|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
25.3.2009 10:57:26   
donna22
dany82, kaj ti si s Ptuja? No, jaz imam Lukmana in sem plačala 70 eur za 3D (2 slikici imam v albumu).

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.3.2009 10:58:31   
Mala_princeska
Dober dan. user posted image

Tale moj mother's day se je pričel pestro. Zjutraj sem že bila z našo skoraj 5 letnico pri zobozdravniku, sva šle po zvezdice in na srečo je šlo brez joka. user posted image

Zvečer sem bruhala user posted image (najbrž mi kisla solata zelenjavna ni pasala), pa tud zdi se mi da mi user posted image full na želodec pritiska.

Lepo se imejte.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.3.2009 11:55:44   
Anonimen
evo samo na brzino vas pozdravim in sibam.
mi2 sma bila 2dni v bolnici na infuziji in sma ravnokar prispela domov.
za nazaj vas bom brala kdaj drugič, ko bom bolj spočitauser posted image .
pa seveda lep materinski dan vsem mamicam!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 678
25.3.2009 12:01:57   
biba14
JanciF-imaš ZS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
25.3.2009 12:05:38   
biba14
Pravkar sem bila pri G..redna kontrola..le preveril je zaprtost mat.vratu in me ponovno naročil čez 6.tednov-popizdila bomuser posted image ...sedaj naj bi bili pregledi na 2.tedna,meni pa podaljša...s tem da mi ni dal nobenih potrdil za socialno,niti kri,niti toxo user posted image
Ma tok sem jezna, da moram it na dozo čokolade....user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.3.2009 12:12:19   
tinca84
VSEM, KI STE ŽE MAMICE IN BODOČIM MAMICAM ŽELIM VSE NAJBOLJŠE!!!

Častim vam še popoldansko kavico...

user posted image

user posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.3.2009 12:32:49   
jabolka
Mamicam , souser posted image vsem nam želim NAJLEPŠE OB MATERINSKEM DNEVU !!

LINO : meni je tako hudo ko slišim kaj takega , upem da se bo uredilo vse v njlepše user posted image user posted image ..
Lsica: sva na istem - tudi jaz tenutno živim pri tašči  hhuser posted image
Luši : sem vesela zate in tvojega moža- da je boljše ..držim še naprej pesti user posted image user posted image

Da se vam kaj tudi jaz oglasim  .
Kako bi tudi jaz šla prej na bolniško -porodniško , ker ne zdržim več v službi. Sem sama šefom v pisarni  -obup- ma me drži edino to da grem kmalu na porodniško , in po porodniški iščem novo-  trnuno pa si vsak dan povem ja "hvalabogu da imam službo v tem času". Upam , da me razumete , kaj sem hotela povedat.

Sem v 30t5 in komaj čakam 1.04 na pregled , da bom slišala user posted image in upam videla svojega sončkauser posted image . Drugače pa se počutim dobro user posted image v user posted image .

ŠE1X VAM ŽELIM VSEM NAJ user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 682
25.3.2009 13:01:34   
Lsica
Ojla,

jabolka, a potem sta se preselila k tašči? Moja gre pa jutri na morjeuser posted image user posted image user posted image in bova cel vikend sama kraljevala domauser posted image .

Vse najlepše ob materinskem dnevu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   lepo se imejte...

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.3.2009 13:02:47   
jabolka
 - Priporočam pitje malinovega čaja : 
ki je izredno dober za krepitev materničnih vezi, za prekrvavitev same maternice, in če je v njej dovolj hrane, se bo tudi oplojena celica hitreje prijela. Kitajci pravijo, da če boš njivo zoral, bo seme lepo kalilo, če ga boš vrgel kar na trdo zemljo, pa ne bo nič raslo. Malinov čaj tudi zelo olajša porod.
( Čeprav čaj iz malinovih listov ni najboljšega okusa, ima veliko koristi. Krepi maternico, popadki med porodom pa naj bi bili zaradi njega učinkovitejši. Vendar bodite previdni, čaja ne smete piti pred 34. tednom nosečnosti, na dan pa ga lahko zaužijete le dve skodelici. )

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 684
25.3.2009 13:20:31   
jabolka
LSICA : uživajtauser posted image user posted image ..user posted image user posted image
vem kako je , sem vesela za vaju user posted image

Ja , ni blo drugega kot it živet tašči -  na žalost ali pa tudi na srečo, dokler ne najdemo kaj za kupit ali pa vredu najemnino . UPAM ČIM PREJ user posted image ( V 60MM2 -6oseb)

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 685
25.3.2009 13:27:45   
majana79
jabolka, ti kar povej G da imaš težave, pa naj ti da bolniško... Ni dobro ne zate ne za user posted image , če se slabo počutiš in si pod pritiskom.
Jaz bom naslednji teden tudi omenila bolniško vsaj za 4 ure, ker me po 8 urah sedenja dejansko ful boli trebuh in imam občutek da mi mali pritiska dol, čeprav ga (sodeč po trebuhu) nosim precej visoko.

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
25.3.2009 13:29:15   
jabolka
ŠE EN MALI NASVETEKuser posted image

Obstaja veliko načinov, kako polepšati  pričakovanje otroka in olajšati porod :

Če spadate med tiste nosečnice, ki vam je pogosto slabo, poskusite z ingverjevim čajem.Košček ingverjeve korenine zavrite v vodi, precedite in sladkajte z medom. Malinov čaj je baje zelo koristen, saj naj bi utrjeval maternico. Zaradi podobnih učinkov je priporočljiv tudi čaj iz muškatnega oreščka, saj naj bi zmanjševal poporodno krvavenje. Sicer pa matere priporočajo plavanje, ki naj bi v zadnjih mesecih nosečnosti lajšalo bolečine v križu in nogah.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 687
25.3.2009 13:44:13   
loveforever
jabolka, pa boš pila ta čaj. js ga bi, sam me je strah, da bi mi v bolnici potem rekli zakaj sem se s tem filala. js bi začela nekje v 36 tednu to pi, al je prekmalu. kaj pravite druge?????

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.3.2009 13:56:08   
majana79
loveforever, boš pa rekla da ga nisi pila, sej ne morejo ugotovit user posted image Jaz ga bom potem proti koncu, če je drugim pomagal, bo pa meni mnde tudi. user posted image Sploh pa 2 šalici na dan lahko spiješ katerega koli zeliščnega (to je meni rekla v lekarni), samo da se ne smeš z nobenim nalivat. 

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.3.2009 14:19:33   
malagala

biba14 - Res čudno, jaz hodim od 8. tedna na 4 tedne, po 34. tednu pa na vsaka 2. tedna. Običajno dajo papirje za CSD okoli 30. do 32. tedna, prej se ne rabi...Zgodi pa se, da kak ginek. kaj pozabi...No, jaz si vse kar moram vprašati zapišem na listek in jo vse vprašam. Tako sem šla na glukozni test v 26. tednu, če je ne bi vprašala, kdaj se to dela, bi zadevo spregledali, pa mi je kar hitro napisala, naj grem.

Jaz mislim, da ste srečnice vse tiste, ki vidite user posted image vsakič na pregledu
...Jaz sem ga videla mesec dni nazaj in se mi zdi celo večnost čakat še 4 tedne, da ga spet vidim - upam no, da bo takrat, da se zadeva ne premakne še za 2 tedna...Tako pa me samo skrbi, v kateri legi je, če je vse OK, koliko je težek...Zadnjič me je prav prestrašila, ko je pri 26. tednih tehtal 1060 g, velik pa je bil za 5 dni več kot naj bi bil...Zato bi rada vedela, kaj je zdaj - če je še med ta težkimi ali je kaj bolje...

Na 3D sem bila v 24. tednu in smo lepo videli obrazek, spola pa žal neuser posted image Razmišljam, da bi si vmes plačala kak UZ, navaden, pa ne vem, če se mi splača ali neuser posted image kaj menite?

No, uživajte v materinskem dnevuuser posted image

Luši
- držim pesti, da se vse dobro izteče!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 690
25.3.2009 14:36:48   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Lino, če si na bolniški in greš potem direkt na porodniško, se ti to vse šteje v del.dobo. Če pa sedaj zamenjaš delodajalca, pa ne glede na to, da si že na ZZZS, ti bo moral on spet plačevati 30 dni bolniške. Tko so meni takrat rekli. Po 30 dneh pa spet padeš na ZZZS.

Hanuši hvala ti...točno tako je, kot si mi napisala, k sreči.user posted image Sedaj se prijavim na zavodu in ker imam itak 3 mesece pravico do nadomestila, ga sedaj izkoristim 1,5 meseca do porodniške in potem itak nastopim porodniško...mi pa v tem času teče delovna doba (ker pač mi pripada nadomestilo...) in pa tudi do porodniško naj bi dobila in osnova za porodniško je zadnjih 12 plač, pa se mi pol to nadomestilo iz zavoda niti ne šteje zraven...No pozabila pa sem vprašati, ali dobimo v tem primeru 100% porodniško???

Biba, tudi jaz sem bila včeraj na pregledu in me tudi niso testirali za tokso ali pa karkoli...sem dala samo vodo. Aja pa tudi jaz sem v 27-28 tednu in sem dala do sedaj kri samo 1x. Je pa rekel G., ko sem vprašala kako je s temi preiskavami, da bom za tokso še 1x testirana v 32t in takrat bom tudi za hpatitis...kako pa je z mojim železom ali drugače s krvjo pa nimam pojma.user posted image

Deja, upam, da je sedaj z malim sončkom bolje.user posted image

Jabolka, hvala za vse informacije glede čajev. Jst ga nameravam pit. Bom v 36 tednu začela s 1/2 šalčke in potem v 37t eno šalčko in potem 2 na dan...sej nimam kaj izgubiti, pa če se potem slučajno v 37t rodi tudi ni več panike, ampak mislim, da ne bo tk hitro delovalo...user posted image Si ga bom pa torej v Sanolaborju kupila.

Sedaj pa grem kosilo dokončati. Sem full user posted image , ker sem si riž dušila v pečici in v drugi posodi prav tako v pečici meso pekla in sem to user posted image pečico gor odprla pa želela riž ven dobiti in se mi je cela skleda obrnila in vsebina sesula po pečici in tudi po tleh...moj dragi pa je vse to iz kavča komentiral, da če si štorast, si pač štorast in ko sem omenila, da bi bila pomoč dobrodošla je rekel, da mi itak sedaj nima kaj za pomagat...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.3.2009 14:44:49   
jabolka
Loveforever :

imam rada čaje . Ingverjev čaj sem pila na samem začetku nosečnostini in mi ni  škodu. Za malinov čaj po pravici povedano nisem še vprašala v lekarni -  če bo dobro si ga bom kupila in pila po 36T. Ko zvem kaj več - sporočim . To pa sem zasledila na netu ... pravijo da ne škodi in da pomaga 

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.3.2009 14:58:38   
lenika
Luši me veseli, da z bodočim očkom kaže na bolje.
Deja lepo, da je sedaj vse  redu.
Lsica, jabolko sočustvujem z vama, ker jaz bi znorela, če bi živela v istem stanovanju s taščo. Pa imam čisto fajn taščo s katero se dobro razumem.

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.3.2009 15:17:51   
majana79
moj dragi pa je vse to iz kavča komentiral, da če si štorast, si pač štorast in ko sem omenila, da bi bila pomoč dobrodošla je rekel, da mi itak sedaj nima kaj za pomagat...

Ooo, jaz bi bila tudi user posted image na tvojem mestu, moj bi moral pa pospravit vse, že zavoljo komentarja.
Upam da ste vseeno pojedli vsaj meso, brez riža user posted image

Drugače pa meni za izvide povejo v ambulanti na naslednjem pregledu oziroma pokličejo, ampak samo v primeru, če so izvidi slabi. Tako da je sigurno vse ok. user posted image Glede testiranj pa res ni pravila. Jaz sem bila za tokso do sedaj testirana 2x, pa še enkrat naj bi bila, samo ne vem v katerem tednu. Kri tudi ne dam vedno, UZ pa upam da bo še eden... Drugim ga pa delajo vsakič. user posted image

Aja, glede porodniške, mislim da ti vseeno pripada 100%, pač na podlagi zadnjih 12 plač...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.3.2009 15:20:48   
princ_princeska
ola

Prišla iz pregleda šele malo prej...ja zjutraj na pregledu sem videla najinegauser posted image ...
..rokica v ustihuser posted image ...meritve so pokazale, da bo kar velik user posted image ....drugače srček vredu...
ja naslednjič imam pregled 16.4.2009-takrat dobim tudi dokumentacijo za CSD,napotnico...

Tak je bilo lepo, bi kr pri G ostala še kako urco in gledala kaj naš dojenček počne v trebuščkuuser posted image

No potem pa sem šla še v baby center, kjer sem kupila podlogo za previjat, bombažne pleničke 2x po 10 kosov in pa bombažne krpice 5 kosov....aja pa od bubchen kremo za nosečnice proti strijam, ker mi jo je že predvčerajšnjim zmanjkalo...tako da sem bila malo nabavnauser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.3.2009 15:22:39   
princ_princeska
pozabila...

koliko so pa kaj vaši dojenčki veliki in v katerih tednih...

pa pa

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.3.2009 15:58:37   
kalanteja
evo mene, ste se razpisale, noč sem preživela v bolnišnici, ker včeraj skoraj nisem čutila gibov, trebuh sem pa imela strašno otrdel, tako sem osatala na opazovanju,

Razlog zakaj nisem čutila gibov je otrdelost in pa lega otroka, saj je sedaj spet obrnjena z nogicami navzdol, glavo pa ima pri popku, naredila mi je ultrazvok in ko je brcnila nisem kj čutila oz. sem spet morala bit zelo, zelo pozorna na to, da sem jih občutila, tako kot npr. v 20 tednu

Dobila sem pikico splazmeksa in je bilo bolje, tudi gibe sedaj bolje čutim, naredili so mi tudi ctg

Naša pikica je težka 1.300g, vsaj tako mi je rekla dežurna g včeraj rekla

sedaj moram strogo počivat, gibe moram štet in pa čez en teden na kontrolo

vsi so bili zelo prijazni, nobeden ni rekel, da pretiravam, moje prvo bolnišnično bivanje je pozitoivno, uapm, da tako ostane

noter zraven mene je pa ležala ena, ki je imela preklampsijo in je morala danes predčasno rodit z umetnimi popadki, ker bi lahko bil otrok ogrožen- no grem počivat sedaj

lepo bodite

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.3.2009 16:46:01   
jabolka
...hura , konec za danes grem domou user posted image

Lep se imejte še naprej souser posted image .

KALANTEJA : user posted image user posted image user posted image sem vesela zate in tvojega user posted image , da je vse vredu . .

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.3.2009 17:03:41   
Mala_princeska

KALANTEJA  user posted image user posted image user posted image

drži se - počivaj.......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.3.2009 18:29:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

KALANTEJA  user posted image user posted image user posted image

drži se - počivaj.......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem željam.

jaz sem tudi ravnokar od G ,ker sem spet začela krvavet in to pošteno. no nič ni videti, da bi bilo kaj narobe vendar imam tudi jaz strogo mirovanje in za vsak slučaj napotnico za bolnišnico.
ne vem kaj vse se bo še zgrnilo na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image . danes sem bila tako vesela da je anej ok in da ne rabi bit več v bolnici sedaj pa to. upam samo, da mi ne bo potrebno cela 2mes strogo počivat, ker ne vem kdo mi bo pazil otroka. kak teden ali dva še gre, kaj več pa,...
pa še avto nama je pred dvema tednoma crknil(kar sem verjetno že omenila) in trenutno iščem finančno rešitev, sedaj pa še mojemuuser posted image z majem verjetno ne bodo podaljšali pogodbe.
saj bi se še kaj našlo ampak res brezveze. upam samo da donosim do konca in rodim zdravega user posted image , pa da mi anej ostene zdrav, drugo bomo pa že porihtali.

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.