeuser posted image .
Izcedek je še vedno prisoten, ampak res minimalno. Sedaj grem pa klicat za pregled. Sem se odločila da kar pri stari ginekologinji ostanem, čeprav sem jo hotela menjat preden sem izvedela za nosečnost, ker ona vseeno pozna mojo zgodovino.

Upam da ste vse uredu, da so naši mali čudežki vsi uredu in da naš čaka par čudovitih mesecev do novembrauser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 695
26.3.2009 9:37:10   
giotti

IZVIRNO SPOROČILO: korala
In še eno vprašanje - ko ste izvedele za nosečnost, ste prekinile z aerobiko, če ste prej hodile?

Korala, jaz sem zaradi pretekle slabe izkušnje in ker imam že skoraj 34 let, prenehala z vsemi fizičnimi aktivnostmi (tek, ples, joga), ohranila pa sem hitro hojo najmanj pol ure do eno uro na dan. Čeprav nikakor ne verjamem, da fizična aktivnost kakorkoli vpliva na izid nosečnosti in čeprav se počutim več kot odlično (niti enega samega samcatega znaka nosečnosti nimam), sem se tako zavestno odločila. Kajti če bi slučajno spet šlo naprej ob tem, da bi bila ves čas enako aktivna, vem, da bi nekje v ozadju razmišljala, če pa le ni to povezano... Tako pa, če bo šlo naprej, gotovo ne bom pomislila, da sem kakorkoli sama kriva... Če pa bi imela kakšnih pet let manj, pa ne bi spreminjala življenjskega sloga, ker bi si v glavi rekla, da imam itak še čas za dojenčka. Če pa se bom po 12-em tednu počutila še vedno super, potem pa bom spet začela z vsemi temi stvarmi, ker takrat pa verjamem, da je pa možnost splava zelo občutno zmanjšana. Bom pa tudi G v ponedeljek na prvem pregledu vprašala, kaj ona meni o tem...

Twixy, mislim nate in vam vsem trem želim vse dobro!!!

< Sporočilo je popravil giotti -- 26.3.2009 9:39:15 >

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 696
26.3.2009 9:43:24   
*I.am.happy*

water lily, glede kajenja....jaz sem za novo leto kokr nehala kadit, s tem, da sem bila kar pridna kadilka dobrih rečmo 15 let. tole odločanje o kajenju je trajalo in je blo tko, da sem lani najprej precej zmanjšala, za novo leto pa nehala. no, nehala tako, da sem rečmo na en teden še kakšnega prižgala, nisem jih pa več kupila in vse slabši okus so mi mel čiki. naneslo je tako, da sem pa teden pred testom skor vsak dan enga skadila. od user posted image dalje pa niti enga in me ne mika in mi na misel ne pride. res pa je, da če si strastna kadilka, da to pa ne gre tako enostavno in BAJE ni priporočljivo nehat čez noč. to sem na večih mestih zasledila.tako, da bi jaz na tvojem mestu nekako na hitro zmanjšala in nehala, drugače je baje kar šok za telo.

toliko od mene.

lp

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 697
26.3.2009 9:46:55   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

BAJE ni priporočljivo nehat čez noč. to sem na večih mestih zasledila.tako, da bi jaz na tvojem mestu nekako na hitro zmanjšala in nehala, drugače je baje kar šok za telo.

Tole so navadni izgovori!!! Veliko večji šok je za bebico!!!! Tako da, če se le da, nemudoma v koš s cigareti. In prvi trije meseci so res izrednega pomena za razvoj možganov, živčevja in vseh organov, zato je resnično izredno pomebno paziti na to, kaj vnašamo v naše telo.

< Sporočilo je popravil giotti -- 26.3.2009 9:47:19 >

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
26.3.2009 9:54:08   
tante
alo

tudi jaz sem zvedela od ene ki je kadila in v času nosečnosti prenehala, da je najbolje postopoma...in ne čez noč....mislim da ni nobena nenadna odločitev pametna

to je tako....jaz sem si rekla da ko sem se poročila pa moram uvest eno spremembmbo.........pred tem sem bila kofetarica in je bil moj tast kar vesel da je imel kompanjona pri kavah čez dan.........ob poroki pa sem se odločila da preneham pit kavo.........poročena sem 3 leta in od takrat sem spila še eno ledeno kavo po kateri sem mislila da bom umrla......... no prenehala sem tudi zaradi težav z želodcem tako da  ni bil princip ampak tudi velika potreba.....pa kljub temu sem nehala in zadevo nadomestila z zelenim čajem.....sedaj pa še tega ne več

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 699
26.3.2009 9:54:28   
water lily
Kajenje bom prekinila. Par dni sem si dala do tri cigarete na dan da skadim(drugače jih več k škatlouser posted image ), potem pa konec. Pomoje je tudi večji šok dim kot prenehanje. Bom se posvetovala še z g.. V prejšnji nosečnosti(je bil kasneje splav), sem isto prenehala. Par dni čik - dva dnevno, potem konec.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?