Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 8:10:11
|
|
|
|
šivilja
|
Joj, joj ste ble pridne, en dan me ni blo na forumu, pa sem komaj čez prišla. Gremo lepo po vrsti: - naslednji pregled 9.4. - srečanje v čolnarni - zaenkrat je še fraj in upam, da mi uspe prit, ker je bilo zadnji tako lušno - bris na strptokok B - a je to kakšna nova stvar, dva poroda imam za sabo pa to prvič slišim, prva pogosta zadeva to ne mora bit. Jaz sem imela vedno probleme z glivičnimi okužbami, ki em jih morala pozdravit pred porodom (zdajne bo nič drugače, vsaj tako izgleda). Lsica še to - glede obnašanja v porodnišnici. Skušaj biti čim bolj sproščena in poskušaj ubogati babice kaj ti govorijo, tako je najlažje. Glede bolečine je na koncu res hudo, a kot vsi pravijo, zelo kmalu pozabiš. Verjemi, ker po prvem porodu, sam rekla, da čez kaj takega ne grem več, no pa smo že pred tretjim. je pa en astvar na katero se morate vse pripravit - v porodnišnici ni prostora za sramežljivost. Na trenutke se počutiš kot kos mesa. Tisto sramežljivost, ki sem jo imela, so me v porodnišnici čisto ozdravili. Vsi ti gledajo med noge in te pregledujejo, joške pa po porodu itak postanejo javno dobro (če seveda dojiš). Mene so pri drugi celo intervjuvali in posneli za POP tv, medtem ko sem dojila tamalo, kar se mi je prej zdelo čisto nepredstavljivo.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 8:14:19
|
|
|
|
katrinka
|
sivilja - tudi meni ni to prijetno, sicer se povsem strinjam s tabo in res v porodni ni prostora za sramezljivost vendar vem da mi bo kr tezko, mogoče je pri meni boljša beseda nelagodno, dohtarji in babice so vidli ze na tisoče zensk sam vseen bo zame to prvič....mah, ce so vse prezivele bom tud jaz
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:06:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
Torej, ponovno snidenje... torek, 7.4.2009 ob 16h... v Čolnarni (ker bo upam da lepo toplo, sonček, pa bomo zunaj sedele...) .. Pa še link za lažjo pomoč http://www.colnarna.com/leona.pdf 1. Blueeyes (če me do takrat že kaj ne preseneti ) 2. Lsica 3. tej_a 4. katrinka 5. šivilja 6. 7. 8. 9. 10.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:07:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MONY25 14.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. knutek 25.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12. murkica 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:15:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
Mamica moja, v naročje me vzemi, nežno in toplo me k sebi prižemi, naj bo tvoj praznik le s srečo pretkan, naj vsak dan za naju mamic bo dan! ISKRENE ČESTITKE OB MATERINSKEM DNEVU!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:18:36
|
|
|
|
Pat74
|
Blue* moraš popravit seznam, še simonaa je mamica!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:19:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Blue* moraš popravit seznam, še simonaa je mamica! ja točno... čist pozabla dopisat... pa sem ji prejle čestitala ... evo takoj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:29:06
|
|
|
|
majana79
|
No punce, bomo danes spet navijale za naše nosečke, katera bo prej? Modrooka, mate še kej snega?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:31:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 No punce, bomo danes spet navijale za naše nosečke, katera bo prej? Modrooka, mate še kej snega? he he... ja nobena se še ne oglasi... tko da zdej ne vem... smo pa prišli do prerivanja... mi čakamo na pupo in wani, se je pa pred njiju uvrstila naša simonaa.... Evo kopiram z neta: Včeraj okoli 21 h je rodila naša simonaa. Ima prelepo deklico Ano, ki je ob porodu tehtala 2700 gr. ČESTITKE SIMONAA za Ano drgač pa ja, sneg je še ostal, juhu, dons je še vse zmrznilo... prej sem bla vzuni - je blo -6 stopinj
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 25.3.2009 9:34:16 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:38:20
|
|
|
|
vim
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes Torej, ponovno snidenje... torek, 7.4.2009 ob 16h... v Čolnarni (ker bo upam da lepo toplo, sonček, pa bomo zunaj sedele...) .. Pa še link za lažjo pomoč http://www.colnarna.com/leona.pdf 1. Blueeyes (če me do takrat že kaj ne preseneti ) 2. Lsica 3. tej_a 4. katrinka 5. šivilja 6.vim 7. 8. 9. 10.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:40:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
juhu, seznam sae polni... pa sploh še vse niso ble dons online... kaj bo šele do večra... oz kaj bo šele do 7.4. ... a si kr rerviramo Čolnarno, da ne bomo brez miz in stolov ostale, pa najpomembnejše brez tortic, palačink in sladoleda
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:40:19
|
|
|
|
vim
|
Uf ja danes pa ni moj dan, se ne počutim ravno najbolje. Pa ne vem kaj naj naredim, če grem domov kako je potem z bolniško, kdo ti jo napiše G ali splošna zdravnica, do zdaj tega nisem rabila, danes pa mi je grozno, povečan utrip srca, slabo mi je, trebuh mi otrdeva pa še megli se mi pred očmi. Kaj naj....
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:42:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Uf ja danes pa ni moj dan, se ne počutim ravno najbolje. Pa ne vem kaj naj naredim, če grem domov kako je potem z bolniško, kdo ti jo napiše G ali splošna zdravnica, do zdaj tega nisem rabila, danes pa mi je grozno, povečan utrip srca, slabo mi je, trebuh mi otrdeva pa še megli se mi pred očmi. Kaj naj.... hm, če greš do G mislim da bi ti ga mogla ina napisat, drgač pa tvoja osebna dr. upam da bo vse ok... pejt domov počivat kje je pa kej živa?? se nič ne javi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:48:24
|
|
|
|
šivilja
|
Ko vas berem vidim kako sem razvajen a vslužbi in kako nam je dobro. če se pri nas v teku službe slabo počutiš in moraš domov, nihče ne zahteva ne dopusta ne bolniške. Če te ni še naslednji dan , potem že moraš uredit, za en dan pa nihče nič ne teži, samo povedat moraš nadrejenemu, da te potem ne iščejo zastonj. huh, očitno bo treba kar to službo obdržat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:48:36
|
|
|
|
Pupa7
|
dober dan, jaz še vedno strašim tu okol, zgleda se bom mogla selit k aprličicam
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:50:18
|
|
|
|
šivilja
|
vim še to - G da samo predlog za bolniško, dejansko da ti jo pa osebni zdravnik, G ne more. Če imaš v redu os. zdravnika in rabiš bolniško, ter si mnenja da ginekološko ni nič narobe pejdi raje do osebne in se nato dobro spočij.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 9:50:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dober dan, jaz še vedno strašim tu okol, zgleda se bom mogla selit k aprličicam joj pupi, se mi že kr smiliš... dej mal okregaj svojga kaj se gre... očitno prelepo skrbiš za njega, pa sploh noče pridt na svet... pa sej bo... do konca tega tedna boš že pestvala, boš vidla
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 10:02:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dober dan, jaz še vedno strašim tu okol, zgleda se bom mogla selit k aprličicam joj pupi, se mi že kr smiliš... dej mal okregaj svojga kaj se gre... očitno prelepo skrbiš za njega, pa sploh noče pridt na svet... pa sej bo... do konca tega tedna boš že pestvala, boš vidla plavookica, res upam da se bodo tvoje besede uresničle, pa da bom do konc tedna mela v rokah mojga sončka
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 10:03:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dober dan, jaz še vedno strašim tu okol, zgleda se bom mogla selit k aprličicam joj pupi, se mi že kr smiliš... dej mal okregaj svojga kaj se gre... očitno prelepo skrbiš za njega, pa sploh noče pridt na svet... pa sej bo... do konca tega tedna boš že pestvala, boš vidla plavookica, res upam da se bodo tvoje besede uresničle, pa da bom do konc tedna mela v rokah mojga sončka vrjemi ... če pa ne pa nej se kr pripravi.. ko bo teta Blueeyes prišla na obisk jih bo slišal zakaj je mamico tako mučil in ni hotel ven
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 10:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Danes čim lepše preživite svoj dan! Simonaa, tudi moje čestitke za Ano! Čim več lepih skupnih trenutkov! Ana, 3D je za v okvir! Vim, upam, da si šla na pregled... V čolnarni bi se vam tudi jaz pridružila... upam, da ne bo prišlo kaj vmes (takrat naj ne bi imela nobenega pregleda...) LP;
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 10:12:23
|
|
|
|
vim
|
Pupa7 daj en šprint okrog hiše, po možnosti v hrib. Aja pa poboži ga in reci naj pride ven, mami je pripravljena........ Šivilja, ti se kar drži tako idealne službe, pri nas je bilo tudi tako, dokler nismo zaradi določenih goljufov pristali vsi kot v zaporu. Štemplanje še za na skret, dobesedno. Jaz res ne vem kaj naj naredim, zdaj tukaj v pisarni ždim, delat itak ne morem ker se mi megli pred očmi,....in čakam, da bo ura 13h, da bom lahko šla in koristila ure.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 10:15:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim danes pa mi je grozno, povečan utrip srca, slabo mi je, trebuh mi otrdeva pa še megli se mi pred očmi. Kaj naj.... Joj vim, tako sem se počutila jaz včeraj... Še zvečer sem bila vsa čudna in trda... Če lahko pojdi domov, a lahko koristiš ure ali kaj podobnega? Eh, sem spet predolgo pisala... Vidim da si že razložila kako je... Pupa, bo treba spet s kolebnico skakat. :P Modrooka, -6??? Pa to je čisto zimsko... Jaz bi pomlad in zeleno travo, zelena drevesa in toplo sonce. Pa posedanje na klopci ali ob tortici.
< Sporočilo je popravil majana79 -- 25.3.2009 10:16:44 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 10:17:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Modrooka, -6??? Pa to je čisto zimsko... Jaz bi pomlad in zeleno travo, zelena drevesa in toplo sonce. Pa posedanje na klopci ali ob tortici. jp, -6... jz bi pa zdej vsaj pol metra snega.,... pr nas še ni konc zime.. lansko leto mislim da je še za 1 maja padal... tko da se ne čudim da bi bilo letos kaj podobnega
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.3.2009 10:18:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
[Torej, ponovno snidenje... torek, 7.4.2009 ob 16h... v Čolnarni (ker bo upam da lepo toplo, sonček, pa bomo zunaj sedele...) .. Pa še link za lažjo pomoč http://www.colnarna.com/leona.pdf 1. Blueeyes (če me do takrat že kaj ne preseneti ) 2. Lsica 3. tej_a 4. katrinka 5. šivilja 6. vim 7. k.tja 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?