|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
24.3.2009 10:35:11   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: tante

alo

jaz imam samo še ene hlače jih že en teden nosim in mi je že prav beda....pa še v taki službi delam kjer moramo biti dokaj zrihtani.
najraje bi doma na bolniški vstala pa ne gre in sem polno zasedena jaz pa nič ne morem.
probala bom najti kje kakšne hlače na lastiko v pasu tiste široke lastike sam ne vem kam jih it iskat. mam pa hlače 38 in že moj princip pravi da ne grem v 40.

kaj naj s principom, če mi 36 ne gre zapret.....in 38 je lih za lih....vešde morm kupit 40:)....sam ne vem kakšne..ker noge mam pa suhe...da ne bom zgledla kot kakšem pajac...

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 601
24.3.2009 10:38:34   
tassika
Vzameš kakšne na zvonec, nimaš ka falit.

JAz sem pa lačna in ne boste verjele kaj mi paše, pohan sir, pomfri in tatarska pa kakšna dobra solatkauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 602
24.3.2009 10:39:29   
summer410
ja:)...komaj čakam, da bo mal bolj toplo, bom dala kr tuniko gor pa spodi kakšne zelo raztegljive pajkice:)))))

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 603
24.3.2009 10:39:52   
summer410
aja......pa zdaj si mi lušte nardila:))

Neposredna povezava do sporočila: 604
24.3.2009 10:44:23   
tante
lačna sem pa nič mi ne paše jest........ojej kje pa kakšno pohanje........rada bi kakšno zelenjavno mineštro..pa kje naj jo staknem!!!!user posted image

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

Neposredna povezava do sporočila: 605
24.3.2009 10:47:06   
tassika
hmm tante, ne vem, pri nas v službi jo včasih imajo za malco. Meni pa paše jest, sam potem mi je rado slabo po hrani, ali pa mi ostaja v želodcu ali pa me peče zgaga, je pa res, da sem takle čas ful lačna, pa potem ko pridem domov spet, pol pa zvečer pa komaj kaj spijem, ker sem čist švoh, pa ne da bi mi bilo slabo, samo tak čuden občutek v želodcu.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tante)
Neposredna povezava do sporočila: 606
24.3.2009 10:53:11   
among_the_clouds
Jaz sem si že pred nosečnostjo kupila 2 trenirki na dekliškem delu v HM. Obe sta super do konca nosečnosti, ker imata pas za prepognit. Pred prejšnjo nosečnostjo sem si kupila tudi take kavbojke v NY in sem jih tudi nosila do konca. Tako da - se najde. Je pa res, da je to vse športno.

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 607
24.3.2009 11:00:53   
murkica
Punce tiste, ki ste iz Ljubljane, kam ste se prijavile na nuhalno? A ste šle vse v Dravlje, ali se je katera naročila tudi v Domžale? Jaz ne vem kam bi se, pa sej je verjetno vseeno?

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 608
24.3.2009 11:04:26   
tassika
Murkica, jaz sem se prvič prijavila v domžale k dr.šelihovi, jo je moja kolegica pohvalila, za drugič sem pa hotel iti v Dravlje, pa je bila zdaj tam ena soformurašica in je bila tako razočarana, da ji je žal, da se je iz Nemčije zato vozila v Lj. Dobila je par slikic in pa par filmčkov po 3 sek. dolge, zraven vsega so ji pa na cd zapekli še slikce in filmčke od neke druge osebe. Ne vem, bila je grozno razočarana. JAz bom šla pomoje v Domžale, ker sem tam doma in grem čez cesto. Imaš pa zdaj pestro izbiro, ker sta še dve naredili licenco, tako da so sedaj 4.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 609
24.3.2009 11:08:37   
Lupinca
Jutro :)

Jaz pa dans mal fax špricam, bom šla sam popoldne na ene vaje. Mi je pasalo spat, pa še tečna in brez volje sem nekiuser posted image upam da je res samo lunauser posted image

se o bušijih pogovarjate...ja jaz sem tudi kar precej napihnjena. Zdej tud zjutraj nimam več ravnega trebuha kot prej. Tako da me v večini vse hlače tiščijo razen enih in skos te nosim. Doma sem pa v trenirkahuser posted image

murkica js sem se v domžale naročila ja. Sej si hitro iz Lj tam.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 610
24.3.2009 11:09:08   
murkica
Ma ja neki se bo treba naročit, samo resnično ne vem kam. Ker sama bi tudi rada imela slikice, pa nočem biti razočarana, glede na to, da je to najina prva user posted image , bi rada vse doživela tako kot mora biti.
No bomo že nekaj pogrntali. Hvala za odgovor.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 611
24.3.2009 11:13:01   
murkica
A to pri Strahovi?

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 612
24.3.2009 11:19:33   
rožica13
among_the_clouds jaz sem imela čez vidend na sebi trenirko s širokim pasom, ki je sicer zelo udobra pa me je tisti pas tako tisčal sem ga zavihala in ni nič pomagalo potem sem jih pa z veseljem zabrisala iz sebe user posted image .
Mi je pa grozno v avtu sedet si moram vedno pas odpet od hlač ker me tako zažira v trebuh.
Tudi jaz sem v Lj čez teden in sem se v Domžale naročila, verjetno ni prav velike razlike.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
24.3.2009 11:20:43   
karin82
Ojla punce, k vidm, da je govor o nuhalni me neki zanima. Prvi pregled imam 7.4, trenutno sem v 8 tednu, pa me zanima a se morm že zdej prjavt na nhalno, ker nevem kok časa se to kaj čaka, da ne bo slučajno prepozn. Nočm pa prehitevat, ker sploh nevem kaj bo 7.4.
Kakošne so kaj čakalne dobe a kaj veste. Ja pa jaz sem tud iz okolice Lj, pa nimam pojma kam bom šla.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
24.3.2009 11:31:54   
murkica
Ma jst sem se kar prijavila in sicer imam datum 20.4....

Je pa rekla, da se naj na pregledu posvetujem z G, če je ta datum ok in če se kaj prestavi naj naknadno pokličem. je pa pregled 60 evrov.

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 615
24.3.2009 11:40:02   
miki23
pozdravljene. kako smo kaj danes? vreme je katastrofa,sem cisto brez volje... punce jst nimam nobenih znakov nosecnosti,pa se ze bojim malo... upam da bo vse ok

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 616
24.3.2009 11:50:58   
pocahontas
Pozdravljene!

Vidim, da se pogovarjate o hlačah. Jaz imam od prve user posted image  dvoje hlače, vendar sem jih kupila šele okrog šestega meseca. Prej se mi je tako malo poznalo, da sem odpela kakšen knof pa je blo. Sem si pa že ogledovala nosečniške zadeve, vendar je še prezgodaj, ker me za zdaj še nič ne tišči imam pa na zalogi par trenirk, ki so najboljše.

Meni pa je zadnja dva dni slabo od kave, tako da jo bom kar ukinla, upam da bo ratalouser posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 617
24.3.2009 12:20:52   
tassika
Jaz se bom naročila po prvem pregledu, ko bom vedel kako pa kaj, saj jih je dovolj, nekje me bodo pa že vzeli, bolj je problem pri takih ki so zelo priljubljeni ala Pušenjak&co. tam je res pomoje čakalna doba.

No jaz sem pa z malce in sem potem pojedla rižoto in puding, pa sodelavka je naročila kavo s smetano, zdaj se pa trudim, da ne bi bruhala, pa ne vem katera zadeva je bila preveč, ker količinsko ni bilo preko moje mejeuser posted image .

Miki23 ne sekiraj se, mene je cel prejšnji teden ful špikalo, zdaj je pa nehalo in potem sprobavam če me še bradavičke bolijo na otip, ker to je še edina zadeva, ki jo imam. Utrujenost pa ne vem ali je nosečniška ali spomladanska. JE pa za mano en SS sicer v 10 tednu, ampak sem panična zdaj že od začetka, drugi teden imam pregled in me je prav strah. Ampak moram odmislit in ti tudi. Boš videla, da bo vse Ok in da bomo v novembru skupaj vozičkaliuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 618
24.3.2009 12:28:36   
karin82
ohja! teli znaki, če jih ni je groz, če pa so pa tud :)
Men ni nč slabo in nč ne bruham, če pa bi bi se pa isto pritoževala ;)
A sploh lahko pred prvi ultrazvokom veš a bo vse ok al ne.
Jaz sem skoz misla, da ko bom pa črtico zagledala potem je pa to to, zdaj me pa skrbi, če bo srček bil al ne, da slučajno ne migam preveč da ne bi prišlo do SS in podobno, same skrbi sploh se ne morm tok veselit, še doma ne upam povedat mamici, ker nevme če bo vse ok.
A sam mal preveč paranoična ali je to normalno?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 619
24.3.2009 12:40:17   
tassika
KArin pri meni je enako zaradi SS, samo da sem jaz mami povedala, ker prejšnjič nisem, pa je itak vedela in ko sem začela je rekla saj vem, pa sem rekla da ne in povedala in ji je bilo ful hudo, meni pa tudi ko sem sama ležala v bolnici. Jaz se vsak večer in vsako jutro pogovarjam s pikico in ji povem, da more ostati z mano, jo božam, gledam da lepo jem, da ne dvigujem nič, da se ne naprezam, da hodim počasi v službo in ne divjam, da se ne sekiram in žiciram, groza. Potem si pa rečem, če je tako odločeno bo že pač moglo bit, ampak ne morem da bi jemala tko na easy.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 620
24.3.2009 12:59:41   
toba
Hoj,
berem, da se pogovarjate o svojih trebuških...sama imam malo napihnjenega...kakšne kavbojke si bom šla kupit po prvem pregledu (konec drugega tedna imam pregled, pol pa mogoče v šoping).
Na nuhalno sem se že kar naročila in sem dogovorjena, da pokličem, če bi bil plod še majhen.
Kar se tiče utrujenosti sploh ne bom izgubljala besed, sem čist zanič, slabosti pa ponavadi zvečer in ponoči. ampak samo še kakšen mesec pol bo pa boljše. Upam.
lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 621
24.3.2009 13:51:56   
tassika
evo sem našla eno lepo slikco

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 622
24.3.2009 14:11:27   
tante
lepa slikica............naš mali in njegova mami sva nora na medvedka PU in njegove prijatelje.

ejla za vse ki vam je slabo....v akcijo......sem zvedela da obstajajo neke tabletke proti slabosti v nosečnosti sam ne vem imena....kera prej zve katere so........več bi nas bilo zadovolnih.......
MEN JE SLABOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image

eno pikico že imam....drugo pa nestrpno pričakujemo

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 623
24.3.2009 14:22:47   
twixy
Ojla srecke nosecke.
Vidim,da imate danes dan za cvekanje. Jaz sem komaj zdaj prisla do racunalnika..

Mene ze tudi tiscijo hlaceuser posted image  Te bolj elegantne kaj imam danes oblecene so ze zeloo na ozko. Ko sedim imam kar gumb odprt ker se bojim,da bi kam odleteluser posted image
Drugace bom se nekaj casa probala vzdrzat v teh mojih hlacah. Vsaj kar se sluzbe tice. Doma sem itak v trenerkah in me HB nic ne tisci.
Drugace pa tudi razmisljam,da bi si kupila nenosecniske hlace ampak kaksno stevilko vecje kot imam zdajuser posted image

murkica jeeeeeeeej.... Bravo za 8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prej sem nesla cez cesto eno skatlo z papirji in me zdaj tako spika v spodnjem delu user posted image user posted image  Sploh hodit ne morem ker se bolecina kar stopnjuje... Me je kar groza.

summer dobrodoslauser posted image user posted image

daisy cestitke za pregleduser posted image

Smo pa vceraj enim prijateljem povedali,da dobimo dva sonckauser posted image  So me dobili na finto. Prinesli so sampanjec,da malo nazdravimo in jaz nisem pit.. Sem hotela mojemu v kozarec vlit in so me kar direktno vprasali, jaz pa sem kar direktno odgovorilauser posted image  Pravo olajsanje,ko se nekdo veseli z tabouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 624
24.3.2009 14:27:30   
tassika
Twixy pij magnezij, pomaga za špikanje, pa meni pomaga če se potem malo božam, kot bi ga zmasirala.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

katero ime bi izbrale
roža03

katero ime za fantka

matic (25%)

luka (36%)

ožbej (16%)

jaka (23%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!